Να το πάρω αυτό το αμπιλιφαι; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    ΕγΤι εννοεις το χρειαζοσουν ;σου κανε καπου καλο δλδ;;
    Ναι εχω ψυχωση και γι'αυτο μου χρειαζοταν.

Banned
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Ναι εχω ψυχωση και γι'αυτο μου χρειαζοταν.
    και τωρα αισθανεσαι καλυτερα δλδ;το παιρνεις ακομα;

Senior Member
    και τωρα αισθανεσαι καλυτερα δλδ;το παιρνεις ακομα;
    Ναι με βοηθαει.

Senior Member
    Απογοητευμένη απάντησε μου σε παρακαλώ στο πμ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Και γω σ εχω στειλει

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Απογοητευμένη απάντησε μου σε παρακαλώ στο πμ
    Τωρα το ειδα.

Banned
    Δεν ξερω. Εγω το ρισπερνταλ το χρειαζομουν και ημουν ολο στην τσιτα και ειμαι ακομη καποιες φορες. Αρα δεν ισχυει αυτο που λες. Απλα ειναι πως θα δρασει στον οργανισμο σου, σε μερικους φερνει υπνηλια..μπορει κι εσυ αμα παρεις καποιο αλλο πχ το seroquel να σου φερνει υπνηλια.
    Το παιρνω παλι τωρα κ μ φυγε αυτο π ενιωθα οτι ειμαι "στην τσιτα" το παιρνω τωρα 6 μερες.δεν περιμενα ενα αντιψυχωσικο να μην μ προκαλει πια παρενεργειες δεν νιωθω το κεφαλι μ βαρυ η κατι..

Banned
    Ειναι η τριτη φορα βεβαια που επιχειρω και το παιρνω και δεν ειμαι στην τσιτα ευτυχως αυτη την φορα.το παιρνα 6 μερες το σταματαγα γτ ενιωθα απο την τριτη μερα πολυ ανησυχη αλλα τωρα που το ξαναξεκινησα δν μ προκαλεσε κατι.παιρνω 10μγ .βεβαια την πρωτη φορα που το πηρα κοιμομουν δν μπορουσα να κουνηθω..

Senior Member
    Το παιρνω παλι τωρα κ μ φυγε αυτο π ενιωθα οτι ειμαι "στην τσιτα" το παιρνω τωρα 6 μερες.δεν περιμενα ενα αντιψυχωσικο να μην μ προκαλει πια παρενεργειες δεν νιωθω το κεφαλι μ βαρυ η κατι..
    Joanna22 χαιρομαι που σου εφυγαν οι παρενεργειες, κι εγω να σου πω την αληθεια πριν διαγνωστω με ψυχωση μου το ειχε δωσει ο γιατρος μου ως ηρεμιστικο οπως στο εδωσε κι εσενα και δεν το ηθελα να το παιρνω, τωρα δεν μπορω και να μην το παιρνω, ειναι υποχρεωτικο αλλιως την εβαψα.

Banned
    Joanna22 χαιρομαι που σου εφυγαν οι παρενεργειες, κι εγω να σου πω την αληθεια πριν διαγνωστω με ψυχωση μου το ειχε δωσει ο γιατρος μου ως ηρεμιστικο οπως στο εδωσε κι εσενα και δεν το ηθελα να το παιρνω, τωρα δεν μπορω και να μην το παιρνω, ειναι υποχρεωτικο αλλιως την εβαψα.
    Ποση δοση παιρνεις;και εχεις τυπικα συμπτωματα ψυχωσης;εγω εχω ιψδ(ιδεοψυχαναγκαστικη διαταρ.) ξερω οτι δν ειναι εδω το φορουμ μου αλλα στο δικο μου δεν με βοηθησαν για το αμπιλιφαι δεν ηξερε κανεις.

Banned
    Ωχ! Δεν σ'επιασε το Αμπιλιφαι δηλαδη; Ξανααλλαξες φαρμακο;
    Το αλλο μηνυμα το εγραψε μετα απο 2 λεπτα αφου ειπε οτι ειναι τελειο το αμπιλιφαι αρα λογικα ελεγε για το παρελθον γτ την ρωτηαες καποιος τι συμπτωματα ειχε.αρα λογικα για να μην εχει ξαναμπει εχει παει καλα με το αμπιλιφαι

Junior Member
    Quote Originally Posted by Vasilis1974k View Post
    Είχα ένα επεισόδιο όπου έκανα μέρες να κοιμηθώ . Έτρεχα και ξόδευα λεφτά από νησί σε νησί με έψαχναν οι δικοί μου , την μια ήμουν Μύκονο και την άλλη καζίνο Ρόδο και την άλλη έπαιρνα τηλ στις 3 τη νύχτα τους γνωστούς μου να τους ξυπνήσω να πάμε για νυχτερινό μπάνιο
    Τωρα που το λες κι εγω για να το συνιθισω μου διναν 3 ταβορ την ημερα και τωρα για να κοιμηθω παιρνω δυο λεξοτανιλ..μπορει να φταιει κ η ζεστη...παντως θα το κοψω σιγα σιγα θα το παω σε λιθιο..παντως 10 φορες καλυτερο απο ζυπρεξα σεροκουελ και στελαζιν..κανει θαυματα βεβαια εχει και μειονεκτηματα οπως ολα τα φαρμακα.
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι συστάσεις για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
    Last edited by Aeon; 11-07-2017 at 17:28.

Banned
    Quote Originally Posted by Shinji View Post
    Τωρα που το λες κι εγω για να το συνιθισω μου διναν 3 ταβορ την ημερα και τωρα για να κοιμηθω παιρνω δυο λεξοτανιλ..μπορει να φταιει κ η ζεστη...παντως θα το κοψω σιγα σιγα θα το παω σε λιθιο..παντως 10 φορες καλυτερο απο ζυπρεξα σεροκουελ και στελαζιν..κανει θαυματα βεβαια εχει και μειονεκτηματα οπως ολα τα φαρμακα.Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση. Απαγορεύονται οι συστάσεις για λήψη/διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
    Τωρα δεν εχω κατι μου περασε μετα απο μερες.δεν μπορουσα να το συνηθισω στην αρχη ενιωθες κ εσυ αυτην την ανησυχια στην αρχη;και τωρα πας καλυτερα;
    Last edited by Aeon; 11-07-2017 at 17:29.

Senior Member
    Ποση δοση παιρνεις;και εχεις τυπικα συμπτωματα ψυχωσης;εγω εχω ιψδ(ιδεοψυχαναγκαστικη διαταρ.) ξερω οτι δν ειναι εδω το φορουμ μου αλλα στο δικο μου δεν με βοηθησαν για το αμπιλιφαι δεν ηξερε κανεις.
    Εγω δεν παιρνω αμπιλιφαι, παιρνω ρισπερνταλ και αλοπεριντιν, μεγαλες δοσεις γιατι ειναι αλλη η παθηση μου. Τυπικα τι εννοεις τα συνηθισμενα; Ναι αν και μου εχουν φυγει τα περισσοτερα, αυτα ειχα ωστοσο.

Senior Member
    Το αλλο μηνυμα το εγραψε μετα απο 2 λεπτα αφου ειπε οτι ειναι τελειο το αμπιλιφαι αρα λογικα ελεγε για το παρελθον γτ την ρωτηαες καποιος τι συμπτωματα ειχε.αρα λογικα για να μην εχει ξαναμπει εχει παει καλα με το αμπιλιφαι
    Αα καταλαβα σε ευχαριστω.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast