Θα 'θελα αυτη η κατηγορια να ειναι λιγοτερο προσβλητικη - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    συγγνωμη τωρα το ειδα.δεν πειραζη απο περιεργεια ρωτησα.και δεν ηθελα να ρωτησω προσωπικα πραγματα αλοιμονο.μονο ηλικια ρωτησα.σεβαστο
    Ηδη ειπα πολλα πιστευω αλλα δεν τα ξερουνε πολλοι ολα αυτα γι'αυτο

Senior Member
    Quote Originally Posted by dark life View Post
    Και γιατι παρακαλω σου αρεσουν οι παχουλες; Για να ξερω αν μου λες αληθεια
    Γιατί μου βγάζουν περισσότερο πάθος και είναι πιο τρυφερές και πιο kinky

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Γιατί μου βγάζουν περισσότερο πάθος και είναι πιο τρυφερές και πιο kinky
    Α ενταξει τοτε

Senior Member
    Καλησπερα
    Θα θελα πολυ να βοηθησω καποιον που το εχει αναγκη εδω μεσα και να βοηθηθω κι εγω αλλα οταν βλεπω συνεχως κατ' επαναληψη να γινονται προσβολες του τυπου "βρες καμια χοντρη", "οι ξενες ειναι καλυτερες" και αλλα τετοια ωραια πως να απαντησω; Πραγματικα δεν θελω να τα διαβαζω καν και στενοχωριεμαι. Και βλεπω και απο τις γυναικες να μην υπερασπιζονται τον εαυτο τους και στενοχωριεμαι ακομα πιο πολυ!! Μα καλα εσας τις γυναικες δεν σας ενοχλει να μας βριζουν η να μας απορριπτουν; Η μονη που ειδα οτι απαντησε σε ενα θεμα ειναι η Κυκνος και της εδωσα συγχαρητηρια. Ενταξει. Ειμαι χοντρη, ψυχωτικη και γυναικα αρα εγω δεν εχω δικαιωμα στη ζωη ενω ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν κανενα προβλημα (εδω γελαμε απεριοριστα) και εχουν καθε δικαιωμα να βριζουν, να χλευαζουν και να απορριπτουν τους/τις υπολοιπες. Ωραιο site ψυχολογιας!!
    Γεια σου dark life :)

Μην στεναχωριέσαι και χαλιέσαι άδικα κορίτσι μου για άτομα που δεν αξίζουν...κι ένα από τα άτομα αυτά που βρίζουν όπως λες είχε φάει ban δύο φορές οπότε καταλαβαίνεις το ποιόν του...η μόνη μου ένσταση είναι στο ότι δεν φταίει το site, θεωρώ ότι η διαχείριση επεμβαίνει όπου χρειάζεται, αλλά μερικά άτομα που είναι γεμάτα κόμπλεξ, μίσος, με κακή ανατροφή και τρομερά αγενείς και κάτι τέτοιοι δεν αξίζουν να τους δίνουμε σημασία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου dark life :)

Μην στεναχωριέσαι και χαλιέσαι άδικα κορίτσι μου για άτομα που δεν αξίζουν...κι ένα από τα άτομα αυτά που βρίζουν όπως λες είχε φάει ban δύο φορές οπότε καταλαβαίνεις το ποιόν του...η μόνη μου ένσταση είναι στο ότι δεν φταίει το site, θεωρώ ότι η διαχείριση επεμβαίνει όπου χρειάζεται, αλλά μερικά άτομα που είναι γεμάτα κόμπλεξ, μίσος, με κακή ανατροφή και τρομερά αγενείς και κάτι τέτοιοι δεν αξίζουν να τους δίνουμε σημασία...
    Εχεις δικιο κυκνεεε :( :( :(

Senior Member
    Εχεις δικιο κυκνεεε :( :( :(
    Καλημέρα! :) Πώς είσαι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα! :) Πώς είσαι;
    Δεν ειμαι και τοσο καλα..Καλημερα!!

Senior Member
    Δεν ειμαι και τοσο καλα..Καλημερα!!
    Ούτε κι εγώ ιδιαίτερα σήμερα...
    Γιατί έτσι εσύ; Αν θέλεις βέβαια να πεις...

Senior Member
    Καλησπερα
    Θα θελα πολυ να βοηθησω καποιον που το εχει αναγκη εδω μεσα και να βοηθηθω κι εγω αλλα οταν βλεπω συνεχως κατ' επαναληψη να γινονται προσβολες του τυπου "βρες καμια χοντρη", "οι ξενες ειναι καλυτερες" και αλλα τετοια ωραια πως να απαντησω; Πραγματικα δεν θελω να τα διαβαζω καν και στενοχωριεμαι. Και βλεπω και απο τις γυναικες να μην υπερασπιζονται τον εαυτο τους και στενοχωριεμαι ακομα πιο πολυ!! Μα καλα εσας τις γυναικες δεν σας ενοχλει να μας βριζουν η να μας απορριπτουν; Η μονη που ειδα οτι απαντησε σε ενα θεμα ειναι η Κυκνος και της εδωσα συγχαρητηρια. Ενταξει. Ειμαι χοντρη, ψυχωτικη και γυναικα αρα εγω δεν εχω δικαιωμα στη ζωη ενω ολοι οι υπολοιποι δεν εχουν κανενα προβλημα (εδω γελαμε απεριοριστα) και εχουν καθε δικαιωμα να βριζουν, να χλευαζουν και να απορριπτουν τους/τις υπολοιπες. Ωραιο site ψυχολογιας!!
    Kαλημέρα dark life
    Τα θέματα που βλέπεις εδώ να κατηγορούν τις γυναίκες είναι πιο συχνά από ότι φαντάζεσαι και τα ξεκινούν συνεχώς τα ίδια πρόσωπα.
    Έχουν απαντήσει στα θέματα αυτά αρκετές κοπέλες (και εγώ) αλλά δεν γίνεται συνεχώς να λέμε τα ίδια και τα ίδια. 'Αλλοι τα γράφουν για να προκαλέσουν απλώς, άλλοι γιατί αυτή είναι η γνώμη τους όντως.
    Προσωπικά δεν νιώθω να προσβάλλομαι από τέτοια ούτε θεωρώ πως προσβάλλει καμιά γυναίκα, τον εαυτό του προσβάλλει αυτός που τα γράφει οπότε από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα να απαντάς.
    Μη τα παίρνεις τόσο προσωπικά και νιώθεις συνεχώς οτι πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Το αν έχεις παραπάνω κιλά, αν είσαι ψηλή ή κοντή ή έχεις κάποιο θέμα με την υγεία σου φυσικά και δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσεις, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Κράτα την γνώμη αυτών που σε ενδιαφέρουν και για τους υπόλοιπους απλά δείξε αδιαφορία! Και γενικά για την ζωή σου το λέω αυτό, όχι μόνο εδώ μέσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου με αυτούς που δεν μπορούν να καταλάβουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Kαλημέρα dark life
    Τα θέματα που βλέπεις εδώ να κατηγορούν τις γυναίκες είναι πιο συχνά από ότι φαντάζεσαι και τα ξεκινούν συνεχώς τα ίδια πρόσωπα.
    Έχουν απαντήσει στα θέματα αυτά αρκετές κοπέλες (και εγώ) αλλά δεν γίνεται συνεχώς να λέμε τα ίδια και τα ίδια. 'Αλλοι τα γράφουν για να προκαλέσουν απλώς, άλλοι γιατί αυτή είναι η γνώμη τους όντως.
    Προσωπικά δεν νιώθω να προσβάλλομαι από τέτοια ούτε θεωρώ πως προσβάλλει καμιά γυναίκα, τον εαυτό του προσβάλλει αυτός που τα γράφει οπότε από ένα σημείο και μετά δεν έχει νόημα να απαντάς.
    Μη τα παίρνεις τόσο προσωπικά και νιώθεις συνεχώς οτι πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Το αν έχεις παραπάνω κιλά, αν είσαι ψηλή ή κοντή ή έχεις κάποιο θέμα με την υγεία σου φυσικά και δεν σου αφαιρεί το δικαίωμα να ζήσεις, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Κράτα την γνώμη αυτών που σε ενδιαφέρουν και για τους υπόλοιπους απλά δείξε αδιαφορία! Και γενικά για την ζωή σου το λέω αυτό, όχι μόνο εδώ μέσα. Μην χάνεις τον χρόνο σου με αυτούς που δεν μπορούν να καταλάβουν.
    Εχεις δικιο ελισαβετ σ'ευχαριστω! Αλλα ειναι πολυ λιγοι οι καλοι ανθρωποι μπορει και ανυπαρκτοι! :(

Senior Member
    Ούτε κι εγώ ιδιαίτερα σήμερα...
    Γιατί έτσι εσύ; Αν θέλεις βέβαια να πεις...
    Κατι προσωπικα μου δεν θελω να πω. Απλα εχω κουραστει απο ολους και απο ολα. Ειμαι καλυτερα απο αλλες φορες αλλα ειναι πολλα μαζεμενα! Εσυ τι εχεις;

Senior Member
    Κατι προσωπικα μου δεν θελω να πω. Απλα εχω κουραστει απο ολους και απο ολα. Ειμαι καλυτερα απο αλλες φορες αλλα ειναι πολλα μαζεμενα! Εσυ τι εχεις;
    Οκ, κανένα πρόβλημα :) Εγώ έχει δύο βράδια συνεχόμενα που δεν κοιμάμαι πολύ καλά γιατί βλέπω εφιάλτες κι έχω κουραστεί κι εγώ λιγάκι...αυτή τη στιγμή π.χ. νιώθω μεγάλη ένταση...

Senior Member
    Οκ, κανένα πρόβλημα :) Εγώ έχει δύο βράδια συνεχόμενα που δεν κοιμάμαι πολύ καλά γιατί βλέπω εφιάλτες κι έχω κουραστεί κι εγώ λιγάκι...αυτή τη στιγμή π.χ. νιώθω μεγάλη ένταση...
    Εγω νιωθω λιγο καλυτερα τωρα που τα συζηταμε εσυ; Σ'ευχαριστω κιολας. Αυτο που με εχει πονεσει πιο πολυ στη ζωη μου ειναι η απορριψη και η μοναξια και τα φεραμε εχτες στο προσκηνιο και τωρα τα επεξεργαζομαι. Παντα πιστευα οτι οι αντρες δεν ηθελαν σχεση μονο σεξ και ολοι απατουσαν αλλα τωρα βλεπω οτι δεν ειναι ετσι και αυτο με χαροποιει αλλα απο την αλλη θυμαμαι οσα εχω περασει. Εσυ γιατι εχεις ενταση;

Senior Member
    Εγω νιωθω λιγο καλυτερα τωρα που τα συζηταμε εσυ; Σ'ευχαριστω κιολας. Αυτο που με εχει πονεσει πιο πολυ στη ζωη μου ειναι η απορριψη και η μοναξια και τα φεραμε εχτες στο προσκηνιο και τωρα τα επεξεργαζομαι. Παντα πιστευα οτι οι αντρες δεν ηθελαν σχεση μονο σεξ και ολοι απατουσαν αλλα τωρα βλεπω οτι δεν ειναι ετσι και αυτο με χαροποιει αλλα απο την αλλη θυμαμαι οσα εχω περασει. Εσυ γιατι εχεις ενταση;
    Ναι κι εγώ νιώθω καλύτερα έτσι και χαίρομαι που το νιώθεις κι εσύ :) Δεν ξέρω ακριβώς το λόγο της έντασης, ίσως να με είχαν ταράξει οι εφιάλτες και να ήταν λόγω αυτού και του κακού ύπνου...κοιμήθηκα στο ενδιάμεσο κάνα διωράκι και τώρα τουλάχιστον όσον αφορά την ένταση είμαι καλύτερα αλλά εξακολουθώ να νιώθω θλίψη η οποία ενισχύεται απ' το γεγονός ότι βρέχει, με μελαγχολεί η βροχή :(

Η μοναξιά κι εμένα με πονάει ακόμα αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω συμβιβασμούς σε βασικά για μένα θέματα προκειμένου να μην είμαι μόνη...κι αυτό γιατί ούτε έτσι θα ήμουν ευτυχισμένη...όσο για τους άντρες πιστεύω ότι θα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις...

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Kαλημέρα dark life
    Δηλαδή με την ίδια λογική, αν υπήρχαν θέματα που κατηγορούν μόνο τους άντρες, θα έφευγαν από την συζήτηση οι άντρες και θα έμεναν μόνο οι γυναίκες, να συζητούν. Δεν ξέρω άλλα θέματα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανένα θέμα που να κατηγορεί εξ' ολοκλήρου τις γυναίκες και στα δικά μου νήματα που άνοιξα, δεν υπήρξε κατηγόρια, αλλά προβληματισμός. Το να κατηγορείς κάποιον είτε άντρα, είτε γυναίκα, δεν λύνεται το όποιο πρόβλημα που έχει κάποιος. Το να προβληματίζεσαι γι'αυτό, παίρνοντας όλα τα ενδεχόμενα, σε βοηθάει να καταλάβεις καλύτερα μερικά πράγματα. Προσωπικά εγώ βοηθήθηκα από τις απαντήσεις σας και ας πιστεύετε, ότι δεν τις διάβαζα καν, εννοώ για τις απαντήσεις των γυναικών στο νήμα μου. Τις διάβαζα και προσπαθούσα να καταλάβω καλύτερα τα πράγματα.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast