Θα 'θελα αυτη η κατηγορια να ειναι λιγοτερο προσβλητικη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Ξαναδιάβασε το αρχικό μήνυμά μου, ξαναδιάβασε μετά το δεύτερο μήνυμά μου που απευθύνεται σε εσένα και ξαναδιάβασε και το δικό σου στο τέλος. Έχεις λάθος, αλλά δεν συνεχίζω, γιατί συνεχίζεις να με προσβάλλεις. Ευτυχώς που το φόρουμ είναι δημόσιο και κρίνουν και αυτοί που έχουν λογαριασμό και αυτοί που δεν έχουν, τα μηνύματά μας.
    Εν οιδα , ασε , ειναι εριστικη η κοπελα , και με μενα ταβαλε , που προσπαθω παντα ναμαι μετριοπαθης στις απαντησεις μου , και να μην προβαινω σε κατηγοριες ..........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εν οιδα , ασε , ειναι εριστικη η κοπελα , και με μενα ταβαλε , που προσπαθω παντα ναμαι μετριοπαθης στις απαντησεις μου , και να μην προβαινω σε κατηγοριες ..........
    Δεν με ενδιαφέρει τι πρόβλημα προσωπικό έχει ο καθένας, είτε έχει κόμπλεξ, είτε δεν έκανε ή δεν έχει καλή ζωή. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κατηγορείς, άγνωστα άτομα, που δεν ξέρεις τι ζωή έχουν ή τι έχουν κάνει, βγάζοντας δικά σου συμπεράσματα σε κάθε μήνυμα ενός αγνώστου για να τσακωθείς. Όλοι εδώ ήμαστε για να συζητάμε ήρεμα, ανταλλάσσοντας απόψεις. Τώρα αν βλέπει παντού εχθρούς η νηματοθέτρια, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

Senior Member
    Δηλαδή με την ίδια λογική, αν υπήρχαν θέματα που κατηγορούν μόνο τους άντρες, θα έφευγαν από την συζήτηση οι άντρες και θα έμεναν μόνο οι γυναίκες, να συζητούν. Δεν ξέρω άλλα θέματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα θέμα που να κατηγορεί εξ' ολοκλήρου τις γυναίκες και στα δικά μου νήματα που άνοιξα, δεν υπήρξε κατηγόρια, αλλά προβληματισμός. Το να κατηγορείς κάποιον είτε άντρα, είτε γυναίκα, δεν λύνεται το όποιο πρόβλημα που έχει κάποιος. Το να προβληματίζεσαι γι'αυτό, παίρνοντας όλα τα ενδεχόμενα, σε βοηθάει να καταλάβεις καλύτερα μερικά πράγματα. Προσωπικά εγώ βοηθήθηκα από τις απαντήσεις σας και ας πιστεύετε, ότι δεν τις διάβαζα καν, εννοώ για τις απαντήσεις των γυναικών στο νήμα μου. Τις διάβαζα και προσπαθούσα να καταλάβω καλύτερα τα πράγματα.
    Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεις...
    Ναι υπάρχουν πολλά νήματα εδώ όπου οι απόψεις που ακούγονται είναι "οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα", "οι γυναίκες είναι ρηχά άτομα και δεν νοιάζονται για τον χαρακτήρα" και διάφορα τέτοια. Σε αυτά θεωρώ πως δεν αξίζει κανείς να απαντάει ειδικά αν το χει δοκιμάσει κι έχει δει πως οι άλλοι συνεχίζουν το τροπάριο τους. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει οτι θέλει. Εγώ τέτοιες απόψεις τις θεωρώ βλακείες κι αυτο δικαίωμα μου είναι.
    Τώρα αν αυτά γράφτηκαν σε δικό σου θέμα ή όχι, δεν θυμάμαι, δεν κρατάω και λίστα με το τι έχει πει ο καθένας και βαριέμαι να ψάχνω κιόλας, αλλά από όσο θυμάμαι εσύ είσαι σχετικά καινούργιος, εδώ υπάρχει ένα παρόμοιο θέμα κάθε τρεις κ λίγο.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεις...
    Ναι υπάρχουν πολλά νήματα εδώ όπου οι απόψεις που ακούγονται είναι "οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το χρήμα", "οι γυναίκες είναι ρηχά άτομα και δεν νοιάζονται για τον χαρακτήρα" και διάφορα τέτοια. Σε αυτά θεωρώ πως δεν αξίζει κανείς να απαντάει ειδικά αν το χει δοκιμάσει κι έχει δει πως οι άλλοι συνεχίζουν το τροπάριο τους. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει οτι θέλει. Εγώ τέτοιες απόψεις τις θεωρώ βλακείες κι αυτο δικαίωμα μου είναι.
    Τώρα αν αυτά γράφτηκαν σε δικό σου θέμα ή όχι, δεν θυμάμαι, δεν κρατάω και λίστα με το τι έχει πει ο καθένας και βαριέμαι να ψάχνω κιόλας, αλλά από όσο θυμάμαι εσύ είσαι σχετικά καινούργιος, εδώ υπάρχει ένα παρόμοιο θέμα κάθε τρεις κ λίγο.
    Όπως εξήγησα και σε άλλο μέλος εδώ. Δεν έχω δει όλα τα θέματα, δεν έχω σχετικά πολύ ελεύθερο χρόνο για να διαβάζω όλα τα θέματα. Σε όσα έχω δει εγώ, δεν έχω δει κάτι προσβλητικό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα που προσβάλλουν τις γυναίκες. Και πρόσθεσα, ότι είτε επιτήθεσε σε άντρες, είτε σε γυναίκες, όποιος και να επιτίθεται, απλά δεν του λύνεται το πρόβλημα ή τον όποιο προβληματισμό του, με το να επιτίθεται σε ένα από τα δύο φύλλα ή και στα δύο. Πρόσθεσα επίσης, εκεί που ανέφερες, ότι δεν σχολιάζουν οι γυναίκες, όταν δουν ένα τέτοιο προσβλητικό θέμα για εκείνες. Πρώτον συμφωνώ σε αυτό, δεύτερον πρόσθεσα ότι με την ίδια λογική άμα γίνονται θέματα που προσβάλλουν τους άντρες, τότε θα υπήρχε πλήρη συμμετοχή των γυναικών; Γιατί έτσι όπως το ανέφερες, μου εξηγείς και εμένα έμμεσα, γιατί κάποιες κοπέλες ενώ συμμετείχατε στο θέμα μου, μετά φύγατε και λέω μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και στο δικό μου θέμα και φύγατε. Αυτή είναι η σκέψη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dark life View Post
    Καλησπερα
    Θα θελα πολυ να βοηθησω καποιον που το εχει αναγκη εδω μεσα και να βοηθηθω κι εγω αλλα οταν βλεπω συνεχως κατ' επαναληψη να γινονται προσβολες του τυπου "βρες καμια χοντρη", "οι ξενες ειναι καλυτερες" και αλλα τετοια ωραια πως να απαντησω; Πραγματικα δεν θελω να τα διαβαζω καν και στενοχωριεμαι. Και βλεπω και απο τις γυναικες να μην υπερασπιζονται τον εαυτο τους και στενοχωριεμαι ακομα πιο πολυ!! Μα καλα εσας τις γυναικες δεν σας ενοχλει να μας βριζουν η να μας απορριπτουν; Η μονη που ειδα οτι απαντησε σε ενα θεμα ειναι η Κυκνος και της εδωσα συγχαρητηρια. Ενταξει. Ειμαι χοντρη, ψυχωτικη και γυναικα αρα εγω δεν εχω δικαιωμα στη ζωη ενω ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν κανενα προβλημα (εδω γελαμε απεριοριστα) και εχουν καθε δικαιωμα να βριζουν, να χλευαζουν και να απορριπτουν τους/τις υπολοιπες. Ωραιο site ψυχολογιας!!
    Νταρκ λαιφ δεν παρακολουθησα γιατι παρεξηγηθηκατε προς το τελος του νηματος, αλλα θα σου απαντησω σε αυτο το αρχικο σου μηνυμα αρχιζοντας με το τελευταιο σου σχολιο, "ωραιο σαιτ ψυχολογιας".
    Καταλαβαινω την δυσαρεακεια σου, κατι στο οποιο αξιζει να δωσεις προσοχη ειναι πως εδω ακριβως ειναι φορουμ και οχι σαιτ ψυχολογιας...πραγμα που θα πει πως δεν επιμελειται κανενας επαγγελματικα οπως στο υπολοιπο σαιτ το τι δημοσιευται, ειναι ενα δημοσιο φορουμ που μπορει να μπει και να γραψει ο καθε πικραμενος...και δεν το λεω υποτιμητικά το πικραμενος, για οντως πικραμενους απο την ζωη ανθρωπους μιλαμε, πικραμενη ειμαι κι εγω :)

Αλλοι ομως εχουν μεγαλυτερο προβλημα άλλοι μικροτερο, αλλοι ειναι πιο προσαρμοσμενοι άλλοι πιο απροσαρμοστοι. Και θα σε ρωτησω εγω λοιπον, γιατι να κατσω να μυγιαστω με το θεμα που ανοιξε ο αλλος που παραπονιεται πως επειδη ειναι κοντος θα του καθονται μονο χοντρες η ο αλλος που καλυπτει την τρομερη του ανασφαλεια με την δικαιολογια ότι οι ξενες ειναι καλυτερες και οι ελληνιδες ειναι ετσι και γιουβετσι και οτι μονο λεφτα θελουν (επειδη μονο ετσι μπορει να διανοηθει ο ερμος οτι θα του καθοταν γυναικα και αρα μαλλον αυτο θα φταιει που δεν τον θελει καμια συμφωνα με την εκλογικευση του);
    Μιλαμε για εξωφρενικες περιπτωσεις.
    Οποτε γιατι να εστιασεις την προσοχη σου σε κάποιον που προφανεστατα εχει απο μονος του προβλημα και να μην την εστιασεις στους πιο συζητησιμους λογικους ανθρωπους στο φορουμ;
    Λες δεν υπερασπιζονται οι γυναικες του φορουμ τον εαυτο τους...μα γιατι να υπερασπιστω τον εαυτο μου σε καποιον που λεει βλακειες πανω στον πονο του και να δωσω αξια στη γνωμη του ενω προφανεστατα δεν ξερει τι λεει και υποφερει ο ιδιος;
    Με φιλικη και καλη διαθεση σου το λεω....βλεπω έχεις μια ευαισθησια και απο την μια ειναι καλο αυτο.
    Απο την αλλη αποστασιοποιησε λιγο τον εαυτο σου απο ολα και μην προβαλλεις πανω σου τον καημο του καθενα...ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.

Senior Member
    Όπως εξήγησα και σε άλλο μέλος εδώ. Δεν έχω δει όλα τα θέματα, δεν έχω σχετικά πολύ ελεύθερο χρόνο για να διαβάζω όλα τα θέματα. Σε όσα έχω δει εγώ, δεν έχω δει κάτι προσβλητικό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα που προσβάλλουν τις γυναίκες. Και πρόσθεσα, ότι είτε επιτήθεσε σε άντρες, είτε σε γυναίκες, όποιος και να επιτίθεται, απλά δεν του λύνεται το πρόβλημα ή τον όποιο προβληματισμό του, με το να επιτίθεται σε ένα από τα δύο φύλλα ή και στα δύο. Πρόσθεσα επίσης, εκεί που ανέφερες, ότι δεν σχολιάζουν οι γυναίκες, όταν δουν ένα τέτοιο προσβλητικό θέμα για εκείνες. Πρώτον συμφωνώ σε αυτό, δεύτερον πρόσθεσα ότι με την ίδια λογική άμα γίνονται θέματα που προσβάλλουν τους άντρες, τότε θα υπήρχε πλήρη συμμετοχή των γυναικών; Γιατί έτσι όπως το ανέφερες, μου εξηγείς και εμένα έμμεσα, γιατί κάποιες κοπέλες ενώ συμμετείχατε στο θέμα μου, μετά φύγατε και λέω μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο και στο δικό μου θέμα και φύγατε. Αυτή είναι η σκέψη μου.
    Σε εχω καταλαβει εν οιδα...παρεξηγηθηκες σε αυτο το νημα τωρα, δεν ειπες κατι το παραλογο, απλα ισως δεν το εξεφρασες ξεκαθαρα για αυτο παρεξηγηθηκες...και δεν ειχες και κακη προθεση.

Και μιας και το εφερε η κουβεντα προσωπικα σταματησα να απαντω στο νημα σου επειδη ειχα βαρεθει να γραφω τα ιδια και τα ιδια...ε αμα δεν βοηθαει κατι δεν εχει νοημα να συνεχισεις να το κανεις, ετσι δεν ειναι;
    Εκτος αυτου αν παρακολουθουσες το φορουμ για λιγο διαστημα θα εβλεπες οτι ενα σωρο αντρες ανοιγουν το ιδιο πανω κατω θεμα...ε αμα σε καθε καινουριο θεμα επιμενει ο αλλος να μη σε πιστευει κι ολας οταν προσφερεις τη γνωμη σου ως γυναικα ε ποσες φορες να εχεις την ορεξη/υπομονη κι επιμονη να επαναληφθεις; :P

Οσο για τα προσβλητικα νηματα οπως ειπα και στην νταρκ λαιφ...ειμαι της λογικης "μην ταϊζετε το τρολ" τοσο απλα. Που παιζει και να μην μιλαμε για τρολ αλλα για τυπους με σοβαρο προβλημα/κομπλεξ/συμπλεγμα οπως θες πες το που δεν περνανε και πολυ καλα με την παρτη τους και δεν θα προσεφερε κατι το να ασχοληθω, μονο θα χαλιομουν. Οπως ειπε και η ελισαβετ αμα απαντησες δυο τρεις τεσσερις φορες και δεν πιανει τοπο τιποτα ε μετα λες οκ, δεν επιμενω αλλο και απλα δεν ασχολεισαι....

Senior Member
    Πολλές φορές υπαρχουν προσβλητικά σχόλια αν και αυτό το βρίσκω φυσιολογικό σε ένα φόρουμ όπως αυτό εδώ που μπορεί να γράφει ο οποιοσδήποτε και όπως εξήγησα και στην dark life προσωπικά δεν νιώθω να προσβάλλομαι. Και σήμερα ας πούμε υπάρχει θέμα με έναν τύπο που λέει οτι πρέπει να συμβιβαστεί με μια χοντρή επειδή οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν την αξία του ξέρω γω. Ή όπως τα σχόλια που σου ανέφερα που πολύ πιθανόν να ήταν και στο δικό σου θέμα, δεν θυμάμαι.
    Τέτοιες απόψεις όταν εκφράζονται απλά δεν μπορούν να πάνε την κουβέντα παραπέρα. Τι άλλο να πούμε πχ με έναν τύπο που θεωρεί πως οι γυναίκες δεν τον θέλουν επειδή δεν είναι πλούσιος;

Στο δικό σου νήμα, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά θυμάμαι να υπάρχει κάτι ανάλογο. Για να βοηθηθεί κάποιος, πρέπει να θέλει κιόλας, να είναι έτοιμος να ακούσει. Αν εγώ ή η καθεμιά μας του εξηγούμε οτι, φίλε μου ψάξε αλλού, δεν μπορεί να ναι τα μαλλιά σου πρόβλημα ή το οτι δεν έχεις λεφτά κι ο άλλος συνεχίζει να λέει οτι αυτό είναι...ε τι άλλο να πούμε; μετα αποχωρούμε φυσικά γιατι γίνεται βαρετό.

Προσωπικά αν με ρωτάς, όχι δεν έχει σημασία αν είναι από άντρες ή γυναίκες. Αν σε ένα θέμα θεωρήσω οτι δεν υπάρχει διάθεση ναδούμε και τον εαυτό μας και τα ρίχνουμε όλα στους άλλους είτε αυτοί είναι άντρες, είτε γυναίκες είτε οτιδήποτε...ε προτιμώ να μην συμμετέχω, το βρίσκω κουραστικό και βαρετό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πολλές φορές υπαρχουν προσβλητικά σχόλια αν και αυτό το βρίσκω φυσιολογικό σε ένα φόρουμ όπως αυτό εδώ που μπορεί να γράφει ο οποιοσδήποτε και όπως εξήγησα και στην dark life προσωπικά δεν νιώθω να προσβάλλομαι. Και σήμερα ας πούμε υπάρχει θέμα με έναν τύπο που λέει οτι πρέπει να συμβιβαστεί με μια χοντρή επειδή οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν την αξία του ξέρω γω. Ή όπως τα σχόλια που σου ανέφερα που πολύ πιθανόν να ήταν και στο δικό σου θέμα, δεν θυμάμαι.
    Τέτοιες απόψεις όταν εκφράζονται απλά δεν μπορούν να πάνε την κουβέντα παραπέρα. Τι άλλο να πούμε πχ με έναν τύπο που θεωρεί πως οι γυναίκες δεν τον θέλουν επειδή δεν είναι πλούσιος;

Στο δικό σου νήμα, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά θυμάμαι να υπάρχει κάτι ανάλογο. Για να βοηθηθεί κάποιος, πρέπει να θέλει κιόλας, να είναι έτοιμος να ακούσει. Αν εγώ ή η καθεμιά μας του εξηγούμε οτι, φίλε μου ψάξε αλλού, δεν μπορεί να ναι τα μαλλιά σου πρόβλημα ή το οτι δεν έχεις λεφτά κι ο άλλος συνεχίζει να λέει οτι αυτό είναι...ε τι άλλο να πούμε; μετα αποχωρούμε φυσικά γιατι γίνεται βαρετό.

Προσωπικά αν με ρωτάς, όχι δεν έχει σημασία αν είναι από άντρες ή γυναίκες. Αν σε ένα θέμα θεωρήσω οτι δεν υπάρχει διάθεση ναδούμε και τον εαυτό μας και τα ρίχνουμε όλα στους άλλους είτε αυτοί είναι άντρες, είτε γυναίκες είτε οτιδήποτε...ε προτιμώ να μην συμμετέχω, το βρίσκω κουραστικό και βαρετό.

Να πεταχτω σα τη τσουτσου παλι να πω οτι συμφωνω; :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    [/B]

Να πεταχτω σα τη τσουτσου παλι να πω οτι συμφωνω; :P
    Να πεταχτεις φυσικα! Τετοια εισαι :Ρ

Με προλαβες στο προηγουμενο, δεν θα εγραφα τοσα αν ειχα δει το δικο σου, με καλυψες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Δεν νομιζω οτι ησουν και τοσο μετριοπαθης..

Senior Member
    Δεν με ενδιαφέρει τι πρόβλημα προσωπικό έχει ο καθένας, είτε έχει κόμπλεξ, είτε δεν έκανε ή δεν έχει καλή ζωή. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κατηγορείς, άγνωστα άτομα, που δεν ξέρεις τι ζωή έχουν ή τι έχουν κάνει, βγάζοντας δικά σου συμπεράσματα σε κάθε μήνυμα ενός αγνώστου για να τσακωθείς. Όλοι εδώ ήμαστε για να συζητάμε ήρεμα, ανταλλάσσοντας απόψεις. Τώρα αν βλέπει παντού εχθρούς η νηματοθέτρια, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.
    Αρνουμαι να απαντησω εσυ με κατηγορεις τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Απο την αλλη αποστασιοποιησε λιγο τον εαυτο σου απο ολα και μην προβαλλεις πανω σου τον καημο του καθενα...ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω.
    Εχεις δικιο σε αυτο, το κανω. Ενω εμενα με εχουν πληγωσει. Το εχω παρει στραβα αντι να κοιταω τον εαυτο μου κοιταω τους αλλους

Senior Member
    Καλησπερα
    Θα θελα πολυ να βοηθησω καποιον που το εχει αναγκη εδω μεσα και να βοηθηθω κι εγω αλλα οταν βλεπω συνεχως κατ' επαναληψη να γινονται προσβολες του τυπου "βρες καμια χοντρη", "οι ξενες ειναι καλυτερες" και αλλα τετοια ωραια πως να απαντησω; Πραγματικα δεν θελω να τα διαβαζω καν και στενοχωριεμαι. Και βλεπω και απο τις γυναικες να μην υπερασπιζονται τον εαυτο τους και στενοχωριεμαι ακομα πιο πολυ!! Μα καλα εσας τις γυναικες δεν σας ενοχλει να μας βριζουν η να μας απορριπτουν; Η μονη που ειδα οτι απαντησε σε ενα θεμα ειναι η Κυκνος και της εδωσα συγχαρητηρια. Ενταξει. Ειμαι χοντρη, ψυχωτικη και γυναικα αρα εγω δεν εχω δικαιωμα στη ζωη ενω ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν κανενα προβλημα (εδω γελαμε απεριοριστα) και εχουν καθε δικαιωμα να βριζουν, να χλευαζουν και να απορριπτουν τους/τις υπολοιπες. Ωραιο site ψυχολογιας!!
    Να υπερασπιστουμε τον εαυτο μας ως προς τι?αφου του αλλου του αρεσουν η ξενες?τι να κανουμε?ας παει να βρει μια ξενη!ρατσιμος υπαρχει σε χοντρες,αδυνατες,κοντες,αλ� �θωρες κλπ..η λιστα δεν σταματαει!ο καθενας οτι του αρεσει διαλεγει!
    Επισης οταν ανοιγεις ενα θεμα δεν μπορεις να λες εσυ τα δικα σου αλλα να παρεξηγησε με αλλους που εκφραζουν την γνωμη σου,διαφορετικα μην ανοιγεις θεματα αν δεν σου αρεσει να ακους διαφορετικη αποψη!στην ουσια κανεις το ιδιο με αυτο που δεν σου αρεσει!το παν ειναι να τα εχεις εσυ με τον εαυτο σου καλα γιατι αν δεν τα εχεις κ ενας καλος ανθρωπος να σου ερθει εσυ η ιδια θα τον διωξεις με την συμπεριφορα σου γτ θα εισαι απο πριν προκατελλημενη οτι εχει προβλημα!!
    Εδω ο καθενας γραφει οτι θελει,εσυ διαλεγεις τι σου κανει κ τι οχι!δεν μπορεις να αλλαξεις ή να στεναχωριεσαι για το πως σκεφτονται η αλλοι!το μονο πραγμα που μπορεις ειναι να ασχολεισαι με τον εαυτο σου κ οποιος σου κανει καλως οποιος δεν μακρια σου!
    Last edited by pink floyd; 12-06-2017 at 12:33.
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Δεν νομιζω οτι ησουν και τοσο μετριοπαθης..

Ισως δεν τα καταφερα , δεν εχω διαθεση για λογομαχιες , προσπαθω παντα να ειμαι μετριοπαθης και να μην φουντωνω συζητησεις ......ki εσυ μην εισαι τοσο αυστηρη , ........
    Last edited by Macgyver; 12-06-2017 at 12:30.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345