Results 61 to 75 of 88
-
24-05-2017, 06:20 #61
Καλημερα , το βρισιδι ειναι μια καλη λυση , αν και οχι και τοσιο αποτελεσματικη , η δικη μου δεν μασαγε απο βρισιδια , 8 χρονια κρατησε η μαχη , μεχρι που διελυθη ο δεσμος ........ηταν κι ο πατερας μου , πουγια να μην συγκρουστει μαζι της , οχι οτι ειναι αδυναμος , καθε αλλο , αλλα η γυναικα ηταν το κατι αλλο, εσπασα πορτες , πιατοθηκες ολοκληρες , την μπουγελωσα με εναν κουβα γαλα , εσπασα το τζαμι του αυτοκινητου , την απειλησα με γεματο οπλο , ..............κι η αδελφη της , χειροτερη , εχει δυο παιδια , αγορι κοριτσι,κοντευουν τα 50 , ανυπαντρα , αυτη ειναι ενα 50% χειρυτερη απ την μανα μου , τωρα εχει μεγαλωσει , και δεν εχει τα κοτσια πια , ασε που με πρηζει να παντρευτω , ' ξεχναει ' ομως ποιος φταιει που ειμαι ανυπαντρος ..............δεν φταις εσυ , καθολου , ειναι ο χαρακτηρας της ετσι, μονο τωρα στα γεραματα δεν μπορει ναντιδρασει .....δεν .ηταν απο νεα ετσι ακριβως , υπερπροστατετικη ηταν , , αλλα εξεδηλωθη ο πραματικος χαρακτηρας της , οταν ειπα να παντρευτω , δεν ειχαμε μεχρι τοτε κοντρες , παντως συνεχιζει να ειναι παρεμβατικη σε μεγαλο βαθμο,, και επειδη ειναι και θρησκευομενη /θρησκοληπτη ,εχω βρει το κολπο για να μην με πρηζει , αν και δεν βριζω , αρχιζω και την βλαστημαω , λυπαμαι γι αυτο , αλλα ειναι ο μονος τροπος να το βουλωσει , διοτι σοκαρεται οταν βριζουν τα Θεια ...........πανω κατω , ναι ταυτιζομαι , εκανα το λαθος να μην σηκωθω να φυγω απ το σπιτι , για αλλους λογους ( δεν ειχα τοσα χρηματα τοτε , ουτε δικο μου σπιτι ) ......αλλα αν μπορεις να φυγεις , καντο , δεν προκειται να σταματησει , εμενα σου γραφω , 8 χρονια κρατησε ο πολεμος ......ειναι η μονη λυση , δεν πιανουν ουτε βρισιες ( ισως λιγο ) , ουτε τιποτα αλλο , σουχει παρει τον αερα , και θα τον παρεις πισω κανοντας μια δραστικη κινηση ,......να φυγεις απ το σπιτι , χωρις να δινεις σημεια ζωης , αυτο θα την ταρακουνησει , και πολυ μαλιστα ...........................ειναι ιδια περιπτωση με την δικη μου , τα δυο ξαδελφια μου , δεν αντεδρασσαν ποτε , γι αυτο και ειναι ανυπαντρα μεχρι τωρα , στα 50 , μην αφησεις τον δεσμο αυτον να χαλααει , θα το μετανιωσεις οπως εγω ,.............................................
τωρα πλεον , πλακωνεται με τον πατερα μου πλεον , που εχει αρχισει κι αυτος τα βρισιδια , ειναι ο χαρακτηρας της ετσι , παρεμβατικος .....
να φανταστεις , μεστειλε τοτε σεναν παπα που ηξερε , δλδ δικο της , να εξομολογηθω που βλαστημαω , παω λοιπον κι εγω σαν βλακας , και του λεω οτι βλαστημαω την μανα μου .....τι μου λεει ο παπας , που ηταν και ανοιχτομυαλος , παιδι μου , επειδη ξερω την μανα σου , κι ειναι πολυ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ , μιση ευθυνη δικη σου , μιση δικη της .......και , συνεχιζει , μου λερι συνεχεια γι αυτην την κοπελα , και αρχιζω και τρεμω απο τα νευρα μου ,, μουρχεται να της πω , ' ασε τον Χρισιανο κυρα μου , ολοκληρος αντρας ειναι , αστον να βρει τον δρομο του ' .........
σπανια γραφω τοσο μεγαλα ποστ, ισως και ποτέ , αλλα μου ξυπνησες μνημες ., και δεν θελω να ξαναπαθει αλλος το ιδιο , ......μετα , ναι , εκανα δεσμους , αλλα παντα στο μυαλο μου ηταν η συγκεκριμενη , και τους χαλαγα τους δεσμους τελικα εγω ο ιδιος .......μην παθεις το ιδιο .......Last edited by Macgyver; 24-05-2017 at 06:45.
- 24-05-2017, 07:22 #62
Τι να κάνω τώρα να κλάψω ή να γελάσω (με την κατάντια τους; - Ελληνίδα "μάνα"). ΕΛΕΟΣ. Είδα ένα όνειρο τώρα και δεν μου άρεσε καθόλου η ερμηνεία του (πιστεύω στα όνειρα γιατί είναι το υποσυνείδητο). Έλεγε λοιπόν η ερμηνεία ότι είμαι παγιδευμένη σε μια επικίνδυνη σχέση (εγώ δεν νιώθω κάτι τέτοιο, άλλες ενστάσεις έχω) και ότι κάνω κακές επιλογές. Δεν τα πιστεύω αυτά αλλά για να τα ερμηνεύει έτσι ο ονειροκρίτης; Δεν ξέρω. Και είδα και κάτι άλλους συμβολισμούς μες στο όνειρο που άλλα σήμαιναν χαρές και άλλα λύπες, και μάλιστα μπορεί να γνωρίσω και κάποιον άλλο κάπου διάβασα (οπότε στεναχωρήθηκα). Για τη μάνα μου τώρα. Όπως προανέφερα, αν φύγω από το σπίτι θα έχω συνέπειες. Εκτός από ψυχολογικό πόλεμο που θα κάνει σε μένα, θα κάνει και στο αγόρι μου και αυτός δεν θα το αντέξει (δεν είναι και υποχρεωμένος κιόλας). Οπότε θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Άσε που θα με κλείσει σε κανα ψυχιατρείο ή θα μιλήσει στο αφεντικό του αγοριού μου. Τον γνωρίζει. Οπότε η μάνα μου είναι το ίδιο σκ.. με τη θεία σου. Σορυ κιόλας. Τα λεγα σε ένα γνωστό μου και μου λεγε κι αυτός τον ελέγχει η μάνα του αλλά το ανέχεται. Και ζει και στο εξωτερικό. Τι να πεις! Όπως προείπα, για γέλια και για κλάματα, η δικιά μου είναι και ιδιάζουσα περίπτωση (παραείναι) γιατί δεν μου αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Αυτό που είπες ότι αν με δει ευτυχισμένη θα σταματήσει κι εγώ το πίστευα στην προηγούμενή μου σχέση, αλλά μόλις μετά από χωρισμό τα ξαναβρήκα μαζί του και ήμουν χαρούμενη, αυτή έσπευσε να μας χωρίσει. Βέβαια ο πρώην μου είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, αλλά τελικά βγήκε καθαρός από όλο αυτό, δηλαδή δεν μπήκε φυλακή, ενώ η μάνα μου έλεγε ότι θα μπω κι εγώ φυλακή, ότι θα μου δώσει ναρκωτικά (δεν τον είχα δει ποτέ να παίρνει ποτέ), και άλλα τέτοια χαζά με το παράλυτο μυαλό της τα έβγαζε.
24-05-2017, 07:28 #63
Πιστεύω τελικά και από αυτό που μου είπες ότι δεν είχατε κόντρες, άρα φοβόταν μην σε χάσει αν παντρευτείς. Άρα κι εμένα αυτό φοβάται η βλαμένη. Εδώ γελάμε. Ή κλαίμε. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλουν να μην μας χάσουν για να 'μαστε ευτυχισμένοι μαζί τους, αλλά για να μας βασανίζουν και να μας ελέγχουν, να βγάζουν τα απωθημένα τους. Και αν το πεις αυτό σε κάποιον ότι θέλουν το κακό μας σε λένε και τρελό άντε πια με τους ψυχανώμαλους όλους.
24-05-2017, 07:52 #64
Τώρα θα σου πει ο μακ να της κάνεις κεφαλοκλείδωμα :P
Kαι εγώ έχω μια θεία έτσι ανασφαλής, όλη μέρα στα τηλ με τα παιδιά της , να τα ελέγχει να τα ξέρει όλα......χειριστική , κακιά όχι......
Αλλά σε πιο φυσιολογικές καταστάσεις, τώρα η δική σου από ότι κατάλαβα φεύγει από το νορμάλ, να παίρνει τηλ, να σε χωρίζει κλπ
Θα μπορούσε η μητέρα σου να μην ξέρει καν ότι έχεις αγόρι όχι να ξέρει και που δουλεύει, μην της λες τπτ ......
Για κουβεντούλα μπορείς να λες και άσχετα , όχι τι κάνεις εσύ στη ζωή σου.....
Για οτιδήποτε και αν κάνεις της το ανακοινώνεις , φεύγω από το σπίτι πχ εφόσον βρεις σπίτι, βολέψεις το οικονομικό κλπ
Όχι ''να λέω να φύγω''...........
Τώρα για το ψυχιατρείο ανοίχτε τα τρελάδικα :P
24-05-2017, 07:59 #65
Η μάνα μου και να μην της έλεγα ότι έχω αγόρι θα το μάθαινε. Δεν μπορώ να κρύβομαι μια ζωή, το ίδιο και για τη δουλειά, εφόσον δεν είμαι 18 χρονών, και είναι κάτι σοβαρό, θα μαθευόταν..δεν φταίω εγώ σε κάτι. Αυτή είναι ηλίθια.
Last edited by λουλούδι; 24-05-2017 at 08:31.
24-05-2017, 09:00 #66
Δεν είπα ότι φταις, είπα ότι φίλη μπορεί να σαι με την μάνα σου αν εκείνη στέκει καλά......
Αλλιώς κρατάς αποστάσεις, εσύ λες σε έχει χωρίσει από μια σχέση.....της τα λες δηλαδή...
Ότι θα τα μάθει θα τα μάθει....αν της τα λες εσύ της δίνεις δικαίωμα.......
24-05-2017, 09:52 #67
Πρώτον εδώ της λες ξεκάθαρα να την πλακώσει! Δεν της λες να την απειλήσει απλώς.
Δευτερον το οτι η κοπέλα έχει ήδη πλακωθεί στο ξυλο όπως μας είπε με την μάνα της και πήγε να της σπάσει τη μέση και μπήκε στο ψυχιατρείο, δεν σου λέει τίποτα;
Αλλά και πέρα από όλα αυτά...η λύση που έχουμε να προτείνουμε σε κάποιον που βρίσκεται σε τέτοια ψυχολογική ένταση που την κάνει να αποκαλεί την μάνα της τρελή, κακιά, που θεωρεί οτι μπορεί να την κυνηγήσει όπου πάει και να την χωρίσει και να τη διώξει από δουλειές λες κι είναι ο Αλ Καπονε, είναι να την απειλήσει με βία; Όχι να ανεξαρτητοποιήθει ας πούμε; Όχι να δει γιατί στην ηλικία της έχει η ΙΔΙΑ τέτοια προσκόλληση με την μάνα της και να το διορθώσει, όχι να ηρεμήσει για να μπορέσει να σκεφτεί λογικά, ....αλλά να την απειλήσει με ΒΙΑ!!! Για να μεγιστοποιηθεί η ένταση που ζει και να ξαναμπεί στο ψυχιατρείο!
Μάλλον εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω καλά από την ιστορία, δεν εξηγείται αλλιώς...
24-05-2017, 10:06 #68
Μα βρε Ελισάβετ μου, μου το πρότεινε αυτό ο Μαγκάιβερ να ανεξαρτοποιηθώ αλλά δεν γίνεται γιατί αυτή είναι ικανή για όλα, ήδη μου κατέστρεψε μία σχέση, έστω και αν δεν άξιζε, έπαιρνε τηλέφωνα σε δουλειές που έκλεινα ραντεβού σε συνέντευξη για να μην με πάρουνε, μου το 'χε πει μία ότι από το τηλέφωνο που την πήρα (που ήταν από της μάνας μου) την πήραν πίσω και της είπαν να μην με πάρει, είναι ικανή για όλα, τι δεν καταλαβαίνεις; Εδώ έπαιρνε το αγόρι μου κρυφά τηλέφωνο και τον εκβίαζε. Δεν είπαμε να τη σκοτώσω κιόλας, αν και εύχομαι να πάθει κάτι γιατί είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία μου, αλλά λίγη φωνή δεν βλάπτει αν έτσι μόνο στρώνει, σε παρακαλώ, μην τα βάζεις με τον Μαγκάιβερ, να βοηθήσει θέλει, μπες στη θέση του!!
24-05-2017, 10:11 #69
Τι λογικά (να σκεφτώ) εδώ τόσα άτομα "μιλήσανε" και άκρη δεν βγάλαμε με αυτήν την γυναίκα! Υπάρχουν λύσεις; Και το βλέπεις ότι δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, ούτε είμαι τρελή, εδώ και ο Μαγκάιβερ τα ίδια πέρναγε και τελικά τις ίδιες αντιδράσεις με μένα είχε, μπορεί να μην την βάρεσε, αλλά την απείλησε με όπλο, και σε ρωτάω, αν δεν παίρνουν από λόγια τι κάνεις; Περιμένεις να πας 50 για να σε "νταντεύουν" ακόμα οι "καλοί" γονείς ή παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου και αντιδράς πχ με φωνές;;
24-05-2017, 10:13 #70
Πώς ήξερε η μάνα σου σε ποιες δουλειές έστελνες εσύ βιογραφικά;
Πως ήξερε η μάνα σου το τηλέφωνο του αγοριού σου;
Με ποιον τρόπο τον εκβίαζε; Πώς μπορεί να καταφέρει η μάνα σου να τον διώξει από την δουλειά του;
Θέλω να πω οτι πρέπει να δεις λίγο οτι ΕΣΥ την βάζεις τόσο πολύ μέσα στην ζωή σου. Και όχι δεν είναι αυτή υπεύθυνη για την δυστυχία σου, κανένας άνθρωπος δεν είναι υπέυθυνος για την δυστυχία μας ή την ευτυχία μας, εμείς είμαστε!!!
Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα!!! Αν είσαι καλά όπως λες και μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου, τότε δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα! Δικαιούσαι το επίδομα σου, όποια στιγμή θέλεις μπορείς να το πάρεις, ο φίλος σου έχει σπίτι έχεις που να μείνεις, όποια στιγμή θέλεις μπορείς να σηκωθείς και να φύγεις. Νομίζω οτι κάτι άλλο φοβάσαι...
24-05-2017, 10:14 #71
24-05-2017, 10:40 #72
Επειδή εξαρτώμαι οικονομικά μπορεί και με ελέγχει. Δεν μου δινε λεφτά και έτσι επαιρνα απο το κινητο της τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού και αυτή τα ακύρωνε πισω από την πλάτη μου. Το τηλέφωνο του αγοριού μου της το δωσα εγώ γιατί μου το ζήτησε και μετά άλλαξε και το ζήτησε ο πατέρας μου από το αγόρι μου, δεν μπορούσε να πει όχι. Η μάνα μου πήγαινε στο γιατρό μου πριν με κλείσει ψυχιατρείο και τον παρακάλαγε να της πει τι λέγαμε, ξερει το αφεντικό του αγοριού μου οπότε μπορεί να βάλει λόγια, μπορεί να έρθει από το σπιτι και να κάνει σκηνικα, μπορεί να με κλείσει ψυχιατρείο, είναι ικανη για ολα τι δεν καταλαβαινεις; Μεχρι και το αγόρι μου που δεν την φοβοταν τώρα τη φοβάται που τη γνώρισε καλύτερα. Αν πάρω το επίδομα καπάκι πήρε το αγόρι μου τηλέφωνο και αυτός δεν αντέχει άλλο, θα μου πει να χωρίσουμε. Τι άλλο να κάνω πια; Δεν φοβάμαι τιποτα άλλο, ολα αυτά που είπα φοβάμαι.
24-05-2017, 10:43 #73
Άκυρο.......
24-05-2017, 11:01 #74
Καλημερα φατσα. Εχει δικιο η Ελισαβετ. Ασε τι λεει ο Μαγκ, αν κανεις κανενα χοντρο σκηνικο θα σε κλεισει για καιρο μεσα
24-05-2017, 11:03 #75
Δεν εξαρτάσαι οικονομικά, το επίδομα είναι δικό σου όπως μας είπες. Εκτός κι αν η κατάσταση σου είναι τέτοια που έχει οριστεί κάποιος ως κηδεμόνας παρόλο που δεν είσαι ανήλικη. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν όχι, τότε μπορείς να πάρεις το επίδομα σου και να μην την έχεις ανάγκη.
Επίσης κακώς της έδωσες το τηλέφωνο του αγοριού σου! Για ποιο λόγο έπρεπε να το έχει η μάνα σου; Τι είχαν να πουν; Αλλά έστω και τώρα το πιο εύκολο πράγμα είναι να αλλάξει αριθμό και να μην τον βρίσκουν.
Για την δουλειά αυτό που λες δεν γίνεται. Αν ο φίλος σου είναι μια χαρά στη δουλειά του, δεν έχει τίποτα να φοβάται. Τι σημαίνει θα βάλει λόγια στο αφεντικό; Το αφεντικό θα την περάσει απλά για τρελή αν είναι ευχαριστημένος από τον φίλο σου.
Δεν στα λέω για να κατηγορήσω όλα αυτά, στα λέω για να σου δείξω οτι λύσεις υπάρχουν!!! Και η λύση δεν είναι οι καβγάδες, οι απειλές και οι φωνές. Ακόμα κι αν δεν είχες το θέμα με την υγεία σου, το να ζεις σε ένα τέτοιο περιβαλλον με συνεχή ένταση σε αρρωσταίνει! Το μόνο που θα καταφέρεις με την ένταση είναι να επιδεινώνεις την δική σου υγεία. Χρειαζεσαι ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον όπως όλοι οι άνθρωποι.
Αν ο φίλος σου σε αγαπάει, δεν θα τσιμπήσει με τις απειλές της μάνας σου, θα κινήσει γη και ουρανό για να είναι μαζί σου, και συ το ίδιο. Ξέρεις πόσα άτομα είχαν παρόμοια προβλήματα με τα δικά σου και δεν κωλωσανε και πήραν τη ζωή στα χέρια τους; Ένας γνωστός μου που είχε παρόμοια προβλήματα με την μάνα του, τα παράτησε όλα εδώ παρόλο που είχε καλή δουλειά, πήρε την κοπέλα του και πήγανε στο εξωτερικό και δεν υπολόγισε κανέναν, ούτε ήξερε κανείς τα πρώτα χρόνια που βρισκόταν. Για αυτό λοιπόν τα λέω δικαιολογίες. αυτός που θέλει να πάρει την ζωή στα χέρια του, το κάνει με οποιοδήποτε κόστος, δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα η ζωή κανενός.