Results 46 to 60 of 88
-
23-05-2017, 22:46 #46
Άντε! Μην μας το λες. :P Να κάνουμε λίγη πλάκα. Το ξέρω ότι αυτή έχει σοβαρότερο θέμα από μένα για μέσα είναι εδώ μου ευχήθηκε να πεινάσω αλλά πως το αποδεικνύω. Και ο γιατρός μου αδιάφορος, αυτός με έκλεισε μέσα. Βέβαια έκλαιγα πολύ και φαινόμουν χάλια, αλλά μπράβο του κι αυτού. Τι θα κάνω δεν ξέρω πόσο θα αντέξω.
- 23-05-2017, 22:54 #47
Βρε πουλι μου βαλε μια ταξη στις σκεψεις σου. Αν σου ειπε να πεινασεις η τυπισσα ειναι για φτυσιμο, δεν το λεει γονεας στα παιδια του αυτο, αλλα και να το αποδειξεις τι θα καταφερεις; Δεν μπορεις νομικα να της κανεις κατι μονο και μονο επειδη ευχηθηκε κατι εστω και ασχημο. Δεν ποινικοποιηθηκε ακομη η μ...κια στον εγκεφαλο.
23-05-2017, 22:59 #48
Τι τάξη να βάλω που με έχει τρελάνει η τρελέγκο. Έχει κάνει πάρα πολλά δεν είναι μόνο αυτό τεσπα το θέμα είναι τι κάνω.
23-05-2017, 23:05 #49
Δεν μπορω να σου πω γτ δεν ξερω τι εχεις και αν μπορεις να ανταπεξελθεις μακρια απο το σπιτι σου, ποσο σοβαρο ειναι αυτο που εχεις. Επισης ειναι σημαντικο αν αυτο που εχεις εχει καταστησει την μανα σου ως κηδεμονα, υποθετω εισαι ενηλικη. Αλλιως ειναι π.χ να εχεις καταθλιψη και αλλιως καποιο αλλο νοσημα που χανεις επαφη με την πραγματικοτητα. Αν εισαι ενηλικη εχεις σκεφτει το εξωτερικο; Επισης πιστευω επειδη εισαι ευαισθητη και σου εσπασε τον τσαμπουκα απο μικρη τα βλεπεις καπως διογκωμενα. Μην μασας, δεν ειναι τοσο μαγκας η μανα σου. Υ.γ black life ειναι πιο σωστο.
23-05-2017, 23:10 #50
Είναι σοβαρο αλλά μπορώ να ανταπεξέλθω, το 'γραψα και πιο πάνω. Μόνο δουλειά δεν μπορώ αλλά παίρνω λεφτά από το επίδομα αλλά μου τα παίρνει αυτή. Δεν έχω κατάθλιψη και αφού με έφερε εκτός εαυτού με έκλεισε σε ψυχιατρείο. Τα έγραψα και πιο πάνω. Εξωτερικό όχι γιατί θα καλέσει την Interpol. Μάγκας δεν είναι ικανή για όλα είναι. Έβαλα dark με αυτή την έννοια, του black και όχι του secret life αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια.
23-05-2017, 23:21 #51
οκ. Δεν διαβασα ολα τα μην γτ ειμαι με κινητο. Αν εισαι ενηλικη δεν μπορεις να φυγεις χωρις την συγκαταθεση της; Αν παλι αυτο που εχεις ειναι τοσο σοβαρο κ εισαι υπο εποπτεια και σου φερεται σκατα, αλλα κανει κατι ποινικα κολασιμο, μπορεις να βρεις μικροκαμερα και να την στειλεις μια και καλη. Αρκει να εχεις αποδειξεις. Δεν ξερω βεβαια αν πρεπει να γινει με εισαγγελικη εντολη κ θεωρηθουν τα στοιχεια προιον υποκλοπης και εκπεσουν στο δικαστηριο. Ρωτα νομικο
23-05-2017, 23:28 #52
Σε ευχαριστώ αλλά όλα αυτά είναι δύσκολα που μου λες. Για παράδειγμα, πως θα την πετύχω να μου λέει κάτι κακό το θέμα είναι ότι μου φέρεται άσχημα, με ελέγχει και αυτό δεν είναι ποινικά δικάσιμο δυστυχώς. Δηλαδή αυτό λου κάνει είναι να με ελέγχει της φωνάζω και αυτή μετά αντιδρά αλλά για να με βρίσει αυνήθως πρέπει να τη βρίσω και θα το χρησιμοποιήαει και αυτό εναντίον μου Μάλλον δεν υπάρχει λύση γιατί δεν υπάρχουν και λεφτά κιόλας για δικηγόρο. :( Τεσπα σας ευχαριστώ όλους θερμά.
23-05-2017, 23:33 #53
Μην κολλας στα λεφτα, θεληση να εχεις και δικιο φυσικα, και ολα θα γινουν. Αν μπορεσεις καποια στιγμη και μενεις σε πολη η αν τυχει και οας αν δεν εισαι απο πολη και εισαι χωρις την μανα σου περνα απο τα δικαστηρια, ζητησε ακροαση απο εναν εισαγγελεα και εξηγησε του. Μπορει να βοηθηθεις απο εκει που δεν περιμενεις. Κλεινω μια τωρα, μακαρι να ξεμπερδεψεις. Οπως κ να χει μην τα παρατησεις
23-05-2017, 23:38 #54
Το έγραψα λίγο καλύτερα λίγο πιο αναλυτικά τι γίνεται. Θα το δοκιμάσω αυτό με τον εισαγγελέα. Να 'σαι καλά. Σ' ευχαριστώ. ΥΓ. Το ξανασκέφτηκα. Ειναι πολύ τρελη δεν νομίζω να πιασει χειροτερα θα γινουν τα πράγματα. :(
24-05-2017, 00:06 #55
Εγώ νομίζω ότι το μόνο εμπόδιο είναι η ηττοπάθεια σου... ο φόβος σου... αυτός σε κρατάει πίσω. .. και όσο συνεχίζεις να την τρέμεις.. τόσο η κατάσταση θα μένει ιδια... ελπίζω το αγόρι σου να σε αγαπάει τόσο πολύ που να μπορεί να κάνει υπομονή και να είναι εκεί για παντα...
Εγώ θα της έκανα πάντως μια πλακα στη θέση σου... ότι και καλά είσαι έγκυος. .. να δούμε τι αντίδραση θα ειχε... θα δεχόταν να παντρευτείς τοτε? μόνο και μόνο από περιέργεια. ..
24-05-2017, 02:23 #56
βαριέμαι να τα διαβάσω όλα, σόρρυ. μου περιγράφεις τη νεανική μου ηλικία. έφαγα το ίδιο λούκι. έσωσα τα νεύρα μου από τότε που έφυγα. την έγραφα, όσο μπορούσα. ωστόσο την φρόντισα πολύ για να αναχωρήσει αξιοπρεπώς από τη ζωή, και όταν έφυγε ηρέμησα και τώρα που περασαν οκτώ χρόνια, μου λείπει ώρες ώρες. περίεργη είναι η ζωή. κάνε ό,τι γουστάρεις (προσέχοντάς σε εννοείται), γράφτην, αραίωσε και αγάπα την από μακριά.
η αιτία του φόβου είναι η άγνοια
24-05-2017, 03:36 #57
Η απειλη βιας , οταν μπορεις να την ασκησεις , και μονο η απειλη , λυνει πολλα προβληματα , αρκει να πειθεις .........οτι δεν τοχεις σε τιποτα νασκησεις βια ,,,..........εμενα μουχει λυσει ευκολα διαφορες πουειχα σε καταστηματα , η απειλη εννοω , ο μεσος ανθρωπος αποφευγει την εμπλοκη του σε βια ......τωρα στην μανα σου , αμα ειναι αγυριστο κεφαλι ,κανα σφιξιματακι χεριου , κατι λαιτ , φερνει αποτελεσματα , δεν εχουν ολοι οι γονεις κατανοηση ......
24-05-2017, 04:40 #58
24-05-2017, 04:43 #59
24-05-2017, 04:49 #60
Μαγκάιβερ σόρυ!! Είχες δίκιο σε όλα!! Μόνο με το βρισίδι στρώνει, μου ήρθε φλασιά!! Είναι υπερανώμαλη, είχες δίκιο!! Ίσως φταίει και η ανοχή μου τόσα χρόνια, ίσως φταίει αποκλειστικά η ίδια, δεν ξέρω, η γυναίκα ούτε τσιγάρο δεν με άφηνε να καπνίσω (άκουγε τα τηλεφωνήματά μου μικρή που μου έλεγαν οι φίλες μου να καπνίσω και μου απαγόρευε να τις κάνω παρέα). Δεν ξέρω αν έχω φταίξει κι εγώ κάπου!! Ταυτίζεσαι; Σόρυ που δεν σε άκουσα νωρίτερα, αυτό θα κάνω, θα της φωνάζω τα θέλει ο κ... της!! Τώρα για να φύγω από το σπίτι δεν θα κάνει φασαρία να γυρίσω; Εσύ το δοκίμασες μαζί της; Από πάντα ήταν έτσι η δική σου και ποιά ήταν η δική σου συμπεριφορά απέναντί της; Όταν άρχισε να τα κάνει αυτά, εννοώ! Έλεος πια με τις ανώμαλες!!
Last edited by λουλούδι; 24-05-2017 at 05:06.