Results 1 to 15 of 21
Thread: Τι θα κανατε αν...
-
13-06-2017, 12:30 #1
Τι θα κανατε αν...
Τι θα κάνατε αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στο να δείξετε την αδυναμία σας και στο να ηρεμήσετε;
Έχετε χωρίσει ας πούμε κι έχετε "μοιράσει" τις περιοχές σας, εδώ θα πηγαίνεις εσύ, αυτό το μέρος το κρατάω εγώ, αυτό εσύ...
Τι γίνεται αν ξαφνικά ο άλλος σκάσει μύτη στην "δική σας" περιοχή άνετος κι ωραίος; Του το λέτε και του υπενθυμίζετε ευγενικά την άτυπη συμφωνία; Δεν θέλετε να πάψετε να πηγαίνετε εσείς εκεί, αλλά ούτε να τον βλέπετε συνεχώς μπροστά σας, του παραχωρήσατε εξάλλου άλλα μέρη κοινά και το σεβαστήκατε να μην ξαναπατήσετε ποτέ το πόδι σας εκεί. Ηταν παραπάνω απο δίκαιη η μοιρασιά.
Αυτό θα δείξει βεβαίως αδυναμία, αλλά και τι σημασία έχει αν έχει τελικά. Θα δείξει και το κάτα πόσο ο άλλος θα σεβαστεί αυτό που του ζητάτε από την άλλη.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο της αθόρυβης απομάκρυνσης. Σταματάτε εσείς να πηγαίνετε εκεί χωρίς να πείτε ή να δείξετε τίποτα. Αυτός πάλι θα καταλάβει οτι το κάνατε για αυτόν βέβαια και δεν ξαναπήγατε αλλά θα έχετε τουλάχιστον το κεφάλι σας ήσυχο. Απλά χάνετε ένα μέρος που σας άρεσε.
Και υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο, καρναβάλι θα το πω εγώ. Συνεχίζετε να πηγαίνετε κανονικά κάνοντας τους τυφλούς και τους άνετους.
Τι θα κάνατε;
- 13-06-2017, 13:13 #2
Εγώ είμαι καρναβάλι θα έκανα το τελευταίο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-06-2017, 13:39 #3
13-06-2017, 14:24 #4
Μετα απο πολλες σκεψεις κ καποιες σχεσεις εγω αποφασισα πλεον οτι σημασια εχει η ηρεμια μου!αν μου αρεσει τοσο πολυ το μερος αυτο αλλα με ενοχλει που βλεπω τον αλλον απλα σταματαω να παω κ ας πει οτι θελει!εγω να μαι καλα,ειδα κ οταν σκεφτομουν τι θα πει ο αλλος κ το παιζα "ευρωπαια"εγω εσκαγα!!αν παλι δεν με ενοχλει κ τοσο να τον δω τοτε θα πηγαινα!σημασια παντα θα ειχε πως θα αισθανομουν εγω!
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
13-06-2017, 14:26 #5
13-06-2017, 14:31 #6
σορυ αλλα δεν καταλαβα γιατι πρεπει να χωρισετε μεροι??ας πηγενη ο καθενας εκει που θελει.και αν δεν θελεις να βλεπεστε εσυ δεν πας.η πας της μερες που πιστευης οτι δεν θα πηγενη εκεινος
13-06-2017, 14:35 #7
Συμφωνω...αναλογα το πως νιωθεις. Μου εχει τυχει να αποφευγω να παω σε μερη που μου αρεζαν εξαιτιας ενος πρωην αλλα καποια στιγμη ειπα δε γαμιεται; Δε γινεται να εχει ακομα επιρροη στο τι κανεις και που πας καποιος που πλεον δε σημαινει κατι για εσενα...οποτε το ειδα ετσι μετα.
Οτι ποιος εισαι ρε φιλε που δεν θα παω οπου θελω επειδη πας εσυ; Σου ανηκουν ολα τα ωραια μερη που γουσταρω;
Οταν ενιωσα οτι μπορω να το/τον αγνοω αρχισα να πηγαινω παλι...
Το να του μιλησεις δεν το βρισκω καλη ιδεα...εγω τουλάχιστον δεν θα ήθελα να του δωσω δικαιωμα να καταλαβει οτι ακομα ασκει επιρροη (εστω και αρνητικη) πανω μου. Θα απομακρυνομουν στη θεση σου ψυχραιμα σα να μη συμβαινει τιποτα. Που οκ σιγα, οντως δεν συμβαινει και τιποτα....
Μη σκας...
13-06-2017, 15:15 #8
ΚΙ εγω την ηρεμία μου σκέφτομαι κυρίως.
Το καρναβάλι το απορρίπτω στο μυαλό μου ως ενδεχόμενο για αυτόν ακριβώς το λόγο. Μπορώ να το κάνω πολύ πετυχημένα, αλλά δεν θέλω άλλα καρναβάλια, τα χω κανει στο παρελθόν χόρτασα.
Τείνω προς το πρώτο ενδεχόμενο. Να μιλήσω ανοιχτά δηλαδή αδιαφορώντας για το τι θα καταλάβει κι αν τον "ανεβάσω". Δεν θέλω να του "παραχωρήσω" τον συγκεκριμένο χώρο, έχω κάνει γνωστούς εκεί, περνάω καλά ....θεωρώ πως δεν το σεβάστηκε κάπως παρόλο που τυπικά αντιλαμβάνομαι φυσικά οτι δεν εχω δικαίωμα να του πω πού θα πάει και πού όχι. Θα ειχε μεγάλη σημασία για μένα να δω αν θα το σεβαστεί αυτό ή όχι.
13-06-2017, 15:17 #9
Προτιμαται η αθορυβη απομακρυνση ...........δεν ειμαι υπερ των λογομαχιων , η πολλων πολλων εξηγησεων ......
13-06-2017, 15:29 #10
Συγνωμη αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να του πεις τιποτα!αφου σου αρεσει τοσο πολυ εκει συνεχεισε να πηγαινεις κ μην σε νοιαζει τι κανει αυτος!γιατι εχει τοση σημασια αν θα το σεβαστει?μπορει κ σε αυτον να αρεσει αυτος ο χωρος κ ας τον πηγες εσυ πρωτη φορα εκει!δεν κολλαει καπου ο σεβασμος εδω!
13-06-2017, 15:34 #11
Δεν νομιζω πως εχει σημασια αν το σεβαστει αυτο η οχι, χωρισατε, τελειωσε, τι σε νοιαζει; Ακομα φαγουριζεσαι δηλαδη...επισης δεν εχει λογο να το σεβαστει...ακριβως επειδη χωρισατε, τελειωσε, δεν εχει σημασια τι θες. Οπως δεν θα επρεπε να εχει σημασια για εσενα το που παει.
Εγω θα απομακρυνομουν μεχρι να παψει να με νοιαζει η παρουσια του (χωρις να σημαινει καρναβαλια αυτο, αμα δε σε νοιαζει πργαματικα δεν εχει καρναβαλια)...αλλα αφου προτιμας να μιλησεις, δοκιμασε το τι να σου πω...φοβαμαι απλα μη σου βγει σε κακο.
13-06-2017, 15:56 #12
13-06-2017, 15:59 #13
Ρε ελισαβετ μηπως λεω μηπως ειναι κατι αλλο που θελεις να πεις κ βρηκες μια αφορμη?
13-06-2017, 16:51 #14
Λοιπον, απανταω σε ολους γιατί δεν είμαι απο υπολογιστη κ δεν ξέρω πως να κάνω παράθεση αποδω.
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.
Να εξηγηθω λίγο.
Είναι μια σχέση που τελειωσε με τον χειροτερο τροπο αλλά με εναν ανθρωπο που σημαίνει πολλά για μένα. Δεν έχω ερωτικά συναισθήματα πια για αυτον, αλλά ανθρωπινα τον νοιαζομαι κ τον αγαπώ.
Παρολα τα όσα γίνανε συμφωνησαμε να κρατήσουμε μια ανθρώπινη επαφη, δεν είμαστε μαλωμενοι δηλαδή, αν τον δω τυχαία κάπου θα τον χαιρετησω κ αυτός εμένα. Η μια στο τοσο θα ανταλλαξουμε καποια μνμ του στυλ τι κανεις κτλ. Ομως του εξήγησα απο την αρχη οτι πολλά πολλά δεν θέλω. Του είχα απίστευτο θυμό όταν χωρίσαμε κ εκανα μεγάλη προσπαθεια να το ελεγξω αυτό κ να μη πω πραγματα που δεν έπρεπε οποτε δεν θέλω σε καμια περιπτωση να ρισκαρω μια πιο στενή σχέση.
Οχι, δεν θα μου είναι αδιάφορος αν τον συναντάω εκεί. Μπορω να κάνω την αδιάφορη αλλά αυτό το θεωρώ καρναβάλι κ δεν το θέλω. Ξέρει κι αυτός οτι δεν είμαι αδιάφορη όπως ξέρω κ εγώ πως ουτε αυτός είναι. Οποτε σε τέτοιο παιχνιδακι δεν θα παίξω.
Επειδή ξέραμε λοιπον κι οι δυο οτι δεν είμαστε αδιάφοροι συμφωνησαμε άτυπα μεταξύ μας να μην ξυνουμε πληγές κ να μην προκαλούμε ο ένας τον άλλον. Αυτό εγώ το τήρησα. Εξαφανιστηκα απο κοινούς γνωστούς απο μέρη που ημασταν μαζί, απο παντού. Τώρα ξαφνικα σκάει μύτη σε ενα μέρος που ξέρει οτι εγώ συχναζω κ εχω την παρεα μου εκει χωρίς αυτός να σύχναζε ποτε εκεί πριν.
Ναι δεν έχω δικαίωμα να του πω που θα παει, αλλά αυτό εγώ το θεωρώ παραβίαση της συμφωνίας μας όσο παράλογο κ αν ακούγεται. Γιαυτό μιλώ για σεβασμο.
Ισως δεν το σκέφτηκε καλά...δεν ξέρω για ποιο λογο το κανει.
Σκέφτομαι να του εξηγήσω απλα κ ανθρωπινα πως νιώθω. Αν το σεβαστεί καλώς, αν όχι απλα δεν θα ξαναπαω εγώ εκεί.
Δεν κρύβω πάντως οτι θα απογοητεύτω πολύ αν δε το σεβαστεί.
13-06-2017, 18:52 #15
Εγω λεω σε πρωτη φαση να του μιλησεις , κι αν δεν συνεργαστει , απομακρυνσου εσυ απο το μερος αυτο, οσο κι αν σου αρεσει εκει .............