Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 182
    Senior Member
    ηρεμιστε ρε παιδια.ειρηνη υμιν.ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να βοηθηθουμε.μην μαλωνετε ρε παιδια.και οι δυο ειστε καλα παδια ντροπη να μαλωνετε

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ηρεμιστε ρε παιδια.ειρηνη υμιν.ειμαστε εδω για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον και να βοηθηθουμε.μην μαλωνετε ρε παιδια.και οι δυο ειστε καλα παδια ντροπη να μαλωνετε
    Εγώ προσωπικά δεν μαλώνω με κανέναν, ούτε στην πραγματική ζωή, ούτε στην ηλεκρονική, απλά θέλω να δω αν ο άλλος έχει συνείδηση και ηθική και αν έχει λογική, για να πει ότι έκανε λάθος που με πρόσβαλε, χωρίς επιχειρήματα. Εγώ έβγαλα τα συμπεράσματά μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Παλαιότερα έκανα παρέα με φίλους, αλλά μετά από ένα σημείο κατάλαβα ότι ήταν χάσιμο χρόνου.
    Θα πρέπει να σημειώσω πως δεν τους έχω εγκαταλείψει. Όταν χρειαστούν τη βοήθειά μου τους την προσφέρω.
    Κάποιοι λίγοι μου εκφράζουν το παράπονο τους πως δεν με βλέπουν. Τους λέω ότι έχουν το φιλέτο της φιλίας μας, και είμαι εκεί όταν με χρειαστούν.
    Ένας μάλιστα μου είπε ψέμματα πως θέλει βοήθεια στο σπίτι του, για να πάω από κει να με δει. Καταλήξαμε να χαζοκουβεντιάζουμε πίνοντας καφέ.
    Ακούς ο άτιμος; Με εξαπάτησε!
    Γενικότερα η φιλία δεν μου λείπει καθόλου, είμαι υπερκαλυμμένος. Άλλο μου λείπει. Θα μου πεις βέβαια πως πρέπει να υποστείς το πρώτο για να βρεις το δεύτερο.

Τι γίνετε όταν κάποιες με βλέπουν σαν υποψήφιο παρτενέρ, αλλά μου είναι αδιάφορες; Να τις κάνω παρέα ή όχι;

Έχω μια φίλη που δουλεύει στο Hondos Center, και έχει λυσσάξει να μου γνωρίσει κάποια από κει μέσα. Με σκοτώνει να χρειάζομαι μεσάζοντα για να γνωρίσω κάποια.

Δεν ξέρω τι εντύπωση έχω δώσει γενικότερα, πάντως έχω αποδείξει το ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο, με διάφορες εθελοντικές δράσεις.

Μέχρι τότε όμως θα ζω με Λεξοτανίλ.
    Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει γι αυτα που σου συμβαινουν η ψυχροτητα να πω; αποσταση να πω; αμηχανια να πω; με την οποια αντιμετωπιζεις τις ανθρωπινες σχεσεις.

Μου εκανε μεγαλη εντυπωση η αποψη σου οτι η φιλια ειναι χασιμο χρονου.
    Επανερχομαι πιο σιγουρη ακομα οτι καπου εκει βρισκονται τα θεματα σου.

Ο ανθρωπισμος δεν ειναι ανθρωπινη σχεση.
    Εγω μιλω για ενδιαφερον για ΣΧΕΣΕΙΣ οχι για φιλανθρωπικο εργο.... φιλανθρωπικο εργο μπορεις να κανεις κι απο τον καναπε. Πολυ χρησιμο βεβαια, αλλα δεν χρειαζονται σχεσεις για να το κανεις.

Η φιλια δεν ειναι μια εξυπηρετηση που προσφερουμε. Ειναι μοιρασμα στιγμων, κοινες διασκεδασεις, στηριξη συναισθηματικη και δευτερευοντως μονο πρακτικη ΑΝ χρειαστει, κι ολα αυτα προυποθετουν επαφες και διαθεση για να τα κανεις.
    Το να λες οτι θα υποστεις μια φιλια μηπως κερδισεις κανενα κονε, φυσικα και δεν ειναι φιλια, αλλα ψυχρος υπολογισμος.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ να κανεις παρεα με την κοπελα που δεν βλεπεις ερωτικα. Αυτο δεν ειπα κι εγω;
    Δεν θα πεις ψεματα φυσικα. Αν η κουβεντα φτασει στα ερωτικα η αν γινει φορτικη θα της πεις και τις προτιμησεις σου κι οτι την βλεπεις φιλικα. Αν δεν της αρκει, δεν ειναι δικο σου θεμα.

Με την φιλη απο τον χοντο..... πλακα μας κανεις....
    Μια μας λες οτι δεν εχεις κυκλο για να σου προτεινουν καποια γνωριμια, μια μας λες οτι σε παρακαλανε να σου κανουν μια γνωριμια αλλα το σκεφτεσαι.
    Η τρολαρεις η εισαι πααααααααρα πολυ μπερδεμενος.
    Ξεμπερδεψου...

Senior Member
    Καταρχήν να πω σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, πως διαβάζω όλα τα μηνύματα, και ακόμα και αν δεν απαντώ σε όλα, τα λαμβάνω σοβαρά υπ'όψην μου.
    Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε, και το εκτιμώ ιδιαίτερα!

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Δεν θα πεις ψεματα φυσικα. Αν η κουβεντα φτασει στα ερωτικα η αν γινει φορτικη θα της πεις και τις προτιμησεις σου κι οτι την βλεπεις φιλικα. Αν δεν της αρκει, δεν ειναι δικο σου θεμα.
    Ενδιαφέρον!
    Δηλαδή πως θα σου φαινόταν να εκδηλωθείς σε κάποιον, και να σου πει πως σε βλέπει μόνο φιλικά;
    Θα συνέχιζες να τον κάνεις παρέα; Ακόμα και αν έφερνε μαζί τα εκάστοτε γκομενάκια του πότε πότε;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Με την φιλη απο τον χοντο..... πλακα μας κανεις....
    Μια μας λες οτι δεν εχεις κυκλο για να σου προτεινουν καποια γνωριμια, μια μας λες οτι σε παρακαλανε να σου κανουν μια γνωριμια αλλα το σκεφτεσαι.
    Δεν είπα ότι δεν έχω κύκλο. Είπα ότι βρίσκω εξεφτελιστικό να χρειάζομαι κύκλο.
    Πως να στο εξηγήσω;
    Πες πως έχεις ένα γείτονα που σου είναι πάρα πολύ ελκυστικός. Μια μέρα σου έρχεται μητέρα του και σου λέει "Είσαι πολύ καλό κορίτσι, και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να γίνεις νύφη μου. Θέλεις να πω καμιά κουβέντα στο γιο μου;". Τι θα απαντούσες;

Senior Member

Πως να στο εξηγήσω;
    Πες πως έχεις ένα γείτονα που σου είναι πάρα πολύ ελκυστικός. Μια μέρα σου έρχεται μητέρα του και σου λέει "Είσαι πολύ καλό κορίτσι, και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να γίνεις νύφη μου. Θέλεις να πω καμιά κουβέντα στο γιο μου;". Τι θα απαντούσες;
    Aυτο νομιζω ολες μας το εχουμε ζησει κατα κορον! αν ο αλλος ειναι νορμαλ ανθρωπος και οχι ρεμαλι, γιατι οχι? λες βεβαιως! αυτο ειναι το τηλεφωνο μου, οποτε μπορει ας μου τηλεφωνησει να παμε για εναν καφε!
    τοσο απλα!
    εσυ τα κανεις δυσκολα, οι σχεσεις και οι γαμοι καπως ετσι γινονται! καποιος-α σε βλεπει, ριχνει την προταση και καποιος γνωστος λειτουργει σαν μεσαζοντας.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Aυτο νομιζω ολες μας το εχουμε ζησει κατα κορον! αν ο αλλος ειναι νορμαλ ανθρωπος και οχι ρεμαλι, γιατι οχι? λες βεβαιως! αυτο ειναι το τηλεφωνο μου, οποτε μπορει ας μου τηλεφωνησει να παμε για εναν καφε!
    Θέλω να είμαι με τη κάμερα όταν θα έρθει ο τύπος που περιέγραψα, και θα σου πει "Η μαμά μου, μου είπε ότι ταιριάζουμε".

Senior Member
    Θέλω να είμαι με τη κάμερα όταν θα έρθει ο τύπος που περιέγραψα, και θα σου πει "Η μαμά μου, μου είπε ότι ταιριάζουμε".
    Ρε φιλε αντι να κοιταξεις να ανοιξεις λιγο τους οριζοντες σου να κανεις γνωριμιες να εισαι ανοιχτος σε προτασεις να περασεις καλα, να ζησεις λιγο, καθεσαι και σκας επειδη θες να αποδειξεις στον εαυτο σου οτι μπορεις να ριξεις μια ωραια γκομενα που δεν εχετε κανεναν κοινο γνωστο ετσι στο ξεκαρφωτο σε κανα μπαρ. Και δεν ξες και τι να την κανεις, αμα αποφευγεις τους φιλους σου την κοπελα τι νομιζεις οτι θα την κανεις; Απλα ειναι θεμα γοητρου και εγωισμου για εσενα. Ξεκολλα απο τη ζωη σου λιγο.

Senior Member
    Καταρχήν να πω σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, πως διαβάζω όλα τα μηνύματα, και ακόμα και αν δεν απαντώ σε όλα, τα λαμβάνω σοβαρά υπ'όψην μου.
    Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε, και το εκτιμώ ιδιαίτερα!

Ενδιαφέρον!
    Δηλαδή πως θα σου φαινόταν να εκδηλωθείς σε κάποιον, και να σου πει πως σε βλέπει μόνο φιλικά;
    Θα συνέχιζες να τον κάνεις παρέα; Ακόμα και αν έφερνε μαζί τα εκάστοτε γκομενάκια του πότε πότε;

Πως να στο εξηγήσω;
    στα ουσιαστικα δεν μου σχολιαζεις, κολλησες παλι στο προξενιο...
    το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις ΣΧΕΣΕΙΣ.
    οχι η γειτονισα.
    εφοσον δενε χεις γιατι δεν θελεις η δεν μπορεις, οποιαδηποτε βοηθεια καλο θα σου κανει.
    οχι, δεν ειναι καθολου εξευτελιστικο να μην μπορεις μονος σου να γνωρισεις μια γυναικα.
    στην φαση που βρισκεσαι αυτον τον καιρο , μια χαρα λυση ειναι.
    αν εχεις οντως καποιους γνωστους που θελουν να σου γνωρισουν καποια κοπελα να το δεχτεις.

αν οπως στο παραδειγμα σου τυχει η κοπελα αυτη να ειναι και του γουστου σου, το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο οπως αν μπορουσες να την πλησιασεις ο ιδιος.

υ.γ. ποτε δεν θα εκδηλωνομουν σε εναν ανδρα που δεν ημουν ΣΙΓΟΥΡΗ οτι με γουσταρει. αν εκανα φιλικη παρεα μαζι του και καταλαβαινα οτι δεν με βλεπει ετσι κι εκεινος, θα απομακρυνομουν. δεν ειμαι μαζοχιστικος τυπος.

Senior Member
    κανεις δεν μιλαει ετσι ... που ζεις??? σε κανενα κατσικοχωρι ή σε καμια βουνοπλαγια να μην εχεις δει κοινωνια μπροστα σου???
    ανοιξε λιγο τα ματια σου!!!

Οταν ερθει ο τυπος να σου πω τι γινεται....
    κανονιζουμε καφε, και μιλαμε για τις δουλειες και τα ενδιαφεροντα μας. Αν υπαρχει το ενδιαφερον, κανονιζεις και 2ο καφε, και 3ο καφε, μετα κανενα ποτο, φαγητο, καμια εξοδο για σινεμα, και σιγα σιγα καπως ετσι χτιζεται η γνωριμια και η σχεση.
    Φιλοι-ες και γνωστοι-ες μου ετσι εχουν παντρευτει.
    Και το 90% των σχεσεων ετσι εχουν γινει. Ειναι ελαχιστοτατοι οσοι εχουν βρει απο το πουθενα....χωνεψε το!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Last edited by skata; 18-06-2017 at 17:51.

Senior Member
    Quote Originally Posted by skata View Post
    Κανένας δεν γνωρίζει από παρέες!
    Tα πάντα γίνονται απο παρεες!!!
    φιλιες, δουλειες, γκομενικα, γαμοι! τα παντα!
    οποιος ζει σε κοινωνια, αν λειτουργει σα μοναδα ειναι καταδικασμενος να ψαχνει απεγνωσμενα σε ολα, οπως λεει ο τιτλος.

Το θεμα ειναι πως μπαινεις σε παρεες, και λειτουργεις εκει μεσα για να εχεις το μεγιστο οφελος.
    Οχι το πως θα λειτουργεις σα μοναδα στη μεση της ερημου, περιμενοντας τον οποιο τυχει να περασει....

Senior Member
    Last edited by skata; 18-06-2017 at 17:52.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Εγώ προσωπικά δεν μαλώνω με κανέναν, ούτε στην πραγματική ζωή, ούτε στην ηλεκρονική, απλά θέλω να δω αν ο άλλος έχει συνείδηση και ηθική και αν έχει λογική, για να πει ότι έκανε λάθος που με πρόσβαλε, χωρίς επιχειρήματα. Εγώ έβγαλα τα συμπεράσματά μου...
    Σε λιγο θα με πεις και ανηθικη επειδη σε προσβαλα! Τι οτι δεν εχω καλη διαγωγη μου ειπες, τι οτι εχω χαλια συμπεριφορα τι τοσα αλλα καλα εισαι καλα χριστιανε μου; Πανω μου βρηκες να ξεσπας; Αντε κατουρα και λιγο

Senior Member
    Εσείς θέλετε να τον στείλετε στο ψυχιατρείο εδώ μέσα μου φαίνεται !!!
    Μην γράφετε μπούρδες που δεν ισχύουν. Εγώ είμαι νέα γυναίκα και δεν ξέρω καμιά φίλη μου ή γνωστή μου που να γνώρισε μέσω παρέας. Όπου και αν ρωτήσω μου λένε πως τον γνώρισαν όταν κάναν το μεταπτυχιακό τους, στην δουλειά, έξω...
    Επιτέλους δικαιώθηκα!
    Μπράβο ρε Skata! (αν και έχω μια μικρή ένσταση για το user name, αλλά και πάλι ποιος είμαι γω...)
    Σιγά μη δώσουν και το pedigree μου για να με προτιμήσουν.
    Tη τελευταία κοπέλα μου τη γνώρισα μέσω internet.
    Τη προτελευταία στη παραλία. Μου έριξε ένα βλέμμα όλο υπόσχεση, και αυτό ήταν.
    Είχα γνωρίσει κάποια στιγμή κοπέλες μέσω φίλων αλλά είχαν ΣΟΒΑΡΑ προβλήματα, είτε σωματικά, είτε χαρακτήρα.

Senior Member

Εσείς θέλετε να τον στείλετε στο ψυχιατρείο εδώ μέσα μου φαίνεται !!!
    Μην γράφετε μπούρδες που δεν ισχύουν. Εγώ είμαι νέα γυναίκα και δεν ξέρω καμιά φίλη μου ή γνωστή μου που να γνώρισε μέσω παρέας. Όπου και αν ρωτήσω μου λένε πως τον γνώρισαν όταν κάναν το μεταπτυχιακό τους, στην δουλειά, έξω...

κι επειδη η skata εχει μιζερες και ζηλιαρες φιλες δλδ, εμεις τι πρεπει να κανουμε?
    επειδη δεν της εχει τυχει να το δει, δεν ισχυει κιολας?
    αλλο και τουτο...

εμεις (με τον καλο μου) εχουμε γνωρισει φιλη μας και φιλο μας μεταξυ τους και τωρα ειναι παντρεμενοι.
    δεν τους λες ελατε να σας γνωρισομε μπας και αρεστειτε, ελεος δλδ. τους λες ελατε να βγουμε που εχουμε κανονισει παρεα,
    αν ταιριαξουν θα τα βρουν μονοι τα υπολοιπα. δεν κανεις την γεωργια βασιλειαδου...
    Last edited by Remedy; 19-06-2017 at 11:28.

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast