Χωρισαμε οριστικά, αλλά...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Junior Member

Χωρισαμε οριστικά, αλλά...

Γειά σας και από εμένα, είμαι νέο μέλος και ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ το πρόβλημα μου...
    Για να μη σας κουράζω ας ξεκινήσω λοιπόν...

ειμαι 28 χρονων και είχα σχέση με μια κοπέλα (24 εκεινη) για 3 χρόνια, οπου ήταν ότι καλύτερο έχω γνωρίσει και έχω ζήσει έως τώρα...
    Όλα έδειχναν να ήταν φανταστικά, περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί, βρισκόμασταν κάθε μέρα, μιλαγαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, με μηνύματα , κάναμε σχέδια για το μέλλον μας, λέγαμε πως θα αρραβωνιαστουμε επίσημα τους επόμενους 4-5 μήνες, ονειρεομασταν το γάμο μας, πολλά όνειρα...
    Έλεγε πως δεν μπορεί χωρίς εμένα, ότι με αγαπάει, πως είναι ερωτευμένη, πως θέλει να με ακούει και να με βλέπει συνέχεια...

Τα προβλήματα και οι τσακωμοι δεν έλειπαν βέβαια όπου τα ξεπερνουσαμε σχετικα γρήγορα και εύκολα...
    Όχι τπτ σπουδαιο, απλά καθημερινά...

Βέβαια το λάθος μου εδώ είναι πως επειδή ένιωθα πιεσμένος της είχα πει πολλές φορές, πανω στη πιεση και την ενταση, να χωρίσουμε κάτι το οποίο έπαιρνα πίσω μέσα σε 1-2 μερες και της ζητούσα συγγνώμη κι κείνη με δεχόταν πισω...

Ε ώσπου πριν 1 μήνα το ξανά είπα, το πήρα πάλι πίσω... αλλα εκείνη ήταν και είναι ανενδωτη...
    Όχι απλώς δε θελει να είμαστε ξανά μαζί, αλλά δεν θέλει ούτε να με ξέρει, ούτε να μιλήσουμε να το λύσουμε...
    Δεν απαντάει ούτε σε κλήσεις ούτε σε μηνύματα, πουθενά...

Το κακό είναι πως εκτός του ότι κατάλαβα πραγματικά τα λάθη μου, γιατί δυστυχώς εκτίμησα ότι καλύτερο είχα στη ζωή μου αφού το έχασα, θέλω πάλι πίσω της ζωή μας.. Η οποία θα είναι πολύ καλύτερη γιατί πραγματικά κατάλαβα τα λάθη μου γενικότερα και δεν θα τα επαναλάβω ξανα...

Κι αν όμως δε καταφέρω να τη φέρω πίσω, δε θέλω με τπτ να τη χάσω ολοκληρωτικά από τη ζωή μου...

Σας ευχαριστώ, Λεωνίδας.

Senior Member
    Eπειδη μπορει να βαρεθηκε γενικως η κοπελα , ασε λιγο καιρο να περασει , μην δειξεις αδυναμια και τρεχεις απο πισω , ειναι η χειροτερη τακτικη .........δειξε κουλ καλυτερα ......

Senior Member
    Εγώ γιατί νομίζω ότι την έχεις σκασει? έκανε πολύ υπομονή. .. σκέφτηκε ότι αν σου είναι τόσο εύκολο να την αφήνεις και να ξανά γυρίζεις τωρα... αν παντρευοσασταν μετά τι θα γινοταν? τα χρόνια περνάνε. .. δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλά εγώ στη θέση της δεν θα γυρνούσα. .. ειναι ψυχολογικος πόλεμος αυτό που της εκανες... :/
    Last edited by kounelaki1; 12-06-2017 at 14:25.

Senior Member
    φιλαρακι καθε εμποδιο για καλο.αν ειναι για καλο θα γινη.αν οχι δεν θα γινη.απο κει και περα συμφωνο με τον μαγκαιβερ.καλα εκανες και της ζητησες συγγνωμη αλλα απο κει και περα αστην

Miliva21
    Guest
    Στην αρχη μας παρουσιαζεις την ιδανικη σχεση...τοσο ομορφη

Γ αυτο μερικες φορες πρεπει να εκτιμουμε αυτα που εχουμε εκεινη τη στιγμη που τα εχουμε...

Τωρα σοβαρα...ανατωτιεσαι γτ συνεβη αυτο?? ....ειναι ψυχοθφορο να τσακωνεσαι και ν χωριζεις συνεχεια...ΚΑΙ ΟΧΙ...δεν ξεπερναγατε τους χωρισμους σας γρηγορα!!! Γρηγορα θα ηταν να τα βρισκατε μετα απο δεκα λεπτα...οχι μετα απο 2 μερες....αυτο ειναι σε παιζω επδ μπορω...σε κανω οτι θελω σε θεωρω δεδομενη και σε δοκιμαζω....και με το δικιο της κουραστηκε και εκανε και πολυ υπομονη..αλλα η υπομονη φαινεται οτι εφτασε στα ορια της...

Τι μπορεις να κανεις τωρα λεωνιδα (που εχεις κ ωραιο ονομα.....)
    Δν ειμαι σιγουρη....
    Ή καλυτερα να την αφησεις στην ησυχια της χωρις να τη ψαξεις....
    (αλλα δν ειμαι απολυτη γ αυτο)
    Ή να καταλαβεις και να μετανιωσεις γ το λαθος σου και να ριξεις και εσυ τον εγωισμο σου (οπως εκανε κ αυτη τοσο καιρο) να τη ψαξεις, να επιμεινεις και να της αποδειξεις οτι δεν θες και δεν θα την αφησεις να φυγει απο κοντα σου.....

.....εγω σαν μίλιβα αν ημουν στη θεση της και μου ειχες σπασει τα νευρα θα ηθελα να επιμεινεις....αν αδιαφορουσες θα ανεβαζα κι αλλο τον εγωισμο μου και θα ελεγα " καλυτερα ετσι αφου δν με θελεις αλλο δν σε θελω ουτε γω κ δν θα ξαναπροσπαθησω"

Ομως εγω δν ειμαι αυτη.....διαλεξε κ παρε

Senior Member
    Δεν την ηθελες ποτε, απλα σου αρεζε που ειχατε σχεση και την ειχες δεδομενη. Αλλο το θελω και εκτιμω τον ανθρωπο και αλλο θελω και εκτιμω το να εχω σχεση.
    Τωρα απλα σε ετσουξε που εκεινη εβαλε οντως τελος...
    Ειναι απλα ο εγωισμος σου, δεν την αγαπας.
    Αφησε την ησυχη καλυτερα και δες να ερωτευτεις καποια που οντως θα εκτιμας και δεν θα την εχεις δεδομενη...προσπαθησε η κοπελα, σου εδωσε ευκαιριες, της αξιζει κατι καλυτερο πλεον, να την εκτιμουν.
    Προσπαθησε να το ξεχασεις λεω εγω, νομιζω ειναι το σωστο...
    Στη ζωη σου δεν προκειται να μεινει. Τι, θα γνωρισει αλλον θα γνωρισεις αλλη και θα βγαινετε ολοι μαζι; Η θα λετε εσεις οι δυο τα γκομενικα σας και θα ανταλλαζετε συμβουλες; Η θα ειναι παντα καπως η ατμοσφαιρα μεταξυ σας βλαπτοντας τις σχεσεις σαε; Αστο, πεταξε το πουλακι, εφυγε το τραινο...

Senior Member
    Λες οτι αισθανοσουν πιεσμενος οταν της ελεγες να χωρισετε!πιεσμενος απο τι?οταν η λεξη "χωριζουμε"γινετε καραμελα εννοειται οτι ειναι κουραστικο!επισης λες οτι την θελεις στην ζωη κ ας μην ειστε μαζι,πιστευεις οτι θα αντεξεις να την εχεις απλα φιλοι?λιγο δυσκολο το βλεπω!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Junior Member
    Μιλιβα, κατ αρχήν σε ευχαριστώ για το χρόνο και τις συμβουλές σου....

Από εκεί και πέρα ξέρω ότι έκανα μεγάλο λάθος αλλά ήμουν πιεσμένος από τη δουλειά κλπ κλπ.. τεσπα οι δικαιολογίες προφανώς και δεν έχουν ουσία πλέον....

Αναγνωρίζω τη μ@λ@κ*@ μου και θέλω να επανορθωσω..
    Σε 1ο επίπεδο δε θέλω να τη χάσω "ολοκληρωτικά" από τη ζωή μου.. και σε 2ο εάν γίνεται έστω σιγά σιγά να της αποδείξω πως πραγματικά άλλαξα γιατί την έχασα και έπαθα, σοκαρίστηκα..

Δε πρόκειται για θέμα εγωισμού από μεριάς μου, ή να ρίξω τα μούτρα μου, ούτε καν....
    Τη πλησίασα 2 φορές αλλά μου ελεγε δεν ξέρω αν μπορώ, δεν σου έχω εμπιστοσύνη, θα το σκεφτώ και ΑΝ είναι θα σου στείλω εγώ κλπ κλπ..
    Δε απαντάει σε μηνύματα και κλήσεις....

Ξέρω πως η εύκολη απάντηση είναι να μου πει κάποιος άσε ήσυχο το κορίτσι να βρει κάτι άλλο, προχωρά κι εσύ τη ζωή σου κλπ κλπ..
    Όμως επειδή ξέρω το τι έκανε εκείνη για μένα, το ποσό με στήριξε, το ποσό με αγάπησε, το έβλεπα στα μάτια της, στη συμπεριφορά της, στα λόγια της.. όπως κι εγώ το ίδιο.. κάναμε όνειρα πραγματικά για το μέλλον .. κι άλλα πολλά που θέλω μέρες για να γράφω, για όλα αυτά και για άλλα πολλά δεν θέλω να τη χάσω από τη ζωή μου.... Αυτό και μόνο είναι η επιθυμία μου σε 1η φάση....

Σε 1,5 μήνα έχει γιορτή μήπως να κάνω εκεί κάποια κίνηση (στέλνοντας λουλούδια, πχ) ή είναι αργα; ή μήπως είναι νωρις;

Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη για τις απαντήσεις τους, τις συμβουλές και τις απόψεις τους....

Banned
    ασε την λιγο χρονο να σκεφτει...
    κανε αυτο οπως σου ειπαν και οι απο πανω... μην τρεχεις απο πισω της συνεχεια, δειξε με ενα απλο τροπο οτι θελετε να μιλησετε οταν νιωσει και αυτην πως ειναι ενταξει...και αφησε την υσηχη λιγο!!

Senior Member
    Εγω παντως δεν ειπα να την αφησεις ησυχη επειδη ειναι η ευκολη απαντηση. Ειλικρινα θεωρω πως ειναι το σωστο, απλα δεν το βλεπεις ακομα. Απλα οκ, πρωτα θα της βγαλεις τη πιστη, θα ταλαιπωρησεις και τον εαυτο σου και μετα θα πειστεις σιγα σιγα οτι αυτο ειναι το καλυτερο και για τους δυο σας. Ακομα και αν τα καταφερεις πιστευω πως δεν ειστε καταλληλοι ο ενας για τον αλλον, θα φατε τα χρονια σας σε μια φουσκα.
    Απο εκει και περα τι να σου πω βαλε τα δυνατα σου αφου θες για να μην το εχεις απωθημενο οτι δεν προσπαθησες (εστω και αργα) και καλη τυχη σου ευχομαι.

Και για να σου απαντησω και σε αυτο που θελεις να ακουσεις επι της ουσιαε, συμφωνω με καποιο αλλο μελος, παίζει εκεινη να θελει να τη διεκδικησεις, να πεσεις στα πατωματα. Απλα μη το παρακανεις και χασει τον σεβασμο της απεναντι σου και ξενερωσει ολοκληρωτικα. Τοσο καιρο κολλαγε και επεστρεφε επειδη την εφτυνες εκβιαζοντας την με χωρισμο (λεω για εκβιασμο επειδη προφανως δεν το εννοουσες οτι θες να χωρισετε, αρα γιατι να το λες)...
    Απλα τωρα ειναι ισως η στιγμη να δειξεις κι εσυ λιγο οτι κοβεσαι...ευχομαι να βρεις τη χρυση τομη.
    Αν και ειλικρινα η γνωμη μου ειναι πως παει το τραινο (οχι επειδη ειναι η ευκολη απαντηση).
    Αυτα...και δεν επιμενω άλλο. Απλα δεν ηθελα να παρεξηγηθει η απαντηση μου ως προχειρη και ευκολη, ειναι προσεγμενη και στοχευμενη σε οσα μας περιγραφεις...τι νοημα θα ειχε αλλωστε να σου απαντησω περνωντας το θεμα σου στο ντουκου; Αυτα απο εμενα, φιλικα...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by leonstone0088 View Post
    Μιλιβα, κατ αρχήν σε ευχαριστώ για το χρόνο και τις συμβουλές σου....

