ΚΌΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΠΑΣΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Member

ΚΌΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΣΠΑΣΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Γειά σας, γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει η κάθε θεραπεία; Καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία; Έχω και ιδιωτική ασφάλεια.

Senior Member
    Tα δημοσια ταμεια δεν καλυπτουν εναλλατικες θεραπειες , ποτέ , αν εχεις εξωνοσοκομειακο στην ιδιωτικη σου ασφαλεια , θα στο καλυψει ...........δεν εχω ιδεα ποσο κανουν ......

Senior Member
    Είναι ακριβή θεραπεία. Άκουγα τιμές περίπου στα 150€ ανα φορά και ήθελες και καλα γύρω στις 8-10 φορές να το κάνεις...
    Δε θα το έκανα ποτέ προτιμώ να αυτοκτονήσω παρα να με αυτοκτονήσουν αυτοί...
    Για μένα είναι θεραπεία που ποτε δεν αποδείχθηκε επιστημονικά και χρησιμοποιουνταν ως μέσο τιμωρίας και καταστολής...
    Αν δοκίμασες ΟΛΕΣ τις θεραπείες χωρίς αποτέλεσμα (αντικαταθληπτικά, αντιψυχωσικά, λίθιο, abilify, τρικυκλικα μέχρι και MAOI) και πάλι δεν είδες ίαση τότε ψάξε τι αλλο μπορεί να φταίει και δεν είσαι καλα (θυροειδής, τοξικωση απο βαρεα μεταλλα, ελλειψη βιταμινων - μεταλλων, τροφικές δυσανεξίες κτλ)...

Ειλικρινά χίλιες φορές πάρε λίθιο ή τρικυκλικά παρα να καψεις τον εγκέφαλο σου...

Το κόστος πάντως ανέβηκε γιατί πλέον το κάνουν με πλήρη αναισθησία και μπολικα μυοχαλαρωτικά για να αποτρέψουν τους σπασμούς στο σωμα...

Θεε μου δηλαδή, θα φαει κάποιος 10 φορες ολική αναισθησια (καψιμο και αυτα τα χημικα της ναρκωσης), και θα περασει ρευμα τον εγκεφαλο του θα τρελαθω...

Και θα πληρώσει κιολας καποιος για αυτό;;;;;;;

Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Είναι ακριβή θεραπεία. Άκουγα τιμές περίπου στα 150€ ανα φορά και ήθελες και καλα γύρω στις 8-10 φορές να το κάνεις...
    Δε θα το έκανα ποτέ προτιμώ να αυτοκτονήσω παρα να με αυτοκτονήσουν αυτοί...
    Για μένα είναι θεραπεία που ποτε δεν αποδείχθηκε επιστημονικά και χρησιμοποιουνταν ως μέσο τιμωρίας και καταστολής...
    Αν δοκίμασες ΟΛΕΣ τις θεραπείες χωρίς αποτέλεσμα (αντικαταθληπτικά, αντιψυχωσικά, λίθιο, abilify, τρικυκλικα μέχρι και MAOI) και πάλι δεν είδες ίαση τότε ψάξε τι αλλο μπορεί να φταίει και δεν είσαι καλα (θυροειδής, τοξικωση απο βαρεα μεταλλα, ελλειψη βιταμινων - μεταλλων, τροφικές δυσανεξίες κτλ)...

Ειλικρινά χίλιες φορές πάρε λίθιο ή τρικυκλικά παρα να καψεις τον εγκέφαλο σου...

Το κόστος πάντως ανέβηκε γιατί πλέον το κάνουν με πλήρη αναισθησία και μπολικα μυοχαλαρωτικά για να αποτρέψουν τους σπασμούς στο σωμα...

Θεε μου δηλαδή, θα φαει κάποιος 10 φορες ολική αναισθησια (καψιμο και αυτα τα χημικα της ναρκωσης), και θα περασει ρευμα τον εγκεφαλο του θα τρελαθω...

Και θα πληρώσει κιολας καποιος για αυτό;;;;;;;
    έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός ΜΑΟΙ που δεν τέθηκαν πότε από τους γιατρούς και λίθιο που φοβήθηκα για τοξικότητα. Είμαι απελπισμένη και 9 μήνες στο κρεβάτι με αυτοκτονίες σκέψεις. Δεν έχω πλέον τίποτα να χάσω, ας μου κάψουν τον εγκέφαλο...

Banned
    εχω και γω μια απορια αφου δε με βοηθα το ταπεινο μυαλο μου :-/
    γιατι δε συζητας για πιο λογο δε σηκωνεσαι απο το κρεβατι και να πας καμια βολτα εστω με τη συνοδεια καπιου αλλα σκεφτεσαι συνεχως θεραπειες? αφου λες οτι δεν εχεις να χασεις κατι συζητα το .

Member
    Ο Αλέξανδρος καλα τα είπε.προσπαθησε σιγά σιγά.ολοι εδω μεσα έχουμε τον Γολγοθά μας.αλλά μην τα παραταμε παιδιά.οσο κ να μας πλακώνει το βουνό

Senior Member
    Για μένα μου κάνει λίγο σε αυτοκαταστροφικές τάσεις...
    Πριν δοκιμάσεις τα παντα θέλεις να πας στην ακραία λύση που είναι και αυτοκαταστροφική...

Φοβάσαι την τοξικότητα του λιθίου που στην τελική θα ελεγχεις το αίμα σου κάθε 15 μέρες με ένα μήνα και δεν φοβάσαι το ηλεκτροσόκ;;;

Καταρχας το ξέρεις ότι ακόμα και ΑΝ πετύχει το ηλεκτροσόκ (μετα τις 8-10 φορές) και νιωσεις καλά θα εχεις τρομερά κενα μνήμης και παλι τα αποτελέσματα δεν θα είναι καν μόνιμα; μπορεί να κρατήσουν 6 μήνες, ενα χρόνο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lila1980 View Post
    έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός ΜΑΟΙ που δεν τέθηκαν πότε από τους γιατρούς και λίθιο που φοβήθηκα για τοξικότητα. Είμαι απελπισμένη και 9 μήνες στο κρεβάτι με αυτοκτονίες σκέψεις. Δεν έχω πλέον τίποτα να χάσω, ας μου κάψουν τον εγκέφαλο...

Συμφωνω με τον Παναγιωτη , ηλεκτροσοκ κανουν μονο σε ακραιες καταστασεις , και οχι για κτθλψη , εσυ εχεις προκαταβαλλει οτι δεν θα γινεις ποτε καλα , και θες να αυτοκαταστραφεις , με ηλεκτρικο ρευμα , αυτο θα καταφερεις .............. τα ΜΑΟΙ μπορει ουτε αυτα να σε πιασουν , συγκεκριμενα το aurorix , τοχω δοκιμασει , δεν ειχε σεμενα ιδαιτερο αποτελεσμα ........ καλυτερα να δεις εναν ψυχολογο , μπας και αλλαξεις οπτικη γωνια , μην καταδικαζεις τον εαυτο σου ......

Banned
    κανε διακρανικο ερεθισμο το ιδιο ειναι!!αλλα πιο ασφαλες δν εχει καμια παρενεργεια ουτε αναισθησια !μονο μαγνητικα κυματα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    κανε διακρανικο ερεθισμο το ιδιο ειναι!!αλλα πιο ασφαλες δν εχει καμια παρενεργεια ουτε αναισθησια !μονο μαγνητικα κυματα!
    Να ρωτησω κατι; Αυτο για ποιες παθησεις ενδεικνυται;

Banned
    αυτο ενδεικνυται για αρκετες περιπτωσεις ιψδ,καταθλιψη,επιληψιες..κα λλα

Senior Member
    αυτο ενδεικνυται για αρκετες περιπτωσεις ιψδ,καταθλιψη,επιληψιες..κα λλα
    Για ψυχωση ενδεικνυται; Ξερεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω με τον Παναγιωτη , ηλεκτροσοκ κανουν μονο σε ακραιες καταστασεις , και οχι για κτθλψη , εσυ εχεις προκαταβαλλει οτι δεν θα γινεις ποτε καλα , και θες να αυτοκαταστραφεις , με ηλεκτρικο ρευμα , αυτο θα καταφερεις .............. τα ΜΑΟΙ μπορει ουτε αυτα να σε πιασουν , συγκεκριμενα το aurorix , τοχω δοκιμασει , δεν ειχε σεμενα ιδαιτερο αποτελεσμα ........ καλυτερα να δεις εναν ψυχολογο , μπας και αλλαξεις οπτικη γωνια , μην καταδικαζεις τον εαυτο σου ......
    Macgyver και σε ακραίες καταστάσεις δεν πετυχαίνει.
    Να αναφέρω τη περίπτωση μιας γνωστής μου που έχει κάνει ηλεκτροσόκ και δεν τη βοήθησε.
    Καθαρά καις τον εγκέφαλο και τους πληρώνεις κιόλας γι αυτό. Έλεος. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που το ηλεκτροσόκ το πήραν από τα σφαγεία...
    Αλλά αν εκτιμάμε ότι τα φάρμακα δεν βοηθάνε (αν και μπορούν να γίνουν άπειροι συνδυασμοί) γιατί να βοηθάει το ηλεκτρικό ρεύμα; Σε ποια μελέτη στηρίζεται εκτός από τη... χρησιμότητα στα σφαγεία; Οι πεποιθήσεις και οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν έτσι. Απαιτεί πολλή δουλειά και ψυχοθεραπεία...

Banned
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Για ψυχωση ενδεικνυται; Ξερεις;
    Λογικα κανει

Senior Member
    Λογικα κανει
    Ευχαριστω!!

Page 1 of 2 12 LastLast