Results 1 to 7 of 7
Thread: Διλλημα... ερωτας η πηδημα?
-
24-05-2017, 23:03 #1
Διλλημα... ερωτας η πηδημα?
Τι αρεσει τελικα στις γυναικες? Αναφερομαι σε ενα διλλημα που με απασχολει οταν βρεθω ερωτικα για πρωτη φορα με μια γυναικα που με ενδιαφερει οπως και αυτην για σχεση και οχι απλα για σεξ.
Παντα ερχομαι αντιμετωπος με το ειδος σεξ που θα την προσεγγισω, ερωτικο-ρομαντικο στυλ η πιο.... πηδημα οπως το λεμε?
Συνηθως μου βγαινει στο μυαλο το πρωτο, αλλα ταυτοχρονα αναπαραγονται στο μυαλο παλι, σχολιασμοι γυναικων οπως "αααχ που ειναι οι αντρες" "λιγο ξενερωτος στο κρεβατι" κτλ κτλ.
Θα μου πεις οτι σου βγει ρε μεγάλε, μονο που το διλλημα που θετω εδω στο φορουμ, προοριζεται σε γυναικες.
Πως θα γουσταραν το σεξ την πρωτη φορα με εναν αντρα που γνωριζουν και θελουν να συνεχισουν μια οχι μονο σεξουαλικη σχεση μαζι του?
- 24-05-2017, 23:19 #2
Τι έχετε πάθει όλοι σήμερα με τα γενικά ερωτήματα λες και υπάρχει κάποιος κανόνας;
Θα πω για άλλη μια φορά λοιπόν πως δεν υπάρχει κανόνας, άλλοτε μας αρέσει το ένα κι άλλοτε το άλλο αναλόγως την φάση, τον συγκεκριμένο άντρα που έχουμε απέναντι μας, την στιγμή, την όρεξη μας. Πώς είναι δυνατόν δηλαδή να υπάρχει μια συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό το ερώτημα;
Αν υπάρχει κάτι πάντως που πρέπει να έχετε υπόψην σας ειδικά για τις πρώτες φορές που δεν υπάρχει ακόμα οικειότητα ή δεν γνωρίζεστε ακόμα αρκετά με την κοπέλα για να ξέρετε τα γούστα της κτλ, είναι οτι πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι θέλει η κοπέλα, καλό θα ήταν να μην θελήσετε να δοκιμάσετε όλο το κάμα σουτρα από την πρώτη βραδιά δηλαδή...
Γενικά η ερωτική πράξη είναι κι αυτή μια μορφή επικοινωνίας και θα πρέπει να δείξετε οτι έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε κι όχι να είστε σα να δίνετε παράσταση μόνοι σας.
25-05-2017, 12:31 #3
οπως τα λεει η ελισαβετ, ακριβως.
αν ειχε καποιο νοημα μια τοσο γενικη ερωτηση, θα ειχε νοημα να την ρωτησεις μονο σε αυτην που σε ενδιαφερει.
25-05-2017, 12:50 #4
Εγω θα ελεγα να επικεντρωθεις στο τι θες εσυ κ αναλογα με ποια εχεις απεναντι σου πρατεις!για σχεση μιλαω!δεν βρισκω το λογο να σε ενοχλει τι λενε οι γυναικες αν εσυ τα εχεις καλα με τον εαυτο σου!επισης δεν γινετε να ταιριαζεις με ολες!σιγουρα κ εσυ εχεις πει για μια γυναικα οτι ειναι ξενερωτη!το οτι ηταν για σενα ομως δεν σημαινει οτι ειναι κ για αλλον!
Κ εγω ακουω τους αντρες να λενε οτι οι γυναικες ειναι που..... πλεον δεν με ενοχλει καθολου!εγω ξερω τι ειμαι!θα με προβληματισει αν το πουν για μενα μονο!No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
25-05-2017, 13:53 #5Miliva21GuestΑναλογα στη φαση την οποια βρισκεται μια κοπελα και αναλογα τη κοπελα ...δεν υπαρχει σταθερη αποψη ...γενικος κανονας.....αν θες να σ πω προσωπικα μπορω...
Προσωπικα λοιπον αν μιλουσα πλ λιγο με καποιον που δεν τον ηξερα και μετα τα "τι κανεις"; "με τι ασζολεισαι"; κτλ κτλ μου πεταγε "εχεις πολυ ωραιο κωλο" ε σορρυ αλλα θα τον εβαζα στη μαυρη λιστα
Αλλα εγω ειμαι ρομαντικη κ ευαισθητη ψυχη [emoji14]
25-05-2017, 14:00 #6
25-05-2017, 14:02 #7Miliva21GuestΟυτε μετα το δευτερο ή τριτο ραντεβου......αν θελει ας το βγαλει σαν συμπερασμα απο μεσα του ....θα μπορουσε να μ το πει πολυ μετα οταν θ υπηρχε οικειοτητα κ θα ημασταν πλεον ζευγαρι