Results 16 to 23 of 23
Thread: Κατά φαντασία πέσιμο....
-
27-05-2017, 11:57 #16
περιεργη συμπεριφορα.
εχω την αισθηση οτι ειναι ενας συνδυασμος απειριας, προσδοκιας και κακης "εκπαιδευσης".
αν εκεινο που ειχε με τον τυπο που την πηδηξε και εξαφανιστηκε το θεωρουσε σχεση , μπορει και μια ευγενικη συμπεριφορα η ενα χαμογελο, να το θεωρει πεσιμο..
- 27-05-2017, 14:06 #17
Κάτι τετοιο νομίζω και γω. Δεν την είχα ζήσει από κοντά εκείνη την ιστορία γιατί δεν την γνώριζα τότε, μου την περιέγραφε μετά και θυμάμαι όταν την ρώτησα αν είχαν βγει ποτέ για μια βόλτα μαζί του, για έναν καφέ ή κάτι τέτοιο προσπαθώντας να της εξηγήσω οτι μάλλον εκείνος το έβλεπε εντελώς σεξουαλικά το πράγμα και τίποτα παραπάνω της έκανε πολύ εντύπωση και στο τέλος το δέχτηκε οτι όντως μάλλον έτσι ήταν.
Το θέμα είναι πως το χειρίζεσαι τώρα το θέμα; Εννοώ εγώ δεν έχω και τέτοια οικειότητα μαζί της ώστε να της πω χύμα αυτό που πιστεύω, όσες φορές προσπάθησα να το πω με τρόπο μήπως καταλάβει ήταν εντελώς αρνητική. Από την άλλη ούτε να υποκρίνομαι μπορώ με αποτέλεσμα καταλήγω να την αποφεύγω. Ας πούμε με παίρνει τηλ να βγούμε και δεν απαντάω τις περισσότερες φορές γιατί ξέρω πως κάποιο καινούργιο "περιστατικό" θα χει γίνει, θα θέλει να το κουβεντιάσει, θα με ρωτάει την γνώμη μου, την συμβουλή μου κτλ και εγώ δεν θα έχω τι να της πω.
28-05-2017, 08:19 #18
elisabet, υπάρχει τρόπος να προσπαθήσεις να κρατήσεις μια σχέση με αυτή την κοπέλα, κάτι που φαίνεται να σε ενδιαφέρει, και ίσως και να τη βοηθήσεις. Μπορείς την επόμενη φορά που θα βγείτε να της δώσεις το feedback που θέλεις αλλά μιλώντας αποκλειστικά για εσένα. Έτσι μπορείς να της πεις πολύ ειλικρινά "κοίτα, δυσκολεύομαι να σε βοηθήσω και να σου πω τη γνώμη μου γιατί εγώ αν είχα αυτά τα σημάδια από έναν άντρα δεν θα τα θεωρούσα πέσιμο, θα χρειαζόμουν πολύ περισσότερα για ένα τέτοιο συμπέρασμα". Στη συζήτηση επάνω μπορείς ακόμα να της πεις ότι σου έχει τύχει πχ. πολλές φορές να σου δώσουν τέτοια σημάδια άνθρωποι που είναι χαρακτήρες πιο εκδηλωτικοί, στο πλάισιο μιας απλής κοινωνικής συναναστροφής. Αυτό, εφόσον εκείνη είναι διατεθειμένη να το δει, ίσως την φέρει αντιμέτωπη με την πιθανότητα μιας δικής της λάθος εκτίμησης και την ωφελήσει τελικά.
28-05-2017, 09:15 #19
υπαρχουν δυο περιπτωσεις για τον λογο που επιμενει τοσο να ζηταει την γνωμη σου, ενω οπως λες ειναι ταυτοχρονα τελειως αρνητικη σε οτι της λες.
ο ενας ειναι οτι ειδε απο εκεινη την παλια ιστορια της οτι ειχες δικιο τελικα και εκτιμαει την γνωμη σου.
ο αλλος ειναι οτι εχει την ψευδαισθηση οτι αν πεισει εσενα οτι κατι τρεχει με τους τυπους αυτους, θα τρεξει κιολας...
μια παιδικη αντιληψη δηλαδη...
μεταξυ του χυμα και του λεω ψεματα εχει κι αλλες διαβαθμισεις.
προσωπικα θα ελεγα την γνωμη μου μονο αν την ζητουσαν, ΕΙΔΙΚΑ μιας και ουσιαστικα ειστε γνωστες και οχι κολλητες φιλες απ οτι λες.
μου ειχε τυχει κι εμενα στο παρελθον με δυο φιλες (μεταξυ τους) και γνωστες δικες μου.και οι δυο ειχαν καποιον που κυνηγουσαν με μανια κι εκεινος τις εφτυνε.
μα ηταν εμφανες, δεν ηταν χαζες, αλλα επεμεναν και οι δυο. απο εγωισμο και πεισμα νομιζω, οχι απο ερωτα.
μα κααααθε φορα την ιδια συζητηση ειχαμε. η μια ελεγε οτι δεχτηκε να την συναντησει αλλα της εκανε "συμβολαιο" οτι πρεπει να παραδεχτει οτι δεν εχουν σχεση (τι ξεφτιλα) την αλλη δεν την συναντουσε καν αλλα ετρεχε απο πισω του, στα μπαρ που πηγαινε, στο εξοχικο του, παντου κι ετρωγε πορτα ενω εκεινος ηθελε αλλες, κι εγω επρεπε να τις παρηγορησω και να συμφωνησω οτι τρελαινονται γι αυτες αλλα τους εχουν κανει μαγια και δεν το παραδεχονται...
μιλουσα οταν με ρωτουσαν, δεν τους αρεσε αυτο που ακουγαν , αλλα επανερχονταν μηπως κι αλλαξα γνωμη. μονιμα αυτη την συζητηση ειχαμε, ωσπου βαρεθηκα να λεμε σαχλαμαρες κι αποχωρησα απο το τρελο παρεακι.
εννοειται οτι τους τυπους δεν τους ειχαν ποτε ουτε η μια , ουτε η αλλη.
η μια προταση που εχω λοιπον, ειναι να συζητας το θεμα μονο αν σε ρωταει.
η αλλη ειναι, μολις εκφρασει αρνηση η δυσαρεσκεια, να της πεις, οτι απ οτι θα επρεπε να εχει καταλαβει, εσυ αυτες τις συμπεριφορες δεν τις θεωρεις πεσιμο, αλλα ασημαντες ενδειξεις, οποτε καλυτερα να μην ρωταει εσενα, αλλα αλλες φιλες της που συμφωνουν μεταξυ τους σε αυτα τα θεματα, γιατι εσυ θα την στεναχωρεις.
η θα το κοψει η θα αναγκαστει να δεχτει την διαφορετικη σου γνωμη ως τετοια.
ας ελπισουμε το πρωτο..
το αλλο ερωτημα ομως ειναι, μηπως με αυτη την μονιμη συζητηση που εχετε, ειναι καπως βαρετη αυτη η παρεα? μηπως αυτο σε ενοχλει περισσοτερο παρα η κακη της αντιληψη για το ποσο την θελουν οι ανδρες?
αν ειναι βαρετη παρεα, ειναι αλλου ειδους προβλημα και θα πρεπει να ψαχτεις εσυ, πλεον..
28-05-2017, 09:58 #20
Ωραία πρόταση! Κάπως αυτό προσπαθούσα να κάνω κάθε φορά που με ρωτούσε, να βάλω τον εαυτό μου στην θέση της και να της απαντήσω με βάση το τι θα έκανα εγώ. Όχι τόσο όμορφα όσο το προτείνεις βέβαια. Έχω πάντα μια δυσκολία να βρω τις κατάλληλες λέξεις ώστε να πω αυτό που θέλω χωρίς να γίνω απότομη ή να προσβάλλω/πληγώσω τον άλλον όταν είναι ένα λεπτό θέμα, μάλλον είμαι λίγο άγαρμπη στις λέξεις. Αλλά τις έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν οτι εγώ δεν λειτουργώ έτσι κι ότι αν δεν δω σαφή κίνηση από τον άλλον δεν το λαμβάνω υπόψιν μου ή κάνω εγώ κίνηση ώστε να δω τέλοσπαντων τι θέλει ο άλλος αν θέλει. Επειδή δεν έδειξε να πτοείται από αυτό και συνέχισε μετά από λίγο να με ρωτάει, κατέληξα απλά να αποφεύγω αυτά τα θέματα ή και την ίδια.
Θα το προσπαθήσω μια φορά ακόμη όμως, μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσες.
28-05-2017, 10:17 #21
Για το πρώτο σκέλος του σχολίου σου...ναι μου το χει πει οτι εκτιμάει την γνώμη μου και την μετράει γιατί θεωρεί πως έχω σωστή κρίση οπότε ίσως είναι αυτό που λες. Κάπως μέσα της να θεωρεί πως αν πείσει εμένα, θα είναι και αλήθεια.
Την γνώμη μου εννοείται οτι την λέω ΜΟΝΟ όταν την ζητάει και όπως είπα το αποφεύγω κιόλας αρκετές φορές.
Απ' όσο ξέρω δεν τα συζητάει αυτά τα θέματα με κανέναν άλλον πέρα από μένα και μια φίλη μου που γνώρισε στην παρέα και με κείνη μάλλον αναγκάστηκε να τα πει επειδή τις περισσότερες φορές βρισκόμαστε τρεις μας. Γενικά είναι αρκετά κλειστός χαρακτήρας οπότε με άλλες παρέες που έχει λιγοστές έτσι κι αλλιώς δεν τα συζητάει.
Θα προσπαθήσω να της πω αυτο που λες και πρότεινε κι η Ανυσία από πάνω.
Σαν παρέα , όταν δεν συζητάει για τέτοια και μπαίνει σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες και εξονυχιστικές αναλύσεις κτλ είναι μια χαρά και δεν μου είναι καθόλου βαρετή. Αλλά έχεις δίκιο, τις περιόδους (όπως τώρα είναι μια τέτοια περίοδος) που τύχει να γνωρίσει κάποιον και να αρχίσει πάλι αυτά...γίνεται βαρετή και κουραστική. Δεν θα με ενοχλούσε όποια αντίληψη και να είχε για τους άντρες μιας και δεν είναι κολλητή μου, αν δεν το ανέλυε τόσο πολύ σε μένα. Γιαυτό τώρα έχω καταλήξει να την αποφεύγω. Γιατί ξέρω πως αν βγούμε από τη μια ώρα τα 40 λεπτά θα συζητάμε αυτά όσο κι αν εγώ προσπαθώ να αλλάξω θέμα. Ε και δεν μου είναι ευχάριστο να μου λέει να βγούμε και γω να προσπαθώ να βρω δικαιολογία για να το αποφύγω ενώ στην ουσία δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα μαζί της εκτός από αυτό.
Τεσπα, θα της μιλήσω ανοιχτά νομίζω για να νιώθω κι εγώ οκ κι όπως το πάρει....
28-05-2017, 10:36 #22
Βασικα κι εγω πιστευω πως ειναι καποιο θεμα κομπλεξ και συμφωνω με τον Αγγελο που λεει πως η ωραια γυναικα δεν εχει τετοια θεματα.
Πιστευω πως πρεπει να της μιλησεις ανοιχτα, αλλά μην της πεις, εισαι φαντασιοπληκτη. Φερ το πιο μαλακά. Πες της πως συνεχεια συμβαινει το ιδιο. Δεν ειναι λιγο παραλογες τοσες συμπτωσεις; παντα θα υπαρχει δικαιολογια γιατι δεν γινεται κατι.
Ειχα μια γνωστη κοπελα που ηταν περιπου ετσι, δεν ηταν ασχημη, ομορφουλ και γλυκος χαρακτηρας. Αλλα ειχε ενα θεμα ορμονικο και... μυριζε. Ε δεν εκανε σχεση. Μετα της λεω εχεις θεμα με αυτο. Ηταν σε αρνηση. Μου ελεγε αν καποιος με θελει δε θα κρυφτω, αυτη ειμαι. Δε μποδουσε να καταλαβει οτι και χωρις μυρωδια παλι ιδια θα ηταν. Μετα απο καιρο γνωρισε καποιον που της αρεσε πολυ ε και εκανε μια θεραπεια και ολα καλα.
Σιγουρα εχει καποιο θεμα η κοπελια και εχει τετοια καψα να της την πεφτουν ωστε να φτανει σε σημειο να το φαντασιωνεται. Το θεμα ειναι να το παραδεχτει και να το αντιμετωπισει. Θα ειναι πολυ ομορφο να τηννβοηθησεις
28-05-2017, 13:56 #23
Δίκιο έχεις...αλλά να σε αυτό το "φερτο μαλακά" δυσκολεύομαι συνήθως, θα το προσπαθήσω πάντως γιατί είναι όντως κρίμα. Πρώτον χάνει ενέργεια και χρόνο που θα μπορούσε να αξιοποιήσει σε άντρες που όντως μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον και απογοητεύεται συνεχώς και δεύτερον υποψιάζομαι οτι και στο παρελθόν ίσως να έχει χάσει και παρεές από αυτό αν γινόταν έτσι κουραστική και επίμονη.
Αν ήταν φίλη μου δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου, θα το έλεγα ευθέως, αλλά είναι απλά γνωστή που κάνουμε παρέα κατά διαστήματα όποτε γιαυτό κολλούσα στο πώς να το πω καιη αλήθεια είναι πως η εύκολη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να απομακρύνεσαι.