Results 1 to 4 of 4
Thread: Συνυπαρξη
-
30-05-2017, 16:38 #1
Συνυπαρξη
Σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο να δοκιμασω κατι καινουργιο στην ζωη μου τι και αν αυτο ειναι ψυχοθεραπια.
Δεν εχω μιλησει ποτε πραγματικα για το τι σκεφτομαι και πως το σκεφτομαι και πως μπορω εστω να διορθωσω καποια σημεια που δεν μπορω να διαχειριστω.Επειδη λεφτα δεν υπαρχουν περα απο τα εξοδα που εχουμε ολοι,θελω να το δοκιμασω και οτι βγει.Εχει παει καποιος στην Συνυπαρξη???Θα ηθελα να ακουσω γνωμες εαν καποιος ξερει.
Ευχαριστω.
- 05-06-2017, 09:33 #2
Εγω δεν εχω παει. Μα ολοι πρεπει να μιλάμε σε καποιον ειτε αυτος ειναι φίλος ειτε ειδικός. Μα θεωρώ πως ενας ειδικός εστω για 1-2 φορες χρειάζεται σε όλους μας
05-06-2017, 21:22 #3
Και γω ψάχνω για ομάδες τις τελευταίες μέρες γιατί δεν έχω τι να κάνω και μ' έχει πιάσει απελπισία.
Κοίταξα το σάιτ λίγο και μου έπεσε η προσοχή σ'αυτό:
Οι συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης από θεραπευτές του δικτύου μας παρέχονται σε άνεργους, ανασφάλιστους, ανθρώπους με πάρα πολύ χαμηλό εισόδημα και άστεγους.
Αυτό με αποκλείει καθώς έχω μια δουλειά τώρα που πληρώνει οκ (για πόσο θα την κρατήσω με τέτοια ψυχολογία δεν ξέρω).
14-06-2017, 12:32 #4
Δεν νομιζω να σε εμποδιζει να το δοκιμασεις.Δεν βλεπω πουθενα να λεει ΜΟΝΟ σε ανεργους κτλπ...Παμε?Πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε πρεπει να κλεισω ραντεβου μιας και εχει παρα πολυ μεγαλο πελατολογιο.Φαντασου.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....