Results 106 to 120 of 151
Thread: Με απατησε επι πληρωμη
-
25-05-2017, 17:13 #106
ειπα οτι εγω σαν γιωργος πως θα εκανα.δεν ειπα οτι οι γυναικες πρεπει να το περνανε στο ντουκου.επισεις δεν ειπα οτι ο ανδραας κανει σεξ χωρις συναισθημα.ειπα μπορει να κανει σεξ και χωρις συναισθημα σε αντιθεση με μια γυναικα,γενικοτερα σεβομε αυτα που λες και σωστα ειναι.αλλα θα ηταν ακομα πιο σωστα αν ελεγα οτι συμφωνω στο κερατο.δεν συμφωνω στο κερατο ουτε απτον ανδρα προς τη γυναικα ουτε απτη γυναικα προς τον ανδρα.απλα προσπαθω να εξηγησω τα αιτια της απιστιας και απτης δυο πλευρες.καταλαβενω την ιφιγενεια το εχω πει σε πολλα σχολια μου.αλλα προσπαθω να καταλαβω και τον ανδρα της για πιο λογο το εκανε.και μαλιστα με τοσο σοβαρο προβλημα υγειας της γυναικας του.γενικοτερα ΠΕΡΑ απτην ιφιγενεια.αυτο το πιστευω οτι μεριδιο ευθυνης εχουν και οι δυο πλευρες οχι παντα αλλα της πιο πολλες φορες ναι. ιφιγενεια δεν το λεω για εσενα αυτο ελειπε να σου ριξω και ευθυνες.γενικοτερα για το κερατο μιλαω.natalia sups παραδεχεσε αυτο που λεω για το μεριδιο ευθυνης???
- 25-05-2017, 17:24 #107
καλως η κακως αυτο το ντυσυμο αναστατωνει της ανδρικες αισθησεις δεν γινετε να μην σου ανοιξει η ορεξη.αλλα μεχρι εκει.. αλλα απο κει και περα ειναι το κακο.που ειναι το κακο???οτι υπαρχουν και ανομαλοι που δεν μενουν μονο στο θαυμασμο αλλα τιποτα αλλο σαν εμενα και σαν τους πιο πολλους προχωρανε και παρα περα και ειναι πολυ κριμα.με αυτην την εννοια το λεω.και να το πω ακομα πιο σνοιχτα ο μεσως ανδρας που θα του ανοιξει οι ορεξη με κατι τετοιο θα αυτοικανοποιηθη και τελος.. ο ανωμαλος δεν θα μεινει μονο στην αυτο ικανοποιηση.δεν το λεω για να κατηγορησ τα κοριτσια. γιαυτο και ειπα τοπαραδειγμα με το κλεφτη και την ανοιχτη πορτα αλλα ακομα και αυτο παρεξηγηθηκε
25-05-2017, 17:46 #108
εγω θα την συγχωρουσα γι αυτο μιλαω δεν εισαι για τετοια τωρα ξεχνα το κι εμενα μου κανανε πολλα οι ομορφεσ μπορουμε να λεμε ιστοριεσ μεχρι αυριο ριξε βαροσ στα παιδια σου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-05-2017, 18:05 #109
Οχι δεν το παραδεχομαι.
Παραδεχομαι οτι εχουν και οι δυο μεριδιο ευθυνης αν εχει η σχεση προβλημα,αλλα δεν παραδεχομαι ως λυση/μπαλωμα στο προβλημα την απιστια.
Καταλαβαινεις την διαφορα;
Μπορω να καταλαβω γιατι ενας συντροφος δεν ειναι ευχαριστημενος στη σχεση του. Αλλα δεν απατανε ολοι οσοι δεν ειναι ευχαριστημενοι στη σχεση τους. Καποιοι προσπαθουν, καποιοι συζητουν, καποιοι χωριζουν πριν απιστησουν αναγνωριζοντας πως δεν λυνεται το προβλημα τους...υπαρχουν πολλοι τροποι να αντιδράσει κανεις. Οποιος απιστει λοιπον για εμενα φερει την αποκλειστικη ευθυνη 100%.
26-05-2017, 02:45 #110
το γεγονος οτι υπαρχει κερατο σε μια σχεση δεν ειναι προβλημα.στο ενδοχομενο συζητησεις με βρισκεις συμφωνω ενα ζευγαρι πρεπει να συζηταει ολα τα προβληματα.το κερατο εννοειτε οτι δεν ειναι η λυση.οσο στο οτι δεν παραδεχεσε οκ σεβομε την αποψη σου ασχετα αν διαφωνω.ουτε σι αλλος δεν περιμενα να το παραδεχοσουνα
26-05-2017, 03:00 #111
πως μπορεις να εισαι τοσο απολυτη??ξερω και περιπτωσεις και στον ανδρα και στη γυναικα οπου φιρι φιρι το πηγεναν να φανε το κερατο.και αλλες περιπτωσεις που δεν φτεγανε καθολου οπως στην περιπτωση της θεματοθετριας.αλλα σε τιποτα δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτη.δεν ξερουμε αναμεσα σε καθε ζευγαρι τη συμβενει
26-05-2017, 05:16 #112
Σου εξηγησα το γιατι, δεν βλεπω που μπερδευεσαι. Αλλο το να συνεισφερει καποιος που δεν ειναι ο/η συντροφος τους ευχαριστημενος μεσα στη σχεση και αλλο να συνεισφερει στην απιστια.
Δεχομαι οτι αυτοι που λες οτι το πανε "φυρι φυρι" εχουν ευθυνη στο οτι ο συντροφος τους δεν ειναι ευχαριστημενος. Δεν δεχομαι με την καμια ομως πως εχουν την ευθυνη για το πώς επιλεγει ο συντροφος τους να το διαχειριστει. Αυτο ειναι ευθυνη και επιλογη του απιστου.
Υπαρχουν ανθρωποι που και να μην ειναι ολα μελι γαλα επιλέγουν να ΜΗΝ απιστησουν. Καταλαβες γιατι ειναι καθαρη επιλογη του απιστου και 100% δικια του ευθυνη;
Νομιζω ειναι πολυ απλο οπως το εξηγησα.
Δεν εχει σημασια τι κανει ο κακος ο συζυγος/η κακια η συζυγος...αμα δε σου καθεται, αμα τον/την βαριεσαι, αμα σε βασανιζει με κινεζικα βασανιστηρια καθε μερα και ευχεσαι να πεθανεις μεσα σε αυτο τον γαμο (γιατι ως γνωστον τετοια τερατα ειναι οι απατημενοι παντα), μπορεις απλα να τους μιλησεις, να κανεις κατι μηπως αλλαξει η κατασταση εσυ, να τους πας σε εναν ψυχολογο βρε αδερφε η ενα ταξιδακι να τσιλαρουν, η απλα να χωρισεις...! Δεν σε αναγκαζει κανεις να τους απατησεις, εχεις πολλες αλλες επιλογες! Αλλααα...επιλεγεις την βολικοτερη. Δεν θελεις ο κακουργος ο "βασανιστης" σου να παψει να σου φτιαχνει το φαι ετσι δεν ειναι; Πουυυυυ να τρεχεις τωρα να εισαι ελευθερος απο τα "βασανα", ε κακομοιρε ταλαιπωρημενε συζυγε; Λολ....
Βλεπεις τωρα γιατι αυτο που λες δεν εφαρμοζει ποτε μα ποτε;
26-05-2017, 05:20 #113
Δεν ειναι οτι ειμαι ουτε ακαμπτη ουτε απολυτη ουτε καμια χαζη που δεν καταλαβαινει πως λειτουργει μια σχεση με την συνεισφορα και των δυο...αλλα μπορεις εσυ ειλικρινα να μου αρνηθεις αυτα που εγραψα στο τελευταιο μηνυμα;
Οταν υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες για το τι μπορει να κανει κανεις που ειναι σε δυσκολη θεση στη σχεση του και επιλεγεις την απιστια ε δε το κανεις επειδη εισαι αναγκασμενος, επειδη γουσταρεις το κανεις!
Και αντι να λυσεις ετσι το υποτιθεμενο σου προβλημα επιβαρυνεις και αλλο τη σχεση σου που ηδη υποτιθεται δε πηγαινε πολυ καλα...ε ποια η λογικη σε αυτο; Καμια.
Απλα ειχα ορεξη να απατησω. Δεν υπαρχει κατι αλλο.
26-05-2017, 09:12 #114
26-05-2017, 09:13 #115
Αν υπαρχουν και παιδια , που υπαρχουν , και 33 χρ. γαμου , η κοπελα να αποφασισει μονη της , εγω δεν ξερω λεπτομερειες του δεσμου τους , μια ιδεα πηρα μονον , θαταν επιπολαιο εκ μερους μου να εκφερω γνωμη , ειναι δυσκολες καταστασεις αυτες , που τραβανε εις μηκος χρονου , και η τελευταια λεξη ανηκει στην κοπελα , αυτη ειναι η αποψη μου , δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ιδιοσυγκρασιες ....
26-05-2017, 09:19 #116
Να σε ρωτησω κατι και θελω να μου απαντησης ειλικρινα με το χερι στη καρδια.αν το θεμα που ανοιξε η θεμετοθετρια ηταν αντιθετα δηλαδη. Ο ανδρας να ηταν στη θεση της ιφιγενειας και η ιφιγενεια να ειχε απιστιση.και το θεμα να το ειχε ανοιξει ο ανδρας της.τη θεση θα επερνες στο θεμα ??????ποια θα ηταν η αποψη σου???θα ελεγες τα ιδια.οπως εγω απαντησα ειλικρινα στην ερωτηση σου για το ενδοχομενο της απιστιας της γυναικας μου ετσι και εσυ απαντησε ειλικρινα
26-05-2017, 09:21 #117
Η ερωτηση απευθυνετε στη natalia sups
26-05-2017, 09:52 #118
Παιδια μπορει να συμβει σε ολους μας!ολοι μπορει να το κανουμε μια φορα σε μια ευαλωτη στιγμη!η διαφορα ειναι οτι θα γινει μια φορα(οποιος οντως δεν θελει να κερατωσει)κ θα εχει τυψεις!εγω δεν εχω κερατωσει,αν ποτε το εκανα πιστευω θα πεθενα στις τυψεις κ θα το ελεγα!οπως ελεγε κ ενα φιλαρακι μπορει να συμβει κ στις καλυτερες οικογενειες!
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
26-05-2017, 10:14 #119
26-05-2017, 10:24 #120
Δεν μπορει κανεις να μπει στην θεση της κοπελας .........ισως καπως λιγο εγω , διοτι εχω τον κολλητο μου , τον απατησε η γυναικα του , μετα απο 18 χρονια γαμου , εχουν και 2 παιδια , μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ο φιλος , σκεπτεται να φυγει , αλλα σκεπτεται και τα παιδια , και τραιναρει η κατασταση κανα 6μηνο πλεον .....