Results 76 to 90 of 490
-
23-05-2017, 22:22 #76
Θα σου απαντήσω αμέσως, κατ' αρχήν που ξέρεις, ότι δεν προσέγγισα και στην "μέτρια" και στην ελαφρως γεματούλα. Δεν έχω προκαταλήψεις πάνω στο εξωτερικό κομμάτι. Και ναι όσο και να μην το πιστεύεις, δίνω σημασία στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου. Αν διαβάζες λίγο καλύτερα το αρχικό μήνυμα, θα ήξερες ότι "έφαγα" χυλόπιτα από δύο πολύ μέτριες κοπέλες, αν και δεν μου αρέσει για πολλούς λόγους την λέξη, μέτριος. Η όμορφη όπως λες, με απωθεί, γι'αυτό και έχουμε να μιλήσουμε 1μιση χρόνο, από την τελευταία φορά, γιατί περπατάει με ένα τουπέ, ντίβας, κάτι που με εξοργίζει και με απωθεί ταυτόχρονα. Όσον αφορά "για την περίπτωσή" μου, δεν γνωρίζεις τι προσπάθειες έχω κάνει στο παρελθόν για να ενταχτώ και εγώ. Αναφέρεις πράγματα με απόλυτο τρόπο, φυσικά είναι σεβαστά αυτά που αναφέρεις, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι έχω κάνει πολλές προσπάθειες σε όλους τους τομείς. Δεν προσπαθώ ούτε να το παίξω κάποιος, γιατί αυτό ουσιαστικά θέλεις να πεις, ούτε έχω εγωϊσμό κλπ, όταν είχα παρέα ήμουν διαφορετικός, αλλά σε σοβαρά θέματα έλεγα και εγώ την άποψή μου σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει. Ε, και εκεί τα παιδιά στράβωναν. Δηλαδή να κάτσω εγώ μουγκός για να έχω δήθεν παρέα; Και τι παρέα θα ήταν αυτή που δεν θα μιλούσα εγώ και θα μιλούσαν οι άλλοι; Ναι, βαριέμαι να μιλάει ο άλλος μόνο για γκόμενες, σεξ και ποδόσφαιρο. Στο άλλο άκρο (που αναφέρεις στο τέλος), με ώθησαν εκείνοι. Όταν σε απορρίπτουν από παντού από το γυμνάσιο, λύκειο και στο πανεπιστήμιο, αναγκαστικά θα πας σε εναλλακτικούς τρόπους. Εγώ επέλεξα το διάβασμα φιλοσοφίας και θεολογίας, επέλεξα ταξίδια και τον αθλητισμό, που τον άφησα και αυτόν για προσωπικούς λόγους. Ναι πήρα κιλά, ενώ ήμουν διαφορετικός πιο παλιά, γιατί πάλι είναι και αυτό έργο των άλλων. Στεναχωριόμουν αρκετά πιο μικρός και άρχισα και έπερνα γι'αυτό σιγά σιγά κιλά. Θα προσπαθήσω να τα χάσω, βέβαια, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι, ότι πρέπει να γνωρίζεις και τις προσπάθειες που έχει κάνει ο άλλος. Εντάξει και με ζώδια είχα "παίξει", κάποια εποχή, αλλά δεν μου βγήκε ούτε αυτό. Έχω φάει απόρριψη, από κοπέλα επειδή είπα ότι είμαι "καρκίνος", στο ζώδιο, από εκεί να καταλάβεις μόνο. Τέλος δεν προσπαθώ να ξεχωρίσω και οι επιλογές μου, που προσεγγίζω κοπέλες, είναι "προσγιωμένες". Το θέμα, είναι ότι έτσι όπως έχουν γίνει της δικής μου ηλικίας, παιδιά, καταλαβαίνεις, γιατί όταν ακούω ότι ο άλλος είναι 19, δεν του δίνω σημασία, όχι από εγωϊσμό, αλλά επειδή έχω φάει απόρριψη, από αρκετά 19χρονα, μιας που μένω μακριά από την πόλη που μένω κανονικά. Άρα δεν γίνεται σε μία πόλη, οι 19χρονες και οι 19χρονοι να έχουν την ίδια ακριβώς νοοτροπία, με αυτή της δεύτερης πόλης. Άρα σε δύο πόλεις έχω "φάει" απορρίψεις, γιατί έχουν ακριβώς την ίδια νοοτροπία. Τα πρόσωπα αλλάζουν μόνο. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο, αλλά πιστεύω ότι με έχεις παρεξηγήσει κάπως...
- 23-05-2017, 22:33 #77
Φυσικά και ισχύουν αυτά που αναφέρεις. Εγώ απευθύνομαι κυρίως στην μεγάλη πλειοψηφία και εγώ ξέρω άτομα που δεν θα τους έδινε κανείς σημασία, στο πλαίσιο των σχέσεων και τα έχουν "φτιάξει" με πολύ όμορφες κοπέλες και η ερώτησή μου είναι τι διαφορετικό έκαναν. Δεν βάζω ταμπέλες, πρός Θεού, απλά είναι κάποιες σκέψεις που έχω, πάνω σε αυτά που έχω δει, από την μικρή μου προσωπική εμπειρία και δυστυχώς αληθεύουν, αλλά και από άλλα άτομα που μου έχουν πει κάποιες καταστάσεις. Φυσικά ένας με κοιλιακούς, δεν θα είναι "χαζός", αλλά για να φτάσει μέχρι εκεί, σημαίνει ότι έχει ήδη μια ωραιοπάθεια, που μπορεί να γυρίσει σε παθογένεια και φυσικά έχει και ανασφάλεια. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακός χαρακτήρας. Πάντως όσους ξέρω και έχω δει, με six pack κλπ, δεν δίνουν καμία σημασία στην κοπέλα τους, πηγαίνουν και με άλλες ενώ έχουν σχέσεις, ποτέ δεν κοιμάται εν ολίγοις, μόνος του το βράδυ και έχουν μπόλικο εγωϊσμό. Και όμως οι κοπέλες, τρέχουν από πίσω του και δεν είναι μόνο αυτή η περίπτωση αλλά γνωρίζω και άλλες περιπτώσεις που είναι έτσι. Οι μέσες περιπτώσεις, που είναι καλά παιδιά, μπαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων. Τουλάχιστον αυτός είναι ο επικρατέστερος "κανόνας" της ηλικίας μου, σε άλλες ηλικίες που ωριμάζουν λίγο, μπορεί και να ισχύει αυτό που αναφέρεις. Μιλώντας πάντα για την πλειοψηφία φυσικά.
23-05-2017, 22:34 #78
23-05-2017, 22:34 #79WhyAlwaysMe?Guest
23-05-2017, 22:38 #80Miliva21GuestΚοιταξε η αληθεια ειναι οτι δν σε ξερω προσωπικα απλα βγαζω συμπερασματα απο αυτα που γραφεις
Για μενα καλο ειναι ν κανεις αυτο π θες εσυ...και οχι αν δεν σε γεμιζουν οι παρεες αυτες δν χρειαζεται να παριστανεις κατι που δν εισαι ...καλο ειναι που θες να εχεις ουσια στις συζητησεις σου ....δν αντιλεγω...και μαλλον θα βρεθουν κ αυτα τα ατομα που θα ταιριαξεις...
Σου ειπα δεν ειμαι της αποψης να ειμαστε ολοι το ιδιο...ομως αρχιζω και συμπεραινω οτι γ να ενταχθεις σε παρεες τλκ δυστυχως πρεπει ν αφησεις καποια χαρακτηριστικα σου πισω ή να τα προσαρμοσεις....αν δεν το θες αυτο τοτε μεινε οπως εισαι και περιμενε αυτους που θ ταιριαξεις
Τωρα σορρυ αλλα θα σου μιλησω ειλικρινα ως συνομηλικη σου περιπου...αν θα βγαιναμε ραντεβου και μου μιλαγες για τους πατερες της εκκλησιας μας ...θα ημουν με ενα βλεμμα τι μου λεει αυτος τωρα.....χωρις να σημαινει οτι ειμαι υπερ του κλαρινογαμπρου που μιλαει για σιξ παξ για γυμναστηριο γκομενες και παινευεται συνεχεις για το ποσο ωραιο τον εκανε η μανα του ....μπλιεε..καλα κανεις κ εισαι αυτο π εισαι αλλα καλο ειναι ν μην υπερβαλουμε γτ δυστυχως το τι θ πεις πως θα το πεις κ η εικονα που θ βγαλεις παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο ειδικα στην ηλικια μας....
