Results 271 to 285 of 490
-
30-05-2017, 00:58 #271
μισανδρια μέχρι κόκαλο..Όσο και να θέλεις να δείξεις αντικειμενική δεν το σωζεις ...έχεις σκεφτεί ότι ίσως αυτές οι γυναίκες να έμεναν με του άντρες τους έως το τέλος γιατί τους είχαν οικονομικά ανάγκη σε συχνότερο βαθμό?.είναι γνωστη η φίλοχρήματια των περισσότερων γυναικων..
- 30-05-2017, 01:10 #272
30-05-2017, 02:42 #273
Δεν μπορείς να πάρεις ένα δείγμα, τριών πόλεων και να πεις, έτσι είναι σε όλο τον πλανήτη. Δεύτερον, η όλη κουβέντα γίνεται για τα 515 άτομα αυτή την στιγμή και εσύ παίρνεις ως βάση, τα 515 άτομα που έτυχε να βγάλουν τέτοια αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά, θεωρώ γελοίο να βάζουμε σε συγκεκριμένα καλούπια, την ανθρώπινη ψυχολογία, που δεν μπορεί να μετρηθεί από καμία έρευνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι την απορρίπτω, αλλά δεν την παίρνω και ως απόλυτη βάση, καθώς οι περιοχές πάνω στον πλανήτη αλλάζουν λόγο του πολιτισμού, της κουλτούρας και τα διαφορετικά "θέλω", πάνω σε διαφορετικές χώρες, στους άντρες και στις γυναίκες. Είναι εύλογο να πούμε,(διότι αυτό θέλει ουσιαστικά να δείξει η έρευνα "ότι όλοι οι άντρες, είναι μαλάκες" και πάνω εκεί βασίζεσαι, σε αρκετά μηνύματα μετά, ότι οι άντρες είναι οι κακοί της υπόθεσης), αλλά, είναι εύλογο να πούμε, ότι σε υποανάπτυκτες περιοχές Αφρική, Ασία, Ινδία, όπου υπάρχει αρκετή φτώχια, η γυναίκα είναι πιο υποβαθμισμένη από τον άνδρα, ακόμη και σήμερα. Επίσης και βασανιστήρια κάνουν σε κορίτσια μικρής ηλικίας στην Αφρική, που δεν θέλω να αναφέρω εδώ, μπορεί κάποιος αν θέλει να ψάξει. Όμως αυτό δεν παύει να υπάρχει μία διαφορετική νοοτροπία ζωής, λόγω διαφορετικών "θέλω" και διαφορετικών πολιτισμών. Δεν μπορείς να συγκρίνεις πχ, μια Ελληνίδα, με μία Ιρανή. Έχουν διαφορετικές νοοτροπίες, λόγω του διαφορετικού πολιτισμού τους. Που θέλω να καταλήξω λοιπόν, ότι δεν μπορεί ένα μικρό δείγμα, τριών περιοχών με κοινή νοοτροπία σκέψης, να παίρνει ως απόλυτη βάση, ότι έτσι γίνεται, σε όλο τον πλανήτη. Ακόμη και η ανθρώπινη ψυχολογία, είναι διαφορετική ανά περιοχή, λόγω της διαφορετικής κουλτούρας αλλά και άλλων παραγόντων, όπως γλώσσα, θρησκεία κλπ. Οκ, είναι ενδιαφέρουσα η έρευνα, από ένα πολύ καλό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, ίσως να μας δείχνει σε μία μικρή κοινωνία, ένα μικρό αποτέλεσμα, αλλά εγώ προσωπικά δεν παίρνω την έρευνα, ως απόλυτη αρχή, αφού όπως εξήγησα παραπάνω, ο κόσμος ανα περιοχή, έχει διαφορετική νοοτροπία, κουλτούρα κλπ, άρα σε αυτές τις περιοχές, δεν ήμαστε απόλυτα σίγουροι, αν θα έβγαζε το ίδιο αποτέλεσμα. Άμα γινόταν η ίδια έρευνα, ανά χώρα, θα είχε ένα ενδιαφέρων. Και τέλος, σε μια ζυγαριά ποτέ δεν γέρνει προς την μια μεριά πάντα, θα γέρνει και στην άλλη. Οπότε καλό είναι να κοιτάμε και τις δύο μεριές, όχι μόνο την μια, βάζοντας λανθασμένα το προσωπικό μας συναίσθημα, είτε καλό, είτε κακό...
30-05-2017, 05:16 #274
το μονο σιγουρο που εχω να σου πω ειναι αν θες να κρατησεις μια γυναικα αρχισε την εκπεδευση μαθε να φιλας πχ να χαιδευεις μη περιμενεις καμια να στο πει αυτο αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να κρατησει μια σχεση με φιλοσοφιες διαλογισμους κλπ ο ηλιθιος στο τελος θα βγει πρωτος και αυτος που ξερει καλυτερα απο ολους πως να χρονοτριβει ευχαριστα
30-05-2017, 07:57 #275
30-05-2017, 08:08 #276
στις αποψεις σου περι απιστιας και εγωισμου κλπ δεν διαφωνω καθολου.
