προδωσια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Senior Member
    IΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΦΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΣ; ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Junior Member
    εγω δεν εχω πιει?
    σ αυτον κολλησε μια στα ισα κ επεσε ετσι απο ανασφαλεια λεει ετσι της ειπε ναι για να ανεβει!
    νομιζε ηληγχε τον εαυτο του λεει!
    αυτος ειναι αντρας κ του κολλησε μια!
    εγω ειμαι γυναικα και μου χουν κολλησει 100! και στα ισα και στα..πλαγια! λογω του οτι στην πολη μου βγαινω μονο με φιλες και λογω του οτι ειμαι ομορφη! μπορει να ακουγομαι ψωνιο αλλα το βλεπω το εισπραττω και το ξερω!
    εγω δεν ειχα πιει σε κανενα κολλημα δηλαδη?
    και μιλαμε για αντρες που πραγματικα επεμεναν οσο και να το εκοβα!
    αντισταθηκα σε ολα.. ολα! ανεβαινε λιγο η αυτοπεπιοθηση κ ωσ εκει! γιατι δεν του αξιζε! γιατι αυτος ηταν οτι πιο σωστο υπηρχε σε αντρα! και γιατι ηθελα παντα να ξυπναω καλα! ειχα παντα προβλημα τυψεων! παντα φοβομουν μην πω η κανω κατι που θα με εκανε να νιωθω τυψεις! κ ετσι ημουνα κυρια! γι αυτο και δεν θεωρω κακο αυτο που εκανα
    γι αυτο και θεωρω τραγικο αυτο που μου εκανε! το ηξερε οτι τον λατρευα! και αν αυτος ειχε καλα κρυμμενες ανασφαλειες μεσα του τοτε τι να πω κ εγω που δεν με ζηλεψε ποτε κ δεν εκανε ποτε σκηνη!
    ακομα και που του ειπα οτι φιλησα αλλον και γενικα εκανα πολλα παλι δεν με εχει ρωτησει τιποτα! καλα εκανα λοιπον ας προσεχε!
    το θεμα ειναι πως φευγει ο πονος?

Senior Member
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Junior Member
    καινουρια σχεση? στα συντριμια πανω?
    αυτον αγαπαω!
    δεν ημουν χωρισμενη ουσιαστικα κ το ξερω......
    αλλα προσπαθω απο δω απο κει!
    σκεφτομαι μαλιστα να του το πω! οτι πηγα με αλλον! μπας και εχω μετα τυψεις στο μυαλο μου και οχι το κερατο του!

Senior Member
    ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Junior Member
    πραγματικα δεν το νομιζω
    ξερω οτι του εγινε μαθημα! εννοειται δεν βαζω κ το χερι ξανα στην φωτια αλλα..
    αν της κολλουσε αυτος θα αλλαζε το πραγμα θα σημαινε οτι το συνηθιζει αλλα μου το πε και αυτη \"τον ειδα τυφλα και του κουνησα την ουριτσα μου\"
    δεν τον δικαιολογω απλα ποναει λιγοτερο ετσι!
    το θεμα δεν ειναι αν θα το ξανακανει αλλα οτι εγινε!
    ποναει αφανταστα! περασαν 4 μηνες αλλα τιποτα!
    αλλες φορες δεν το σκεφτομαι και αλλες λεω τι μου εκανε! πως μου το εκανε!
    manthes ευχαριστω παντως γιατι προσπαθησες να καταλαβεις!

Junior Member
    αν κανω καινουρια σχεση θα συγκρινω τα παντα!
    και τι να συγκρινω.. αν αφαιρεσω την απιστια θεωρω τον ανθρωπο σπανιο!
    τον θαυμαζα αυτον τον ανθρωπο και θεωρουσα οτι μαθαινα απο την προσωπικοτητα και την λογικη του1
    μακαρι να ειχα παραπονα θα ηταν ολα πιο ευκολα τωρα!
    ισως γι αυτο ποναω τοσο! παρ ολο αυτο ξερω οτι ειναι καλο παιδι!
    δεν αναιρειται αυτο!
    αλλα ο θιγμενος μου εγωισμος δεν με αφηνει να ειμαι μαζι του!

Senior Member
    EΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Banned
    nave, χρειάζεται να σκεφτείς και να διαλέξεις αν θέλεις στη ζωή σου γενικά να είσαι παρέα με το θιγμένο σου εγωισμό ή να τον αφήσεις κατά μέρος και να απολαμβάνεις αυτά που η κάθε σχέση μπορεί να σου δώσει. Και η συγκεκριμένη σχέση όπως την περιγράφεις, φαίνεται να σου δίνει πολλά και περνούσες καλά μέσα σε αυτή.

Το \'τέλειο\' στις ανθρώπινες σχέσεις (ότι θεωρεί ο καθένας μας \'τέλειο\') υπάρχει μόνο στο μυαλό μας και συχνά χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και να βάλουμε τα πράγματα στη δική μας ζυγαριά, να δούμε τι μετράει περισσότερο. Είναι αναμφισβήτητα δικαίωμά σου να επιλέξεις ότι νομίζεις σημαντικό για εσένα σε κάθε φάση της ζωής σου.

Senior Member
    Προφανώς είναι ανασφαλής, είχε ανάγκη επιβεβαίωσης.. γιατί όμως την είχε αραγε??
    ή βρε παιδί μου ήταν μια μλκία της στιγμής, πολλοί απο μας έχουμε κάνει τέτοιες σε κατάσταση μέθης.
    Γνώμη μου είναι να τον αφήσεις, τον βασανιζεις τον άνθρωπο, τι άλλο να σου πεί??? ό,τι έγινε δε σβηνεται...Μείνε μόνη σου (όχι άλλες σχέσεις, όχι πάνω σε συντρίμμια, σωστα λες), κάνε πράγματα που σ αρέσουν και σκέψου λίγο το θέμα της εκδικητικότητας.. γιατί νομίζω πως ξέφυγες λιγάκι. Στον εαυτό σου κάνεις περισσότερο κακό έτσι παρά στον άλλο.

Και άμα ηρεμήσεις και αυτός είναι πρόθυμος ακόμα, το ξανασκέφτεστε.

Banned
    Originally posted by nave

θελω να τον αφησω για μεγαλο διαστημα μονο για να πονεσει και για να καταλαβει το λαθος για τα καλα

ετσι..... ετσι.... μαστιγωσε τον κιολας καλου κακου....
    :P

Καλυτερα να τον χωρισεις, γιατι θα του ψησεις το ψαρι στα χειλη.
    Σιγουρα υπαρχουν γυναικες που μπορουν να χαλιναγωγησουν καποια πραγματα και να μπορεσει να λειτουργησει ο ανθρωπος κατω απο νορμαλ συνθηκες.

Εσυ κυκλοφορεις μια με την κνισαρα και μια με το δικανο και οποιο παρει ο χαρος.....
    Βεβαια θα επρεπε να δεις αλλα πραγματα που τα αγνοεις (μιας και οπως λες εισαι ομορφη κοπελα) οπως πχ αν ολα αυτα συζητηθηκαν και κατω απο ποιους ορους και τι επιπεδο ειχει η συζητηση αυτη και ποια τα συμπερασματα της.
    Ολες αυτες οι απαντησεις ειναι το ζουμι για να μπορεσεις να εχεις μια σωστη σχεση.
    Αν για σενα το οτι ο συντροφος σου εκανε ενα \"ατοπημα\" ειναι το προβλημα εχεις χασει το δεντρο.....
    Το ζητουμενο ειναι πως λυνεται τα προβληματα σας (με ποια διαδικασια) και οχι οτι υπαρχουν προβληματα.

Τελος μεινε με το εξης,
    οι σχεσεις ειναι για να περναμε καλα, αν δεν περνας καλα (ασχετως αν φταιει ο εγωισμος σου) κοψτο και πηγαινε για αλλα.
    Μονο που υπαρχει κινδυνος να κανεις αυτο ακριβως μια ζωη....

Senior Member
    Originally posted by marina38

Είναι αναμφισβήτητα δικαίωμά σου να επιλέξεις ότι νομίζεις σημαντικό για εσένα σε κάθε φάση της ζωής σου.

Αυτό.

Senior Member
    Originally posted by krino

Αν για σενα το οτι ο συντροφος σου εκανε ενα \"ατοπημα\" ειναι το προβλημα εχεις χασει το δεντρο.....

Πάντα ήμουν υπέρ της ελεύθερης επιλογής συμπεριφοράς για τους ανθρώπους και πάντα γοητευόμουν απ αυτή τη μοναδικότητα όταν ήταν αυθεντική. Οσον αφορά το δέντρο και το δάσος έχω τις εξης ενστάσεις :

Αποφασίζουμε να πάμε εκδρομή σε ένα άγνωστο μέρος με κάποια κριτήρια που έχουμε από πριν, πχ μας τόχουν πει, έχουμε δεί εικόνες της περιοχής, κλπ. Ομως δεν έχουμε καμμία εμπειρία.
    Ας υποθέσουμε ότι αποφασίζουμε να πάμε σ ένα δάσος με πορτοκαλιές , αμυγδαλιές και άλλα σχετικώς \"ευανθή\", προετοιμαζόμαστε για το τι εικόνες θα συναντήσουμε. Το τοπίο όντως μας κάνει και η εκδρομή φαίνεται επιτυχής.

Σε καμμία περίπτωση δεν έχουμε προετοιμαστεί να συναντήσουμε τροπικό δάσος με άγρια βλάστηση και λίμνες με κροκόδειλους.

Πιστεύω λοιπόν ότι το παράδειγμα είναι ανεπιτυχές, διότι πολύ απλά, ο άνθρωπος δεν είναι δάσος αλλά κάτι πολύ πιό περίπλοκο που δεν υπόκειται σε συνταγές.

Αντιστρέφοντας το παράδειγμα θα έλεγα, ένα δέντρο αρκεί, για να δούμε ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ είναι το δάσος.

Senior Member
    Ας πούμε ότι έχω μπερδευτεί λίγο.
    Να πάρω λίγο τα γεγονότα χρονικά από την αρχή γιατί ίσως κάπου λάθος πρέπει να έχω καταλάβει και στο τέλος να ρωτήσω ένα μόνο πράγμα.

1)Ζηλιάρα όντως ψάχνεις κάθε μέρα το τηλέφωνο της σχέσης σου
    2)Αυτός φίλησε (μόνο) μία άγνωστη που του την έπεσε μία μέρα
    3)Εσύ ξαναψάχνοντας το κινητό του και κατόπιν βρίσκοντας την γυναίκα που του την έπεσε διαπιστώνεις ότι δεν δόθηκε καμία συνέχεια στο συμβάν (του φιλιού)
    4)Χωρίζεις μαζί του
    5)Πάς και βρίσκεις ένα γνωστό του και δεν τον φιλάς μόνο αλλά κάνετε πολλά άλλα τέσπα βλέπετε μαζί το πρωινό για να το πώ με ένα τρόπο
    6)Νιώθεις καλά με αυτό που έκανες και αισθάνεσαι ότι πήρες την εκδίκησή σου
    7)Ξαναγυρνάς στον πρώτο μετά 2 μέρες
    8)Του λές τι έκανες για να τον πληγώσεις και να δείς πως θα αντιδράσει
    9)Αυτός δεν αντιδράει άσχημα αλλά σε συγχωρεί
    10)Τελικά εσύ νιώθεις άσχημα για αυτό που έκανες αφού πέρασε η γλύκα της εκδίκησης ενώ αυτός δεν νιώθει άσχημα για αυτό που έκανε και εσύ νιώθεις άσχημα και για αυτό

Με δεδομένο λοιπόν ότι α) η σχέση σου θέλει να είναι μαζί σου και σου του έχει αποδείξει συγχωρόντας σου και την μακροχρόνια ζήλια σου αλλά και την δική σου πράξη (ας το πώ εγώ ο τρίτος απιστία) και κατανοόντας την δική σου συναισθηματική κατάσταση και τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτήν και β) στην δική του λογική αυτό που ο ίδιος έκανε δεν ήταν κάτι το τόσο σημαντικό και σοβαρό που να σημαίνει ότι σε απάτησε

η ερώτησή μου είναι
    εσύ θέλεις να είσαι μαζί του? πράγμα που σημαίνει ότι θα του συγχωρέσεις την δική του πράξη (ας το πώ και αυτό εγώ ο τρίτος απιστία μικρότερου βαθμού) κατανοόντας το πως αυτός αισθανόταν όταν φιλησε μία άλλη γυναίκα?
    been good, been bad. WILL GO ON

Banned
    Originally posted by liberchild

Αντιστρέφοντας το παράδειγμα θα έλεγα, ένα δέντρο αρκεί, για να δούμε ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ είναι το δάσος.

μακαρι να ηταν ετσι τοσο απλες οι σχεσεις των ανθρωπων.....
    τοτε οχι μονο αυτο το φορουμ, αλλα και αρκετες συζητησεις επι συζητησεων που εχουν γινει θα ηταν ασκοπες και τωρα αλλα και στο μελλον.

Δυστυχως για ολους μας ειμαστε αναγκασμενοι να ψυριζουμε συναισθηματα και να ζυγιζουμε καταστασεις.
    Εστω οτι βλεπωντας ενα δεντρο αποκταμε μια αντιληψη για το τι σοι δασος εχουμε.
    Αν μεινεις εκει, ο κινδυνος να αποκτησεις λανθασμενη αντιληψη ειναι μεγαλος.
    Κατα τα αλλα,
    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
    Αλλωστε οποιος δει οτι κανει λαθος, στην χειροτερη θα το πληρωσει. Ισως και για ολοκληρη την ζωη του.

Εχω μαθει να ανιχνευω τις ανθρωπινες συμπεριφορες πολυ πιο κοντα απο οσο μπορει ενα μικροσκοπιο και μου αρεσει να ερευνω αρκετα πιο μεσα στο ανθρωπινο μυαλο.
    Σιγουρα εχει να κανει με το πως εχει μαθει κανεις να δουλευει και να αναλυει το τι συμβαινει γυρω του.

justme,
    ενδιαφερον το τεφτερι με τα συγχωροχαρτια που ανοιξες.....
    το παρακολουθω με ενδιαφερον.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast