Results 1 to 12 of 12
Thread: Σεξ φόβος και ζωή βαψτα μαύρα
-
21-06-2017, 15:55 #1
Σεξ φόβος και ζωή βαψτα μαύρα
Καλησπέρα στο φόρουμ είμαι καινούργιος εδώ μέσα καλώς σας βρήκα. Είμαι 22 χρόνων φοιτητής ειδικής αγωγής το θέμα όπως το βλέπω τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι φοβάμαι το σεξ ενώ έχω κάνει με ιερόδουλες παλιά δεν μιλούσα σε κανέναν πολύ αντικοινωνικός τώρα μιλάω κάνω την πλάκα μου ζητάω από κοπέλες να βγούμε αν και τρώω την αποριψη σαν μεσημεριανό πιάτο δεν πειράζει όμως, είμαι διαγνωσμενος με ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή ξέχασα να το αναφέρω δεν ξέρω αν είναι πραγματικός ο φόβος ή αν η ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για όλη μου αυτήν την φοβία ασ πούμε. Θέλω γνώμες αδέρφια. Ευχαριστώ
- 21-06-2017, 16:38 #2
Καλησπέρα φίλε μας.. δεν μας εξηγείς όμως, τί ακριβώς ενοείς φοβάσαι το σέξ?
Φοβάσαι για τις επιδόσεις σου? οτι δεν θα ικανοποιήσεις την σύντροφό σου?
Φοβάσαι μην κολλήσεις κάποιο νόσημα?
Φοβάσαι οτι δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις και μηπως και εκτεθείς?
κτλ κτλ..
τι ακριβως "φοβάσαι"?
21-06-2017, 16:49 #3
21-06-2017, 16:59 #4
Με τις ιερόδουλες είχες κάποιο πρόβλημα? Φαντάζομαι και εκεί την πρώτη σου φορά πάλι θα είχες ένα φόβο.
21-06-2017, 17:14 #5
Ναι είχα αλλά μια χαρά χαλάρωσα και όλα κύλησαν καλά , ίσως τώρα ευθύνεται που το σκέφτομαι όλη την ώρα, ζήτησα από μια κοπέλα να βγούμε μου είπε ναι δεν περιμένω από το πρώτο ραντεβού κάτι αλλά σε περίπτωση που εξελιχτεί η κατάσταση βάζω στο μυαλό μου όλα όσα ανέφερες παραπάνω , δεν έχω καν φιλήσει κοπέλα , είναι πολλά που βάζω στο μυαλό μου και προσπαθώ να τα αναλύσω δίχως να καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα. Μετά έχω και άλλα θέματα , εναλλαγές στην διάθεση μια νιώθω μια απίθανη θλίψη θέλω απλά να πεθάνω άλλες φορές ξυπνάω νιώθοντας ότι μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο ότι και αν έχω στο μυαλό μου, σόρρυ έβαλα και άλλα θέματα και είναι και άλλα, αλλά οκ. :)
21-06-2017, 18:01 #6
Σε καταλαβαίνω.. ήμουν σίγουρη οτι θα είχες και άλλα "θεματάκια".
Όταν ο άνθρωπος δεν νιώθει ασφαλής τότε το ένα φέρνει το άλλο. Το άγχος προκαλεί φόβο ή το αντίστροφο, και τα δύο αυτά έπειτα οδηγούν και σε όλα τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Αλλά όλα καταλήγουν πίσω στην "ασφάλεια"!!
Ας πάρουμε όμως ένα πράγμα την φορά.. ζήτησες λοιπόν σε μια κοπέλα να βγείτε και δέχτηκε και αυτό είναι υπέροχο.
Δεν έχει καμία σημασία τι εμπειρίες είχες ή δεν είχες πρίν..αλλά την εμπειρία που θα κερδίσεις απο αυτή την ευκαιρία που σου δίνεται.
Κανείς μας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας πώς να φιλάει, πώς να κάνει έρωτα και όλα αυτά.
Όλοι απο κάπου κάνουμε μια αρχή και όλα βελτιώνονται στην πορεία.
Όλες οι κοπέλες θέλουν το αγόρι πάνω απο όλα να είναι αυθεντικό. Να μην το παίζει τίποτα που δεν είναι.
Οπότε να είσαι ο εαυτός σου και θα δείς οτι όλα θα λειτουργήσουν βάση του ένστικτου.
Ακολούθησε λοιπόν το ένστικτο σου..προσπάθησε να καταλάβεις και η κοπέλα δίπλα σου τι περιμένει απο σένα. Αν θέλει να το πάτε αργά να το πάτε αργά..αν θέλει να το πάτε πιο γρήγορα να το πάτε γρήγορα.
Το οτι δεν έχεις ξαναφιλήσει κοπέλα δεν σημαίνει οτι δεν θα μπορείς να κάνεις και την πρώτη κίνηση αν αισθανθείς οτι αυτό περιμένει απο σένα. Δεν είναι επιστήμη και ούτε κανεις έχει κάποια εκπαίδευση σε αυτό. Όταν έρθετε κοντά απο ένστικτο θα έρθουν όλα μόνα τους. Μην το μελετας χαλάς τον χρόνο σου και την ψυχολογία σου άδικα.
Θα διαπιστώσεις οτι σε αυτά τα πράγμματα δεν χρειάζεται μελέτη ούτε προγραμματισμός. Όσο και εσύ να "σχεδιάζεις" στο μυαλό σου εκείνη την στιγμή όλα θα γίνουν διαφορετικά.
Εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθείς να καταλάβει τι θέλει η κοπέλα. Και αυτό θα το καταλάβεις δίνοντας σημασία σε αυτά που σου λέει και στην γλώσσα του σώματος της.
Αν θέλεις μετα το πρώτο σας ραντεβού να υπάρξει συνέχεια πρέπει να κάνεις αυτό το ραντεβού ενδιαφέρον και να θέλει να ξαναβρεθεί μαζί σου γιατί πάνω απο όλα είσαι καλή παρέα για εκείνη και να την κάνεις να νιώσει καλά και ασφαλή μαζί σου.
Αυτό δεν θα το καταφέρεις αν σκέφτεσαι το σέξ.. θα το καταφέρεις αν είσαι ο εαυτός σου και μιλάς όπως θα μιλούσες και σε μένα εδώ..γιατί μου μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι οτι θες να με ρίξεις στο κρεβάτι και γιατί σκέφτεσαι οτι ουτε και εγώ θελω να σε ρίξω στο κρεβάτι. Επομένως όταν δεν υπάρχει αυτή η σκέψη μπορούμε να μιλάμε άνετα και να κάνουμε καλή παρέα και αυτό είναι βασικό για να ξεκινήσει μια πιθανή σχέση. Μετα όλα τα άλλα θα έρθουν απο μόνα τους την κατάλληλη στιγμή.
Όταν λοιπόν φτάσει η στιγμή που θα νιώσετε οτι μπορείτε να προχωρήσετε τότε και πάλι όλα θα έρθουν απο μόνα τους. Μέσα απο τα προκαταρκτικά θα μπορέσετε και οι δύο να αποκτήσετε το παθος που θα σας οδηγήσει σε όλα τα υπόλοιπα.
Το σώμα μας ξέρει απο μόνο του τι θα κάνει όταν θα νιώσει τι έχει σκοπό να κάνει.
Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία να αποκτήσεις εμπειρία ..μην ανυσηχείς αν θα απογοητεύσεις την κοπέλα ή όχι.. όλοι κατα καιρούς θα απογοητεύσουμε κάποιον. Έτσι είναι αυτά. Ιδιαίτερα τις πρώτες μας φορές σχεδόν όλοι απογοητευτικοί είμαστε μέχρι να απελευθερωθούμε απο τις ανασφάλειες και να γίνουμε πιο απελευθερωμένοι.
Αν με αυτή την κοπέλα πάρει χρόνος και αποκτήσετε εμπιστοσύνη ο ένας με τον άλλον μπορείς και να της μιλήσεις γι αυτό. Δεν είναι ντροπή ίσα ίσα μπορεί να το βρει κολακευτικό και να θελήσει να πάρει το πάνω χέρι. Σε πάρα πολλές κοπέλες αρέσει αυτός ο ρόλος. Ενοείται οτι δεν θα πεις για ιερόδουλες αλλά θα πείς οτι δεν έχεις άλλη εμπειρία. Και εδώ επανέρχομαι σε αυτό που είπα προηγουμένος οτι μην το παίζεις κάτι που δεν είσαι. Αν δείς λοιπόν οτι δυσκολεύονται τα πράγματα να έρθουν απο μόνα τους (πράγμα που δεν το πιστεύω) τότε μπορείς να της μιλήσεις. Αν την ενδιαφέρεις πραγματικά θα το το εκτιμήσει και μάλιστα θα σε βοηθήσει και θα είναι εκπληκτικό. Όταν μας ενδιαφέρει κάποιος δεν μας νοιάζει καθόλου αν είναι έμπειρος ή όχι ή αν έχει κάποιες ανυσηχίες. Μαζί θα τα "δουλέψουμε" όλα. :)
21-06-2017, 18:06 #7
υγ.. και όταν με το καλό βρεθείτε άφησε την "κατάθλιψή" έξω απο την πόρτα.. μην αρχίσεις κουβέντες για ψυχολογικά και προβλήματα της ζωής.. κάνε τα πάντα να περάσει καλά και να νιώσετε και οι δύο άνετα και όμορφα!! κάντε ίσως κάτι διασκεδαστικό αντί για ένα απλό καφέ..πχ να πάτε λούνα πάρκ, σινεμά σε κάποια καλή κομωδία που θα γελάσετε, σε κεφε μπόουλινγκ κτλ κτλ έτσι θα βοηθήσεις και τον εαυτό σου να φύγει απο τις κακές σκέψεις και να νιώσεις πιο ευχάριστα και να απασχολείται το μυαλό σας με κάτι ευχάριστο που θα μείνει και αξέχαστο ;)
21-06-2017, 18:42 #8
Τα πες όλα τοσο ωραία ,οσο για την κατάθλιψη δεν μου είναι και τόσο εύκολο να την αφήσω για αρκετά χρόνια ήταν η μόνη μου σταθερή παρέα την αγκάλιαζα γιατί ήξερα ότι δεν θα με αφήσει ποτέ , όταν είμαι με ανθρώπους και με πιάνει προσπαθώ να την διώξω και ξανά το βράδυ η όταν είμαι μόνος την φέρνω πίσω στο κατώφλι μου, όσον αφορά την κοπέλα μου είχε εκφράσει ότι με συμπαθεί πολύ και εκείνο το βράδυ μοιράστηκε μαζί μου μια εμπειρία από μια προηγούμενη σχέση την οποία την πλήγωσε μετά από εκείνο το βράδυ έγινε λιγο ψυχρή να το πω , ίσως είναι κοπέλα η οποία λέει εδώ είμαι κυνήγησε με, όταν βγούμε με το καλό γιατί έχει ακυρωθεί αυτό το ραντεβού , βόλτα όπως θες πες το δυο τρεις φορές , τις πρότεινα να δούμε μια ταινία όχι κωμωδία δραματική της αρέσουν κάτι τέτοιες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είχα κάτι ευκαιρίες να ανακαλύψω το γυναικείο σώμα ή την ανθρώπινη επαφή , με μια κοπέλα εργοθεραπευτρια μόλις με γνώρισε μου πρότεινε να βγούμε ήμασταν με άλλα άτομα αλλά οκ καλά πήγε αλλά φοβήθηκα επί χρόνια όλοι με είχαν στην μουτζα το παιδί της πλάκας ναι και bullying στο σχολείο , ξύλο στο σπίτι, και ξαφνικά μου προτείνουν να βγούμε δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοια , προσπαθώ βέβαια γιατί κάθε άνθρωπος αξίζει κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον αλλά σε μια κοινωνία που ο εγωισμός επικρατεί σαν το καλημέρα δύσκολο , και τέλος πάντων δεν έκανα κάποια προσπάθεια να την προσελκυσω και έτσι κύλησε και αυτό στου χρόνου το φτερούγισμα όπως όλα. Μέχρι την τελευταία μέρα στο ίδρυμα που είχαν γιορτή τα παιδιά έβρεχε , και της είπα δεν πάμε να φύγουμε γίναμε παπάκια αλλά ήταν μια ευχάριστη στιγμή πολύ καλύτερη από τότε που είχε προτείνει να βγούμε. Ήταν κάτι αυθόρμητο το ένιωσα μου αρέσει η βροχή ο ήχος της το άγγιγμα της και το χάσιμο μέσα στα θολά νερά της. Τέλος πάντων την φίλησα στο μάγουλο τα γράφω με μια περηφάνια λες και πήρα Νόμπελ λογοτεχνίας. Αυτά σόρρυ αν σε κούρασα. Σε ευχαριστώ για το κουράγιο φιλιά :)
Last edited by dreamers; 21-06-2017 at 18:58.
21-06-2017, 18:54 #9
Αυτό ακριβώς ενοώ και εγώ όσον αφορά την κατάθλιψη..να την αφήνεις κάπου..και να μην την πέρνεις μαζί σου ιδιαίτερα όταν προσπαθείς να φτιάξεις μια σχέση. Η κατάθλιψη είναι κάτι αρνητικό και όταν κυνηγάμε κάτι θετικό καλύτερα τα αρνητικά να τα αφήνουμε λίγο πίσω..και μετά όταν επιστρέψεις όπως λές σπίτι σου και νιωθεις οτι δεν μπορεις να της ξεφύγεις τότε κάνε λίγο υπομονή μαζί της.
Αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσπαθείς να της ξεφύγεις, και το να δημιουργήσεις μια σχέση θα σε βοηθήσει αυτό. Αν την κουβαλάς και εκεί μαζί σου τότε όχι μόνο δεν θα της ξεφύγεις αλλά θα σου σταθεί εμπόδιο σε κάθε σου προσπάθεια.
Είμαι σίγουρη όμως οτι αν όλα πάνε καλά με την κοπέλα, είτε αυτή είτε κάποια άλλη αν δεν κάτσει με αυτήν, τότε η κατάθλιψη θα γίνεται όλο και ευκολότερη να την διαχειριστείς και τελικός να ξεφύγεις τελείως απο αυτήν!!! Γιατί ο εχθρός της κατάθλιψης ποιος είναι? η ευτυχία!!! και μόλις βρούμε την ευτυχία σκοτώνουμε και την κατάθλιψη ;) γι αυτό δεν μας αφήνει να χαρούμε γιατί ξέρει οτι όταν χαρούμε θα την σκοτώσουμε!!
Αν πάντως τύχει και γίνει αυτό το ραντεβού..δεν θα σου συνηστούσα να ξεκινήσετε με δράματα. Μην κοιτάζεις μόνο τι θέλει εκείνη αλλά και το τι έχεις ανάγκη εσύ. Μια τέτοια ταινία μπορεί να σε επιρεάσει και σε χαλάσει και τελικός θα χαλάσεις και το ραντεβού σου.
Άσε τα δράματα για αργότερα όταν θα μπορείς να τα διαχειριστείς. Τώρα να κυνηγάς μόνο όμορφες ευχάριστες διασκεδαστικές στιγμές. Ακόμη και ένα βραδινό μπάνιο στην παραλία είναι πολύ ωραία ιδέα. Υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα να κάνουμε και ευχάριστα και χαλαρωτικά ή διασκεδαστικά. Συναυλίες, ένα αγώνα καρτ, .. οτιδήποτε πάει το μυαλό σας τόσο εσένα απο την κατάθλιψη και τις ανασφάλειες όσο και εκείνη απο τον πρώιν της και ότι άλλο την απασχολεί.
Αν δειτε καμια δραματική ταινία και εσύ θα ψυχοπλακωθείς και αυτή μπορεί να θυμηθεί τον πρώιν της και χίλια δυο.. Αν εκείνη στο πρότινε πες της "έχω μια καλύτερη ιδέα..τι λες για..κτλ κτλ"? :)
21-06-2017, 18:59 #10
Τα πες όλα τοσο ωραία ,οσο για την κατάθλιψη δεν μου είναι και τόσο εύκολο να την αφήσω για αρκετά χρόνια ήταν η μόνη μου σταθερή παρέα την αγκάλιαζα γιατί ήξερα ότι δεν θα με αφήσει ποτέ , όταν είμαι με ανθρώπους και με πιάνει προσπαθώ να την διώξω και ξανά το βράδυ η όταν είμαι μόνος την φέρνω πίσω στο κατώφλι μου, όσον αφορά την κοπέλα μου είχε εκφράσει ότι με συμπαθεί πολύ και εκείνο το βράδυ μοιράστηκε μαζί μου μια εμπειρία από μια προηγούμενη σχέση την οποία την πλήγωσε μετά από εκείνο το βράδυ έγινε λιγο ψυχρή να το πω , ίσως είναι κοπέλα η οποία λέει εδώ είμαι κυνήγησε με, όταν βγούμε με το καλό γιατί έχει ακυρωθεί αυτό το ραντεβού , βόλτα όπως θες πες το δυο τρεις φορές , τις πρότεινα να δούμε μια ταινία όχι κωμωδία δραματική της αρέσουν κάτι τέτοιες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είχα κάτι ευκαιρίες να ανακαλύψω το γυναικείο σώμα ή την ανθρώπινη επαφή , με μια κοπέλα εργοθεραπευτρια μόλις με γνώρισε μου πρότεινε να βγούμε ήμασταν με άλλα άτομα αλλά οκ καλά πήγε αλλά φοβήθηκα επί χρόνια όλοι με είχαν στην μουτζα το παιδί της πλάκας ναι και bullying στο σχολείο , ξύλο στο σπίτι, και ξαφνικά μου προτείνουν να βγούμε δεν είμαι συνηθισμένος σε τέτοια , προσπαθώ βέβαια γιατί κάθε άνθρωπος αξίζει κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλον αλλά σε μια κοινωνία που ο εγωισμός επικρατεί σαν το καλημέρα δύσκολο , και τέλος πάντων δεν έκανα κάποια προσπάθεια να την προσελκυσω και έτσι κύλησε και αυτό στου χρόνου το φτερούγισμα όπως όλα. Μέχρι την τελευταία μέρα στο ίδρυμα που είχαν γιορτή τα παιδιά έβρεχε , και της είπα δεν πάμε να φύγουμε γίναμε παπάκια αλλά ήταν μια ευχάριστη στιγμή πολύ καλύτερη από τότε που είχε προτείνει να βγούμε. Ήταν κάτι αυθόρμητο το ένιωσα μου αρέσει η βροχή ο ήχος της το άγγιγμα της και το χάσιμο μέσα στα θολά νερά της. Τέλος πάντων την φίλησα στο μάγουλο τα γράφω με μια περηφάνια λες και πήρα Νόμπελ λογοτεχνίας. Αυτά σόρρυ αν σε κούρασα. Σε ευχαριστώ για το κουράγιο φιλιά :)
21-06-2017, 19:23 #11
Δεν με κούρασες.. και έχεις όμορφο τρόπο σκέψης.
Η ζωή τί είναι? είναι στιγμές! Κάθε λεπτό κάθε ώρα κάθε μέρα ..είναι στιγμές.. Οπότε κάθε στιγμή είναι μοναδική και εξαρτάται απο εμάς τι νόημα θα της δώσουμε. Αν εκείνο το φιλί στο μάγουλο σε έκανε να νιώθεις ομορφα έχεις κάθε δικαίωμα και δίκιο να νιώθεις σαν να πείρες το νόμπελ όπως λές. Τα νόμπελ της ζωής είναι λοιπόν αυτές τις στιγμές..απο τις οποίες νιώθεις οτι κάτι θετικό έχεις κερδίσει.
Να εισαι καλά και εύχομαι η ζωή να σε γεμίσει νόμπελ ζωής ;)
21-06-2017, 19:33 #12
Το ελπίζω όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους να βρουν το χαμόγελο μέσα στον χαμένο κόσμο των ματιών τους είτε η αγάπη σαν ένα φύλλο στον άνεμο ταξιδεύοντας προς το άγνωστο , ελπίζω κάποια στιγμή να συναντήσει το δικό μου άγνωστο και μακάρι και το δικό σου και επειδή το έπαιξα και λίγο ποιητής αγαπώ ποίηση μου δίνει απαντήσεις χωρίς να μου μιλήσει
Η ζωή είναι ένα χαμόγελο που δεν φθειρη ποτέ στο χρόνο
ΦΙΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