Με απατησε επι πληρωμη - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 151
    Senior Member
    αχ δεν τα καταφερα ηθελα να τονισω μονο την τελευταια προτασει σου.αν ειχανε καιρο να ερθουνε σε επαφη.

Senior Member
    αυτα που ειναι ηδη τονισμενα και θελεις να ξε-τονισεις, με τον ιδιο τροπο, τα επιλεγεις και πατας το Β και γινονται απλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Φιλέ μου η αλήθεια δεν κανει παντα καλό.αλλες φορες κανει καλό αλλες φορες κανει κακό.αν ενα πεινασμένο παιδι έκλεβε ενα ψωμί και κάποιος αν εγκέφαλος τον κυνηγούσε και εσύ γινοσουν μαρτυρας στο περιστατικό.θα αποκαλύπτες το παιδάκι που κρύφτηκε??
    Φιλη ειμαι!!γιωργο το να συγκρινουμε καταστασεις δεν εχει νοημα!το καθε τι ειναι διαφορετικο!στις ανθρωπινες σχεσεις πρεπει ναα ειμαστε ρεαλιστες!το οφειλουμε στον εαυτο μας πρωτα απ ολα!εχεις την ταση να δικαιολογεις αυτη την πραξη γτ ειναι παλιας νοοτροπιας!πρωσοπικα εμενα δεν μου λεει κατι αυτο!κ αυτο που εκανε ο ανθρωπος δεν εχει να κανει με την νοοτροπια αλλα με το τι κοιταω την παρτι μου!εγω ετσι το βλεπω!κ δεν εγινε μονο μια φορα αλλα επανελημενα,οκ?κ γενικοτερα ψαχνοταν!το γεγονος οτι το χει μετανιωσει τωρα παλι δεν μου λεει κατι γτ οταν ηρεμησουν τα πραγματα μπορει να το ξανα κανει!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Φιλη ειμαι!!γιωργο το να συγκρινουμε καταστασεις δεν εχει νοημα!το καθε τι ειναι διαφορετικο!στις ανθρωπινες σχεσεις πρεπει ναα ειμαστε ρεαλιστες!το οφειλουμε στον εαυτο μας πρωτα απ ολα!εχεις την ταση να δικαιολογεις αυτη την πραξη γτ ειναι παλιας νοοτροπιας!πρωσοπικα εμενα δεν μου λεει κατι αυτο!κ αυτο που εκανε ο ανθρωπος δεν εχει να κανει με την νοοτροπια αλλα με το τι κοιταω την παρτι μου!εγω ετσι το βλεπω!κ δεν εγινε μονο μια φορα αλλα επανελημενα,οκ?κ γενικοτερα ψαχνοταν!το γεγονος οτι το χει μετανιωσει τωρα παλι δεν μου λεει κατι γτ οταν ηρεμησουν τα πραγματα μπορει να το ξανα κανει!
    ΣΩΣΤΟ.
    πολυ σημαντικο και η επαναληψη, αλλα και η μεθοδευση για να το κανει. αλλο το "ετυχε, με παρακαλουσε" (ασχετως που τπτ δεν τυχαινει αν δεν το αφησεις να τυχει),
    κι αλλο το κανω πολλαπλα προφιλ, κρυβομαι, κυνηγαω και το επαναλαμβανω.
    προσωπικα πιστευω οτι αυτο που μετανοιωσε ειναι το οτι αποκαλυφθηκε και οχι οτι το εκανε.
    το αν θα το ξαναεκανε δεν το ξερω.
    αν μπορουσε να ειναι σιγουρος οτι δεν θα αποκαλυφθει, μπορει και να το ξαναεκανε. τωρα δεν ειναικαι τρεμει. στο μελλον δεν ξερει κανεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ifigenia View Post
    Σκεφτηκα και αυτο. Να του ανταποδωσω τα ιδια, αλλα κατευθειαν σκεφτηκα οτι δεν το θελω εγω. Θα το εκανα εκδικητικα και επιδεικτικα για να το καταλαβει, αλλα δεν θα το εκανα γιατι το ηθελα εγω. Giorgos35 δινεις αλλοθι στους αντρες γι' αυτο αντιδρω ετσι
    Οχι αγαπη μου μην το κανεις!θα αισθανεσαι χειροτερα αν το κανεις κ θα τον μισεις σιγουρα!θα τον θεωρεις υπευθυνο που σε "αναγκασε"να το κανεις!

Senior Member
    συγγνωμη μπερδευτικα.αυτο εννοω και εγω οτι η αληθεια κανει καλο αναλογα με τη περισταση.παντως γενικοτερα το κερατο εχει να κανει με 1002 λογους που αν κατσουμε να αναλησουμε δεν θα τελιωσουμε ποτε.μπορω και μπορεις να φερουμε απειρα παραδειγματα.οποτε και ο καθενας πρατει αναλογως.

Senior Member
    Οχι αγαπη μου μην το κανεις!θα αισθανεσαι χειροτερα αν το κανεις κ θα τον μισεις σιγουρα!θα τον θεωρεις υπευθυνο που σε "αναγκασε"να το κανεις!
    αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΣΩΣΤΟ.
    πολυ σημαντικο και η επαναληψη, αλλα και η μεθοδευση για να το κανει. αλλο το "ετυχε, με παρακαλουσε" (ασχετως που τπτ δεν τυχαινει αν δεν το αφησεις να τυχει),
    κι αλλο το κανω πολλαπλα προφιλ, κρυβομαι, κυνηγαω και το επαναλαμβανω.
    προσωπικα πιστευω οτι αυτο που μετανοιωσε ειναι το οτι αποκαλυφθηκε και οχι οτι το εκανε.
    το αν θα το ξαναεκανε δεν το ξερω.
    αν μπορουσε να ειναι σιγουρος οτι δεν θα αποκαλυφθει, μπορει και να το ξαναεκανε. τωρα δεν ειναικαι τρεμει. στο μελλον δεν ξερει κανεις.
    αυτο ακριβως δεν σε προβληματιζει καθολου???γιατι καποιος να κατσει να κηνηγηση τοσο πολυ την εξωσυζηγηκη σχεση.τι τον ωθησε εκει??τη ειχε ελλειψη τη κενο ειχε μεσα του???

Senior Member
    αυτο ακριβως δεν σε προβληματιζει καθολου???γιατι καποιος να κατσει να κηνηγηση τοσο πολυ την εξωσυζηγηκη σχεση.τι τον ωθησε εκει??τη ειχε ελλειψη τη κενο ειχε μεσα του???
    βεβαιως και με προβληματιζει, αλλα δεν μου λυνει καποιο προβλημα.

το κενο που λες, μπορει να ειναι κενο της σχεσης (πχ σχεση χωρις καλο σεξ η χωρις καλη επικοινωνια), αλλα μπορει να ειναι και καθαρα εκεινου που απαταει (πχ, ανασφαλης/απειρος η και τα δυο μαζι, που ψαχνει επιβεβαιωση απο παντου ενω τρελαινεται απο ποθο για τον/την συντροφο του ).

αν ο λογος ειναι θεμα της σχεσης, οκ πες οτι υπαρχει ευθυνη και των δυο.
    ευθυνη και των δυο ομως υπαρχει για το ΚΕΝΟ. η ΑΠΑΤΗ, ειναι ξεκαθαρα ευθυνη εκεινου που απατα. διοτι οταν το κενο οφειλεται στην σχεση, το εχουν και οι δυο, δεν μπορει να το εχει μονο ο ενας. ο αλλος λοιπον , ο "πιστος", γιατι παραμενει στην σχεση και (ισως) προσπαθει να την διορθωσει? ο μαλακας της υποθεσης ειναι ? (σορι κουκουνιε).
    αν εχει κενο απο την σχεση, ας το συζητησει, ας κανει οτι μπορει κι αν δεν λυνεται ας φυγει.

αν ο λογος ομως ειναι οτι δεν ξερει τι του γινεται και ψαχνει επιβεβαιωση απο καθε μ@%# που μπορει ειτε να πληρωσει ειτε να του κατσει, ο αλλος/η τι φταιει ρε φιλε να το υποστει?
    ας παει να λυσει τα προβληματα του και μετα να κανει σχεση.

Senior Member
    συγγνωμη μπερδευτικα.αυτο εννοω και εγω οτι η αληθεια κανει καλο αναλογα με τη περισταση.παντως γενικοτερα το κερατο εχει να κανει με 1002 λογους που αν κατσουμε να αναλησουμε δεν θα τελιωσουμε ποτε.μπορω και μπορεις να φερουμε απειρα παραδειγματα.οποτε και ο καθενας πρατει αναλογως.
    Κοιτα απο τις συζητησεις που εχω κανει με φιλους παντρεμενους ή μη εχω καταλαβει οτι!οταν καποιος το κανει επανελειμενα παντρευτικε για να κανει οικογενεια,για να εχει μια συντροφια,για να μην ειναι μονος του κλπ..οχι επειδη αγαπησε απαραιτητα την γυναικα αλλα γτ του εχουν περασει το μνμ οτι πρεπει να παντρευτει οπωσδιποτε κ να κανει οικογενει(διαφορετικα δεν εχει νοημα η ζωη)ειτε λογω φοβου(πχ μοναξιας).ενα λαθος ολοι μπορει να το κανουμε!αλλα οταν ειναι επανελημενα τοτε υπαρχει προβλημα!τωρα οντως ριχνω λαδι στην φωτια αλλα θα οω κ κατι που με εχει σκασει!ειναι δυνατον ο ανθρωπος σου να ειναι σοβαρα αρρωστος,να μην ξερεις αν θα ζησει ή οχι κ εσυ να εχεις την διαθεση για γκομενες?απαντησε μου ως αντρας!συγνωμη αλλα εγω δεν το μπορω να το χωνεψω αυτο!για ποια αγαπη μιλαμε?

Senior Member
    Ρε συ γιωργο κ καποιο προβλημα να υπηρχε στην σχεση δεν επρεπε να συζητηθει?απο την μερια της γυναικας απ οτι καταλαβα ηταν ολα καλα αρα αυτος μαλλον ηθελε κατι παραπανω!αν δεν ανοιξεις το στομα κ να το ζητησεις η αλλη θα μυρισει τα νυχια της?

Senior Member
    Κοιτα απο τις συζητησεις που εχω κανει με φιλους παντρεμενους ή μη εχω καταλαβει οτι!οταν καποιος το κανει επανελειμενα παντρευτικε για να κανει οικογενεια,για να εχει μια συντροφια,για να μην ειναι μονος του κλπ..οχι επειδη αγαπησε απαραιτητα την γυναικα αλλα γτ του εχουν περασει το μνμ οτι πρεπει να παντρευτει οπωσδιποτε κ να κανει οικογενει(διαφορετικα δεν εχει νοημα η ζωη)ειτε λογω φοβου(πχ μοναξιας).ενα λαθος ολοι μπορει να το κανουμε!αλλα οταν ειναι επανελημενα τοτε υπαρχει προβλημα!τωρα οντως ριχνω λαδι στην φωτια αλλα θα οω κ κατι που με εχει σκασει!ειναι δυνατον ο ανθρωπος σου να ειναι σοβαρα αρρωστος,να μην ξερεις αν θα ζησει ή οχι κ εσυ να εχεις την διαθεση για γκομενες?απαντησε μου ως αντρας!συγνωμη αλλα εγω δεν το μπορω να το χωνεψω αυτο!για ποια αγαπη μιλαμε?
    Οντως ισχυει αυτο που λες. Ξερω ανθρωπο, νεο κι ολας σχετικα, κατω των 35 που το εχει συστημα. Ειναι παντρεμενος και περιμενουν το δευτερο παιδακι τους. Ε τη γυναικα του την απατουσε πριν το γαμο και το πρωτο τους παιδι, κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και μετα...δεν το εχει σε τιποτα, νορμα ειναι για εκεινον. Παει κανει τη δουλιτσα του και καθε κυριακη πανε ολοι μαζι εκκλησια. Και εξομολογειται ο τυπας και ολα καλα λολ, την "αγαπαει" τη γυναικα του και ειναι υποδειγμα οικογενειαρχη :P
    Εχει την γυναικα του για ασφαλεια, φροντιδα, για να μεγαλωνει τα παιδια τους, για σταθεροτητα και τις γκομενες για να περναει καλα. Ανεκαθεν ετσι ηταν, μπορει και να τη παντρευτηκε στη τυχη δηλαδη, σε φαση "να μια καλη κοπελα, μου κανει".
    Που το ξερεις ρε φιλε οτι και η κοπελα δε θελει να περναει καλα; Δεν εχει επιθυμιες και δικαιωμα στον ερωτα εκεινη;
    Μπλιαχ...οσο το σκεφτομαι οτι οι αντρες παντρευονται με τετοιο σκεπτικο, τοσο με απωθει η ιδεα του γαμου γενικα. Και βλεπω και ενα σωρο ανοητες δικαιολογιες εδω μεσα βασισμενες στο ιδιο ακριβως σκεπτικο και σιχαινομαι τη ζωη μου...
    Ποτε θα ξεφορτωθουμε πια οριστικα αυτη την αρρωστια με τα διπλα στανταρ στο μυαλο των ανδρων, θα εχει χτιστει το μετρο θεσσαλονικης και ακομα τις ιδιες μπουρδες θα λετε...

Senior Member
    Μα αφου ντυνονται προκλητικα λεει ντε, ποσο να αντεξει ο δολιος ο κακομοιρης ο αντρας; (ασχετα που πηγε και πληρωσε, δεν του κουνηθηκε καμια ξεκωλλη, ουτε μονο πηγε και πληρωσε, ξεκαθαρα ψαχνοταν κι ολας)...Θα πεθανει ρε συ ο ιδιος αμα δεν κανει σεξ οσο η γυναικα του παλευει για τη ζωη της, ειναι γνωστο απο το 1950 πως θα εκραγει το πουλακι τους εεεε αντρες τωρα χεχε...Πως τολμησε να ξεχασει/να μη μπορεσει να ειναι σεξυ και να εχει σεξυ διαθεση και αυτη η γυναικα του πια μονο και μονο επειδη αρρωστησε βαρια;

Συγνωμη για το κυνικο υφος αλλα κι εγω δε μπορω να το χωνεψω, ουτε μπορω να χωνεψω που καποια μελη πανε να το δικαιολογησουνε...

Senior Member
    τα κερατα ηταν πριν αρρωστησει αυτοσ ειναι ο γαμοσ αυτη ειναι η αληθεια αυτο δικαιολογω εγω πρωτον κ δευτερον το ξερουν απαντεσ οι παντρεμενοι κ τριτον την αγαπαει ασχετα τα κερατα αυτη ειναι η αληθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τα κερατα ηταν πριν αρρωστησει αυτοσ ειναι ο γαμοσ αυτη ειναι η αληθεια αυτο δικαιολογω εγω πρωτον κ δευτερον το ξερουν απαντεσ οι παντρεμενοι κ τριτον την αγαπαει ασχετα τα κερατα αυτη ειναι η αληθεια
    δλδ θα ειναι οκ να τον 'αγαπαει" κι αυτη με τον ιδιο τροπο αλλα να πηδιεται με τον ενα και με τον αλλο.

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast