Η τέλεια γυναίκα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Εγώ χέστηκα πάντως
    https://youtu.be/PD-iHHmf5cs
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σε τετοια περιπτωση δικο του ειναι το προβλημα ελις οχι δικο μου. Δεν θα καθομαι να καταπιεζομαι και να δινω με τη σεσουλα αμα μου βγαινει αυθορμητα να δωσω πολλα σε καποιον μπας και ειναι βλακας που δεν το εκτιμαει. Δεν δινουμε για να παρουμε, δινουμε επειδη ετσι γουσταρουμε.
    Αυτο νομιζω ειναι που ποναει πιο πολυ απο ολα οταν την "παταμε": οχι τοσο οτι α μας εφτυσε ο ταδε, αλλα το οτι ετσι καταπιεζεται η φυσικη μας ταση να ερχομαστε κοντα σε αλλους ανθρωπους, να δινουμε, να συσχετιζομαστε ελευθερα χωρις περιορισμους που πηγαζουν απο συναισθηματα αναξιοτητας και τον φοβο οτι αυτα θα επιβεβαιωθουν στη πραξη ξανα. Κλεινομαστε στο καβουκι μας ενω ειμαστε φτιαγμενοι να ζουμε εξω απο αυτο και σε ουσιαστικη επαφη με αλλους ανθρωπους.
    Το καβουκι ειναι που ποναει πιο πολυ, οχι το οτιδηποτε εξω απο αυτο.
    Θελει ομως να εχεις πολλη εμπιστοσυνη στον εαυτο σου για να καταπολεμησεις την ταση να κλειστεις μεσα σε αυτο μετα και να εισαι και καλα "ατρωτος" αλλα ουσιαστικα να μη ζεις...
    Το να χτιστει αυτη η εμπιστοσυνη στον εαυτο μας τωρα οκ...ειναι μια διαδικασια...αμα ειχα ακριβη συνταγη θα την εδινα κι εγω στη θεματοθετρια. Αλλα μπα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    ηθελα να ηξερα ειναι δυνατον μια γυναικα, οπως εσυ καλη ωρα, που εχει ανταποκριση απο τον ανδρικο πληθυσμο να καθεται και να σκεφτεται κατι τετοιο? οκ, δεν θελω να νιωσεις μειωνεχτικα, αλλα αν ειχες καποιον διπλα σου που ολη την ωρα σε συγκρινε και στην τελικη σε μειωνε, γιατι καθοσουν? για να σε κανει να νιωσεις ακομα πιο πολυ ανασφαλεια? μου την δινει οταν υπαρχουν κοπελες που ακουω την ιδια στιγμη να καθονται σε μια προβληματικη σχεση, ενω εγω ξερω οτι αν ειχα μια μονο διπλα μου θα την φερομουν σαν βασιλισσα απλα για να την εχω.......... μου την σπαει που εγω ενω προσπαθω τοσο δεν εχω πετυχει μια απλη σχεση, και βιδωνομαι οταν ακουω κοπελες να καθονται σε προβληματικες σχεσεις και να ανεχονται αχαριστια....και δεν ξερω αν θα το εκτιμησει ποτε αυτο καμια.........!!!!!!!!! ηδη μια φιλη ειχα και την φερομουν τοσο αψογα που στην τελικη δεν της αρεσει και την βλεπω σε λιγο να μπλεκει σε σχεση με κανεναν προβληματικο και να καθεται να επιμενει μαζι του να τα εχει...
    και θα ηθελα τοτε να της πω, εγω σαν φιλη σε φερομουν αψογα, και στην τελικη σκεψου να σε εχα κοπελα, δεν θα μετανιωνες ποτε!!!!!!!!
    τελικα, ειστε και εσυ της παλιας σχολης... τα αγορια τα θελετε να ειναι ''κωλοπαιδα'' αλλιως δεν γυρνατε να τους κοιταξετε.......
    ουφ!!
    Μενη υπαρχουν αληθεια αντρες σαν κι εσενα; Και ειχα απογοητευτει! Αληθεια σου λεω

Senior Member
    ναι ναταλακι μου αυτο ειναι οπωσ το λεσ γι αυτο σου λεω η αξια σου δεν εχει να κανει με την απορριψη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Βασικά το πρόβλημα ξεκινάει από την στιγμή που δεν έφυγες στα κερατα. Δεν ξέρω αν είχατε ελεύθερη σχέση ή κάτι άλλο, αλλά ακόμη και αν είχατε συμφωνήσει κάτι τέτοιο έπρεπε να την κανεις με ελαφρά όταν είδες ότι δεν γουστάρεις αυτή την κατάσταση. Από εκεί και πέρα ο λόγος που καθησες είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση που μάλλον είχες από πριν άρα πάνω σε αυτήν πρέπει να δουλέψεις, γιατί όσα καλά και να έχεις φαίνεται ότι περιμένεις τον κάθε βλάκα να στα επιβεβαιώσει. Δεν το έχεις ανάγκη, είσαι μια χαρά. Δούλεψε την αυτοπεποίθηση σου.

Banned
    Quote Originally Posted by dark life View Post
    Μενη υπαρχουν αληθεια αντρες σαν κι εσενα; Και ειχα απογοητευτει! Αληθεια σου λεω
    Yπαρχουμε αλλα σπανιζουμε, οπως καταλαβαινω...........................

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Yπαρχουμε αλλα σπανιζουμε, οπως καταλαβαινω...........................
    Όντως!!.....

Miliva21
    Guest
    Σιγουρα θα πρεπει να ειχες κ εσυ θεματακια αυτοπεποιθησης γ να μπλεξεις με ναρκισσο....

Αυτα που γραφεις ειναι τα αποτελεσματα απο τη σχεση σου κ τη συναναστροφη μαζι του...
    Ενας ναρκισσος δεν εχει τιποτα να προσφερει στους αλλους...θελει μονο να παιρνει.....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...συν εχεια.....εισαι νεα,ομορφη,με παρεες και σπουδες ....ησουν ενας καλος στοχος γι αυτον ...για να δοκιμασει τις δυνατοτητες του να δει μεχρι που μπορει να φτασει ....σε καταφερε τελικα ! και επειτα δν του εφτανες .....ηθελε ξανα τη προκληση να θεσει μεγαλυτερο στοχο..και ολο και μεγαλυτερο....γτ οσο ομορφη κ εξυπνη να σαι παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο...

Το θεμα ειναι να αποστασιοποιηθεις απο αυτη τη κατασταση κ να καταλαβεις οτι δεν φταις εσυ....αλλα εκεινος! ...μη το ριχνεις στον εαυτο σου" εγω φταιω που δεν ειμαι τοσο τελεια γ να τον κρατησω" γτ να εισαι σιγουρη ...ακομα κ να ησουν η ζιζελ και εκατομμυριουχα παλι δν θα του εφτανες κ θα κοιτουσε γ το καλυτερο.....

Ειναι αχαριστος και ανικανοποιητος...σε ειχε γ να καλυψει τις δικες του αναγκες ....δν σ κανει

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σιγουρα θα πρεπει να ειχες κ εσυ θεματακια αυτοπεποιθησης γ να μπλεξεις με ναρκισσο....

Αυτα που γραφεις ειναι τα αποτελεσματα απο τη σχεση σου κ τη συναναστροφη μαζι του...
    Ενας ναρκισσος δεν εχει τιποτα να προσφερει στους αλλους...θελει μονο να παιρνει.....ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...συν εχεια.....εισαι νεα,ομορφη,με παρεες και σπουδες ....ησουν ενας καλος στοχος γι αυτον ...για να δοκιμασει τις δυνατοτητες του να δει μεχρι που μπορει να φτασει ....σε καταφερε τελικα ! και επειτα δν του εφτανες .....ηθελε ξανα τη προκληση να θεσει μεγαλυτερο στοχο..και ολο και μεγαλυτερο....γτ οσο ομορφη κ εξυπνη να σαι παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο...

Το θεμα ειναι να αποστασιοποιηθεις απο αυτη τη κατασταση κ να καταλαβεις οτι δεν φταις εσυ....αλλα εκεινος! ...μη το ριχνεις στον εαυτο σου" εγω φταιω που δεν ειμαι τοσο τελεια γ να τον κρατησω" γτ να εισαι σιγουρη ...ακομα κ να ησουν η ζιζελ και εκατομμυριουχα παλι δν θα του εφτανες κ θα κοιτουσε γ το καλυτερο.....

Ειναι αχαριστος και ανικανοποιητος...σε ειχε γ να καλυψει τις δικες του αναγκες ....δν σ κανει
    Οι νάρκισσοι και οι κομπλεξικοί, είναι τα χειρότερα είδη ανθρώπων. Ο νάρκισσος, απλά σε μειώνει συνεχώς για να φανεί ο ίδιος. Σκέψου έχω δει άνθρωπο 19 ετών, που έχει εγωϊσμό, όσο δεν έχει όλος ο πλανήτης. Χωρίς να είναι κάτι, ούτε άξιος είναι, ούτε έξυπνος είναι, αλλά κάποιοι τον ανέβασαν τόσο πολύ και δυστυχώς ή ευτυχώς, όλοι αυτοί που θεωρούν ότι είναι πιο πάνω από εσένα, "κατεβαίνουν" τελευταίοι με τον χειρότερο τρόπο. Προσωπικά μ'αρέσει όταν ζορίζω, κάτι τέτοια άτομα και εκνευρίζονται. Αν ένας ή μια κάνει σχέση με ένα τέτοιο άνθρωπο, "δευτε τελευταιον ασπασμόν". Από την αρχή τους διώχνεις αυτούς. Ο κομπλεξικός, στην αρχή σου κάνει το φίλο, τον θεωρείς δικό σου άνθρωπο κατά κάποιον τρόπο και καλό παιδί. Αυτός σε ζηλεύει θανάσιμα και σε δεδομένη στιγμή θα κάνει τα πάντα για να "πέσεις" και να ανεβεί αυτός, λόγω άκρατης ζήλιας. Πάντως αν τους συνατήσεις μια φορά, τους καταλαβαίνεις μετά και τα δύο είδη ανθρώπων. Και άλλα είδη τοξικών ανθρώπων υπάρχουν, αλλά αυτοί οι δύο είναι οι χειρότεροι.

Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

σ ευχαριστώ πολύ. κάπως έτσι είναι. το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η επιβεβαίωση. Ένα παιχνίδι που όταν τον φτυνεις παρακαλαει και όταν τον θελεις σε φτύνει. Επίσης μου είχε κάνει εντύπωση πως για όλους είχε κάτι κακό να πει. Ακόμα και τέλειος να ήσουν θα κοιταζε τη μικρή ατέλεια σου και εκεί θα εστιάζε.

Senior Member
    Αυτα που νιωθεις δεν είναι χαζα ουτε αχαριστια .οταν ζουμε τέτοιες καταστασεις πολλες φορες ετσι σκεφτομαστε.
    Εγω προσωπικα επειδή εχω βιωσει πολλη αδιαφορια απο φίλους σκεφτομαι οπως.εσυ μεχρι που καταλαβα οτι δεν φταιω εγω ...ηθελα να ειμαι ο τελειος φιλος κτλ ... αλλα δεν αξιζει .οποιος δεν μας εκτιμα ουτε εμεις τον εκτιμαμε

Page 2 of 2 FirstFirst 12