Results 31 to 45 of 88
-
23-05-2017, 20:51 #31
Το συγκεκριμένο νήμα με εκνεύρισε. Μπαίνει καποιος που εμφανέστατα έχει ένα πρόβλημα και του προτείνετε να δείρει τη μάνα του;;;; Είμαστε με τα καλά μας;
Κοπέλα μου κοίτα να ηρεμήσεις σε παρακαλώ, η μάνα σου αν ήταν κακιά θα σε είχε πετάξει στον δρόμο αλλά φαντάζομαι στο σπίτι της ζεις και σε φροντίζει. Σε παρακολουθεί γιατρός για το πρόβλημα που λες οτι έχεις; Ξέρει ότι έχεις όλο αυτόν τον θυμό με την μάνα σου;
- 23-05-2017, 20:54 #32
φαντάζομαι το επίδομα που παίρνεις εσύ είναι πολύ μικρό, δεν αρκεί για να ζήσεις μόνη σου, το έχεις σκεφτεί αυτό; Είσαι σε θέση να δουλέψεις; ¨Εχεις σπουδάσει κάτι ή έχεις ξαναδουλέψει;
Κορίτσι μου η μάνα σου αν σε μισούσε θα σε είχε διώξει από το σπίτι. Θα μπορούσες τότε να ζήσεις μόνη σου; Δεν σε διώχνει όμως, και φαντάζομαι σε φροντίζει, σου μαγειρεύει, πλένει... έτσι δεν είναι;Last edited by Aeon; 27-05-2017 at 12:06.
23-05-2017, 21:00 #33
Ελισάβετ δεν είναι έτσι όπως τα λες. Τα διάβασες ολα όσα έγραψα; Ο Μαγκάιβερ έχει περάσει πολλά και τα λέει και δεν ήξερε ότι έχω πρόβλημα (ούτε εσύ το ήξερες, δεν ειναι εμφανές). Δεν θέλω να με φροντίζει συγγνώμη κιόλας, έχω βρει το κατάλληλο αγόρι και θελω να ανοίξω τα φτερά μου, αξίζω και εγώ κάτι νομίζω. Έλεος δηλαδή, εγώ να μην εκνευρίζομαι με αυτά που γράφετε; Δεν έχω δικαίωμα στη ζωή δηλαδή; Καλύτερα να με πεταγε στο δρόμο γιατί εχω που να μείνω. "Σπίτι μου" δεν θέλω πάντως. Και είναι δικαιολογημένος ο θυμός μου νομίζω δεν ξέρω αν τα διάβασες όλα.
23-05-2017, 21:08 #34
Πρόβλημα είναι εμφανέστατο ότι εχει ενας άνθρωπος που είναι πια ενήλικας και συνεχίζει να ζει σε ένα νοσηρό ή κακό περιβάλλον. Αν δεν είχε πρόβλημα, θα είχε φύγει από τα 18 και ας δούλευε γκαρσόνι. Αυτό εννοώ πρόβλημα. Οτι κάτι σε κρατούσε εκεί. Οτι δεν μπορούσες να φροντίσεις μόνη σου τον εαυτό σου. Και τώρα ακόμη που το λες, λες οτι έχεις βρει 'ενα αγόρι. Ασχετα από το αγόρι μπορείς να φροντίσεις μόνη σου τον εαυτό σου; Μπορείς να δουλέψεις; Εχεις σπουδάσει κάτι; Στα ρωτάω για να καταλάβω αυτά την κατάσταση που ζεις.
Φυσικά και έχεις δικαίωμα να ζήσεις την ζωή σου όπως την θες. Αν μπορείς λοιπόν να φροντίσεις τον εαυτό σου μόνη σου, τότε δεν υπάρχει λόγος ούτε για λογομαχίες με την μάνα σου, ούτε φυσικά για βία. Είπες και μόνη σου πως αν κάνεις κάτι τέτοιο μπορεί να σε κλείσει στο ψυχιατρείο, δεν το θες αυτό. Οπότε πάρε απλά τις αποφάσεις σου, αποτραβήξου, βρες μια δουλειά και φύγε. Δεν έχει δικαιώμα να σε εμποδίσει κανείς σε αυτό εφόσον είσαι καλά και τα καταφέρνεις.
23-05-2017, 21:09 #35
Όχι, μπορώ και τα κάνω μόνη μου αυτά, είμαι σε θέση. Περνάω με πολύ λιγότερα. Σπίτι έχει το αγόρι μου οπότε αν έπαιρνα τα 300 θα μπορούσαμε να ζήσουμε οι δυο μας. Τα ξέρει ολα αυτά αλλά συνεχίζει να κάνει το δικό της. Δεν ξέρω γιατί τα κάνει αυτά, ή θέλει να με βλέπει να βασανίζομαι η δεν αντέχει μακρυά μου (το αγορι μου αυτό πιστέυει). Οπότε και πάλι είναι εγωίστρια και κοιτάει μόνο την πάρτη της.
23-05-2017, 21:12 #36
Ωραια, αφού μπορείς να ζήσεις με αυτά λοιπόν και υπάρχει και σπίτι γιατί δεν το κάνεις; Τι φοβάσαι οτι θα κάνει αν φύγεις; δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, εκτός από ψυχολογικό πόλεμο, αλλά αν είσαι αποφασισμένη μπορείς να τα καταφέρεις!
Ναι ίσως το κάνει γιατί δεν αντέχει μόνη της. Το αγόρι σου δουλεύει;
23-05-2017, 21:17 #37
Μπορώ να φροντίσω εμένα και το αγόρι μου, αλλά όχι να βρω μια δουλειά γιατί εκτός από την ανεργία που υπάρχει έχω και το θέμα ότι δεν μπορώ να δουλέψω σε συνθήκες πίεσης. Μπορώ να ζήσω με τα 300 ευρώ, αλλά δεν μου τα δίνει. Ο γιατρός μου είπε να τα πάρω με το ζόρι, όμως αν το κάνω αυτό θα εχω συνέπειες. Γενικα αυτή η γυναίκα με αρρωσταίνει, εκμεταλλεύεται την πάθησή μου και είναι η μόνη που το κάνει τόσο καλά. Και βέβαια είναι νοαηρό το περιβάλλον, και βέβαια θα μου κανε καλό να φύγω από κει μέσα.
23-05-2017, 21:20 #38
Έγραψα και άλλα πιο πάνω. Σίγουρα θα μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο, φοβάμαι και για χειρότερα. Ότι θα κινήσει γη και ουρανό για να γυρίσω πίσω. Θα κάνει ψυχολογικό πόλεμο και στο αγόρι μου, αυτό ειναι που φοβάμαι πιο πολύ! Ναι, δουλεύει το αγόρι μου. Αν διαβάσεις τι έχω γράψει την εχω ικανή να πάει στη δουλειά του επειδή ξερει το αφεντικό. Διάβασε αν θες και τι άλλα μου έχει κάνει σε ενα ποστ μεγάλο που έχω γράψει.
23-05-2017, 21:20 #39
Τι εννοεί με το ζόρι; Από οτι ξέρω, αν δεν κάνω λάθος το επίδομα μπαίνει στο όνομα αυτού που το δικαιούται, άρα εσύ το δικαιούσαι και μπορείς απλά να το πάρεις.
Έχεις δίκιο για την ανεργία, είναι δύσκολο να βρεθεί δουλειά.
23-05-2017, 21:22 #40
οκ αφού δουλεύει και το αγόρι σου, τότε μπορείτε να τα καταφέρετε.
Άδικα νομίζω την φοβάσαι τοσο πολύ, τα είδα και τα άλλα που έγραψες, αλλά δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα, δεν είσαι πια κοριτσάκι.
Με την θεραπεία σου τα πας καλά;
23-05-2017, 21:27 #41
23-05-2017, 21:30 #42
Μπορεί να κάνει ψυχολογικό πόλεμο στο αγόρι μου, ή να τον διώξει από την δουλειά του, αυτά φοβάμαι. Επισης μπορει να με κλεισει σε ψυχιατρειο αλλα αυτο μονο αν δεν με εχει συγχυσει πιο πριν γιατι αν δεν με εχει συγχυσει μπορω να ειμαι πολυ λογικη οπως τωρα αν θελω. Δεν φαινεται; Εχω καποιες ιδεες αλλα δεν ακουω φωνες. Γενικα μπορω να φροντισω δυο ατομα οπότε αυτό δείχνει ότι είμαι λειτουργική ως ένα βαθμό.
23-05-2017, 21:50 #43
Να πας και να κανονίσεις να μπαίνουν τα λεφτά σε ένα λογαριασμό που να μην είναι μέσα εκείνη. .. βρες έναν άλλο γιατρό και συμβουλέψου. . θα σε βοηθήσει πολύ στο τι λύσεις υπάρχουν ώστε να επιβεβαιωθει ότι είσαι ικανή να φροντίσεις τον εαυτό σου και ότι μπορείς να είσαι ανεξάρτητη..
καταλαβαίνεις ότι το να την χτυπήσεις η οτιδήποτε άλλο μόνο κακό θα σου κάνει αφού λες ότι μπορεί να σε βάλει στο ψυχιατρείο. .. να μείνεις ψύχραιμη. . να κινηθείς μυστικά. . και αν μπορείς να είσαι αδιάφορη για εκείνη. .. εντελως.. θα ήταν πολύ καλο... βγες.. κάνε τις βόλτες σου.. και άσε την να γκρινιάζει μόνη της...
ειναι υπερπροστατευτικη σε άσχημο βαθμό. .. και αυτό δεν σε βοηθαει.. ειναι κουραστικό και η πίεση μεγάλη. ..
23-05-2017, 22:33 #44
Αν το κάνω αυτό με τα λεφτά την έβαψα. Μόνο αν φύγω από το σπίτι αλλά και πάλι θα κινήσει γη και ουρανό όπως είπα. Γιατροί δεν υπάρχουνε πολλοί στην περιοχή μου και δει καλοί. Το καταλαβαίνω αυτό με το να τη χτυπήσω που λες. Θέλω απλά να συγκατοικήσω με το αγόρι μου μόνιμα και να παντρευτούμε και δεν μπορώ. Συμφωνώ και με τα τελευταία που λες. Μιλησα με κάποιον συγγενή, μου είπε ότι θέλει να με ελέγχει αν είμαι καλά δήθεν, οπότε αν ειναι αυτό τι κάνω ωστε να παραμείνω ψύχραιμη και να μην έχω θυμό; Εκεί θέλω να εστιάσω. Αν είναι αυτό και δεν είναι αυτό που λέει ο Μαγκάιβερ.
23-05-2017, 22:39 #45
Θα φανω καφρος αλλα βλεπω καμια μερα να το κανετε με τον δικο σου και να πεταγεται η μανα σου κατω απο το κρεβατι να του κοτσαρει το προφυλακτικο στο πουλι. Και καπακι συμβουλες, Μητσο οχι τοσο δυνατα, κορη γυρνα απο την αλλη, αστο αυτο πιασε εκεινο κλπ. Προφανως κανω πλακα αλλα η γυναικα εχει θεμα.