Ζητειται θετικοτητα!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 73 of 73
    Senior Member
    Έχει κάποια αγαπημένα θέματα η τηλεόραση πρώτον οι πολιτικοί τους βρίζουν όλοι στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε την αλήθεια δεύτερον οι γυναίκες στην πραγματικότητα δεν καταλαβαίνουν οι γυναίκες τους άντρες κ το αντίστροφο οι ψυχασθενείς τώρα που όλη η Ελλάδα έχει πρόβλημα αυτοί τα δικά τους οι πλούσιοι έχω γνωρίσει κ καλά παιδιά όχι δεν είναι όλοι κακομαθημένοι οι φτωχοί κ εδώ παιδάκια συναντάμε την αλήθεια καταπληκτικά παιδιά με ψυχή και ξύπνια αυτοί καταφέρνουν το αδύνατο μόνο αυτοί κ κανεισ άλλος
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πολλη αδικια στον κοσμο ρε παιδια..............καβκαζ αν ειναι να εχω ψυχωση για να εχω αυτογνωσια καλυτερα να κοψω το λαιμο μου.......πολυ μαρτυριο ρε παιδια η ζωη πολυ μαρτυριο ειδικα για μας

Senior Member
    Στα εφερε ετσι η ζωη που αναγκαζεσαι να κανεις αυτογνωσια οπως και σε μενα....εγω ξεκινησα να κανω οχι με την ψυχωση αλλα με τον εθισμο και θα κανω για ολη μου τη ζωη....ο εθισμος ειναι υποτροπιαζουσα ασθενεια προτεραιοτητα μου θα ναι παντα να μενω καθαρος....
    Να σας πω την αληθεια εγω δεν εχω στιγματιστει απο την ψυχωση δεν το ξερουν πολλοι αλλα στιγματιστικα οταν ημουν στα παγκακια....
    Και οντως η ζωη ειναι μαρτυριο νταρκ λαιφ τι θα κανεις ομως θα τα παρατησεις?
    Ποσο χρονων εισαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Κοριτσια εμεις εχουμε οτι εχουμε αλλα εχουμε και το αβανταζ οτι κανουμε αυτογνωσια δλδ ειμαστε στην ευχαριστη θεση να μπορουμε να βελτιωσουμε τον εαυτο μας εγω προσωπικα πιστευω σαυτο και εχω κανει μεγαλη αλλαγη αμα σας ελεγα τι ημουν και υι ειμαι θα καταλαβαινατε....
    Ασυνειδητοι παντα θα υπαρχουν και υο λεω ετσι διοτι αυτοι οι ανθρωποι ασχολουνται με τους αλλους για να μην ασχοληθουν με τον εαυτο τους και σας διαβεωαιωνω οτι απολυτα υγιης ανθρωπος δεν υπαρχει αλλοι εχουν μικρα θεματα αλλοι μεγαλα ολοι ομως εχουν...
    Δεν μπορουμε να αλλαξουμρ κανεναν μονο τον εαυτο μας
    Πόσο δίκαιο έχεις :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Στα εφερε ετσι η ζωη που αναγκαζεσαι να κανεις αυτογνωσια οπως και σε μενα....εγω ξεκινησα να κανω οχι με την ψυχωση αλλα με τον εθισμο και θα κανω για ολη μου τη ζωη....ο εθισμος ειναι υποτροπιαζουσα ασθενεια προτεραιοτητα μου θα ναι παντα να μενω καθαρος....
    Να σας πω την αληθεια εγω δεν εχω στιγματιστει απο την ψυχωση δεν το ξερουν πολλοι αλλα στιγματιστικα οταν ημουν στα παγκακια....
    Και οντως η ζωη ειναι μαρτυριο νταρκ λαιφ τι θα κανεις ομως θα τα παρατησεις?
    Ποσο χρονων εισαι?
    Δεν ξερω ποσο θα αντεξω ακομη. Ειμαι στα ορια μου χρονια τωρα ευτυχως ηρθαν καποια θετικα πραγματα στη ζωη μου αλλα και παλι βασανιζομαι.......Δεν μπορω να πω ηλικια σορυ.

Banned
    Quote Originally Posted by darkprincess View Post
    ,,,αλλα οταν ημουν αρρωστη το ελεγα οπου εβρισκα
    καπως ετσι γινονται τα θαυματα οταν δε ξερεις τι κανεις εγω ειμαι ο μονος μαλον που δε με πτοουν οι ασθενεις αφου αυτη θα ναι η μονη αιτια που θα υπερβω τα ορια μου και θα τα ξεπερασω οταν η θαλασσσα ειναι λαδι πνευματικη εξελιξη καμια αρα και αδικο να ναι οτι συμβαινει ξερω οτι η ροδα θα γυρισει αμεσως μετα...

Senior Member
    Πέρασαν 7 χρόνια από την έναρξη αυτού του θέματος.
    Ήταν μια περίοδος που αναζητούσα να στηριχτώ από κάπου σκεπτόμενος το μέλλον.

Πολλά ήρθαν κατα την διάρκειά τους,θετικά και αρνητικά. Νομίζω όμως ότι η πορεία μου είναι θετική και η @natalia_sups δεν θα χρειαστεί να κοψει τα βυζιά της.

Πάντως τότε δεν φανταζόμουν ότι θα δουλέψω και θα βγάλω και δίπλωμα οδήγησης.
    Έχω μια τετραετία που καλύπτω τα προσωπικά έξοδά μου μόνος και συνεισφέρω και στο σπίτι.
    Εδώ το θέμα εργασίας είναι δύσκολο αλλά θα δείξει.

Πολλούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη παλιά και καινούρια και καλή δύναμη σε όλους.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Μπράβο φίλε.
    Ελπίζω όλοι να γίνουμε καλύτερα είτε άγχος μας ταλαιπωρεί είτε κάποιο άλλο πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post

Πολλά ήρθαν κατα την διάρκειά τους,θετικά και αρνητικά. Νομίζω όμως ότι η πορεία μου είναι θετική και η @natalia_sups δεν θα χρειαστεί να κοψει τα βυζιά της.

Έχω μια τετραετία που καλύπτω τα προσωπικά έξοδά μου μόνος και συνεισφέρω και στο σπίτι.

Πολλούς χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη παλιά και καινούρια και καλή δύναμη σε όλους.
    μπραβο βρε σειριε!!!
    χαιρομαι πολυ για σενα!
    σε ειχα ανεκαθεν σε μεγαλη εκτιμηση και για τον αγωνα σου και για την πνευματικη σου κατασταση.
    ολα καλα να σου πανε!

edit: με την ευκαιρια του σχολιου σου, διαβασα το μνμ της ναταλιας και ηταν σουπερ αισιοδοξο και κολακευτικο απ τα βυζια και κατω... πιστευει σε σενα, μην την αδικεις.
    Last edited by Remedy; 12-11-2024 at 08:58.

Senior Member
    Ναι η Ναταλια ωραια τα έλεγε!!
    πλακα κανω. Δεν ειναι κατι που με ενοχλησε, ισα ισα.
    Ελπιζω να ειναι καλα οπου κ αν βρίσκεται οπως κ με οσους ειχα την χαρα να μιλησω εδω στο φόρουμ!!

Senior Member
    μπραβο σεριε εγω στο θεμα δουλειας δυσκολευομαι οπως επισης και οταν μενω μονος τελειως στο σπιτι με πιανουν αρνητικες σκεψεις οπως μοναξια και αλλα δυσαρεστα συναισθηματα οταν λεω μονος στο σπιτι δεν εννοω για λιγες ωρες αλλα για αρκετες ημερες

Senior Member
    Φιου γκαου σχόλια κάνω

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post

Χαίρομαι πολύ για σένα. Υπάρχει ελπίδα για όλα. Το μυστικό είναι να μην παραιτείσαι. Και δεν χρειάζεται να είναι όλα «τέλεια» στην ζωή σου για να νιώσεις ευτυχισμένος. Αρκούν 2,3 μικρά βήματα την φορά για να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345