23-05-2017, 22:39 #81Miliva21Guest
23-05-2017, 22:40 #82
Λες συνέχεια για τα 19χρονα.....ε χέστους, μπορεί να μην σου κάνουν......δεν σε περνάω 100 χρόνια αλλά ναι και εγώ που βλέπω 19χρονα είναι λίγο παιδιά, τα αγόρια ειδικά πέρα βρέχει.......τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...... Αλλά δεν είναι όλος ο κόσμος οι συνομήλικοι, μπορεί να βρεις άλλους να ταιριάξεις μεγαλύτερα έτη, από κάπου αλλού κλπ, για τα ενδιαφέροντα που λες φιλοσοφία κλπ χλωμό το κόβω πάλι γιατί κάθε ένας ασχολείται με κάτι άλλο, αλλά εντάξει......μπορείς να κάνεις παρέα, να χεις μια χημεία, μια επικοινωνία........
Αυτό είναι προκατάληψη.......όποιος φροντίζει το σώμα του και την εμφάνισή του είναι ωραιοπαθής? χώρια ότι μπορεί να σ΄αρέσει η γυμναστική ο τρόπος ζωής κλπ
23-05-2017, 22:45 #83
Ναι, γιατί πολύ απλά θαμπώνεστε από κάτι τέτοιους (φυσικά δεν μιλάω για εσένα προσωπικά, είναι γενικό το σχόλιο). Το καλό παιδί λοιπόν που δεν κοιτάει αυτά, τον απορρίπτετε γιατί τον βαριέστε. Έτσι θαμπώνεστε, από τέτοια άτομα, που δεν κάνουν τίποτα, δεν έχουν πνευματικό επίπεδο, δεν ξέρουν να σέβονται και έχουν άπλετο εγωϊσμό και όμως τρέχετε από πίσω του και στο τέλος αναφέρεις "άντε να βγάλεις άκρη με τέτοιους μαλάκες", όταν αυτός ο "μαλάκας", ήταν δική σου επιλογή. Αυτό το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια και μαλάκες", γιατί πηγαίνουν και μπλέκουν με τέτοιους. Και καλά παιδιά τις προσεγγίζανε αλλά δεν τους θέλανε και θέλανε τους "μαλάκες", γιατί πολύ απλά από αυτούς θαμπώνεστε, με άντρες "μαλάκες", χωρίς σεβασμό για εσάς και χωρίς επίπεδο και μετά βρίζετε όλους τους άντρες γιατί σας απατάνε με άλλες κοπέλες, ενώ ξέρατε ότι αυτός είναι ο πραγματικός χαρακτήρας του. Αυτά για να μην με παρεξηγήσεις, δεν τα αναφέρω για το πρόσωπό σου, αλλά είναι γενικό το σχόλιο. Και η ερώτησή μου είναι, γιατί θαμπώνεστε από τέτοια άτομα; Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι "μαλάκες", είναι για σχέσεις και πολύ σεξ και τα "καλά παιδιά", για γάμο...
