Results 1 to 15 of 119
-
28-05-2017, 00:22 #1
Η διαφορες αναμεσα σε εναν ανδρα και μια γυναικα
Προσκαλω το μελος natali subs με καθε φιλικη διαθεση και χωρις εγωισμους.να συνεχισουμε τη συζητηση που αφησαμε μιση.περι απιστιας.
Ξεκιναω λοιπον(αν ξεχασα να απαντησω σε κατι διορθωσε με παρακαλω)
Λοιπον καταρχην πιστευω οτι η γυναικα ειναι ιση με τον ανδρα στα δικαιωματα σε ολα.αλλα η διαφορα ποια πιστευω οτι ειναι.αντικείμενα παντα.οτι η γυναικα οταν απιστηση το κανει κυριως με συναισθηματα αν δεν νοιωθει δεν κανει σεξ.μιλαμε παντα κατα κανονα.
Σε αντιθεση με εναν ανδρα που μπορει να απιστηση χωρις να νοιωθη τιποτα δηλαδη να κανει σεξ με μια κοπελα ακομα και αν δεν ειναι ερωτευμενος.
- 28-05-2017, 00:32 #2
Καταρχην μπορει και μια γυναικα να κανει σεξ χωρις συναισθηματα. Αν δεν μπορουσε δεν θα ειχαν πιασει παιδακια γενιες και γενιες γυναικων που καναν οικογενεια με προξενιο που ουτε που ξεραν τους αντρες τους λολ. Η γιαγια μου η δικια σου και η καθε γιαγια πιθανοτατα εκανε σεξ απλα ετσι με εναν τυπα που ουτε ηξερε.
Δεν πιστευω πως ειναι θεμα αντρα-γυναικας αλλα θεμα ανθρωπου. Οπως και ενας αντρας μπορει να ξεκινησει απλα για να πηδηξει και να καταληξει να κολλησει/να αναπτυξει συναισθηματα. Επισης αλλο η ικανοτητα και αλλο η προτιμηση.
Ακομα και αν δεχτουμε πως μια γυναικα προτιμα το σεξ με συναισθηματα και ο αντρας χωρις δεν σημαινει πως δεν ειναι ικανα και τα δυο φυλα και για τα δυο.
Απο εκει και περα...ακομα και αν δεχτουμε αυτο που λες...Και;
Τι σημασια εχει αυτο; Θελεις να μας πεις γιατι μας ενδιαφερει αυτο; Τι προσφερει στη συζητηση που καναμε περι απιστιας;
Πες το μου με δυο απλες κουβεντες.
28-05-2017, 00:40 #3
Θα κανω copy paste το σημειο απο το προηγουμενο θεμα στο οποιο νιωθω οτι δεν εδωσες την προσοχη που επρεπε σε ενα κομματι μιας απαντησης μου:
Και ακομα και αν δεν τον εχεις τον αλλον χεσμενο και τον αγαοας και δε σημαινει τιποτα για εσενα η απιστια και το κανεις στη ψυχρα καθαρα σωματικα και χωρις συναισθηματα και δεν ξερω τι αλλο η πραξη αυτη και το ψεμμα απο μονα τους το προκαλουν μετεπειτα το να τον εχεις χεσμενο τον αλλον μετα. Πανε πες ψεμμα σε καποιον η αξαπατησε καποιον, ξεγελασε καποιον, κρυψ'του κατι...για ποσο καιρο θα τον εχεις για εξυπνο; Για αξιο του σεβασμου σου; Για αξιο της εμπιστοσυνης σου; Μονος σου βαζεις τον εαυτο σου στη θεση του να αρχισεις να βλεπεις τον συντροφο σου σαν μαλακα τελικα, ακομα και αν τον λατρευες στην ααρχη) που παντα ολο και κατι πιστευω παει στραβα εξαρχης με τα οσα νιωθεις η δε νιωθεις σε τετοιες περιπτωσεις αλλα τεσπα)....
Το εκανα πιο ξεκαθαρο τωρα το πως το βλεπω;
Θα το τονισω ξανα. Ναι η απιστια δεν ειναι το χειροτερο πραγμα, αυτα που τη προκαλουν μεσα στον απιστο ειναι το χειροτερο πραγμα, η εξαπατηση που εμπεριεχει και τα οσα συνεπαγεται.
Θα θεσω ενα τελευταιο παραδειγμα. Ας πουμε πως ειναι ενας τυπας που λατρευει τη γυναικα του. Φιλαει το χωμα που παταει. Μια μερα πεφτει και γλυστραει και μπαινει καταλαθος σε άλλο μνι, αλλα βλεπει πως δεν ειναι και κακο και πως του αρεσει, ε δεν εγινε και τιποτα λεει μεσα του, εγω τη γυναικα μου λατρευω λεει. Αλλα θα παει να της το πει;;;; Αμ δε. Θα της το κρυψει. Πρωτο κοκκινο καμπανακι. Αφου την αγαπαει και δεν εγινε τιποτα κακο γιατι νιωθει οτι πρεπει να της το κρυψει; Γιατι ξερει το οτι δεν σηκωθηκε να φυγει δειχνει ακριβως το αντιθετο. Σκεφτεται υστεροβουλα και αποφασιζει για εκεινη εν αγνοια της. Για να τη προστατεψει απο το να πληγωθει θα πεις..; Ε παλι κανει ζημια στη σχεση του θα σου πω: Αρχιζει η συντροφος του να πεφτει στα ματια του. Χρειαζεται να τη προστατευει με ψεμματα, δε ξερει η καημενουλα, μα καλα δε ψιλιαζεται τιποτα; Ειναι χαζουλα τελικα...δε μου εμπνεει τοσο εμπιστοσυνη πια, δεν ειναι ξυπνια ουτε αξια του θαυμασμου μου, αχ να ηξερε η ερμη. Αλλα εγω ειμαι καλος, την προστατευω...πωπω το σταυρο που κουβαλαω ο καλος ο συζυγος και την προστατευω...μου ειναι βαρος αυτο....μου ειναι βαρος εκεινη...
Και καπως ετσι τρωει τη σχεση το σαρακι...και δεν λεω πως κανει αυτες τις σκεψεις συνειδητα, αλλα ασυνειδητα αυτο ειναι το εφε, ετσι νιωθει.
Οποτε τι χειροτερο απο το να χαλασει ο τροπος που βλεπεις τον υποτιθεται ανθρωπο σου; Να διαβρωθει ετσι ο δεσμος σας και τα συναισθηματα που ειχες/εχεις; Τι αλλο μενει; Ποια ειναι τα χειροτερα που υπαρχουν;
28-05-2017, 00:42 #4
Το οτι μπορει να πιασει μια γυναικα απτο σεξ χωρις να αγαπαει μπορει δεν ειπα ποτε το αντιθετο.εδω μπορει να πιασει παιδι απτο βιασμο που ειναι οτι χειροτερο.
Σε αυτο που λες για της γιαγιαδες το παραδεχομε.ομολογο οτι ποτε δεν το ειχα σκεφτη αυτο εδω με πιανεις αδιαβαστο.αλλα το καναν αυτο μαλλον απο παραδοση να το πω το θεωρουσαν δεδομενο οτι θα παρουν καποιον που θα τους υποδειξη ο πατερας.οπως και να χει ναι εχεις δικιο.μαλλον εαν θελουν μπορουν
Τωρα το τι σημασια εχει.νομιζω εσυ προτεινες να συνεχισουμε τη συζητηση.εαν εννοεις αυτο. τωρα το θυμηθηκα ειχαμε σταματηση γιατι θεωρω την απιστια του ανδρα ελαφροτερη απτην απιστια της γυναικας αν δεν κανω λαθος
28-05-2017, 00:43 #5
Στο παραδειγμα απο πανω σου εξηγω γιατι θεωρω πως το επιχειρημα οτι "ο αντρας μπορει να απατησε κανοντας απλα σεξ χωρις συναισθηματα" δεν ειναι παρηγορο η ελπιδοφορο για μια σχεση, κανει ζημια οπως και να εχει.
Αρα μπορει ο λογος που απατησε ενας αντρας να ειναι "ελαφρυτερος" (γιατι αυτο καταλαβα οτι λες, αντε να το δεχτω) αλλα οι επιπτωσεις οχι, δεν μπορουν να ειναι ελαφρυτερες, ειναι οι ιδιες. Εξηγησα γιατι στο μεγαλουτσικο μηνυμα απο πανω.
28-05-2017, 00:54 #6
Και εγω παραδεχτηκα οτι εχεις δικιο δεν το ειχα σκεφτη ποτε αυτο οσο αφορα της γιαγιαδες μας.το κερατο ποναει το ιδιο και τη γυναικα εννοειτε ανθρωπος ειναι οχι σιδερο.αλλα απο τι βλεπω γυρω μου η γυναικα συγχωραει πιο ευκολα ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ. Δεν λεω οτι συγχωραει ευκολ α σε σχεση ομως με τον ανδρα ναι.το απατημενο συζηγο τον φωναζουν ολοι κερατα και ντρπετε να κυκλοφοριση.ενω η απατημενη συζηγος γινετε και ηρωιδα.μπραβω στη γυναικα ειναι πολυ τιμια καθετε και υπομενη για τα παιδια της.με λιγα λογια της δινουν και παρασημο.ενω ο ανδρας στοιγματιζετε.αστο πουμε ετσι.νομιζω οτι τωρα σου απαντησα για πιο λογο μαλλον θεωρω την απιστια του ανδρα ελαφροτερη.απο κει και περα επαναλαμβανω ναι το κερατο ποναει και τη γυναικα εννοειτε
28-05-2017, 01:09 #7
28-05-2017, 14:30 #8
Καταρχήν ελπίζω να δέχεστε άλλους στη συζήτηση :Ρ
Νά κάνω μόνο μια μικρή παρένθεση σε αυτό που αναφέρεις εδώ
Νομίζω το παράδειγμα από τις προηγούμενες γενιές δεν βοηθάει. Φυσικά και μια γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ και παιδιά με έναν άντρα για τον οποίο δεν νιώθει τίποτα. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, χιλιάδες γυναίκες το έκαναν στο παρελθόν και το κάνουν ακόμα. Νομίζω το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά πόσο το ευχαριστιέται; Κατα πόσο αυτό είναι κάτι που θέλει.
Αν πάρουμε την γενιά των γιαγιάδων μας, αυτό ήταν κάτι δεδομένο για τις περισσότερες γυναίκες. Οτι θα παντρευτούν και θα αγαπήσουν τον άντρα που θα τους βρει η οικογένεια. Ήταν υποχρέωση. Δεν νομίζω οι γυναίκες αυτές να μπαίνανε καν στο δίλημμα να σκεφτούν κατά πόσο όντως μπορούν να τον αγαπήσουν, αν ταιριάζουν, αν τους αρέσει το σεξ μαζί του. Αυτά ήταν ψιλά γράμματα. Αν τύχαινε και ο άντρας που τους έδιναν, δεν τις χτυπούσε, τις σεβόταν κάπως, τις μετρούσε ως άνθρωπο κτλ...ήταν ευχαριστημένες. Αν όχι, απλά θεωρούνταν άτυχες αλλά πάλι είχαν υποχρέωση να μείνουν εκεί και να τον "αγαπάνε". ¨Ασε που δεν είχαν και με τίποτα να συγκρίνουν δηλαδή. Αν έχεις γνωρίσει έναν άντρα σε όλη σου την ζωή...ε πώς θα ξέρεις πόσο σου ταιριάζει κι αν μπορεί να υπάρχει κάποιος εκεί εξω που να περνάς καλύτερα;
Στη σημερινή εποχή φυσικά αυτό δεν υπάρχει, παρόλα αυτά η έννοια της "υποχρέωσης" πάλι μπαίνει για πολλές γυναίκες απλά με άλλη μορφή. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου πχ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Βρίσκω όμως πως ο giorgos35 έχει ένα επιχείρημα εδώ. Συμφωνώ με την άποψη του οτι οι περισσότερες γυναίκες δρουν πιο συναισθηματικά και λιγότερο σαρκικά χωρίς αυτό να είναι απόλυτο, υπάρχουν σαφώς και γυναίκες που κάνουν σεξ απλά για το σεξ. Εχει να κάνει και με την ηλικία αυτό, σε πιο νεαρές ηλικίες οι γυναίκες πια θέλουν να έχουν εμπειρίες, ψάχνουν, δοκιμάζουν και γενικά είναι πιο απελευθερωμένες στο θέμα του σεξ. Οπότε εκεί σίγουρα μια μικρότερη σε ηλικία γυναίκα θα μπορούσε να απατήσει τον φίλο της, απλά για επιβεβαίωση ή για την εμπειρία. Μεγαλώνοντας όμως αυτό νομίζω οτι φεύγει σιγά σιγά. Εκτός κι αν η γυναίκα έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα που χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση πχ οπότε πάμε αλλού, στις περισσότερες περιπτώσεις μια γυναίκα από τα 30 και μετά δύσκολα θα απατήσει τον σύντροφο της απλά για την εμπειρία χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα η σχέση της. Στην αντίστοιχη περίπτωση του άντρα νομίζω το κάνει πολύ πιο εύκολα.
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι κατά την προσωπική μου γνώμη το θέμα της απάτης από άντρα ή της απάτης από γυναίκα έχει κάποιες διαφορές στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον. Οι άντρες πολύ λιγότερο σκέφτονται, αναλύουν κτλ. Μπορεί να πάνε με μια ένα βράδυ απλά επειδή τους γυάλισε κι αν περνάνε καλά με την κοπέλα τους δεν θα σκεφτούν ποτέ να χωρίζουν για αυτό. Η γυναίκα από την άλλη θα το ψειρίσει, θα σκεφτεί...γιατί πήγα; τι μου πρόσεφερε αυτός που δεν μου το προσφέρει ο άλλος;θα μπει στη σύγκριση...και συνήθως θα καταλήξει οτι δεν είναι ευχαριστημένη από τον σύντροφο της.
Δεν λέω πως αυτό δίνει άλλοθι σε κανέναν, εδώ θα συμφωνήσω με την Ναταλία πως άλλο το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση της σχέσης και άλλο η ευθύνη της απιστίας αλλά βρίσκω πολλές διαφορές ανάμεσα στα φύλα και έτσι θεωρώ πως δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις.
28-05-2017, 15:13 #9
Ακομα και αν δεχτουμε οτι ισχυουν αυτα για εμενα το κατω κατω της γραφης, οτι δηλαδη μια σχεση τελειωνει ουσιαστικα (αν οχι τυπικα) σε αυτο το σημειο, παραμενει το ιδιο για τον λογο που περιεγραψα. Γιατι να κατσει μια γυναικα να αναλυσει αμα ειχε η δεν ειχε συναισθηματα ο συντροφος της οταν την απατησε απο τη στιγμη που υπαρχουν οι επιπτωσεις που περιεγραψα; Ακομα και καλα να ηταν η σχεση πριν, υφιστανται επιπτωσεις μετα. Επιπτωσεις που κατα τη γνωμη μου δεν αποφευγονται, δεν ξεπερνιουνται, δεν λυνονται. Μια φορα μοναχα φτανει να ραγισει το γυαλι κλπ...
28-05-2017, 15:27 #10
28-05-2017, 15:45 #11
Η γυναικα παραδοσιακα συγχωρει πιο ευκολα την απιστια απο εναν ανδρα επειδη ετσι εχουμε μαθει ως κοινωνια, οχι επειδη ειναι φυσιολογικο. Και θα σου εξηγησω πως εγινε αυτο μαθημενη συμπεριφορα και γιατι:
Τα παλια τα χρονια η κυρα Τασια πχ, που ηταν παντρεμενη ας πουμε με τον κυρ Λαμπρο, δεν δουλευε, καθαριζε μαγειρευε στο σπιτι μεγαλωνε τα παιδια κλπ.
Που θα παει η Κυρα Τασια με τα παιδια και τα σκυλια της και τα χρονια της αμα ο κυρ Λαμπρος ειναι μερακλης και στα @@ του; Μπορει να παει πουθενα; Μπαααα...ειναι οικονομικα εξαρτημενη. Ακομα και αν δουλευει ειναι τουλαχιστον κοινωνικα εξαρτημενη, το να ησουν ανυπαντρη χηρα η ζωντοχηρα ηταν κοινωνικη καταδικη παλια, ζορικο...ενω το να ησουν παντρεμενη με καναν μαλακα αλκοολα πουτανιαρη κυρ λαμπρο ηταν καλο, αποδεκτο κοινωνικα. Οποτε ΈΠΡΕΠΕ λογω οικονομικης και κοινωνικης εξαρτησης να καθεται. Και πως θα το εκλογικευσουν αυτο και οι δυο, και ο αντρας και η γυναικα και ο κοσμος; Οτι "εεεε ναααα την αγαπαει απλα ειναι αντρας ο κυρ Λαμπρος και εχει αναγκες και ειναι σεξ χωρις συναισθηματα αυτο, τα συναισθηματα τα εχει για την Κυρα Τασια..."
Οχι οτι απλα την εχει για παραδουλευτρα και δεν μπορει να παει πουθενα αυτη και να ηθελε. Φυσικα και σε αυτα τα κοινωνικα δεδομενα δε θα της περασει καν απο το μυαλο να φυγει. Φυσικα και θα παρηγορηθει με το οτι" την αγαπαει" ο αντρας της και δε νιωθει τιποτα για τις αλλες. Που οντως δε νιωθει πιθανοτατα σε καποιες περιπτωσεις αλλα ουτε τη γυναικα του αγαπαει αμα της το κανει αυτο, μη λεμε οτι θελουμε.
Το σκεπτικο του διαχωρισμου σεξ και συναισθηματων λοιπον στον αντρα και αρα οτι δεν εχει σημασια αμα σε κανει ταρανδο ξεκινησε ως η παρηγορια της γυναικας που δεν εχει επιλογη.
Απλα μετα οταν πολλες γυναικες αρχισαν να εργαζονται και να ειναι οικονομικα ανεξαρτητες και οταν χαθηκε το στιγμα απο τα διαζυγια κλπ το παραμυθακι με το οποιο μαθανε να παραμυθιαζονται οι γυναικες παρεμεινε, γιατι οι αντρες συνεχισαν να το χρησιμοποιουνε. Τοσο απλα.
Παλια ο κοσμος εννοουσε ισως την αγαπη του αντρα προς τη γυναικα του ως μια προστατευτικη αγαπη, ως λυπηση και ως κοινωνικο καθηκον... οτι "που θα παει μετα η γυναικα μου αμα τη χωρισω, πως θα συντηρειται, τι θα απογινει" Αν ο τροπο τινα κηδεμονικος ρολος που ειχε ο αντρας παλια μπορει να θεωρηθει αγαπη, παει στο διαολο, εστεκε καπως αυτο παλια...με αρρωστημενο τροπο αλλα ψευτοεστεκε. (Που παλι δεν το δεχομαι, απλα ειχε μια παραδουλευτρα και βολευε και συνεφερε αλλα τεσπα).
Το 2017 ομως δεν καταλαβαινω ποια αγαπη υποτιθεται οτι λαμβανει μια απατημενη γυναικα που δεν ειναι ουτε οικονομικα ουτε κοινωνικα εξαρτημενη. Πως εκφραζεται δηλαδη αυτη η αγαπη την οποια κραταει για εκεινη ο αντρας της ενω κανει σεξ με αλλες και τη φλομωνει στα ψεμματα και της κρυβει πραγματα;
Στη συγχρονη εποχη θα μπορουσα να συνδεσω την εκφραση αγαπης με τον σεβασμο την ειλικρινια και τις προσωπικες υποχωρησεις...καποιος που απιστει τι απο αυτα δειχνει; Σεβασμο δεν εχει και αν δεν εχει τον χανει μετα, ειλικρινια δεν εχει και ουτε προσωπικες υποχωρησεις κανει οπως πχ το να μην δρασει πανω στην προσωπικη του αναγκη να κανει σεξ με καποια αλλη. Αρα;
Δεν βλεπω πως χρησιμευει το επιχειρημα του διαχωρισμου σεξ και συναισθηματων σημερα. Παραμενει μια χαζη παρηγορια για περιπτωσεις συναισθηματικης εξαρτησης, φοβου για το αγνωστο, βολεμματος στην ασφαλεια και στο γνωριμο κλπ
28-05-2017, 15:50 #12
Το καταλαβα οτι μου απαντησες και απλα λεω τοση ωρα οτι ακομα και αν η αιτια ειναι ελαφρυτερη το αποτελεσμα ειναι το ιδιο, βλαβη στη σχεση (χανεται ο σεβασμος κλπ, συμφωνησες κι εσυ).
Οποτε στο κατω κατω της γραφης το αποτελεσμα ειναι το ιδιο: σουτ τον απιστο.
Μπορει να τον καταλαβεις, μπορει να τον συγχωρησεις, μπορει να μη χρειαζεται να τον καταδικασεις ηθικα η να τον σταυρωσεις αλλα ρε φιλε, δεν θα ειστε καλα μεταξυ σας ποτε ξανα. Αρα ληγει η σχεση. Οχι επειδη "σκοτωστε τον, σταυρωστε τον", ας του αναγνωρισουμε ελαφρυντικα του απιστου. Αλλα δεν υπαρχει μέλλον για τους λογους που εξηγησα.
28-05-2017, 16:50 #13
πεςτο κοινωνια πες το σχολειο πες κατα σειρα και απτους δικους της γονεις.εγω το λεω δυναμη ψυχης και μετα επειδη ετσι εβλεπε να γινετε και απτους δικους της γονεις. ξερεις ομως τη μου προξενει εντυπωση?οτι η κυρα τασια και η εκαστοτε κυρα τασια δεν δειχνει καθολου ενοχλημενη απο αυτο.και το θεωρει και δεδομενο.μαλλον για τους λογους που μολις εξηγησες
28-05-2017, 17:14 #14
Το οτι το εχει εσωτερικευσει αυτο το σκεπτικο η κυρια Τασια και δεν ενοχλειται οπως λες, δεν σημαινει πως ειναι υγιες...επισης δεν πιστευω πως δεν ενοχλειται.
Ειδες καποιου αλλου μελους οι γονεις πως ηταν. Δε θυμαμαι ποια ειχε γραψει την ιστορια των γονιων της: ο πατερας της πληρωσε τα κερατα στα γεραματα οταν ηταν αδυναμος και τον φροντιζε η μανα της βγαζοντας τα νευρα και το αχτι της :P
Ειναι τωρα αυτο καλο που μεινανε μαζι; Σε τι ωφελησε αυτη η "δυναμη ψυχης" οπως λες; (που δεν ειναι δυναμη, αδιεξοδο ειναι και αδυναμια, σε φαση "πουυου να τρεχω τωρα....").
Φυσικα και ενοχλειται, φυσικα και ποναει οποιος φαει κερατο ακομα και αν ηταν απλα σεξ.
Θα σε ρωτησω κατι απλο: Εστω απατησες την συντροφο σου εσυ σε μια στιγμη αδυναμιας που ετυχε οπως λες και απλα το εκανες χωρις συναισθηματα. Το μαθαινει. Και σου λεει "οκ σε πιστευω οτι με αγαπας και οτι δε σημαινε τιποτα για εσενα. Αλλα για να μπορουμε να προχωρησουμε στη σχεση μας ισοτιμα και για να μην εχεις το πανω χερι στην ισορροπια δυναμεων μεταξυ μας και χασεις ετσι τον σεβασμο σου για εμενα ας συμφωνησουμε το εξης: Αμα και οταν μου γυαλισει καποιος θα κανω σεξ μαζι του. Χωρις συναισθηματα και χωρις να παψω να αγαπω και να θελω εσενα. Και δεν σου λεω τωρα σωνει και καλα σε φαση μια σου και μια μου...οοοταν μου γυαλισει πραγματικα καποιος που σιγουρα εχουμε ολοι τετοιες στιγμες κατα καιρους...Γιατι να κρατηθω εγω τοτε; Ειχες εσυ τη χαριστικη σου θα εχω κι εγω τη δικη μου. Και θα συνεχισουμε τη ζωουλα μας μελι γαλα κανονικα. Τι λες, συμφωνοι; "
....θα το δεχοσουν;
28-05-2017, 17:38 #15
Αυτό είναι γάμος ρε Ναταλάκι δεν μπορεί να υπάρξει τίποτα άλλο αυτό λέμε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))