Με απατησε επι πληρωμη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 151
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Γιώργο, υπάρχουν πάρα πολλά ζευγάρια που κάνουν οικογένεια και περνάνε πολλά χρόνια μαζί χωρίς να υπάρχει πραγματική αγάπη. Εγώ μόνο στην οικογένειά μου έχω δύο περιπτώσεις. Τον παππού μου με την γιαγιά μου (συγχωρεμένοι και οι δύο) και την πεθερά μου με τον πεθερό μου. Ιδιαίτερα, να σου πω, ο παππούς μου την είχε απατήσει πολλές φορές τη γιαγιά μου χωρίς να μπορεί η ίδια να κάνει κάτι γι αυτό, αφού ήταν οικονομικά εξαρτημένη και επιπλέον δεν ήθελε ποτέ να εκτεθεί και να στιγματιστεί κοινωνικά ως ζωντοχήρα. Ο παππούς μου ήταν καλός πατέρας στα παιδιά του αλλά δεν νοιαζόταν για το πώς νιώθει η γιαγιά μου όταν την απατούσε. Η γιαγιά μου, μία, δύο, τρεις, τον σιχαθηκε στο τέλος και επιπλέον τον μίσησε.
    Στο τέλος της ζωής του που έμεινε κατάκοιτος η γιαγιά μου έβγαλε όλα της τα απωθημένα πάνω του. Μπορεί να τον φρόντιζε αλλά το έκανε με έναν τρόπο βασανιστικό για εκείνον και με πολύ άσχημη συμπεριφορά. Τον έβριζε συνέχεια, τον κλείδωνε κι έφευγε, του έχωνε φάπες καθώς τον έπλενε, τον μπούκωνε επίτηδες με το ζόρι όταν τον τάϊζε. Τα πλήρωσε όλα ο παππούς στο τέλος.
    Είναι η συνήθεια, η οικογένεια και το ξεβόλεμα (οικονομικό πολλές φορές) που κάνει τα ζευγάρια να ανέχονται απλώς ο ένας τον άλλον και να συμβιώνουν (πολλές φορές αρκετά αρμονικά θα μπορούσα να πω).
    Η αγάπη όμως, ξέρεις, είναι κάτι πολύ παραπάνω από αυτό. Είναι θυσία και υπέρβαση, όχι εύκολες λύσεις και φυγές. Επειδή όμως δεν ξέρουμε τί έχει ο κάθε άνθρωπος στην ψυχή του και τί λάθη μπορεί να έχουμε κάνει κι εμείς καλό είναι να υπάρχει μια προσπάθεια κατανόησης του προβλήματος πριν ληφθούν αποφάσεις.
    σωστα είναι όλα αυτά.δεν αντιλεγω. αλλά ο παππούς και η γιαγιά σου ποια χρονολογία παντρεύτηκαν??και εμένα ο μπαμπάς μου απατούσε απειρες φορες τη μαμά μου και η μαμά μου δεν έφυγε για τους ίδιους λόγους με τη γιαγιά σου.στο τέλος παρακαλουσαμε εμείς τα παιδιά να χωρίσουν για να έχουμε μια ήσυχη ζωή χωρίς το μπαμπά μας.και στο τέλος της ζωής του ο μπαμπάς μου εκμυστηρεύτηκε στη μαμά μου οτι δεν αγάπησε τίποτα περισσότερο στο κοσμο απο αυτή.και εγώ θυμαμε οτι πολλές φορες μου έλεγε ποσο ερωτευμένος και ποσο πολύ αγαπούσε τη μαμά μου.αλλά η απιστία απιστία.άντε βγάλε άκρη τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    σωστα είναι όλα αυτά.δεν αντιλεγω. αλλά ο παππούς και η γιαγιά σου ποια χρονολογία παντρεύτηκαν??και εμένα ο μπαμπάς μου απατούσε απειρες φορες τη μαμά μου και η μαμά μου δεν έφυγε για τους ίδιους λόγους με τη γιαγιά σου.στο τέλος παρακαλουσαμε εμείς τα παιδιά να χωρίσουν για να έχουμε μια ήσυχη ζωή χωρίς το μπαμπά μας.και στο τέλος της ζωής του ο μπαμπάς μου εκμυστηρεύτηκε στη μαμά μου οτι δεν αγάπησε τίποτα περισσότερο στο κοσμο απο αυτή.και εγώ θυμαμε οτι πολλές φορες μου έλεγε ποσο ερωτευμένος και ποσο πολύ αγαπούσε τη μαμά μου.αλλά η απιστία απιστία.άντε βγάλε άκρη τωρα
    Ε δεν την αγαπησε ποτε μαλακιες ελεγε ο πατερας σου, συγνωμη κι ολας. Και ξερω τωρα, στο 2017 ζευγαρια που ζουνε πολλα χρονια συμβιβασμενα. Ειδικα για τον αντρα δεν κοστιζει τιποτα να συμβιβαστει στο γαμο του αφου το εχει ευκολο να κανει σεξ με αλλες στη ψυχρα.
    Δεν εχει κατι να χασει.

Senior Member
    Οκ.οσο για το χωρισμό μάλλον εγώ το κατάλαβα λάθος το παραδεχομε.το να πεις την αλήθεια δεν ρίχνεις λάδι στη φωτιά????αν χωρίσει τι θα κανει να το εξηγήσω λίγο γιατί το είπα.μετα απο 33 χρόνια γάμου και παιδιών και όπως είπε και η ίδια έχει να θυματε και όμορφες στιγμές.υποθετικά ας πούμε οτι χώρισε.δεν θα νοιωθει χειρότερα??αφού 33 χρόνια τιναχτηκαν σε μια στιγμη στον αέρα.όπως είπε προηγούμενος θα είσπραξη μια μουντζα για όλα όσα έδωσε σε όλα αυτά τα χρόνια δηλαδή αχαριστία.δεν θα είναι πιο δύσκολα για εκείνες και για το θέμα της υγειας της??ο άνδρας απο τι λέει μετάνιωσε για αυτά και ζήτησε συγγνώμη και της παραθέσεις το κιν.απο τι θύμα με που είπε.η προθεση μου δεν ηταν να τη πεισω με το ζόρι να καύση στο γαμο αλλά να μην βιαστεί να πάρει γρήγορες απόφασης.ίσως να φταιω και εγώ σε κάποια σημεία που δεν εκφράστηκα σωστα.και να έδωσε τέτοια εντυπωση
    η αληθεια πολλες φορες ειναι σκληρη κ ποναει!!αλλα ρε φιλε πως γινετε ολοι να ζηταμε την αληθεια αλλα οταν καποιος το λεει θεωρειται σκληρος,ριχνει λαδι στη φωτια κλπ..
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Η αλήθεια έχει βάθη κ ποιότητες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ε δεν την αγαπησε ποτε μαλακιες ελεγε ο πατερας σου, συγνωμη κι ολας. Και ξερω τωρα, στο 2017 ζευγαρια που ζουνε πολλα χρονια συμβιβασμενα. Ειδικα για τον αντρα δεν κοστιζει τιποτα να συμβιβαστει στο γαμο του αφου το εχει ευκολο να κανει σεξ με αλλες στη ψυχρα.
    Δεν εχει κατι να χασει.
    Είμαι σίγουρος οτι δεν έλεγε μαλακιες.διότι μου το έλεγε και όταν ηταν μαζη και όταν ηταν χωρια.και ένας άνθρωπος 2-3 λεπτα πριν πεθάνω δεν έχει λογο να πει ψέμματα.απλός να το πω έτσι απλα ηταν γυναίκας.δεν ξέρω πως να το εξηγησω

Τα λόγια τζάμπα είναι Γιώργο μου, αυτός που αγαπάει το δείχνει με την πίστη του και την αφοσίωσή του. Ίσως με αυτόν τον τρόπο ο πατέρας σου να ήθελε να απενοχοποιηθεί γι αυτά που έκανε ή να απαλύνει τον πόνο της μητέρας σου γιατί ήξερε οτι εκείνη στάθηκε σωστή σε όλα ενώ εκείνος όχι. Μπορεί να προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του και τους άλλους εσάς στην οικογένεια λέγοντάς το συνέχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    η αληθεια πολλες φορες ειναι σκληρη κ ποναει!!αλλα ρε φιλε πως γινετε ολοι να ζηταμε την αληθεια αλλα οταν καποιος το λεει θεωρειται σκληρος,ριχνει λαδι στη φωτια κλπ..
    Φιλέ μου η αλήθεια δεν κανει παντα καλό.αλλες φορες κανει καλό αλλες φορες κανει κακό.αν ενα πεινασμένο παιδι έκλεβε ενα ψωμί και κάποιος αν εγκέφαλος τον κυνηγούσε και εσύ γινοσουν μαρτυρας στο περιστατικό.θα αποκαλύπτες το παιδάκι που κρύφτηκε??

Senior Member
    Τα λόγια τζάμπα είναι Γιώργο μου, αυτός που αγαπάει το δείχνει με την πίστη του και την αφοσίωσή του. Ίσως με αυτόν τον τρόπο ο πατέρας σου να ήθελε να απενοχοποιηθεί γι αυτά που έκανε ή να απαλύνει τον πόνο της μητέρας σου γιατί ήξερε οτι εκείνη στάθηκε σωστή σε όλα ενώ εκείνος όχι. Μπορεί να προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του και τους άλλους εσάς στην οικογένεια λέγοντάς το συνέχεια.
    Αυτο ακριβως....

Senior Member
    Παντρευτείτε κι εσείς με το μυαλό κ μη συμβιβαστείτε νομίζετε όλοι ήταν χαπατα πριν παντρευτούν χειρότεροι από εσάς ήταν πιο αλάνια παντρεύτηκαν κ γίνανε αρνάκια κρέμες
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τη να σας πω ρε παιδιά μπορεί να έχετε δίκιο.αβησσος η ψυχή του ανθρωπου

Δηλαδή Γιώργο, να στο παρουσιάσω απλά: ¨Οταν κάνω κάτι τόσο άσχημο που πληγώνει τόσο πολύ τον σύντροφό μου και που δεν θα το δεχόμουν ποτέ να το κάνει ο σύντροφός μου σε μένα, αλλά δεν με νοιάζει επειδή εγώ με αυτό περνάω καλά, ε, αυτό συγνώμη, δεν είναι αγάπη! Δεν μπορείς να ποδοπατάς την ψυχή του άλλου για μία απόλαυση και να λες οτι τον αγαπάς κι από πάνω. Αν δηλαδή δεν θυσιάζεις ούτε την απόλαυσή σου για χάριν της ευτυχίας της γυναίκας σου τότε τί θα μπορούσες να θυσιάσεις παραπάνω; Μάλλον τίποτα!

Το λέω γι αυτούς που το κάνουν επανειλημμένα.

Senior Member
    Δηλαδή Γιώργο, να στο παρουσιάσω απλά: ¨Οταν κάνω κάτι τόσο άσχημο που πληγώνει τόσο πολύ τον σύντροφό μου και που δεν θα το δεχόμουν ποτέ να το κάνει ο σύντροφός μου σε μένα, αλλά δεν με νοιάζει επειδή εγώ με αυτό περνάω καλά, ε, αυτό συγνώμη, δεν είναι αγάπη! Δεν μπορείς να ποδοπατάς την ψυχή του άλλου για μία απόλαυση και να λες οτι τον αγαπάς κι από πάνω. Αν δηλαδή δεν θυσιάζεις ούτε την απόλαυσή σου για χάριν της ευτυχίας της γυναίκας σου τότε τί θα μπορούσες να θυσιάσεις παραπάνω; Μάλλον τίποτα!
    Τώρα έτσι όπως το θετεις τι να σου πω.με βουλωσες

Junior Member
    Δεν θα μπορουσα ποτε να μεινω για οικονομικους λογους. Ειμαι απολυτη. Εχω τον τροπο να τα βγαζω περα. Οχι ευκολα, αλλα με τη δουλεια μου. Ακομα και τωρα, μετα ενα μηνα απο την εγχειρηση δουλευα, επισης και στις ακτινοβολιες. Το πρωι νοσοκομειο, το μεσημερι στη δουλεια.

Αυτον τον ανθρωπο εγω τον αγαπησα βαθια και τον νοιαζομαι, ομως το προβλημα ειναι αν εκεινος με αγαπαει. Δεν θελω συμβατικη ζωη και ναι εχετε δικιο, γιατι να χασει τη βολεψη του, το σπιτι του, την ησυχια του; αυτο φοβαμαι οτι μπορει να συμβαινει. 33 χρονια δεν μου ειχε πει οτι μ' αγαπαει, το εδειχνε λεει. Μετα τις συνομιλιες που ειδα μου λεει πως μ' αγαπαει, πως με λατρευει, οτι δε ζει χωρις εμενα, αλλα εγω συνεχεια σκεφτομαι οτι μου λεει αυτο που πρεπει και οχι αυτο που αισθανεται. Και ναι μετα απο ολα αυτα δεν παει πουθενα, με παιρνει συνεχεια τηλεφωνο απο τη δουλεια κλπ.

Senior Member
    Αλλά ρε κορίτσια.πρεπει να το παραδέχτηκε οτι υπαρχουν πολλά κοριτσια-γυναικες που προκαλούνε πολυ έντονα και μάλιστα πολύ προστυχα .π.χ το καλοκαίρι τα πετάνε όλα εξω συγγνώμη για την έκφραση αλλά σχεδόν τα μισά βυ...ία είναι εξω σχεδόν ο μίσος κ..ος είναι εξω.ελάτε και στη θέση των ανδρών και μην μπενετε στο πειρασμό.δεν το λέω για τη περιπτωση της θεματοθετριας.γενικότερα μιλάω μιας και ανοίχτηκε συζήτηση για απιστιες

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast