Χωρισαμε οριστικά, αλλά... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    Συμφωνω,εγω αυτο πιστευω κ το χω περασει κ εγω!δεν το ελεγα αλλα με το παραμικρο σκεφτομουν τον χωρισμο,κ τελικα χωρισαμε!τι γινετε ομως,η ανασφαλεια δεν φευγει απο μονη της,πρεπει να δουλεψεις με τον εαυτο!γτ αν τα βρεις παλι με την κοπελα παλι τα ιδια θα κανεις,πιστεψε με!επισης θελω να σκεφτεις μονος σου γιατι πραγματικα την θελεις πισω!επειδη την αγαπας?ή επειδη εισαι ανασφαλης κ φοβασαι οτι δεν θα βρεις κατι αλλο?εμεις οι ανασφαλεις ανθρωποι συχνα μπερδευομαστε,λογω φοβου μοναξιας πιστευουμε οτι τους αγαπαμε!ειναι μια λεπτη γραμμη!εγω παω 1 χρονο κοντα σε ψυχολογο σε πληροφορω απο ανασφαλεια εχω κανει τραγικα λαθοι κ εχω δωσει αξια σε ανθρωπους που δεβ την αξιζαν!κ ακομα το κανω λιγο,εχω ακομα δουλεια!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ποιο.... ..??

Την παραγραφο 13 ...........δεν ειχε γραφτει ολοκληρη .......

Member
    Λές οτι ένοιωθες πιεσμένος. Αν ισχύει δες τι είναι αυτό ακριβώς και αφου το προσδιορίσεις δες αν μπορείς να ζήσεις με αυτό, καθώς θα είναι ένα βάρος στη σχέση αν σε ενοχλεί.
    Αν έχει θυμωσει μαζί σου, κάποια στιγμη θα της περάσει κ θα γυρίσει.
    Διαφορετικά ενδεχομένως να είχε ήδη μια άλλη λύση στο θέμα συντρόφου. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ τότε το παιχνίδι είναι χαμένο κ δεν αξίξει να σπαταλιέσαι αδικα...
    Καλή Ψύχραιμη Απόφαση!...

Ammos

Member
    Quote Originally Posted by leonstone0088 View Post
    Μιλιβα, κατ αρχήν σε ευχαριστώ για το χρόνο και τις συμβουλές σου....

Από εκεί και πέρα ξέρω ότι έκανα μεγάλο λάθος αλλά ήμουν πιεσμένος από τη δουλειά κλπ κλπ.. τεσπα οι δικαιολογίες προφανώς και δεν έχουν ουσία πλέον....

Αναγνωρίζω τη μ@λ@κ*@ μου και θέλω να επανορθωσω..
    Σε 1ο επίπεδο δε θέλω να τη χάσω "ολοκληρωτικά" από τη ζωή μου.. και σε 2ο εάν γίνεται έστω σιγά σιγά να της αποδείξω πως πραγματικά άλλαξα γιατί την έχασα και έπαθα, σοκαρίστηκα..

Δε πρόκειται για θέμα εγωισμού από μεριάς μου, ή να ρίξω τα μούτρα μου, ούτε καν....
    Τη πλησίασα 2 φορές αλλά μου ελεγε δεν ξέρω αν μπορώ, δεν σου έχω εμπιστοσύνη, θα το σκεφτώ και ΑΝ είναι θα σου στείλω εγώ κλπ κλπ..
    Δε απαντάει σε μηνύματα και κλήσεις....

Ξέρω πως η εύκολη απάντηση είναι να μου πει κάποιος άσε ήσυχο το κορίτσι να βρει κάτι άλλο, προχωρά κι εσύ τη ζωή σου κλπ κλπ..
    Όμως επειδή ξέρω το τι έκανε εκείνη για μένα, το ποσό με στήριξε, το ποσό με αγάπησε, το έβλεπα στα μάτια της, στη συμπεριφορά της, στα λόγια της.. όπως κι εγώ το ίδιο.. κάναμε όνειρα πραγματικά για το μέλλον .. κι άλλα πολλά που θέλω μέρες για να γράφω, για όλα αυτά και για άλλα πολλά δεν θέλω να τη χάσω από τη ζωή μου.... Αυτό και μόνο είναι η επιθυμία μου σε 1η φάση....

Σε 1,5 μήνα έχει γιορτή μήπως να κάνω εκεί κάποια κίνηση (στέλνοντας λουλούδια, πχ) ή είναι αργα; ή μήπως είναι νωρις;

Ευχαριστώ και τα υπόλοιπα μέλη για τις απαντήσεις τους, τις συμβουλές και τις απόψεις τους....
    Εγώ θεωρώ οτι είναι ευκαιρία επικοινωνίας η Εορτη της και απο τη στάση της, αν εχεις καθαρό μυαλο θα καταλάβεις πράγματα.

Ammos

Member
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!.....χαλαρες,διακριτι� �ες και ηρεμες προσπαθειες ....οχι σπασμωδικες και απελπισμενες γτ θα σε φτυσει στα σιγουρα...αν υποθεσουμε οτι εχεις ακομα μια ευκαιρια διεκδικησε τη διακριτικα..λαι ειπαμε αμα δεν θελει δεν θα επιμειμεις αλλο..ΤΕΛΟΣ..ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ κ πας παρακατω
    Συμφωνω
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Φαίνεται πως σε αγαπάει και αυτή, όμως και εκείνη έφτασε στο "αμήν". Είναι σίγουρα δύσκολο να συμβιώνεις με έναν άλλον άνθρωπο. Σίγουρα θα υπάρξουν μικροτσακωμοί, αλλά με την αγάπη όλα λύνονται. Από την άλλη και εσύ έδρασες λανθασμένα. Όσες φορές της είπες να χωρίσετε, άλλες τόσες και εκείνη στεναχωριόταν και "έσπαγε" από μέσα της. Γι'αυτό μερικές φορές λέμε πράγματα, που δεν τα εννοούμε σίγουρα, αλλά ρώτα και τον άλλον να δεις τι γίνεται στην ψυχή του. Κουράστικε από όλο αυτό και σήκωσε "τοίχος". Αν είναι όλα έτσι, τότε πρέπει να αλλάξεις εσύ κατά την δική μου άποψη. Μην εκνευρίζεσαι με την πρώτη στραβή και μην της λες να χωρίσετε με τον πρώτο καυγά. Θέλει πολύ υπομονή η σχέση, δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει αγάπη, σωφροσύνη, πραότητα, υπομονή και επιμονή. Όπως ανέφεραν και οι προλαλήσαντες πολύ σωστά, άσε να περάσει λίγο, να φύγει η στεναχώρια της κάπως, αλλά αν συνεχίσεις έτσι, είναι σίγουρο ότι θα σε χωρίσει, παρόλο που σε αγαπάει.

Ammos

Member
    Ενταξει ρε παιδια...αν τον αγαπησε εκεινη πιο πολυ ή αυτος δν εχει σημασια....το θεμα ειναι τι γντ παρακατω....

Παντως πρεπει να το σκεφτεις καλα...τη θες επδ την αγαπας κ σ εχει λειψει κ θεωρεις γραφτο να σαι μαζι της ή απο εγωισμο κτητικοτητα...και απο φοβο μηπως δν βρεις κατι καλυτερο .....?? μια σαν κ αυτη να νοιαζεται γ σενα....

Κατσε κ σκεψου ...
    Σωστό

Ammos

Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Κοίτα όχι πάντα. Υπάρχει και το υποσυνείδητο στον άνθρωπο. Επίσης δεν γνωρίζουμε το βιώματα και των δύο ανθρώπων, πως ήταν η ζωή τους, παιδικά τραύματα, εφηβεία κλπ. Άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για μια συνολική εικόνα του πράγματος, αλλά για μια μικρή οπτική γωνία αυτού του θέματος, όπως σε όλα άλλωστε. Βάση αυτών που λέει ο νηματοθέτης και πολύ ανέφεραν σωστά, είναι ότι εκείνη έχει ξενερώσει από όλη αυτή την ιστορία, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τον αγαπάει. Μπορεί κάλλιστα και να τον χωρίσει. Τον αν την θεωρεί δεδομένη ή όχι, αυτό και πάλι δεν το ξέρουμε, γιατί όπως ανέφερε με την πίεση της δουλειάς του και με την πίεση από τους καβγάδες, έπερνε λάθος αποφάσεις που τις μετάνιωνε. Το θέμα σε εμένα και την ερώτηση που δημιουργεί αυτό είναι, γιατί τόσες πολλές φορές; Εκεί να έχεις ένα δίκιο, ίσως να την θεωρεί δεδομένη. Όμως χωρίς να έχω κάνει σχέση ακόμα, θεωρώ πως και τα δύο πρόσωπα σε ένα ζευγάρι, χρειάζονται και ένα δικό τους χώρο, δηλαδή και το να είσαι κολλημένος συνέχεια με τον άλλον ή καβγάδες θα δημιουργεί ή εξάρτηση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει χωρισμό, αλλά κάποιες φορές, μπορεί ο άντρας να βγει με τους φίλους του, το ίδιο και η γυναίκα. Αν ο άντρας είναι πιστός στην κοπέλα του, θα παραμείνει πιστός, ακόμα και αν του την "πέσει" μια κουκλάρα, αν και η γυναίκα είναι πιστή, δεν θα κοιτάξει άλλον άντρα. Αυτή είναι η δική μου άποψη, πάνω σε αυτό το θέμα. Χρειάζεται ο άνθρωπος να παίρνει και μια "ανάσα" κάπου κάπου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα απατήσει τον/την συντροφό του/της. Το πρόβλημα είναι, ότι μερικές κοπέλες, δεν το καταλαβαίνουν αυτό και εμποδίζουν να έχει ο άντρας ένα "ζωτικό" χώρο, έτσι για να είναι σίγουρες τον κλείνουν σε ένα "καβούκι". Το ίδιο και οι άντρες. Αν έχεις εμπιστοσύνη στον άλλον ή στην άλλην, γιατί να τον/την κλείσεις σε ένα "καβούκι"; Έτσι οι περισσότεροι χωρίζουν, γιατί κουράζονται από την σχέση τους, που τους επιβάλλει μερικά πράγματα, ώστε να είναι αποκλειστικά δικός/η του/της. Δίνεις χώρο στον άλλον να αναπνεύσει λίγο και δείχνεις εμπιστοσύνη. Όλα αυτά επιτυγχάνονται με καλή επικοινωνία. Αν έχει επικοινωνία το ζευγάρι θα πάνε όλα καλά. Οι περισσότεροι που κάνουν σχέσεις, προφανώς και δεν έχουν επικοινωνία. Μέσα σε ένα 24ωρο, έχουν χωρίσει με άτομα και τα έχουν φτιάξει, από 10 φορές. Το πως θα υπάρξει επικοινωνία σε ένα ζευγάρι, αυτό το απαντάει η ψυχολογία και η θεολογία για εμένα. Η παραπάνω άποψη, δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ του νηματοθέτη, στις πράξεις του. Και πραγματικά κλείνω το μήνυμά μου με ένα ερώτημα, όλοι θέλουμε να κάνουμε σχέση, εγώ δεν έχω κάνει, αλλά επειδή σκέφτομαι περισσότερο τα πράγματα, δεν θα το επέτρεπα, τέλος πάντων, όλοι θέλουμε να κάνουμε σχέση, όταν κάνουν σχέση, αντί να ζήσουν πράγματα που ζεις μόνο αν έχεις σχέση, κάνουν αντίθετα πράγματα, είτε δεν συμπεριφέρονται καλά στην κοπέλα ή στον άντρα, είτε δεν δίνουν σημασία στον/στην σύντροφό τους, είτε βλέπουν τον άλλον/άλλη ως σκεύος ηδονής και τίποτα παραπάνω. Και σκέφτομαι εγώ τώρα, ότι συνήθως τα ακατάλληλα άτομα κάνουν σχέσεις και με λυπεί αυτό, γιατί βλέπω πολλά παράπονα και από τα δύο φύλλα, περισσότερο όμως οι γυναίκες, εκεί βλέπω μεγαλύτερα και περισσότερα παράπονα...
    Νομίζω οτι σκέφτεσαι αρκετά ορθά!

