Results 166 to 180 of 182
Thread: Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο
-
17-06-2017, 15:50 #166
μπαίνω λίγο εμβόλιμα, αλλά ρε skata οι φίλες σου όταν κάναν το μεταπτυχιακό τους, στην δουλειά....μπλα...μπλα....
δεν είχαν συναναστροφή με άλλα άτομα...???!!! Δεν επικοινωνουσαν καθημερινα.....???!!! (αρα πως ηταν εντελως μονες)
Νομίζω ότι αυτό που λέει η Mara.Z ειναι ότι αμα εισαι σπιτι - δουλεια -σπιτι....η μεταπτυχιακό κ σπιτι χωρις να μιλας σε κανεναν κ εισαι εντελως μονη χωρις κοινωνικοποιηση τοτε ΝΑΙ, δεν προκειαι να γνωρισεις καμία/κανεναν.....πρεπει κ λιγο να μπεις στην κοινωνία ...να κάνεις σχεσεις φιλικες κλπ κλπ...οτίδήποτε, να μπεις στην διαδικασία...διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα....
- 17-06-2017, 17:05 #167
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!
πρεπει να εισαι μεσα σε ενα πλαισιο. Και το μεταπτυχιακο μια μεγαλη παρεα ειναι, αν σου κατσει ευκαιρια, εκατσε.
Και η δουλεια πλαισιο ειναι.
Και τα χομπυ. Οι ομαδες γενικα.
Αμα εισαι μοναδα, πως θα σε πλησιασει ο αλλος? γιατι να σε εμπιστευθει? γιατι να θελει να σε γνωρισει? γιατι να μην προσπαθησει να γνωρισει μια παρεα 10 ατομων και να ξοδεψει ενεργεια και φαια ουσια για 1 ατομο που μπορει να βγει σκαρτο?Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
18-06-2017, 12:18 #168
Κατσε βρε Μαρα , τι πλαισιο και μοναδα , εγω εχω γνωρισει αρκετες γυναικες απο δω μεσα , στο φορουμ , εχω κανει και δεσμο και δεν δουλευω για να κανω παρεες , εχω και κτθλψουλα ......................αμα τοχεις το επικοινωνιακο , καθαρισες , αμα δεν τοχεις , πρεπει να προσπαθησεις περισσοτερο .........................κατι δεν κανεις καλα , αλλα δεν ξερω τι ..........ισως πλησιαζεις τα λαθος ατομα ............
και οσο κυνηγας κατι εμμονικα , τοσο δεν σουρχεται , παραδοξο αλλα αληθινο ........
18-06-2017, 19:59 #169
19-06-2017, 10:08 #170
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
20-06-2017, 16:36 #171
Συμφωνω για τον χαρακτηρισμο του φορουμ ως πλαισιο , αλλα και στην πραματικη ζωη μου ειμαι επικοινωνιακος , χαιρομαι που συμφωνεις οτι το επικοινωνιακο ειναι μεγαλο κεφαλαιο στις σχεσεις , διοτι ετσι ειναι , δεν ξερω αν τοχεις , και σε τι βαθμο το εχεις , αφου σε ΄ξερω΄λιγακι ........... νομιζω οτι ειναι χαρισμα , δεν ξερω αν μπορει ναποκτηθει στην πορεια , διοτι απο 20 ετων , ημουν ολο παρεες ......επικοινωνιακος ......
03-08-2017, 15:19 #172
Ύστερα από προτροπή κάποιων από σας, αποφάσισα να δοκιμάσω μια γνωριμία μέσω γνωστού.
Λοιπόν κάποια παλιά γνωστή και Facebook φίλη, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία της που ήταν παρέα με τη ξαδέρφη της. Μου άρεσε (η ξαδέρφη), και έστειλα ένα μήνυμα (στη γνωστή μου) εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον μου.
Αφού ξεκινήσαμε τους τυπικούς χαιρετισμούς, έλαβα μια απάντηση που ήταν αρνητική, αλλά και κάπως περίεργη και παραθέτοντας τη θα ήθελα τη γνώμη σας:
"Όσο αφορά την ξαδέρφη μού θα σού το πω όσο πιο ευγενικά μπορώ... Να σταματήσει να σε ενδιαφέρει, είναι αρραβωνιασμενη. Λιπαμε.. Είναι και σε άλλη χώρα".
Δεν έχω πειράξει ούτε την ορθογραφία του κειμένου.
Ίσως είναι ιδέα μου αλλά δεν μου φάνηκε πολύ ευγενική. Μάλλον προς το απότομη μου φάνηκε.
Μια απάντηση όπως "Λυπάμαι Άγγελε είναι αρραβωνιασμένη" δεν θα ήταν αρκετή;
Δεν έχω απαντήσει κάτι μέχρι στιγμής, βρέθηκα και απροετοίμαστος μπροστά σ'αυτή την κάπως επιθετική απάντηση.
03-08-2017, 16:53 #173
Η απαντηση της ηταν αποτομη, κοφτη και απολυτη.(εκτος απο ανορθογραφη..) Μπορει να παρεξηγηθηκε που εβαλες στο ματι ενα δικο της ατομο που ειδες σε μια φωτογραφια.
Τελοσπαντων, οπως και να εχει μπορεις να απαντησεις χαλαρα. Ενταξει δεν εγινε και τιποτα.
Στο αλλο τοπικ του σιμενον για το σεξ και στο τοπικ για сhatrooms της marinaki92, φανηκες να μιλας εχοντας εμπειρια σχεσεων και γυναικων και πληθωρα φιλων παντως.
03-08-2017, 18:33 #174
Αγγελε ισως να σε θελει η ιδια και γι'αυτο να ενοχληθηκε η να ενοχληθηκε που θες καποιο δικο της ατομο η που θες καποια που ειναι αρραβωνιασμενη. Οπως και να 'χει, απορριψεις θα φας πολλες, το θεμα ειναι να μην μενεις εκει, να προχωρας παρακατω μεχρι να βρεις την καταλληλη. Σου ευχομαι τα καλυτερα!
03-08-2017, 19:26 #175
Savatage σ'ευχαριστώ για την επιβεβαίωση, θα της απαντήσω κάτι κατάλληλο για να κλείσω τη συζύτηση μαζί της.
Για τη δεύτερη διαπίστωση έχω να πω εντάξει, δεν είμαι και παρθένος, αλλά οι συμβουλές και οι διαπιστώσεις μου δεν στηρίζονται τόσο στην εμπειρία μου που είναι μικρή, όσο στη προσπάθεια μου να διατηρώ τη κρίση μου αντικειμενική, αψηφώντας τη το κοινό αίσθημα ή τη κατακραυγή. Πχ Στο δρόμο καλό είναι να έχει προτεραιότητα ο πεζός ή το όχημα;
Νομικά αλλά και δεοντολογικά έχει προτεραιότητα ο πεζός, υπάρχει όμως και μια τρίτη αλήθεια: Οικολογικά θα ήταν καλύτερο να έχει προτεραιότα το όχημα, αφού μια ενδεχόμενη στάση του θα προκαλούσε επιπλέον κατανάλωση υδρογονανθράκων και όχι μόνο.
Δεν λέω πως η τρίτη αλήθεια είναι και η σωστότερη, απλά λέω ότι υπάρχει και αυτή.
Λουλούδι σ'ευχαριστώ για τις ευχές. Ναι θα προχωρήσω παρακάτω, αν και δεν είμαι σίγουρος πως έχω βρει το σωστό δρόμο.
03-08-2017, 19:56 #176
Αγγελε εχεις μηνυμα προσωπικο.
03-08-2017, 20:55 #177
θα σου προτεινα να μην βαζεις μεσαζοντες για να γνωρισεις ατομα αν σε ενδιαφερει καποια πραγματι να μιλησεις στην ιδια ετσι και αλλιως το βλεπει οτι εχεις κοινους γνωστους το γραφει το φβ
εσυ πχ που ξερεις αν ειναι πραγματι αρραβωνιασμενη? μπορει πχ να ζηλεψε και να στο ειπε ετσι. μου εχει τυχει και μενα κατι αναλογο χωρις να υπηρχε ερωτικο ενδιαφερον και μονο που δε με εβρισε ο μεσαζοντας
ζηλεψε φαινεται ξεκαθαρα....
03-08-2017, 22:20 #178
φιλικη συσταστη απο τις πατατες που εχω φαει....
οταν σε ενδιαφερει μια κοπελα ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ οτι ααα αυτη η κοπελα με ενδιαφερει, μπορεις να μου τη συστησεις?
Αυτη η παρακληση ειναι η σιγουρη συνταγη για αποτυχια!!!
Μπορεις να βρεις κατι κοινο, και να προσπαθησεις απεξω-απεξω μεσω της κοινης γνωστης να γνωριστεις, να μαθεις που συχναζει και να κανεις ντου, να ρωτησεις κατι κλπ κλπ κλπ
Γενικα να βαλεις τα πρωτα λιθαρακια για μια χαλαρη κουβεντουλα-γνωριμια.
Και αν ειναι σε φαση να ψαχνεται και να θελει να κανει κατι, και να της αρεσεις, θα προχωρησει.
α και επισης, οταν σου αρεσει καποια, ποτε δεν θα την πλησιασεις να της πεις ευθεως, μου αρεσεις-θελω να σε γνωρισω! = συνταγη για χυλοπιτα οσο ωραιος και να εισαι....
κανεις μια κουβεντουλα χαλαρα, με χιουμορ, ανετα και ωραια, την κανεις να γελασει, να σε εμπιστευθει, και βαζεις τα θεμελια για μια καλη παρεα. Αν ευδοκιμησει η καλη παρεα, θα ερθει και το ερωτικο, αν υπαρχει το κλικ, τοσο απλα.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
03-08-2017, 23:19 #179
aggelosstr!! αν η κοπελα που ευχομαι να γνωρισεις, εχει καμια ξαδερφη φιλη εδω ειμαστε και εμεις μην μας ξαχασεις!! χαχα (και εγω ειμαι σε φαση που θα ηθελα σχεση)
04-08-2017, 00:10 #180