Results 136 to 150 of 182
Thread: Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο
-
14-06-2017, 17:34 #136
Παλαιότερα έκανα παρέα με φίλους, αλλά μετά από ένα σημείο κατάλαβα ότι ήταν χάσιμο χρόνου.
Θα πρέπει να σημειώσω πως δεν τους έχω εγκαταλείψει. Όταν χρειαστούν τη βοήθειά μου τους την προσφέρω.
Κάποιοι λίγοι μου εκφράζουν το παράπονο τους πως δεν με βλέπουν. Τους λέω ότι έχουν το φιλέτο της φιλίας μας, και είμαι εκεί όταν με χρειαστούν.
Ένας μάλιστα μου είπε ψέμματα πως θέλει βοήθεια στο σπίτι του, για να πάω από κει να με δει. Καταλήξαμε να χαζοκουβεντιάζουμε πίνοντας καφέ.
Ακούς ο άτιμος; Με εξαπάτησε!
Γενικότερα η φιλία δεν μου λείπει καθόλου, είμαι υπερκαλυμμένος. Άλλο μου λείπει. Θα μου πεις βέβαια πως πρέπει να υποστείς το πρώτο για να βρεις το δεύτερο.
Τι γίνετε όταν κάποιες με βλέπουν σαν υποψήφιο παρτενέρ, αλλά μου είναι αδιάφορες; Να τις κάνω παρέα ή όχι;
Έχω μια φίλη που δουλεύει στο Hondos Center, και έχει λυσσάξει να μου γνωρίσει κάποια από κει μέσα. Με σκοτώνει να χρειάζομαι μεσάζοντα για να γνωρίσω κάποια.
Δεν ξέρω τι εντύπωση έχω δώσει γενικότερα, πάντως έχω αποδείξει το ενδιαφέρον μου για τον άνθρωπο, με διάφορες εθελοντικές δράσεις.
Μέχρι τότε όμως θα ζω με Λεξοτανίλ.
- 14-06-2017, 19:22 #137
Eννοειται θα μαθεις να εισαι κοινωνικος με ολους και με ολες!
Να μαθεις να μιλας και να συναναστρεφεσαι με ολους και με ολες.
Να μαθεις να συνυπαρχεις με ατομα που ειναι εντελως διαφορετικα απο σενα, αρμονικα, χωρις να πλακωνεστε επειδη ειστε διαφορετικοι....
Οταν λεμε οτι δεν θα αντιμετωπιζεις καθε γυναικα που γνωριζεις σαν υποψηφια γκομενα, αυτο εννοούμε. Θα την βλεπεις ως ανθρωπο πρωτα. Μιλα πρωτα, κανε παρεα, βαλε το χιουμορ σου, και μετα βλεπεις αν σε κλικαρει ερωτικα, αφου πρωτα την εχεις γνωρισει φιλικα.
Οταν εσυ με την 1η επαφη, με το 1ο γεια κοβεις την αλλη οτι ειναι ετσι/γιουβετσι/βρωμεξ κλπ, την αποκλειεις οχι μονο ερωτικα, αλλα και φιλικα/κοινωνικα/ανθρωπινα.... Οι ανθρωπινες γνωριμιες δεν ειναι προξενεια για να λειτουργουμε ετσι...μονο στο κονε οταν σου γνωριζουν τον αλλο επι τουτου, δινεις αμεσοτατη απαντηση.
Επομενως αλλαξε το Mode στο οποιο λειτουργεις. Εσυ εισαι σε date mode με ολες!!!! Ανεξαιρετως!
Μπες σε social mode!!
Επισης οταν η Remedy απο πανω σου λεει να γνωριζεις ανθρωπινα, δεν εννοει αυτο που λες περι προσφορας στον ανθρωπο και αλληλεγγυης. Εννοει να εισαι ικανος να πιεις εναν καφε με εναν ανθρωπο, γυναικα ή αντρα, χωρις ερωτικες βλεψεις, με ενα στοιχειωδες ενδιαφερον για μια νορμαλ συζητηση και να περασετε ομορφα... Να βγεις απο τη μοναδα σου, το κλειστο εγω σου, και να συναντησεις ουσιαστικα αλλους ανθρωπους.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
14-06-2017, 22:47 #138
υπαρχει οστοσο και αλλη λυση πιο πονηρη εγω πχ παλιοτερα ειχα απο κοντα εναν που ηταν πολυ κοινωνικος και ηξερε ενα σορο κοσμο και ετσι διπλα του μιλαγα σε κοσμο και κοσμακη και γω σαν ετεροφωτο γι αυτο το λογο τιποτα δεν ειναι αδυνατο γι αυτον που θα προσπαθησει.
14-06-2017, 23:22 #139
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
15-06-2017, 11:35 #140
Περα απο το τι πρεπει να κανεις περαν του οτι ημαστε ανθρωποι περαν την κοινωνικοποιηση και τις φιλιες.Νασε σιγουρος οτι δεν εισαι ο μονος που διψαει.Μια βολτα στο κεντρο φτανει για να σε πησει.Τα κοριτσακια ειναι ανευασμενα ντυνοντε προκλητικα γιατι ντυνοντε προκλητικα?Γιατι πετανε εξω τα βυζ@@κια?Μηπως γτ θελουν να γνωρισουν μια ψυχη?ΟΧΙ οι ορμονες κανουν παρτυ και των 2.Το σεξ ειναι ο κυριος λογος ασε που μας το παιζουν ψυχουλες.Γουσταρουνε να τραβανε πανω τους τα βλεματα τις γεμιζει χαρα και αυτοπεποιθηση.
Καθαρα σεξ ειναι πολυ ευκολο να το κερδισεις.Και δεν ειναι κατι κακο ετσι?
15-06-2017, 11:39 #141
Αλλα οταν δεν εισαι το μοντελο συμπεριφορας και εμφανισης τοτε δυσκολευουν λιγο τα πραγματα.Ποια μωρε θα κοιταξει την ψυχουλα σου οσο καλη και αν ειναι εαν δεν πληρεις τις προυποθεσεις μην κοροιδευομαστε.Και εμενα μου ετυχε κοπελα που με ηθελε για τον χαρακτηρα μου α ναι και το εψαχνα καιρο αυτο παντα το ελεγα και τελικα εμφανιστηκε ομως δυστιχος δεν ειχε καποια σημεια τα οποια μου αρεσαν.
Τι να το κανεις εαν δεν την κοιτας και λιωνεις.Τι να το κανεις εαν δεν σου ξυπναει την τρελα για τον ερωτα.
Τι επειδη ειναι καλη κοπελα?Το ιδιο υσχυει και για τους αντρες
15-06-2017, 12:24 #142
Ρε παιδια δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος αλλα δεν υπαρχουν φιλοι, τι να λεμε τωρα. Αν ειναι να προσπαθεις κιολας να τους εισαι αρεστος και αυτοι να σου φερθουν σκαρτα δεν αξιζει πιστεψτε με..την εχω πατησει απειρες φορες.
15-06-2017, 13:39 #143
Αν κατάλαβα, από την συμπεριφορά σου σε εμένα και σε άλλα μέλη, κατάλαβα γιατί την έχεις πατήσει άπειρες φορές. Μερικές φορές πρέπει να αναλογιζόμαστε και αν εμείς οι ίδιοι ήμαστε εντάξει, απέναντι στους άλλους. Εσύ και δεν με ξέρεις και με κατηγόρησες και με πρόσβαλλες χωρίς λόγο και με παιδικά έως πολύ παιδικά επιχειρήματα. Αναλογίσου πρώτα αν είσαι εντάξει εσύ προς τους άλλους. Είναι εύκολο και βολικό να κατηγορείς τους άλλους, το δύσκολο είναι να φτιάχνει κανείς την συμπεριφορά του.
15-06-2017, 13:52 #144
15-06-2017, 13:56 #145
Να βλέπεις, γι'αυτό ανέφερα για την συμπεριφορά. Κοίτα τον τόνο της απάντησή σου προς εμένα και μετά κοίτα τα επιχειρήματά σου. Η βοήθεια που θέλεις απ'ότι έχω καταλάβει, είναι να σου λένε οι άλλοι, ότι δεν φταίς εσύ και η συμπεριφορά σου προς τους άλλους, αλλά οι άλλοι προς εσένα, αφήνοντας τις δικές σου ευθύνες απ' έξω. Όσον αφορά για την τελευταία πρόταση σου, δεν την σχολιάζω καν, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
15-06-2017, 14:03 #146
Δεν μου απαντας καν σε αυτο που σε ρωταω οποτε καταλαβα οτι ηθελες απλα να μου την πεις, μου την ειχες μαζεμενη απο την αλλη φορα! Σε πληροφορω λοιπον, πως εγω εκανα ενα λαθος στην κατανοηση αυτων που ελεγες, ειπα μια μαλακια και εσυ το εκανες ολοκληρο θεμα! Και οσον αφορα που λες οτι εγω θελω να μου λενε οτι η συμπεριφορα μου ειναι καλη, εσυ με εχεις στησει στον τοιχο και εχεις το προβλημα και οχι εγω! Σε προσβαλα εγω τοσες φορες οσες με εχεις προσβαλει εσυ; Οχι. Μια φορα σε προσβαλα και αυτο επειδη δεν καταλαβα κατι και το εκανες ολοκληρο θεμα. Και ουτε σε εστησα στον τοιχο οπως κανεις εσυ οποτε αν καποιος εχει χαλια συμπεριφορα αυτος εισαι εσυ γι'αυτο και δεν δεχομαι να μου λενε κατι κακο για τη συμπεριφορα μου και για το αν εχω και τι συμπεριφορα εχω εγω το ξερω γιατι την εχω και ποσο δικαιη ειμαι! Οκ;
15-06-2017, 14:15 #147
Τουλάχιστον παραδέχτηκες αυτό που έπρεπε να κάνεις από την αρχή, ότι δεν κατάλαβες τα σχόλιά μου. Πρώτον το μήνυμα το αρχικό μου πήγαινε στην ελισάβετ, όχι σε εσένα, εσύ πετάχτηκες χωρίς λόγο και αιτία και με πρόσβαλες. Παρ' όλα αυτά εγώ είχα την καλύτερη των διαθέσεων και σου εξήγησα καλύτερο το μήνυμά μου προς την ελισάβετ, που δεν το είχες καταλάβει και συνέχισες και στο δεύτερο μήνυμά σου να με προσβάλλεις, χωρίς λόγο και αιτία και χωρίς επιχειρήματα. Τρίτον με έβλεπες σαν εχθρό, ενώ εξέφρασα μια άποψη, που δεν απευθυνόταν καν σε εσένα αλλά σε άλλο μέλος. Τέταρτον σου επιστρέφω τις προσβολές σου που μου ανέφερες σε εμένα, σε εσένα. Πέμπτον μάθε να φτιάχνεις την συμπεριφορά σου. Έκτον τα επιχειρήματά σου και πάλι είναι το λιγότερο παιδικά. Έβδομον το ποιός έχει καλό και κακό χαρακτήρα, θα το δουν τα υπόλοιπα μέλη. Και όγδον, σε κανένα μήνυμά μου δεν είχε προσβολή σε εσένα, ίσα ίσα εσύ πετάχτηκες σαν τον μαϊντανό και με πρόσβαλες και επαναλαμβάνω χωρίς επιχειρήματα. Και ναι αν θέλεις βοήθεια, ξεκίνα να αλλάζεις την συμπεριφορά σου προς τους άλλους...
15-06-2017, 14:24 #148
Λοιπον αν δεν μου μιλας καλυτερα δεν εχω ορεξη να σου ξαναπανταω. Εσυ εισαι πολυ επιθετικος και παρεξηγησες τη συμπεριφορα μου γιατι ετσι σε συμφερει! Το αρχικο σου μηνυμα πηγαινε στην ελισαβετ αλλα ετσι οπως το διαβασα πειραχτηκα γιατι ηταν πανω στο θεμα μου και η ελισαβετ με υποστηριξε συνεπως ενιωσα οτι επρεπε να την υποστηριξω κι εγω! Δεν συνεχισα να σε προσβαλλω απλα ειπα οτι δεν σου ζηταω και συγγνωμη επειδη εσυ μετα το πρωτο μηνυμα μου μου επιτεθηκες. Τι πιο απλο! Δεν σε εβλεπα σαν εχθρο, τωρα σε βλεπω. Οσο για τις προσβολες που μου επιστρεφεις δειχνει τι ατομο εισαι αφου εγω ειχα επιχειρηματα. Και ναι, δεν εχω παιδικα επιχειρηματα, εσυ εχεις. Σου λεω αυτα που μου λες και αν σου φαινομαι κακια εσυ τα λες πρωτος. Η συμπεριφορα μου δεν εχει τιποτα μπροστα στη δικια σου. Με υποτιμας και συνεχιζεις να το κανεις και θα σου κανω αναφορα. Το ποιος εχει καλο και κακο χαρακτηρα φαινεται απο τη μνησικακια που εχεις που δεν σταματας να με ενοχλεις ενω εγω δεν ασχολουμαι μαζι σου και ενω εγινε παρεξηγηση. Με βαζεις συνεχως σε κατασταση αμυνας για ενα πραγμα που ειπα και εχεις πει 100. Προσεξε πως μιλας για μενα γιατι δεν με ξερεις. Δεν ξερεις τι χαρακτηρα εχω συνεπως προσβαλλεις επειδη εσενα σου αρεσει και με κυνηγας παντου επειδη εσενα σου αρεσει και οχι επειδη αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Προσεχε. Δεν θα δεχτω βοηθεια απο σενα.
15-06-2017, 14:44 #149
Τα επιχειρήματά σου είναι παιδικά, το όλο άλλο μήνυμά σου δεν έχει καν περιεχόμενο και στο τέλος αναφέρεις ότι δεν σε ξέρω. Ούτε εσύ με ξέρεις για να με προσβάλεις. Δείξε μου που είναι που σε υποτιμώ; Προφανώς και δεν έχεις επιχειρήματα πάνω σε αυτό. Το αρχικό μου μήνυμα πήγαινε μόνο στην ελισάβετ και όχι σε εσένα και δεν έχει σημασία που ήταν στο θέμα σου, αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να με προσβάλεις. Αν είχες συνείδηση, τώρα θα μου είχες ζητήσει συγνώμη, ευτυχώς που τουλάχιστον παραδέχτηκες ότι δεν είχες καταλάβει το μήνυμά μου προς την ελισάβετ και παρόλο που το εξήγησα συνέχισες να με προσβάλεις, συγχαρητήρια για την διαγωγή σου...
15-06-2017, 14:50 #150