Ραντεβου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Senior Member
    Το σημαντικό είναι να καταλάβεις κατα ποσο θα υπάρξει συνέχεια ερωτική με την κοπέλα, γιατι αν δεν ενδιαφέρεται κέρνα τωρα μια φορά και μετα μην ξαναβγαίνεις, δεν έχει νόημα να χαλάς τα χρήματα και τον χρόνο σου άδικα, ενω μπορείς να στραφείς σε μια άλλη κοπέλα η οποια θα ενδιαφέρεται για κατι παραπάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Το σημαντικό είναι να καταλάβεις κατα ποσο θα υπάρξει συνέχεια ερωτική με την κοπέλα, γιατι αν δεν ενδιαφέρεται κέρνα τωρα μια φορά και μετα μην ξαναβγαίνεις, δεν έχει νόημα να χαλάς τα χρήματα και τον χρόνο σου άδικα, ενω μπορείς να στραφείς σε μια άλλη κοπέλα η οποια θα ενδιαφέρεται για κατι παραπάνω.
    καμία.αν ενδιαφέρεται δεν θα θέλει κεράσματα..Πολύ λάθος.Δεν είναι τα χρήματα το θέμα αλλά η απαίτηση.κανείς δεν μας χρωστάει τόσο απλα.

Senior Member
    Δίκιο έχεις αλλα έτσι συνηθίζεται, να πληρώνει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού, για ν' αντιστραφεί αυτο δεν ξέρω τι θα πρεπει να γίνει σαν κοινωνία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δίκιο έχεις αλλα έτσι συνηθίζεται, να πληρώνει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού, για ν' αντιστραφεί αυτο δεν ξέρω τι θα πρεπει να γίνει σαν κοινωνία.
    πολλές δεν έχουν θέμα και πληρώνουν..απλα το θέμα είναι να κλείσει κάπου ραντεβού Ο άντρας που δεν χρειάζεται να πληρώσει..σε ένα πάρκο μια πλατεία.αν δεχτεί η άλλη κάτι λέει.αν δεν δεχτεί πάλι κάτι λέει.όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Πολύ απλα η παρέα σου θα πρέπει να είναι αρκετή.γι'αυτό ήρθε.το ίδιο ισχύει και για εμάς.να μην απαιτούμε από την κοπέλα να είναι τέλεια και να την πιέζουμε με τις απαιτήσεις μας ειδικά στο θέμα εμφάνισης που τόσο πολύ πιέζεται η μέση κοπέλα..να την αποδεχόμαστε με οποια ατέλεια έχει και να εμβαθύνουμε στο είναι της.Δεν χρειάζεται να βάζει κέικ απ.ούτε να φτιάχνει τα μαλια της για το ραντεβού.τακούνια και λοιπές αηδίες.μπορεί να έρθει όπως την γέννησε η μάνα της η οπως ξυπνάει το πρωί.απλή και ωραία

Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Πολλές κοπέλες που δεν θέλουν να πληρώνουν το έχουν βρει σύστημα να βγαίνουν ανέξοδα πρώτα ραντεβού στην υγεία των ηλιθίων.Η γυναίκα πρέπει να είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.πλήρως υποταγμένη στην αντρική σου ανωτερότητα στην οποία αν εινα τυχερή θα την αφήσεις να πάρει μέρος.να πάρει μια καλή γεύση που λέμε..άλλο θέμα τώρα.αν έχεις γνωριστεί κάπου ξανά μαζί της απλα δεν βγαίνεις ραντεβού έξω μαζι της αλλα της προτείνεις να πάτε στο σπίτι κατευθείαν για σεξ.αν δεν κάτσει πιθανότατα να έχει γκόμενο και παίζει και με εσένα.παιζει σε διπλό ταμπλο που λέμε.όσες γυναίκες δεν κάθονται γρήγορα και εύκολα μάλλον έχουν κάποιον άλλο από πίσω και παίζουν με εσενα.αυτή την άποψη έχουν αποκτήσει και φίλοι μου με την μέχρι τώρα εμπειρία τους.όποτε μακριά οποια σε κανει να περιμένεις.σημαίνει ότι παιζει και δεν ψάχνει κάτι σοβαρό μαζι σου
    Οπως ακριβως εκανε η προηγουμενη

Member
    Εγω το κερασμα το θεωρω στερεοτυπο στο πρωτο ραντεβου οχι κακο απαραιτητα. Παρεπιπτοντως να πω οτι ειμαι 18 κι αυτη 16

Banned
    Quote Originally Posted by Bak View Post
    Εγω το κερασμα το θεωρω στερεοτυπο στο πρωτο ραντεβου οχι κακο απαραιτητα. Παρεπιπτοντως να πω οτι ειμαι 18 κι αυτη 16
    Καλή ηλικία, απλά αν θες μια ακόμα συμβουλή, ανεξάρτητα άμα τα φτιάξετε ή όχι, να την σέβεσε και να την αγαπάς. Να μην είναι το νου σου, πότε θα την ρίξεις, αλλά να την σεβαστείς. Δυστυχώς ο σεβασμός σπανίζει σήμερα και στο λέει, ένας άντρας 19 ετών, που δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την γενιά του.

Senior Member
    Οπως ακριβως εκανε η προηγουμενη
    τι έκανε η προηγούμενη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Καλή ηλικία, απλά αν θες μια ακόμα συμβουλή, ανεξάρτητα άμα τα φτιάξετε ή όχι, να την σέβεσε και να την αγαπάς. Να μην είναι το νου σου, πότε θα την ρίξεις, αλλά να την σεβαστείς. Δυστυχώς ο σεβασμός σπανίζει σήμερα και στο λέει, ένας άντρας 19 ετών, που δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την γενιά του.
    Μπραβο εν οιδα!!

Banned
    Quote Originally Posted by dark life View Post
    Μπραβο εν οιδα!!
    Τι να το κάνεις, έτσι κι αλλιώς δεν εκτιμάται η καλή συμπεριφορά και ο σεβασμός προς εκείνες. Προτιμούν οι περισσότερες πάντα, όχι όλες, την εμπειρία πάνω στο σεξ, με οποιοδήποτε τίμημα. Αυτό για τις κοπέλες της ηλικίας μου, αλλά όχι για όλες.

Member
    Τι να το κάνεις, έτσι κι αλλιώς δεν εκτιμάται η καλή συμπεριφορά και ο σεβασμός προς εκείνες. Προτιμούν οι περισσότερες πάντα, όχι όλες, την εμπειρία πάνω στο σεξ, με οποιοδήποτε τίμημα. Αυτό για τις κοπέλες της ηλικίας μου, αλλά όχι για όλες.
    Ποσο χρονων εισαι ?

Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    τι έκανε η προηγούμενη?
    Η προηγουμενη λογικα ηθελε να περασει τον χρονο της.. μαλλον να εχει μια καβαντζα να το πω ετσι

Banned
    Ποσο χρονων εισαι ?
    19 χρονών γιατί;

Member
    19 χρονών γιατί;
    Απλα ρωτησα

Senior Member
    Προσωπικα εαν εγω προτεινω σε καποια να βγουμε για ενα ποτο, θα κερασω εγω. Εαν μετα πει οτι θελει να τα ξαναπουμε, αλλαζει το θεμα, παιζουν πολλα ρολο εαν δουλευει η οχι, ποσα περνει, αν τα χωνει να ειναι περποιημενη. Γενικως δεν ειναι το ιδιο με ολες.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast