Βοηθήστε με να καταλάβω τι έχει... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ακουσε με, για την ώρα προσπάθησε να κρατηθείς και να μην στείλεις κατι αλλο. Καταλαβαίνω γιατι έστειλες το τελευταίο μήνυμα εφόσον βρίσκεσαι σε μια συναισθηματική φόρτιση και απασχολεί το μυαλό σου ολη την ημέρα. Θα κάνεις αποχή λοιπον για την ώρα. Και μην τον κάνεις μπλοκ απο τα διάφορα μέσα τύπου σκαιπ, φβ κλπ. Θα τ αφήσεις ως έχει ωστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Είναι σημαντικό αυτό.
    Αχ βρε κεράσι μου,το έχω κάνει ήδη,έσβησα το facebook μου..Φοβήθηκα οτι θα απαντούσε κάτι που θα με πονούσε πιο πολύ και επίσης δεν ήθελα να ξέρω αν είναι μέσα γιατί καθε 5 λεπτά κοίταγα πότε έχει μπει..Δεν τον έχω ξαναενοχλήσει απο τότε αν και όπως είπες και εσυ απασχολεί το μυαλό μου όλη μέρα και όχι μόνο..Πως μπορώ να ξέρω οτι είναι έτοιμος να μιλήσει;Πιστεύεις οτι θα έπρεπε να τον ξαναπάρω εγώ;Σίγουρα όχι άμεσα όμως φάνηκε πολύ θυμωμένος τις προάλλες..

Senior Member
    Τον έχεις μπλοκάρει απ' το φβ σου ή απλα έκλεισες το δικο σου λογαριασμό; απενεργοποίηση που λεμε.

Member
    Τον έχεις μπλοκάρει απ' το φβ σου ή απλα έκλεισες το δικο σου λογαριασμό; απενεργοποίηση που λεμε.
    Απενεργοποίηση απλά..

Senior Member
    Ok, σου προτείνω να ξανανοίξεις το λογαριασμό σου, ξέρω οτι είναι δύσκολο επειδή το τσεκάρεις συνεχώς αλλα παίζει ρόλο, εκτος του οτι αυτα είναι σαν παιδιαρίσματα, ταυτόχρονα δείχνεις έναν εκνευρισμό ενω θεωρώ οτι είναι καλύτερα να τον επαναφέρεις για να φαίνεται οτι είσαι ανεπηρέαστη. Οχι οτι κρίνονται ολα απο αυτό αλλα είναι ένα στοιχείο που παίζει το ρόλο του, ειδικά επειδη οι τρόποι επικοινωνίας είναι περιορισμένοι λογω απόστασης. Στη συνέχεια θα σου πω πως μπορείς να το αξιοποιήσεις. Κατα τ αλλα πρεπει να κάνεις μια αποχή τωρα, χωρις να φαίνεται οτι είσαι ταραγμένη.

Member
    Θα το κάνω, αν και με πονάει πολύ να δω το οτιδήποτε..Πεσμου τι έχεις σκεφτεί σε παρακαλώ..

Member
    Εγω στην θεση σου θα επεμενα να μαθω την συμβαινει για να ηρεμησω ψυχικα μεσα μου για να δω τι κρυβει πισω απο αυτο που δειχνει και μετα θα εφευγα και θα προχωρουσα την ζωη μου....πιστευω οτι για να τον ξεπερασεις και να νιωσεις καλυτερα μαθε τι συμβαινει

Senior Member
    Για την ώρα κάνε αυτο που σου είπα και προπαντώς μην του στείλεις κατι, ας βλέπεις την κίνηση στον υπολογιστή.

Member
    Quote Originally Posted by annietak View Post
    Εγω στην θεση σου θα επεμενα να μαθω την συμβαινει για να ηρεμησω ψυχικα μεσα μου για να δω τι κρυβει πισω απο αυτο που δειχνει και μετα θα εφευγα και θα προχωρουσα την ζωη μου....πιστευω οτι για να τον ξεπερασεις και να νιωσεις καλυτερα μαθε τι συμβαινει
    Αυτό έκανα και εγώ, μέχρι την τελευταία στιγμή τον παρακαλούσα να μου πει τι συμβαίνει..Ξέρω οτι κάτι κρύβει αλλά μάλλον δεν θα μου το έλεγε ποτέ..Έβαλα χίλια δυο με το μυαλό μου,κατηγόρησα τον εαυτό μου οτι έπρεπε να προσπαθήσω κ'άλλο και επι 8 μήνες προσπαθούσα να καταλάβω τι του συμβαίνει.Πώς μπορώ να μάθω,αν δεν μου πει αυτός; Και εγώ αυτό θέλω,να ήξερα..

Member
    Για την ώρα κάνε αυτο που σου είπα και προπαντώς μην του στείλεις κατι, ας βλέπεις την κίνηση στον υπολογιστή.
    Οκ και σ'ευχαριστώ πολύ,πραγματικά.

Member
    Quote Originally Posted by Marion_OCD View Post
    Αυτό έκανα και εγώ, μέχρι την τελευταία στιγμή τον παρακαλούσα να μου πει τι συμβαίνει..Ξέρω οτι κάτι κρύβει αλλά μάλλον δεν θα μου το έλεγε ποτέ..Έβαλα χίλια δυο με το μυαλό μου,κατηγόρησα τον εαυτό μου οτι έπρεπε να προσπαθήσω κ'άλλο και επι 8 μήνες προσπαθούσα να καταλάβω τι του συμβαίνει.Πώς μπορώ να μάθω,αν δεν μου πει αυτός; Και εγώ αυτό θέλω,να ήξερα..
    Επεμενες για ποσο καιρο?

Member
    Επεμενες για ποσο καιρο?
    8 μήνες....

Member
    8 μήνες....
    Επι 8 μηνες επεμενες? Και δεν σου ανοιχτηκε εστω και λιγο?

Member
    Επι 8 μηνες επεμενες? Και δεν σου ανοιχτηκε εστω και λιγο?
    Επι 8 μήνες καταλάβαινα οτι κάτι τρέχει, προσπαθούσα να το συζητήσω και έπαιρνα πάντα την απάντηση 'ετσι είμαι', ομως αν διάβασες πιο πάνω είχα γράψει οτι όταν έφυγα την πρώτη φορά, με σταμάτησε και ήταν η μόνη φορά που μου ανοίχτηκε, μου είπε οτι δεν τα έχει καθόλου καλά με τον εαυτό του και φοβόταν μη μου πει τι είναι πραγματικά και του πω να χωρίσουμε, και μου είπε πρώτη φορά οτι με αγαπάει και εγώ του απάντησα οτι θα γυρίσω πίσω μαζί του,όμως θα ήθελα να μου το συζητήσει αυτό..Έλυνε πολλά μυστήρια αυτό του το ξέσπασμα όμως δεν το ξανανέφερε ποτέ..Αυτό έγινε τον 2ο μήνα της σχέσης μας.. Τους υπόλοιπους μήνες περίμενα να μου πει,τον ρωτούσα όμως τίποτα..

Member
    Επι 8 μήνες καταλάβαινα οτι κάτι τρέχει, προσπαθούσα να το συζητήσω και έπαιρνα πάντα την απάντηση 'ετσι είμαι', ομως αν διάβασες πιο πάνω είχα γράψει οτι όταν έφυγα την πρώτη φορά, με σταμάτησε και ήταν η μόνη φορά που μου ανοίχτηκε, μου είπε οτι δεν τα έχει καθόλου καλά με τον εαυτό του και φοβόταν μη μου πει τι είναι πραγματικά και του πω να χωρίσουμε, και μου είπε πρώτη φορά οτι με αγαπάει και εγώ του απάντησα οτι θα γυρίσω πίσω μαζί του,όμως θα ήθελα να μου το συζητήσει αυτό..Έλυνε πολλά μυστήρια αυτό του το ξέσπασμα όμως δεν το ξανανέφερε ποτέ..Αυτό έγινε τον 2ο μήνα της σχέσης μας.. Τους υπόλοιπους μήνες περίμενα να μου πει,τον ρωτούσα όμως τίποτα..
    Εγω εγινα πολυ πιεστικη και επεμενα πολυ αλλα εκανα και τρελη υπομονη και μετα απο 4 μηνες μου ανοιχτηκε και δεν ξανα κλειστηκε στον εαυτο του...η προσπαθεια που εκανες για τοσους μηνες ειναι πολυ και αυτι δειχνει οτι εσυ δεν φταις πουθενα..και προσπαθησες και εκατσες μαζι του αλλους τοσους μηνες...το θεμα το εχει ο ιδιος και αν δεν κατσει ο ιδιος να το λυσει μονος του δεν θα μπορεσει να ανοιχτει σε καποιον αλλον,πιστευω.

Member
    Εγω εγινα πολυ πιεστικη και επεμενα πολυ αλλα εκανα και τρελη υπομονη και μετα απο 4 μηνες μου ανοιχτηκε και δεν ξανα κλειστηκε στον εαυτο του...η προσπαθεια που εκανες για τοσους μηνες ειναι πολυ και αυτι δειχνει οτι εσυ δεν φταις πουθενα..και προσπαθησες και εκατσες μαζι του αλλους τοσους μηνες...το θεμα το εχει ο ιδιος και αν δεν κατσει ο ιδιος να το λυσει μονος του δεν θα μπορεσει να ανοιχτει σε καποιον αλλον,πιστευω.
    Είσαι τυχερή..Εμένα μάλλον δεν θα μου ανοιγόταν ποτέ..Το ξέρω αυτό που μου λες, έτσι είναι,πρέπει να το λύσει μόνος του αλλά εγώ τον έχασα.. :(

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast