Results 31 to 43 of 43
Thread: προδωσια
-
09-04-2008, 18:46 #31
Originally posted by justme
Ας πούμε ότι έχω μπερδευτεί λίγο.
5)Πάς και βρίσκεις ένα γνωστό του και δεν τον φιλάς μόνο αλλά κάνετε πολλά άλλα τέσπα βλέπετε μαζί το πρωινό για να το πώ με ένα τρόπο
6)Νιώθεις καλά με αυτό που έκανες και αισθάνεσαι ότι πήρες την εκδίκησή σου
7)Ξαναγυρνάς στον πρώτο μετά 2 μέρες
8)Του λές τι έκανες για να τον πληγώσεις και να δείς πως θα αντιδράσει
9)Αυτός δεν αντιδράει άσχημα αλλά σε συγχωρεί
10)Τελικά εσύ νιώθεις άσχημα για αυτό που έκανες αφού πέρασε η γλύκα της εκδίκησης ενώ αυτός δεν νιώθει άσχημα για αυτό που έκανε και εσύ νιώθεις άσχημα
οταν μαλιστα μου λεει οτι πιστευει το κανα απο εκδικηση του απανταω \" ετσι θα σε βολευε αλλα το κανα γιατι το ηθελα!\" αυτος παλι δεν με πιστευει!
για να μην παρεξηγηθω τελειως ο γνωστος αυτος δεν ηταν εντελως ασχετος αλλα ειχα ξαναβγει πριν τη σχεση μου μαζι του 2-3 φορες.. ραντεβουδακι οχι κατι παραπανω .. γι αυτο κ ο δικος μου ζηλευε γιατι ηταν φιλος του και ειχε βγει καποτε μαζι μου!
(ωραιος φιλος!........)
εννοειται δεν ξερει τι πραγματικα εκανα..
καθε φορα που θυμαμαι τι εκανε κ τον πριζω στο τελος πεταω και μια λεπτομερεια απο αυτα που εκανα εγω..
μου λεει οτι τον κουραζω κ δεν θελει να μαθει λεπτομερειες αλλα εγω ετσι ηρεμω!
ξερω οτι αυτο που κανω ειναι παραλογο και με αφορμη αυτο εμαθα τον εαυτο μου καλυτερα.. καταλαβαινω οτι ειμαι ανωριμη και δεν φερομαι σωστα αλλα πιστεψτε με ειναι πολυ δυσκολο να παλευεις με τον εαυτο σου...
επισης ξερω οτι τον εχω κουρασει και ξερω οτι δεν θα αντεξει αλλο αλλα δεν μπορω να κρατηθω οταν σκεφτομαι την εικονα αυτον κ αυτη να φιλιουνται να κοιτιουνται ακομα κ να μιλανε...
- 09-04-2008, 21:51 #32
Excuse me, ΄του είπες πως πήγες με το φίλο του και αυτός δεν αντέδρασε??? Σου είπε πως σε κατανοεί???
Σορι nave αλλά κάτι δεν πάει καλά. Μήπως δεν τον ενδιαφέρεις ιδιαίτερα πια??
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως το περνάει αυτό τόσο στο ντούκου. Ειπαμε να είναι καλό, χρυσό παιδί, αλλά τόση έλλειψη ζήλιας μου κάνει για έλλειψη ενδιαφέροντος.... Τον κερατώνεις και μάλιστα με το φίλο του και είναι cool και δεν θέλει να μάθει και τι έγινε ακριβώς?? Η αντίδρασή του είναι περίεργη,δεδομένου κιόλας ότι η σχέση σας βασίζεται στην αποκλειστικότητα, δεν είναι ελεύθερη,γιαυτό και κλονίστηκες τόσο....
Τι να σου πω, κάποιες σκέψεις κάνω μήπως και σε βοηθήσω...
09-04-2008, 22:23 #33
Originally posted by imagine
Excuse me, ΄του είπες πως πήγες με το φίλο του και αυτός δεν αντέδρασε??? Σου είπε πως σε κατανοεί???
Σορι nave αλλά κάτι δεν πάει καλά. Μήπως δεν τον ενδιαφέρεις ιδιαίτερα πια??
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως το περνάει αυτό τόσο στο ντούκου. Ειπαμε να είναι καλό, χρυσό παιδί, αλλά τόση έλλειψη ζήλιας μου κάνει για έλλειψη ενδιαφέροντος.... Τον κερατώνεις και μάλιστα με το φίλο του και είναι cool και δεν θέλει να μάθει και τι έγινε ακριβώς?? Η αντίδρασή του είναι περίεργη,δεδομένου κιόλας ότι η σχέση σας βασίζεται στην αποκλειστικότητα, δεν είναι ελεύθερη,γιαυτό και κλονίστηκες τόσο....
Τι να σου πω, κάποιες σκέψεις κάνω μήπως και σε βοηθήσω...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...
Μήπως γι αυτό το λόγο η nave τρώει τόσο μεγάλη φρίκη με το συμβάν;
Και εγώ πραγματικά θα υποψιαζόμουν πως κάτι δεν πάει καλά αν ο φίλος μου ήταν τόσο αδιάφορος σε μια τέτοια περίπτωση....
10-04-2008, 00:59 #34
Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το μεταφέρω σωστά. Δεν ξέρω καν αν το κατάλαβα καλά. Αλλά κάπου ο Δον είχε γράψει ότι έχει τεράστια διαφορά να λές ή να ατιλαμβάνεσαι ότι κάπου είσαι λάθος από το όντος να το συνιδιτοποιείς μέσα σου, να γίνεται πραγματική σου αντίληψη το λάθος σου ώστε να μπορέσεις να το αλλάξεις.
been good, been bad. WILL GO ON
10-04-2008, 03:15 #35
Originally posted by liberchild
Originally posted by krino
Αν για σενα το οτι ο συντροφος σου εκανε ενα \"ατοπημα\" ειναι το προβλημα εχεις χασει το δεντρο.....
Πάντα ήμουν υπέρ της ελεύθερης επιλογής συμπεριφοράς για τους ανθρώπους και πάντα γοητευόμουν απ αυτή τη μοναδικότητα όταν ήταν αυθεντική. Οσον αφορά το δέντρο και το δάσος έχω τις εξης ενστάσεις :
Αποφασίζουμε να πάμε εκδρομή σε ένα άγνωστο μέρος με κάποια κριτήρια που έχουμε από πριν, πχ μας τόχουν πει, έχουμε δεί εικόνες της περιοχής, κλπ. Ομως δεν έχουμε καμμία εμπειρία.
Ας υποθέσουμε ότι αποφασίζουμε να πάμε σ ένα δάσος με πορτοκαλιές , αμυγδαλιές και άλλα σχετικώς \"ευανθή\", προετοιμαζόμαστε για το τι εικόνες θα συναντήσουμε. Το τοπίο όντως μας κάνει και η εκδρομή φαίνεται επιτυχής.
Σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε προετοιμαστεί να συναντήσουμε τροπικό δάσος με άγρια βλάστηση και λίμνες με κροκόδειλους.
Πιστεύω λοιπόν ότι το παράδειγμα είναι ανεπιτυχές, διότι πολύ απλά, ο άνθρωπος δεν είναι δάσος αλλά κάτι πολύ πιό περίπλοκο που δεν υπόκειται σε συνταγές.
Αντιστρέφοντας το παράδειγμα θα έλεγα, ένα δέντρο αρκεί, για να δούμε ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ είναι το δάσος.
Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί ήμουν από τα πιο ιδιότροπα άτομα, έπρεπε όλα να γίνουν όπως τα περίμενα κι αν δε γινόντουσαν ήμουν σε μία συνεχή γκρίνια και δεν ευχαριστιόμουν τίποτα. Μέχρι που κάποια στιγμή κατάλαβα ότι και εμένα χαλάω και τους άλλους γύρω μου και αποφάσισα να είμαι πιο ανοιχτή στο αναπάντεχο, στο διαφορετικό γιατί μπορεί να ανακαλύψω διαμαντάκια που δεν τα περίμενα, άσε που θα καταφέρνω έτσι να είμαι περισσότερες φορές ευχαριστημένη βλέποντας τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά χωρίς προκαταλήψεις.
Και στο κάτω κάτω επειδή ακριβώς ο άνθρωπος δεν είναι απλά ένα δάσος αλλά κάτι πιο πολύπλοκο δεν αρκεί ένα δέντρο για να μας δείξει τι είδους δάσος είναι. Γιατί μπορεί στην αρχή του δάσους να υπάρχουν λεμονιές, μετά να δεις μια λεύκα και μετά να αρχίζουν τα πεύκα κι εσύ να σταματήσεις στη λέυκα. Φυσικά ακόμα κι ένα δέντρο μπορεί να είναι αρκετό για να σου χαλάσει τη διάθεση που έχεις, π.χ. αν είναι ένα πολύ ψηλό δέντρο που επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα και δε τους αφήνει αρκετό φως για να αναπτυχθούν.
10-04-2008, 10:05 #36
Κι αυτή η άποψη είναι ενδιαφέρουσα. Τότε ίσως να πρέπει να μειώσουμε λιγάκι τους εγωισμούς, όπως πολύ σωστά ανέφερε κάπου η μαρίνα. Το πρόβλημα ξέρεις πού είναι? κανείς δεν μειώνει συνειδητά το οτιδήποτε απαιτεί στη συγκεκριμμένη φάση της ζωής του. Πρέπει νάμαστε σαφείς με τις απαιτήσεις μας, και να τις θέτουμε.Αν κρίνω απ τον εαυτό μου, σε διάφορες φάσεις μου, απαιτούσα διαφορετικά πράγματα για νάμαι ικανοποιημένη. Δεν ξέρω στο μέλλον πως θα είμαι και τι ακριβώς θα μου κάνει. Δασος χωρίς εκπλήξεις ή δάσος με αυτές. Αυτό που σίγουρα λέω είναι ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει και να μη βάζει πρέπει και δεν πρέπει.
Θεωρώ επιτυχημένες τις σχέσεις, που συμφωνούν σ αυτήν την επιλογή και είναι ο βασικώτερος κοινός στόχος.
10-04-2008, 10:32 #37
Originally posted by liberchild
Κι αυτή η άποψη είναι ενδιαφέρουσα.
πορτοκαλαδα απο λεμονια θε?
:P
10-04-2008, 18:29 #38
Originally posted by imagine
δεν του περναει καν απο το μυαλο..
μου λεει..\"απο τη στιγμη που δεν πηγες δεν θελω να μαθω λεπτομερειες, αφου δεν θελω να σε χασω και θα ειμαι μαζι σου γιατι να στεναχωρηθω?..\"
γενικα δεν το φανταζεται καν......... ακομα κ να το λεγα θα νομιζε οτι το λεω ψεμματα για να ζηλεψει..
ακου λογικη ο τυπος για να προστατεψει τον εαυτο του κλεινει τα αυτια του ενω εγω ακομα ξεψυριζω το κερατο μου με ερωτησεις του τυπου \"κ αν? κ γιατι? κ τι ειπαν? κ πως φιληθηκαν..ακομα κ αν εκλεισε τα ματια του ρωτησα\"
το εψαξα παρα πολυ το θεμα γι αυτο κ ποναω..
νομιζω οτι το μυαλο μου ειναι αρρωστο και οτι εχω σοβαρα προβληματα κ αυτο το συμβαν σταθηκε αφορμη να το καταλαβω.
θελω αν μπορουσα να κανω μια ενεση ληθης κ να μην ξανασκεφτομαι τα ιδια και τα ιδια.
καθε πρωι ξυπναω απαισια με την σκεψη του τι εκανε να ειναι η πρωτη της ημερας...
ευχαριστω που το σηζητατε!
10-04-2008, 18:34 #39
[quote]Originally posted by nave
[i]Originally posted by justme[/i
εννοειται δεν ξερει τι πραγματικα εκανα..
10-04-2008, 18:43 #40
ΕΛΠΙΔΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ. ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
10-04-2008, 20:27 #41
Και, βρε κούκλα μου, σόρι για το άσχετο που θα πω, αλλά διόρθωσε τον τίτλο του θέματός σου. Αυτό το προδωσία με το ωμέγα μου βγάζει τα μάτια... Προδοσία είναι ;)
Τώρα θα μου πεις... τι ψάχνεις, είτε με ωμέγα είτε με όμικρον, η προδοσία , προδοσία είναι.
11-04-2008, 02:32 #42
Nave,
Aπό προσωπική πείρα μιλώντας θέλω να σου πώ πως δεν υπάρχει παρά μόνο μία ένεση λήθης για το ότι άσχημο έχει συμβεί στο παρελθόν.
Το να διαπιστώσεις αν συντρέχουν οι συνθήκες για να ξαναγίνει στο μέλλον. Αν έχεις στοιχεία ή υποψίες στοιχείων (προσοχή δεν φτάνει απλώς το \"μα δεν μπορώ να ξέρω το αύριο τι θα ξημερώσει\") τότε ακολουθάς τον δρόμο Α.
Αν δεν έχεις στοιχεία τότε ακολουθάς τον δρόμο Β.
Επίσης προσοχή όμως να μη παίρνεις κάθετους άξονες παρεκλίνοντας από τον δρόμο που διάλεξες γιατί θα σε οδηγήσουν σε κύκλους πάλι πίσω από εκεί που ξεκίνησες.
Ρίσκαρε λίγο. Ασε τον ευατό σου στην πιθανότητα να πληγωθείς γιατί μόνο έτσι θα αφεθείς και στην πιθανότητα να χαρείς. let it go για λίγο ΚΑΙ ταυτόχρονα απόλαυσε ότι μπορεις.
Α.... ναι και κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω. (Σόρρυ προκαταβολικά αν ξεπερνάω κάποια όρια αλλά διαπιστώνω ότι έχεις διάθεση για συζήτηση).
Πόσο δύσκολο σου φαίνεται να δείς λίγο με άλλο μάτι τον άντρα που σε ενδιαφέρει. Να τον δείς σαν ένα ξένο. Σαν έναν που δεν χρειάζεται να τον ζηλεύεις γιατί δεν είναι δικό σου αλλά παρόλα αυτά εξακολουθείς να τον αγαπάς και σε αγαπάει. Θέλω να πώ ότι ναι μεν είσαι πανέμορφη και καλή αλλά αυτή την ομορφιά και την καλοσύνη μήπως την βγάζεις σε τρίτους ενώ εκεί που σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτή η ομορφιά και η καλοσύνη αρχίζουν λίγο και γκριζάρουν από την υπερβολική ζήλια?been good, been bad. WILL GO ON
23-04-2008, 11:29 #43
Φιληθηκε ο ανθρωπος με μια ασχετη οταν ηταν μεθυσμενος. Πραγματικα υπηρχε η αναγκη να τονεκδικηθεις? Με το να τον πονεσεις φτιαχνονται ολα? Πως ειναι δυνατον να αισθανεσαι καλυτερα μετα απο αυτο,και μαλιστα με αυτον που ξερεις οτι ζηλευε? Προσωπικα θα ετωγες οχι delete,αλλα shift-delete,Ουτε καν στον καδο ανακυκλωσης.
Αν μαθαινα κατι τετοιο απο την κοπελα μου απλα θα εφευγα,η θα το καταπινα. Οι λογικες εκδικησης δεν βγαζουν ποτε πουθενα. Ουσιαστικα εχεις ληξει την σχεση σου απλα εισαι στον δρομο για το αναποφευκτο. Οχι οτι φταις εσυ φυσικα,εκεινος το ξεκινησε,αλλα για να το κανει,σημαινει πως απο καπου ξεκινησε αυτο. Ειτε απο τον χαρακτηρα του,ειτε κατι του ελειπε ειτε το οτιδηποτε,που οσο ποιο πολυ το ψαξεις,τοσο χειροτερα θα γινεσαι. Αυτο που θα επρεπε να γινει,ειναι να του ζητησεις να επανορθωσει με οποιονδηποτε τροπο,και αν σου εδινε αρκετα ωστε να αντισταθμιστει η ζυγαρια για εσενα τοτε ok. Τα πραγματα ειναι απλα,καποιος αλλος που μπορει να σου δωσει πολλα περισσοτερα δεν θα εκανε κατι τετοιο. Βρες αυτον αντι για να αναλωνεσαι σε σχεσεις που ειναι ουσιαστικα τελειωμενες (Απο λαθη και των δυο). Οτι βρεις μεχρι τα 30-35...μετα θα παρεις τον πρωτο που θα σου τυχει,η θα μεινεις στο ραφι...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση