Results 16 to 30 of 33
-
06-06-2017, 14:22 #16
Αυτα κανεις δεν μπορει να τα παρει απο πανω σου στην τελικη πως μπορει να σβησεις καποιες τραμαυτικες εμπειριες απλα αλλο ειναι να τα θυμασαι και να μελαγχωλεις ,και αν εισαι τυχερος να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου οταν σε ποιανουν αυτες οι μελαγχολιες, και αλλο το να αφηνεις αυτες τις εμπειριες να οριζουν την καθημερινοτητα σου σε μιζερη και μοναχικη.
- 08-06-2017, 13:42 #17
Με εφαγες ρε λενια.Μια χαρα ημουν δυο μηνες τωρα μια διαβασα το ποστ στο καπακι ηθελε η πρωην μου να μιλησουμε και βρεθηκαμε και συζητουσαμε συν ολων και τα ασχημα αυτα περιστατικα.Παλι με επιασαν τα υπαρξιακα μου αυτην θα ειναι η ζωη μου απο εδω και περα?θα φτιαξουν τα πραγματα?Γιατι σε εμενα?Μηπως κανω λαθος επιλογες?Μηπως να κανω μια νεα αρχη αλλου κτλ....
Μας τσακισες το ηθικο
02-07-2017, 00:34 #18
kalispera sas ksana!
ARXIKA SIGGNOMI G TA GREEKLISH ALLA den mporo na mpaino apo to pc mou g na grafo edo gt fovamai min to dei o filos mou opote g auto grafo apo to tablet opote mporo, to opoio einai agorasmeno sto eksoteriko opou k meno k den exei elliniko pliktrologio k genika den ksero pos na to egkatastiso!!
SIGGNOMI LOIPON!!!
Deuteron tha ithela na exaristiso olous esas pou to diavasate k den ton snomparate logo tou oti to exo grammeno etsi kourastika k euxaristo pou moirastikate mazi mou tis empeiries sas.. genika mou pernatei mia mikri thetiki skepsi pos ola einai thema mias apofasis.. mono pou ego auti ti stigmi den eimai etoimmi na paro autin tin apofasi gt apla noiotho ena toso megalo keno pou den ksero pos k gt na to kano..
"Chrisxkar" elpizo na min se traviksa se asximes faseis ksana..
"Elis" euxaristo poli g to kalosorisma kai tin katanoisi
"En eida oti.." euxaristo g tis simvoules
"Kerasi" & "Tomhet" makari na eixa mia pragmatiki apantisi na doso alla noiotho tosa xameni pou den ksero kata pou na giro..
"Panagiwtis3" & "Macgyver" xairomai pouexo kapoious me empieria se olo auto k pou exoun apodeikseis pos mexri ena simeio pernaei alla pragmatika pote pernaei? gt eimai etsi edo k arketa xronia k akno psixotherapeia arketo kairo alla apla katalabaino gt niotho opos niotho.. den feugei pote omos to sinaisthima..
"Ela mou nte" piga se psixologo gt meta apo piesi piga se psixiatro mou eodse farmaka ta opoia dennomizo pos ekanan tpt kalo para na me kanoun ligo adiafori k sta kaka alla distixos k sta kala k eipa meta na sinexiso me psixologo mipos do fos
to mono pou tha ithela einai apla na peso g ipno k isixa isixa na min ksipniso ksana k na iremiso.. na min skeftomai !! na teleiosei.. kai krima pou den ginetai..
02-07-2017, 00:55 #19
Love after 30 bright side έτσι λέγεται το βίντεο που έβαλα αν θεσ ψαξτο έχει κι άλλα βίντεο για το κενό που νιώθουν όλοι οι άνθρωποι αυτοί λένε ότι με το διαλογισμό το αντιλαμβάνεσαι σα συναίσθημα εγώ το έκανα με βάρη δε θα τα χαλάσουμε εκεί ψαξτο youtoube πάντα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-07-2017, 18:03 #20
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγω ετσι ειμαι 4 χρονια κοντά. Άλλαξα πολλα φαρμακα αλλα καλο δεν ειδα μονο χειρότερα εγινα απτις αλλαγές και τις παρενέργειες ειδικά απτις βεν/νες. Δεν ξερω τι να κανω, εξωτερικό μενω και εγω, λίγοι φίλοι που μπορεί και να με λυπούνται οπως είπες, η σχεση μου με τη κοπέλα μου άλλαξε τα έχασα ολα σκεφτομαι καμια φορά να παω σε κανα νησι μονος μου για καινουργια αρχη αλλα ετσι οπως ειμαι δεν εχω κουράγια εγκλωβισμος χάος εφιάλτης...
06-07-2017, 05:57 #21
Ολοι οταν ειμαστε στο ζενιθ της κτθλψης , ετσι σκεφτομαστε , οτι δεν θα περασει ποτε ...................εμενα ο καταλυτης για να καταλαβω οτι περνα η κτθλψη , ηταν ενας 5μηνος δεσμος που εκανα εδω στο φορουμ , και καταλαβα οτι ειχα συνηθισει να σκεφτομαι με καποιον τροπο , να μου φαινεται πιο οικειο να μενω στο δωματιο μου , παρα εξω , λοιπον , ναι περναει , αλλα η επανενταξη στο κοινωνικο συνολο ειναι το δυσκολοτερο κοματι , αμα εχεις συνηθισει να καθεσαι μεσα , μονάχος σου , ιδρυματοποιησαι τροπον τινα , εκει ειναι η ολη δυσκολια , μπορει να σουχει περασει η κτθλψη , κι εσυ ναχεις ιδρυματοποιηθει , και να πιστευεις οτι εχεις της ιδιας εντασεως κτθλψη , ........αυτο το παθαινουν κι οι φυλακισμενοι , ειχα τον πατερα ενος φιλου , εφαγε 10 χρονια φυλακη , για την χουντα , σκληρο καρυδι , και οταν βγηκε , εκανε 6 μηνες να προσαρμοστει , φοβοταν αυτοκινητα , ανθρωπους , τα παντα του φαινοντουσαν ξενα , ετσι ειναι κι η ιδρυματοποποιηση .....οποτε μην απογοητευεσαι .......η αποθεραπεια , ειναι ενα χρονοβορο κοματι , αναλογο του ποσα χρονια ταλαιπωρηθηκες με την κτθλψη ......
θα συμφωνησω απολυτως με τον Παναγιωτη , εχει μια ρεαλιτικη αποψη ......μακρα , οπως κι εγω .....
ψυχοθεραπεια δεν εκανα, θεωρησα οτι μπορω να βρω την ακρη μονος μου ..... αλλοι εχουν αλλη γνωμη ....
06-07-2017, 11:58 #22
εχετε διπλα σας ανθρωπους που σας αγαπανε και λετε περνατε καταθλιψεις και καναλια δηλαδη αν μεινετε μονοι σας με οικονομικα σκατα εγκλωβισμενοι σε ενα μαγαζι που υπολειτουργει για 12 ωρες την μερα με φιλους ελαχιστους οι οποιοι ειναι σταρχιδιστες και δεν εχουν να προσφερουν πολλα στην στηριξη τι θα κανατε ρε παιδια?για δειτε το λιγο αλλιως το ολο και μαθετε να εκτιματε που εχετε διπλα σας τρεις ανθρωπους που σας αγαπανε με ολα σας τα προβληματα
06-07-2017, 15:24 #23
Αυτό που λες ενδεχομένως έχει μία βάση... αλλά εσύ μιλάς για κάποιον που χρειάζεται στήριξη, αγάπη κι ένα από τα βασικότερα προβλήματα του είναι η μοναξιά. Η κατάθλιψη είναι μία εντελώς διαφορετική κατάσταση, που ρουφάει ότι όμορφο έχεις μέσα σου... εγώ τουλάχιστον έτσι ένιωθα... είσαι ανύμπορος να σηκωθείς ακόμη και από το κρεβάτι. Άλλωστε, μιλάμε για μία "κατάσταση" που έχει κλινικά συμτώματα.
lenia, θα συμφωνήσω κι εγώ με τον Mac και τον Παναγιώτη, που έχουν εμπειριά πάνω στο θέμα. Και από την πλευρά μου θα σου πω ότι όντως περνάει. Δεν υπάρχει χρονοδίαγραμμα, ούτε και συνταγή. Κάθε μέρα θα είναι μία καινούργια προσπάθεια, κάθε μέρα χρείαζεται να κοπιάσεις για να πλησιάσεις τον εαυτό σου και να τον σπρώξεις στον ρου της πραγματικότητας. Ο καθένας μας βρίσκει τι είναι αυτό που μπορεί να τον κινητοποιήσει μόνος του. ...Γνώρίζω αυτό το συναίσθημα.... "ας κοιμηθώ κι ας μην ξυπνήσω... θέλω να ηρεμήσω... Κάθε πρωί έλεγα στον εαυτό μου "Είναι δυνατόν να ξύπνησα πάλι;"... Μέσα στον κόσμο ένιωθα μόνη... Για να άλλαξουν αυτά, έπερεπε να αρχίσω να αλλάζω κι εγώ... Η απόψη μου είναι ότι ο ψυχοθεραπεία βοηθάει να γνωρίσεις κάποια πράγματα και να τα διαχειριστείς, αλλά πρώτη εσύ θα βοηθήσεις τον εαυτό σου!
07-07-2017, 03:16 #24
07-07-2017, 18:28 #25
Ειναι σαν να το γράφω εγω ... και Λυπάμαι τοσο πολυ που νιωθουν κι άλλοι τοσο βασανιστικα οσο εγω... δεν εχω καμια συμβουλη ... αν ειχα θα ειχα γινει κι εγω καλυτερα.
08-07-2017, 03:54 #26
περνάει ποτε αυτό εντελώς ή μόνο το κοιμίζουμε με ψυχοφάρμακα;;
Πλέον σε εμένα βλέπω πως μάλλον το 2ο...
Πιστεύω πλέον πως είναι ένα είδος αναπηρίας...
Με καταθλιψη-ΓΑΔ-ΙΔΨ κτλ είσαι δυσλειτουργικός, με τα χαπια είσαι λίγο καλύτερα αλλα οι παρενέργειες τους σε κανουν δυσλειτουργικό.
Αρα με τον έναν ή τον αλλο τροπο δυσλειτουργικός μένεις ...
08-07-2017, 08:48 #27
Με ψυχοφαρμακα , εκ πειρας , δεν περναει τιποτα ...........σωστη επιλογη λεξεως ' το κοιμιζουμε ' το αλιεν μεσα μας !!
κι εγω το θεωρω ενα ειδος αναπηριας , που αλλωστε ειναι ...ειναι κατι που παρεμβαινει σε πολλους τομεις της ζωης σου ....
προς το παρον , ειμαι κατα 50% λειτουργικος , που κι αυτο κοπιασα για να το πετυχω , και κοπιασα πολυ .......
10-07-2017, 02:05 #28
@Mac παλεύουμε για αυτο το 50% που είναι στην ουσία το ενα αντικαταθληπτικό που θα μας κατσει (μετά απο πολλεςςςς δοκιμές) συν 3-4-5 βοτανα/συμπληρώματα για να μειώσουμε τις παρενέργειες του...
Παίρνεις το αντικαταθληπτικό σε κάνει καλύτερα 50% σε 1-2 τομείς (διάθεση, αυτοκτονικότητα, κρίσεις πανικόυ άγχος) σε ρίχνει 50% κάπου αλλού (μνήμη, συγκέντρωση, κόπωση, υποταση, μυική αδυναμία, θολή όραση , brain fog etc etc etc)
Άρα εγώ ως τώρα στο μόνο που κατέληξα είναι να παίρνω το 50% που μου δίνει το εκαστοτε αντικαταθλιπτικό και μετα να τρεχω να εξισορροπήσω τις όποιες παρενέργειες του....
10-07-2017, 05:12 #29
αχαχαχα , σορυ για το γελακι , Παναγιωτη , αλλα χαμογελασα με την 2η παραγραφο , αν και αληθινη ........στην πρωτη παραγραφο , συμφωνω φυσικα , γω κατεληξα στο anafranil , πειραματιζομαι με δοσεις , ενα 30 % μου το δινει , αλλα εχω ξηροστομια εντονη , παθαινω διαλειψεις , αλλα ελα που δουλευει , μεχρι να σταματησει να δουλευει κι αυτο !! και συμπληρωνω με Ω3 , βιτ Β .........και μαγνησιο ......... liver 52 και γαιδουραγκαθο , μην παρω το σηκωτι μου στο χερι ..............!
11-07-2017, 01:29 #30
@Μακ αυτό είναι το κακό με το αναφρανίλ...
Τρομερο΄πραγματικά αντικαταθλιπτικό αλλά πολλές παρενέργειες...
Τι δόση παίρνεις;;;
Πόσο διάστημα;
Εκτός απο ξηροστομία άλλο τίποτα;
Η ξηροστομία δεν μειωθηκε μετά απο τοσο διάστημα (νομίζω πανω απο μήνα το παίρνεις) εγώ δε μοπρούσα να φαω απο την ξηροστομία...
Διαλείψεις με το αναφρανίλ; εγώ με το σεροξατ παθαινα συνεχεια λες και έκανε restart το μυαλό μου και ξανα αρχικοποιουσα (ποιος είμαι, που είμαι κτλ)..