Results 166 to 180 of 217
Thread: Είδη ανδρών για γάμο
-
18-06-2017, 08:34 #166
Μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι αυτο ειναι αληθεια.δεν μπορω να το χωνεψω.ανδρας να βιαστη απο ανδρα εχω ακουσει γυναικααπο γυναικα ναι.ολα τα ακουσα αλλα ανδρας να βιαστειαπο γυναικα πρωτη φορα το ακουο.και μαλιστα τα ποσοστα ειναι περιπου τα ιδια με βιασμους γυναικων.δεν μπορω να βρω κατι να το κολλισω να πω ναι μπορει και να γινει.δεν κολλαει με τιποτα.δεν στεκει.πως να το πω.μπαζει απο παντου
- 18-06-2017, 08:44 #167
καλημερα, ημουν σαφης.οι γυναικες οπως και οι αντρες αλλωστε, χρησιμοποιουν την σωματικη δυναμη τους οπως και την θεση ισχυος που τους δινει η επαγγελματικη τους ιδιοτητα πχ αφεντικο κτλ
κυκνε δεν εχω καμμια προθεση να σε τρελλανω ουτε πεταω τουβλα γιατι οτι εγραψα δεν ειναι δικα μου λογια αν μπηκες στον κοπο να διαβασεις το λινκ της wikipedia θα ειχες προσεξει οτι η βιβλιογραφια του ειναι απο πανεπιστημιακες και κρατικες μελετες του υπουργειου δικαιοσυνης των ΗΠΑ του καναδα το Παρατηρητηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων και πολλα αλλα που δεν σκοπευω να τα γραψω εδω.εαν δεν μπορεις να καταλαβεις την σημασια της τελευταιας παραγραφου μου δεν φταιω εγω.
εγω εντωμεταξυ δεν ειμαι απο αυτους που θα κατσουν να συζητησουν επι ωρες ανταλλασοντας ποστ για να σε πεισω και να σου αποδειξω κατι, για ψυχολογικους λογους,ειμαι αρκετα ακοινωνητος.
ομως θεωρω οτι εχω δωσει υλικο και αφορμη για καποιον που ενδιαφερεται για αυτο το θεμα, να ψαξει περισσοτερο.βλεπε ποστ 163
18-06-2017, 09:16 #168
Αυτο με τη θεση ισχυος ειναι τελειος βλακεια.και για ανδρες και για γυναικες.δηλαδη οι δραστες τι λενε αν δεν μου κατσεις σε απολυω??ε απολυσε με και??στα υπολοιπαδεν πηρα απαντηση ουτε φυσικα απτο αρθρο.δεν απανταει γιατι και πως το κανει αυτο μια γυναικα??
18-06-2017, 10:20 #169
Όχι, δεν μπήκα να το διαβάσω γιατί αυτό είναι απλά εξωφρενικό κι αδύνατο να συμβεί όποιος κι αν το γράψει...άλλωστε κι ο Γιώργος που το διάβασε ούτε αυτός βρήκε εξήγηση για το πως επιβάλλεται σωματικά η γυναίκα στον άντρα...άρα δεν είμαι η μόνη που δεν καταλαβαίνει τι λες οπότε μάλλον εσύ φταις...
Και στην πρώτη παράγραφο του συγκεκριμένου ποστ σου πάλι για σωματική δύναμη μιλάς, δηλαδή πες μου μόνο αυτό αν στο επιτρέπει η αντικοινωνικότητα σου, μπορώ εγώ π.χ. να σε ακινητοποιήσω;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
18-06-2017, 11:55 #170
ε, αφου δεν το διαβασες δηλαδη τι απαντηση περιμενεις;;;
ηδη εχεις μπει στον κοπο να αμφισβητησεις την βιβλιογραφια που παραθετει το αρθρο καθως και τις κυβερνητικες και μη οργανωσεις που αναφερονται στο θεμα γιατι οπως λες ειναι εξωφρενικο και αδυνατο να συμβει κατι τετοιο.
και συνεχιζεις να αμφισβητεις την βιβλιογραφια γιατι δεν καταλαβαινεις την σημασια αυτου που γραφεις.
ομως οι περισσοτεροι-ρες καταλαβαινουν μια χαρα το ατοπημα σου
18-06-2017, 14:29 #171
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
18-06-2017, 15:25 #172
Δεν αμφισβητουμε εσενα νικο αλλα το αρθρο.οταν ενα αρθρο δεν στεκι με τη κοινη λογικη η τουλαχιστον με τη δικη μου λογικη οχι το βικιπεδια αλλα ακομα και τον πατερα μου δεν πιστευω.αν ηταν αληθεια ολα αυτα θα εγραφε και λεπτομεριες.δεν εννοω της σκηνες συνουσιας.π.χτον ακινητοποιησε με οπλο.του εριξε κατι στο ποτο.η οτιδηποτε αλλο.οκ ρε φιλε πες μου εσυενα λογο για ποιο λογο να βιασει μια γυναικα??ενα λογο. Π.χ εχει ψυχολογικα?αντε και πες οτι εχει και φτανη σε αυτο το σημειο.ποσες ειναι ποια που φτανουν στο να βιασουν ανδρες??πανω απο μια δυο δεν ειναι σιγουρα.εδω μας λεει σχεδον για το ιδιο αριθμον γυναικων.ελεος.αν θελει μια γυναικα σεξ/ξεπετα ειναι το μονο ευκολο.δεν θα φταση στο βιασμο
18-06-2017, 17:23 #173
1 υποθετω οτι εχει οτι ψυχολογικα και ο αντρας βιαστης
2 αυτο ειναι πολυ ευκολο , παραθετω λινκ
3 και οι αντρες κανουν μια χαρα ξεπετες μαλιστα αμα τις κανουν με γυναικες, ακριβως οσες ξεπετες κανουν αυτοι κανουν και αυτες.
τα λινγκ..... απο τον καναδα http://equalitycanada.com/why-are-so...xual-violence/
απο το youtube https://www.youtube.com/watch?v=r_ReU95hRvM
απο το cnn μελετη http://edition.cnn.com/2013/10/09/li...ape/index.html
18-06-2017, 17:50 #174
ρε φιλε δεν λεω οτι οι ανδρες δεν κανουν ξεπετες η οι γυναικες.ουτε λεω οτι οι βιαστες δεν εχοθλυν ψυχολογικα. οι γυναικες ακομα και αν εχουν ψυχολογικα παρα πολυ δυσκολα θα φτασουν στο βιασμο υπερβολικα δυσκολα.για τον απλουστατο λογο και μονο οτι σε μια γυναικα δεν λειπει ποτε το σεξ.η μονες γυναικες που κανουν σεξ με το καλησπερα λογο ψυχολογικον αν δεν κανω λαθος ειναι νυμφωμανης.αλλα και εκεινες δεν βιαζουν.με το καλησπερα σεξ ζητανε.δεν εχω ακουσει γενικοτερα γυναικα να βιαζει ανδρα.τελοσπαντων να μην σε κουραζω αλλο.
18-06-2017, 17:52 #175
επεισης δεν μου απαντησες σε κατι ακομα οπως και το αρθρο.γιατι να παθη ψυχολογικα ενας ανδρας αν βιαστει απο γυναικα???
18-06-2017, 19:36 #176
ενταξει,p
ενας αντρας θα παθει απο ενα βιασμο οτι ακριβως και μια γυναικα.ο βιασμος ειναι ενα εγκλημα που ανηκει στα βασανιστηρια.για αυτο το λογο ο νομοθετης τον αντιμετωπιζει ακριβως οπως και τον γυναικειο βιασμο.στην ελλαδα απο το 1984 και μετα.
ενας μαθητης που θα βιαστει η θα θιγει η γενετησια αξιοπρεπεια του δεν θα παθει τιποτα ΛΙΓΟΤΕΡΟ απο μια γυναικα που θα τις συμβει ακριβως το ιδιο. η σεξουαλικη παρενοχληση σε χωρους εργασιας κατα την εργασια η την προσπαθεια ευρεσης εργασιας θιγει εναν αντρα οσο ακριβως και μια γυναικα κτλ
το αν θα εχει ενας αντρας στυση και εκπερματωση κατα την διαρκεια ενος βιασμου δεν εχει καμμια απολυτως σημασια για τον νομοθετη οπως και μια γυναικα αν θα εχει λιπανση και διαστολη του κολπου της καθως και οργασμο κατα την διαρκεια του βιασμου της.
σιγουρα δεν το γνωριζεις, αλλα θα επρεπε να αναρωτηθεις πως ενας αντρας μπορει να εχει διεισδυση στον κολπο μιας γυναικας εαν αυτος δεν εχει διασταλει και λιπανθει.ακομα περισσοτερο δεν γνωριζεις οτι περισσοτερες απο το 40% των βιασμενων γυναικων εχουν οργασμο. διαστολη και λιπανση του γυναικειου κολπου κοινως καυλα......... ο οργασμος μιας γυναικας κατα τον βιασμο της δεν αποτελει τεκμηριο αθωοτητας του βιαστη γιατι ειναι ανακλαστικος οπως σε ολα τα ζωα. ειναι λιγο αστειο αλλα και οι μυθοι περι εγκεφαλικου...γυναικειου οργασμου θα πρεπει καποτε να καταριφθουν αλλα δεν ειναι επι του παροντος νηματος.
ετσι λοιπον επανερχομαστε κατα καποιο τροπο σε αυτα που εγραψα στην αρχη οπου με λιγκ αλλα μονο για οσους-σες μπουνε στον κοπο να τα διαβασουν αυτα, και οχι για αυτους και αυτες που πουνε αφελως οχι δεν ειναι δυνατον δεν μπορει να συμβαινει κατι τετοιο οπως ο κυκνος....
ελληνικο που γραφει για τον οργασμο κατα την διαρκεια του βιασμου.
http://www.ladylike.gr/articles/colu...s.4657428.html
ξενα που πραματευονται ται ακριβως το ιδιο θεμα
https://www.google.gr/search?q=Orgas...hrome&ie=UTF-8
οπως λοιπον μια γυναικα θα κακοπαθει οταν ενας αντρας την βιασει παρολο που ειχε λιπανση κολπικη διαστολη και οργασμο, ετσι εχει και ενας αντρας θα παθει ακριβως τα ιδια.
πιστευω οτι εδωσα πολυ τροφη για σκεψη, κυριως στις γυναικες που δεν εχουν μπει στον κοπο να μαθουν το σωμα τους.
ομως λιγο ελεος μην αναγκαστω να ανεβαζω λιγκ απο τις ιατρικες μελετες που χρησιμοποιουνται στις δικες και η καθε φεμινιστρια ρατσιστρια μου γραφει οτι ολα αυτα ειναι λαθος ενα μεγαλο ψεμμα κτλ αυριο ειναι δευτερα και παω για δουλεια παλι
18-06-2017, 19:45 #177
Oh really? Σε λίγο θα μας πεις ότι γουστάρουμε και να μας βιάζουν...άσε Νίκο, πάνε στη δουλειά σου αύριο μπας και κάνεις και κάτι χρήσιμο γιατί εδώ δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να αναπαράγεις μπαρούφες...λέω αναπαράγεις μιας κι όπως είπες ο ίδιος νωρίτερα δεν είναι δικά σου λόγια...
Όσο για το αν εμείς είμαστε ρατσίστριες, κοίτα να διορθώσεις πρώτα το δικό σου μισογυνισμό και τα ξαναλέμε...στον Γιώργο απάντησες στην ερώτηση του, εμένα με γράφεις σ' αυτά που δεν έχεις...ακόμα να μας πεις κάτι τόσο απλό όσο πως θα σας κρατήσουμε ακίνητους για να σας βιάσουμε...αυτό πρέπει να γίνει το ανέκδοτο του μήνα...
Μάλλον ξεχνάς ότι μιλάς σε κάποια που έχει δεχτεί σεξουαλική επίθεση και που θυμάται πολύ καλά το πως ΔΕΝ αντιδρούσε το σώμα της στα αγγίγματα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
18-06-2017, 20:26 #178
καλησπερα, δεν εχεις καταλαβει κατι βασικο. ο γιωργος αμφιβαλλει για οσα γραφω αλλα το ψαχνει το θεμα εσυ δεν μπηκες καν στον κοπο να ασχοληθεις. βασικα δεν με ενοχλει αυτο απλα εχεις στερεοτυπα που ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. ολοι μας εχουμε, ο καθε ενας τα δικα του αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι ο κοσμος ειναι διαφορετικος και αυτα που πιστευεις δεν ισχυουν για κανενα νομοθετη κρατος στον κοσμο εκτος σιγκαπουρης και καποιο αλλο ασιατικο που δεν το ξερει ουτε η μανα του, ουτε εγω το θυμαμε!!
18-06-2017, 20:33 #179
Κι όμως το δεύτερο ελληνικό link το διάβασα...και λέει ότι η θετική ας πούμε αντίδραση του γυναικείου οργανισμού συμβαίνει σε κάποιες γυναίκες, όχι σε όλες...
Επίσης εγώ δεν σου μιλάω για το νόμο, εγώ μια πολύ απλή ερώτηση σου έκανα και δεν μπορείς να την απαντήσεις κι είναι βασική...για τελευταία φορά θα την κάνω...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΕΙ; Αν μου δώσεις μια λογική εξήγηση σ' αυτό μπορεί και να το σκεφτώ, αν συνεχίσεις να παραθέτεις link για να μας μπερδεύεις και να μας αποσπάσεις την προσοχή από τ' αυτονόητα σ' εμένα δεν πιάνει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
18-06-2017, 20:34 #180
Δεν ξερω πως και γιατι, αλλα κι εγω εχω ακουσει οτι υπαρχει βιασμος αντρα απο γυναικα και δεν το θεωρω απιθανο...
Ειχα διαβασει για ενα περιστατικο οπου γυναικα εδεσε αντρα (δεν θυμαμαι αν τον ξεγελασε με κινκι καταστασεις η αν του εριξε κατι στο ποτο) και τον σοδομησε με σκουποξυλο μεχρι να ματωσει. Δεν θυμαμαι αν επεζησε κι ολας απο τη ζημια ο αντρας. Αμα δε παθεις ψυχολογικα με αυτο και αμα δεν ειναι βασανιστηριο η κακοποιηση τοτε δεν ξερω τι ειναι.
Επισης οταν ενηλικες γυναικες (συνηθως καθηγητριες) κανουν σεξ με ανηλικα αγορια (μαθητες τους), αυτο αντιμετωπιζεται απο τον νομο ως σεξουαλικη κακοποιηση. Πανε φυλακη.
Θα ανελυα παραπανω γιατι στεκει αυτο αλλα βαριεμαι.
Επισης δεν ξερουμε τι μπορει να περιλαμβανει η σεξουαλικη κακοποιηση προς τον αντρα στην πραξη. Οπως ειχαμε πει και πριν οταν μιλουσαμε για τις αντιθετες περιπτωσεις, σκοπος δεν ειναι να ξεκαυλωσεις, σκοπος ειναι να ασκησεις ψυχολογικη βια. Και μια χαρα γινεται και σε αντρα αυτο φανταζομαι.
Η μονη μου ενσταση ειναι στα ποσοστα...δεν ειδα τις ερευνες αλλα απο οτι ειπατε ειναι ιδια υποτιθεται τα ποσοστα βιασμων απο γυναικες σε συγκριση με αυτους απο αντρες; Εκει λιγο δυσκολευομαι να το πιστεψω.
Γιατι κακα τα ψεμματα ο αντρας εχει απο τη φυση του περισσοτερη ροπη στην επιβολη και την βια.