Results 1 to 10 of 10
Thread: πανελληνιες-μανα
-
23-05-2017, 01:21 #1
πανελληνιες-μανα
δινω πανελληνιες σε λιγες μερες.θεωρουσα φυσιολογικο οι γονεις μου να ειναι διπλα μου.
ε η μανα μου αποφασισε να παει σε αλλη πολη σε μια κοπελα που η μανα μου γνωριζει τη μανα της γιατι της κανει καποιες εξυπηρετησεις σε καποιες δουλειες.
το κοριστι εχει προβλημα κι αυτο.παιρνει ρισπερνταλ κλπ περναει καταθλιψεις, δε θελει να δωσει εξεταστικη στη σχολη της κλπ και η μανα μου μου λεει οτι εχει υποχρεωση να τη βοηθησει.
και της λεω 1 φορα δινω πανελληνιες να μου κανεις λιγη παρεα, να διαβασουμε κανα μαθημα μαζι, να με εμψυχωσει λιγο.και μου λεει οτι η κοπελα ειναι πιο σημαντικη.μου το ειπε χυμα.
της λεω γιατι δεν τους λες οτι δινω πανελληνιες και σε χρειαζομαι?και μου λεει δεν τους το ειπα εξαρχης οποτε δεν μπορω να το πω τωρα..
κλαιω απο τα νευρα.της ειπα να παει και να μην ξαναγυρισει
τι να κανω???
πραγματικα εχω τοσα ενευρα που με κανουν αυτοκαταστροφικη σε σημειο να μη θελω να παω να δωσω.
ειμαι υπερβολικη ρε παιδια?είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 23-05-2017, 01:33 #2
Η μάνα σου είναι γαϊδούρα....αυτό!!
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
23-05-2017, 01:33 #3
Boo γεια σου!!!
ο,τι θελεις, εχεις ολους εμας εδω για κουβεντουλα και συμπαρασταση, οσο μπορουμε!
Μη νιωθεις μονη, δεν εισαι!
Δωσε βαση στα μαθηματα σου :)Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
23-05-2017, 01:38 #4
και λιγα λες.δεν μπορω να την καταλαβω..μα να μου λεει οτι ειναι πιο σημαντικη η εξεταστικη της κοπελας απο τις πανελληνιες που θα δινω 9 μερες?μετα τις 9 μερες ας εφευγε για 1 μηνα.δε θα με ενοιαζε..
ευχαριστω μαρα για την καλη σου προθεση αλλα την ειχα αναγκη αυτον τον καιρο.
τελικα μαλλον οντως επιβεβαιωνομαι οτι μονο εσεις εδω στο φορουμ με καταλαβαινετε.κανενας αλλος δυστυχωςείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
23-05-2017, 01:44 #5
σε καταλαβαινω γιατι κι εγω σε μια περιπου ομοια φαση ειμαι... πρεπει να τελειωσω μια εργασια που γραφω αλλιως θα με πεταξουν εξω...ως τα χριστουγενα δηλαδη....ελπιζω και σε μια παραταση αλλα θα ειναι θαυμα....
σκεψου οτι εισαι σπιτι σου, δεν εχεις αλλες υποχρεωσεις εκτος απο τον εαυτο σου, ουτε τρεχεις για αλλους, χρονο εχεις, διαθεση θα μου πεις που να βρεις?? εγω μονιμως την ψαχνω... - μια στανταρ λυση για μενα ειναι να διαβαζω σε καμια βιβλιοθηκη, εκει κανεις δεν με ενοχλει, κινητο κλειστο, δεν υπαρχω για κανεναν...
θελει και λιγη αυστηροτητα με τον εαυτο μας να πειθαρχησουμε... αλλιως αμα το δεις φαση-παραλια δεν βγαινει...
πλακα-πλακα Βοο αμα σε γνωριζα προσωπικα, θα σε εστρωνα σε προγραμμα....ενα σου λεω, ειμαι διαγνωσμενη ως ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα! οκ αστειευομαι....Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
23-05-2017, 01:49 #6
οσο εχει να κανει με το διαβασμα κανω οτι καλυτερο μπορω.και παραπανω απο οσα μπορω θα ελεγα.δε μπορω να συγκεντρωθω, εχω εξαντληση κλπ απο τα φαρμακα.μου το εχουν πει και οι γιατροι οτι θα ειμαι ετσι.μου λενε πρωτα η υγεια σου και μετα οι πανελληνιες.
αλλα τι ζηταω κι εγω..??????λιγη συμποαρασταση, λιγη εμψυχωση και λιγη βοηθεια με το διαβασμα να μου κραταει βιβλιο.
δε μπορω να χωνεψω τις προτεραιοτητες που βαζειείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
23-05-2017, 14:44 #7
Δε μου φευγουν τα νευρα και η στεναχωρια ουτε σημερα.ειμαι τοσο ταραγμενη που δε μπορω να διαβασω..
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
23-05-2017, 23:51 #8
Ανεξάρτητα όσα προβλήματα και να έχεις, οι πανελλήνιες δυστυχώς ή ευτυχώς με το υπάρχων σύστημα, είναι καθοριστικές για το μέλλον. Εγώ έτσι κι αλλιώς απομονώθηκα, και δεν είχα ανάγκη να με εμψυχώσει κανείς. Κάνε το διάβασμά σου, όχι με υπερβολές, να κοιμάσαι (γιατί είναι σημαντικό αυτό) και να τρώς καλά. Ο εγκέφαλος είναι μία "μηχανή", πρέπει να την "ταϊζεις" και να την "ξεκουράζεις". Όλοι περάσαμε από αυτό το στάδιο, λίγο πολύ. Απλά μην κάνεις υπερβολές και προσπάθησε να βρεις δικούς σου τρόπους για να μαθαίνεις καλύτερα, ό,τι διαβάζεις. Εγώ είχα βρει έναν και απέδωσε κάπως, αλλά ήταν δικός μου τρόπος. Ο καθένας έχει τους δικούς του τρόπους, γιατί δεν έχουμε κοινό μυαλό. Πάντως να μην επηρρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες, όποιοι και αν είναι αυτοί και άλλη μια συμβουλή αν την θέλεις, να αφήσεις κατά μέρος οτιδήποτε ηλεκτρονικό στην άκρη για λίγο, μέχρι να δώσεις. Εμένα με βοήθησε αυτό.
24-05-2017, 02:35 #9
υπερβολική; πολύ επιεική λέξη χρησιμοποιείς. άντε καλό μου να δώσεις τις εξετάσεις σου, για το μέλλον σου είναι. κι η μάνα σου είναι χαζή που σε αφήνει τέτοιες μέρες, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτε γι αυτό. πανελλήνιες, σπεύσε, αυτή είναι η δουλεια σου τώρα, όλα τα άλλα ξέχνα τα
η αιτία του φόβου είναι η άγνοια
24-05-2017, 13:49 #10