Σε 1,5 μήνα έχει γιορτή μήπως να κάνω εκεί κάποια κίνηση (στέλνοντας λουλούδια, πχ) ή είναι αργα; ή μήπως
    Ειπες οτι εχετε χωρισει εδω και ενα μηνα?? (Τωρα το ειδα.... ) ειναι αρκετος καιρος....ηδη εχει αρχισει να αποστασιοποιειται ..να ηρεμει απο την ενταση της σχεσης και να προσπαθει να βρει ισορροπια ξανα...πιθανοτατα και να εχει συνειδητοποιησει το χωρισμο κ να αντιλαμβανεται οτι ειναι καλυτερα ετσι... τα εχει παει καλα μεχρι τωρα ...εχει κανει το ξεκινημα που ειναι τ πιο δυσκολο

Δεν ξερω αν θα θελει να γυρισει σε αυτο το σημειο...ειδικα αν ειναι πεπεισμενη οτι εσυ θα κανεις παλι τα ιδια και δν πιστευει πια σ σενα....η γιορτη της αργει ακομα...μπορει μεχρι τοτε να εχει βρει κατι αλλο ομως δν χανεις τπτ να δοκιμασεις ...αν κ εσυ θες μεχρι τοτε...μπορεις να της στειλεις λουλουδια και να της γραψεις οτι τη θες ξανα....και οτι τη σκεφτεσαι...

Λες οτι δν θες να χασετε επαφη...ομως σημασια εχει και το τι θελει εκεινη ....
    Οτι κ αν γινει να ξερεις οτι θα ειναι για το καλο και των δυο σας....
    Κανε τη προσπαθεια σου ηρεμα κ χαλαρα αλλα αν βλεπεις οτι δεεεννννν...τοτε πρεπει να το σεβαστεις κ να μη τη πιεσεις αλλο

Banned
    Φαίνεται πως σε αγαπάει και αυτή, όμως και εκείνη έφτασε στο "αμήν". Είναι σίγουρα δύσκολο να συμβιώνεις με έναν άλλον άνθρωπο. Σίγουρα θα υπάρξουν μικροτσακωμοί, αλλά με την αγάπη όλα λύνονται. Από την άλλη και εσύ έδρασες λανθασμένα. Όσες φορές της είπες να χωρίσετε, άλλες τόσες και εκείνη στεναχωριόταν και "έσπαγε" από μέσα της. Γι'αυτό μερικές φορές λέμε πράγματα, που δεν τα εννοούμε σίγουρα, αλλά ρώτα και τον άλλον να δεις τι γίνεται στην ψυχή του. Κουράστικε από όλο αυτό και σήκωσε "τοίχος". Αν είναι όλα έτσι, τότε πρέπει να αλλάξεις εσύ κατά την δική μου άποψη. Μην εκνευρίζεσαι με την πρώτη στραβή και μην της λες να χωρίσετε με τον πρώτο καυγά. Θέλει πολύ υπομονή η σχέση, δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει αγάπη, σωφροσύνη, πραότητα, υπομονή και επιμονή. Όπως ανέφεραν και οι προλαλήσαντες πολύ σωστά, άσε να περάσει λίγο, να φύγει η στεναχώρια της κάπως, αλλά αν συνεχίσεις έτσι, είναι σίγουρο ότι θα σε χωρίσει, παρόλο που σε αγαπάει.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    παίζει εκεινη να θελει να τη διεκδικησεις, να πεσεις στα πατωματα. ΑΠΛΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ!!!. Τοσο καιρο κολλαγε και επεστρεφε επειδη την εφτυνες εκβιαζοντας την με χωρισμο (λεω για εκβιασμο επειδη προφανως δεν το εννοουσες οτι θες να χωρισετε, αρα γιατι να το λες)...
    Απλα τωρα ειναι ισως η στιγμη
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!.....χαλαρες,διακριτι� �ες και ηρεμες προσπαθειες ....οχι σπασμωδικες και απελπισμενες γτ θα σε φτυσει στα σιγουρα...αν υποθεσουμε οτι εχεις ακομα μια ευκαιρια διεκδικησε τη διακριτικα..λαι ειπαμε αμα δεν θελει δεν θα επιμειμεις αλλο..ΤΕΛΟΣ..ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ κ πας παρακατω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!.....χαλαρες, διακριτικες και ηρεμες προσπαθειες ....οχι σπασμωδικες και απελπισμενες γτ θα σε φτυσει στα σιγουρα...αν υποθεσουμε οτι εχεις ακομα μια ευκαιρια διεκδικησε τη διακριτικα..λαι ειπαμε αμα δεν θελει δεν θα επιμειμεις αλλο..ΤΕΛΟΣ..ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ κ πας παρακατω
    Στοφιαξα ........

Senior Member
    Τελευταία φορά γιατι μαλώσατε;

Page 1 of 4 123 ... LastLast