αλλα στην τελευταια παραγραφο, διαφωνω τελειως.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν εννοεις οτι δεν μπορεις να βρεις ζευγαρι που να μην εχει παιξει απιστια, γιατι σιγουρα θα ξερεις οτι υπαρχουν τετοια ζευγαρια.
μαλλον εννοεις οτι ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ αν την ψαξεις την σχεση τους καπου θα την βρεις μουφα, η να χωλαινει, η να υπαρχει καποιο προβλημα κλπ.
εδω ειναι που εισαι τελειως λαθος ομως.
για δυο λογους:
1. δεν υπαρχει ΤΕΛΕΙΑ σχεση, γιατι δεν υπαρχουν τελειοι ανθρωποι.
2.η σχεση κρινεται απο τους δυο που την ζουν οχι απο τους απ εξω.
οποτε οσο και να καθομαστε να κουτσομπολευουμε την σχεση του ενος και του αλλουνου, αν εκεινοι περνανε καλα μαζι και ειναι αυτο ακριβως που θελουν η σχεση που εχουν, αφενος χστκαν για το τι λεμε, αφετερου μπορει να θεωρουν μια χαρα "τελεια" την σχεση τους για τα δικα τους ζητουμενα, αφετριτου και γιατι να ειναι πιο εγκυρη η δικη μας γνωμη που ειμαστε και στην απεξω, παρα η δικη τους δηλαδη???
ο καθενας να διεκδικει την σχεση που θελει. δεν βοηθαει σε τπτ να μυρικαζουμε αποψεις για ξενες σχεσεις βγαζοντας ετσι ασφαλη (και καλα) συμπερασματα για την σχεση που (δεν) θα μπορεσουμε να εχουμε ποτε...
μηπως απλα κωλλυσιεργουμε για να μην ζησουμε?
λεω εγω, τωρα...
30-05-2017, 09:27 #277
Eχω να πω οτι το χρημα μετραει και παραμετραει ........ παντα ειχα ωραιες κοπελες , πολυ θαθελα να ξερω οτι αυτο οφειλεται στην γοητεια μου , απο εμφανιση απλα συμπαθης ειμαι , και επικοινωνιακος , αλλα παντα ολοι ηξεραν οτι ειμαιο γυιος του΄' ταδε ' που εχει την ταδε αντιπροσωπεια αυτοκινητων , και εκανα τα ' ταδε '΄επαγγελμα ' που εδειχνε οικονομικη ανεση , οποτε δεν θελω να κοροιδευω τον εαυτο μου , και να πω , οτι ειχα ολες τις ωραιες κοπελες , επειδη εχω ψυχικα χαρισματα και σωματικα ( γυμνασμενος ) ., στο sex μετριος ειμαι , τιποτα σπουδαιο ........
και με αλλον αερα πλησιαζεις καποια οταν εχεις το back up του χρηματος .............φιγουρατζης δεν ειμαι παντως ......
30-05-2017, 15:12 #278
χορηγούς ψάχνουν σχεδόν όλες..γι'αυτό τις αποφεύγουν οι περισσότεροι Έλληνες για κάτι σοβαρότερο..ασχολησου με ξένες και δεν θα χάσεις..είναι οικονομικα ανεξάρτητες και πληρώνουν τα δικά τους σε αντίθεση με τις δικές μας που απλά θέλουν να το παίζουν ανεξάρτητες με τα λεφτά των αντρων
30-05-2017, 17:03 #279
30-05-2017, 17:50 #280
Καταρχην τυχαινει εγω να μη ξερω ουτε ενα τετοιο ζευγαρι απο οσα ζευγαρια γνωριζω. Αλλα ας πουμε οτι ο δικος μου ο περιγυρος για καποιο λογο μονο ειναι σκατα, τι να πω, μπορει. Τυχαινει ισως, δεν μου αρεσει να κανω γενικευσεις. Αλλα τι να κανουμε που οι αποψεις μας διαμορφωνονται απο τα βιωματα μας και απο το τι βλεπουμε στο περιβαλλον μας; Καποιος μπορει να σου λεει οτι ειδε μονοκερο και οντως να ειδε. Θα το πιστεψεις αμα δεν το δεις η ιδια; Οχι θα υποθεσω. Αλλα τι να κανουμε, δεν αλλαζει το γεγονος οτι η δικια σου εμπειρια ειναι πως δεν υπαρχουν.