23-05-2017, 22:48 #84
23-05-2017, 22:48 #85Miliva21GuestΔιαφωνω με αυτο που λες...εμενα μου αρεσουν οι ανθρωποι που μπορουν να πουν κατι παραπανω απο το επιφανειακο.... αλλα δεν το βλεπουν ολοι ετσι....και σιγουρα ουτε και οι κοπελες που αρεσουν στο φιλο μας δεν το βλεπουν ετσι αφου ασχολουνται μονο με ζωδια κ ειναι το αλλο ακρο.. ομως δεν μ αρεσουν οι υπερβολες...ουτε στη μια περιπτωση των πολυ ρηχων ατομων ουτε στην αλλη περιπτωση .....γνωμη μου ειναι οτι καλο ειναι ν υπαρχει ενα μετρο
23-05-2017, 22:50 #86
23-05-2017, 22:57 #87Miliva21GuestΧμμ καλως ή κακως παντα οι κακοι ειτε ειναι αντρες ειτε γυναικες ελκυουν ...και για τους δικους τους λογους...ισως επδ ξερουν ν πουλανε καλα τον εαυτο τους κ εχουν θρασος..ομως μη τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι υπαρχουν γυναικες που ξενερωνουν απο μαλακες και αντρες που απωθουνται απο επιφανειακες κοπελες....ομως δν μπορω να καταλαβω γτ απορεις τοσο...ουτε εσυ εχεις προσεγγισει κοπελες ( οπως μας λες) με τις οποιες ενδεχομενως θα ταιριαζες καλυτερα ....σ αρεσε η ωραια που το παιζει φιρμα...και η χαζογκομενα π σ εριξε ακυρο για το ζωδιο....πως γντ αυτο??? [emoji14]
23-05-2017, 23:02 #88Miliva21Guest
23-05-2017, 23:04 #89
Και που ξέρεις ότι σε ραντεβού, θα σου μίλαγα για Πατέρες της Εκκλησίας; Βλέπεις που με έχεις παρεξηγήσει, αδίκως θα έλεγα; Αν η συζήτηση πήγαινε προς τα εκεί και αν είχες και εσύ βαθύτερες απορείες, από τις καθημερινές, σίγουρα θα μιλούσαμε σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτό που αναφέρεις στο τέλος για την εικόνα, ισχύει. Ναι, δυστυχώς αν θέλεις σε παρέα, πρέπει να γίνεις άλλος άνθρωπος, η αλήθεια είναι το προσπάθησα αυτό και στο τέλος κατάλαβα ότι δεν πρέπει να αλλάζεις για κανέναν. Γιατί να αλλάξω εγώ και όχι αυτός που μιλάει μόνο για γκόμενες και ποδόσφαιρο; Μπορεί να ακούγεται εγωϊστικό, αλλά το έχω σκεφτεί και διαφορετικά, όλοι οι άντρες της ηλικίας μου, μιλούν για αυτά τα δύο. Κάποτε θα βαρεθείς, γιατί να μην συζητήσουμε και για κάτι βαθύτερο; Μα, τω Θεό, όποτε έβγαινα έξω με την "παρέα" μου, αυτά τα δύο ήταν τα μόνα θέματα που συζητούσαν, εγώ προσωπικά προτιμώ έτσι, παρά να αλλάξω για τον κάθε ανώριμο και χωρίς επίπεδο άνθρωπο...
23-05-2017, 23:13 #90
Αν διαβάσεις προσεκτικότερα, άλλα μηνύματά μου ή το αρχικό μήνυμα, θα καταλάβεις ότι την όμορφη δεν την προσέγγισα ποτέ, επειδή με απωθεί ο χαρακτήρας της, το ότι με ελκύει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσεγγίσω άλλες κοπέλες. Φερ' ειπείν, στο αρχικό μου μήνυμα, αναφέρω ότι δύο πολύ "μέτριες" κοπέλες μου έριξαν άκυρο και χωρίς λόγο βασικά. Ούτε σχέσεις είχαν για να πω ότι έχουν ένα λόγο παραπάνω και κοινά ενδιαφέροντα έχουμε. Απλά όπως αποδείχθηκε, η μία εξ' αυτών των δύο, μπορεί να ελκύεται από τον 35αρη. Θα σου αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Έτυχε και μιλούσαμε για ένα θέμα με αυτόν τον 35αρη, έρχεται αυτή η "μέτρια" και χαιρετάει μόνο εκείνον και εγώ ήταν σαν να μην υπήρχα, ενώ μέχρι πριν δύο μέρες, την είχα προσεγγίσει. Αν θεωρεί ότι ο 19χρονος θέλει να την "εκμεταλευτεί" σεξουαλικά, ενώ ο 35αρης, όχι κάνει και στα δύο λάθος, γιατί αφενός εγώ δεν είναι η πρώτη μου σκέψη, το σεξ, αλλά ο άνθρωπος, αλλά δεν θέλησε να με μάθει καλύτερα και αφετέρου ο 35αρης θα ήθελε να την εκμεταλευτεί, αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει ή οχι, πάντως από εκείνον ελκύεται. Τι να πω; Δεν έχει κανένα νόημα...