Ακούω μια φωνή
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Member

Ακούω μια φωνή

Καλησπερα,
    Μια ερώτηση Θέλω να κάνω σ'αυτούς που έχουν παρόμοιες εμπειρίες. Πάει καιρός που πολλά βράδια όταν ξαπλώνω ακούω μια φωνή, πότε σιγανά,πότε με μεγαλύτερη ένταση. Συγκεκριμένα τις περισσότερες φορές απ'οτι καταλαβαίνω λέει "γεια σου" και άλλες φορές είναι σαν να μουγκριζει παρατεταμένα. Τι είναι ρε παιδιά αυτό πάλι; Ενημερωτικά να πω οτι έχω διπολική διαταραχή και είμαι με σωστή αγωγή εδώ και μήνες. Έχω κάνει επεισόδια μανίας- υπομανιας αρκετά, αλλά ποτέ δεν είχα ξανακούσει φωνή. Λέτε να παίζει ρόλο το γεγονός ότι έχω αγχωθεί τελευταία με το διάβασμα της Σχολής μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiwrgosLxs View Post
    Καλησπερα,
    Μια ερώτηση Θέλω να κάνω σ'αυτούς που έχουν παρόμοιες εμπειρίες. Πάει καιρός που πολλά βράδια όταν ξαπλώνω ακούω μια φωνή, πότε σιγανά,πότε με μεγαλύτερη ένταση. Συγκεκριμένα τις περισσότερες φορές απ'οτι καταλαβαίνω λέει "γεια σου" και άλλες φορές είναι σαν να μουγκριζει παρατεταμένα. Τι είναι ρε παιδιά αυτό πάλι; Ενημερωτικά να πω οτι έχω διπολική διαταραχή και είμαι με σωστή αγωγή εδώ και μήνες. Έχω κάνει επεισόδια μανίας- υπομανιας αρκετά, αλλά ποτέ δεν είχα ξανακούσει φωνή. Λέτε να παίζει ρόλο το γεγονός ότι έχω αγχωθεί τελευταία με το διάβασμα της Σχολής μου;
    πες το στο γιατρο σου...δεν ειναι για καλο...εγω εχω ψυχωση ακουγα φωνες και με τη καταλληλη αγωγη φυγανε,,,μη το αφησεις να χειροτερεψει γιατι θα θες πιο βαρια φαρμακα μετα

Senior Member
    Μπορεί να είσαι σε φαση μανίας...δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις. Αν παίρνεις αντιψυχωσικο ίσως χρειαζεται ρύθμιση.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Μπορεί να είσαι σε φαση μανίας...δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις. Αν παίρνεις αντιψυχωσικο ίσως χρειαζεται ρύθμιση.
    Παίρνω quepin 200mg. Λες να θέλει αύξηση; Εχω αρχίσει λαι φοβάμαι;

Senior Member
    Καλό θα ηταν να ενημερωσεις τον γιατρό σου.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Member
    Θα τον πάρω τηλέφωνο. Δεν είναι καλό σημάδι αυτό!!! Προβλέπω να παίρνω καινούργιο φάρμακο. Λες και δεν έφταναν τα υπόλοιπα

Senior Member
    Μηπως αγχθηκες ή πιεστηκες απο κατι?δεν ειναι καλο σημαδι νομιζω.. Ενημερωσε αμεσα το γιατρο σου. Εγω ακουω φωνες οταν υποτροπιαζω.εχω σε σχιζοφρενεια αλλα ψυχωτικα μπορουν να υπαρχουν και στη διπολικη αν ειναι ψυχωσικο αυτο που σου συμβαινει.ζητα βοηθεια αμεσα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Member
    Quote Originally Posted by GiwrgosLxs View Post
    Θα τον πάρω τηλέφωνο. Δεν είναι καλό σημάδι αυτό!!! Προβλέπω να παίρνω καινούργιο φάρμακο. Λες και δεν έφταναν τα υπόλοιπα
    Είσαι καλύτερα? Ρώτησες τον γιατρό σου? Για τόσο σοβαρά θέματα πρώτα τον γιατρό να παίρνεις.