Απο εκει και περα εννοειται οτι κανεις δεν ειναι τελειος, εγω απλα μιλαω για δυο τρια πραγματα που δεν διαπραγματευομαι ως δικα μου στανταρ. Περα απο αυτα ας εχει οσα αδυναμα σημεία και λαθη θελει μια σχεση, ολα ειναι διαχειρησιμα και επιλυσιμα θεληση να υπαρχει.
Και φυσικα και δεν μου πεφτει λογος για το αν καποιοι νιωθουν οτι εχουν μια πολυ καλη σχεση. Φυσικα και εχει σημασια μονο για αυτους αν θελουν να ειναι μαζι. Αλλα εχω καθε δικαιωμα να μην συμφωνω με τα ιδια κριτηρια του τι ειναι καλη σχεση για τον εαυτο μου και να το θεωρω συμβιβασμο για εμεναπου δεν θα ηθελα εγω.
Δεν θελω να παρεξηγηθω αλλα δεν ξερω με τι αλλο τροπο να εκφρασω αυτο που θελω τωρα...Μην "μυγιαζεσαι" ειναι η ουσια της σκεψης που θελω να εκφρασω. Αν εσυ συγχωρησες απιστια και θεωρεις πως ειστε καλυτερα απο ποτε και δυνατοτεροι με τον συντροφο σου χαιρομαι, δεν μου πεφτει λογος για τη δικη σου αποφαση και ευτυχια...ασχετα που δεν καταλαβαινω γιατι να σε πειραξουν τα οσα λεω αν οντως ειναι ετσι. Δεν ηθελα με τα γραφομενα μου να χτυπησω "φλεβα" σε οποιουδηποτε μελος...δεν το ειχα λαβει υποψη το ενδεχομενο οταν εκφραζομουν για αυτα επιμονα, αν το ειχα σκεφτει θα ημουν πιο μαζεμμενη...απλα και παλι, δεν θα το εκανα εγω και αυτη την πεποιθηση μου υποστηριζω, τι να κανουμε. Δεν ειναι οτι θα χωρισει κανεις επειδη τους το λεω ουτε οτι χρειαζεται να τους νοιαζει η γνωμη μου για τη σχεση τους οποια και αν ειναι. Οτι συμπερασμα βγαζω το βγαζω για εμενα καθαρα.
Τωρα για τα υπολοιπα που λες στο τελος και με τον τροπο που τα λες θα μπορουσα να αρπαχτω αλλα ειλικρινα δεν θελω να το κανω ρεμεντι...θα πω απλα πως δεν ισχυει. Ηδη προχωραω στη ζωη μου. Δεν αναμασω κατι για να μη ζησω οπως το εννοησες ξεκαθαρα για εμενα. Το αναμασω για να το επεξεργαστω και η να το χωνεψω η να το φτυσω λολ. Οχι οτι εχω λογο να δωσω λογαριασμο αλλα το κανω ως ενδειξη θετικης διαθεσης.Last edited by Natalia_sups; 30-05-2017 at 19:16.
30-05-2017, 18:11 #281
εντάξει δεν ολες ετσι.απλά οι καλές εχουν πιαστεί..παρά πολλές εκεί έξω ψάχνουν για κάτι σοβαρότερο αλλά οι νέοι άντρες δεν φαίνονται ιδιαίτερα πρόθυμοι για κάτι σοβαρότερο με τις περισσότερες εκτός από κάνα σπρώξιμο..εκτός αν η άλλη έχει προίκα..γνωστός μου 150 κιλά πήρε πανέμορφη Αλβανίδα με πτυχίο δουλειά και τον συντηρεί κιόλας.μαγειρεύει .πλένει .κάνει μαζαζ.κάνει δύο δουλειές.διατηρεί την εμφάνιση της σε απίστευτη κατασταση και πολλά άλλα.άντε τώρα να την ανταγωνιστεί η μέση ελληνίδα..και αυτός δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας..
30-05-2017, 18:14 #282
30-05-2017, 18:27 #283
Μακριά από ελληνιδες..οι πιο φιλοχρηματες από όλες.καμία ισραηλινή.Κορεάτικα η σουηδεζα.νορβηγεζα δεν ζήτησε λεφτά απο φιλους μου.κερασματα με αντάλλαγμα σεξ.εχει γεμισει ο τοπος αδηλωτες..φεμινίστριες του ποπου
30-05-2017, 18:44 #284
Λεφτά θέλουν..αλλά το ονομάζουν σχέση ώστε να καλύπτονται.και καλά ψάχνω σχέση ενώ ψάχνω χορηγό διακριτικά..όλες είναι ίδιες οσο και να θέλουν να το παίξουν διαφορετικες
30-05-2017, 18:51 #285
Όταν ξεκινάς μία γνωριμία με το να σε κεράσω ένα ποτάκι θα είναι μαλακασ ο άλλος αν δε σε μαδησει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))