Ammos

Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Οσο νευρα κ να εχεις δεν λες ευκολα χωριζουμε κ αντε το λες μια φορα αλλα οχι συνεχεια!αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ειχατε μια καλη σχεση αλλα ισως να ηθελες να δεις αν θελει να σε χωρισει!δεν μου κολλανε αυτα τα δυο!σε περιπτωση που τα ξαναβρεις μαζι της πρεπει να ξερεις γιατι το εκανες ετσι ωστε να μην το ξανα κανεις!
    Θα συμφωνήσω!

Ammos

Junior Member
    Quote Originally Posted by Ammos View Post
    Σωστό

Ammos
    Τη θέλω πίσω γιατί την αγαπάω πολύ, παρα πολύ....

Το θέμα είναι πως να της δείξω και πως να τη πείσω για τα συναισθήματα μου και για τα λάθη μου που έχω καταλάβει και δε θέλω να επαναλάβω πότε ξανά, όταν εκείνη δεν θέλει καμιά επικοινωνία;;

Να στείλω ένα κατεβατό μήνυμα, ένα γραμμα;; τι να κανω;;

Με τιμωρεί με αυτή τη στάση της;;

Ευχαριστώ Ammos

Member
    Ναι, Πολύ πιθανό να θεωρεί οτι σε τιμωρεί έτσι. Εγώ θα προσπαθούσα να επικοινωνίσω μαζί της(ΕΓΩ, αλλα δεν ξέρω τι θα ήταν σωστό) και μόλις το έκανα μέχρι εκεί. Δεν θα γινόμουν χαλί... Ας έκανε μετά οτι πίστευε... αν κ αυτή με αγαπούσε πραγματικά θεωρώ ότι θα κάνει πίσο.

Ακόμα πιστεύω οτι πρέπει το δείς πιο ψύχραιμα και όχι τόσο ερωτευμένα όπως τώρα, γιατί θεωρώ οτι αυτό δεν σε αφήνει να δείς καθαρά φίλε...

Miliva21
    Guest
    Ναι, Πολύ πιθανό να θεωρεί οτι σε τιμωρεί έτσι. Εγώ θα προσπαθούσα να επικοινωνίσω μαζί της(ΕΓΩ, αλλα δεν ξέρω τι θα ήταν σωστό) και μόλις το έκανα μέχρι εκεί. Δεν θα γινόμουν χαλί... Ας έκανε μετά οτι πίστευε... αν κ αυτή με αγαπούσε πραγματικά θεωρώ ότι θα κάνει πίσο.

Ακόμα πιστεύω οτι πρέπει το δείς πιο ψύχραιμα και όχι τόσο ερωτευμένα όπως τώρα, γιατί θεωρώ οτι αυτό δεν σε αφήνει να δείς καθαρά φίλε...
    Το τι προσπαθει να πετυχει με τη σταση της δεν το ξερεις...μπορει οντως να θελει να σε εκδικηθει ( αν σε σκεφτεται ακομα και νιωθει πληγωμενη ) μπορει και να μην θελει να πετυχει απολυτως τιποτα

Απλως μπορει να κουραστηκε με την ολη φαση ...να σε αγαπαει ακομα ομως να εχει ξενερωσει και να μη θελει να δει ξανα το ιδιο εργο...

Ή κανε κινηση με λουλουδια στη γιορτη της ή αν δν μπορεις να περιμενεις στειλε της ενα μνμ μου λειπεις σε σκεφτομαι.... εχω μετανιωσει και πιστευω οτι η σχεση μας αξιζει μια δευτερη ευκαιρια....

Δν μπορεις να κανεις κτ αλλο...οτι και αν αποφασισει σεβασου την επιθυμια της....θα ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις μετα απο τοσες φορες που τη χωριζες

Senior Member
    Quote Originally Posted by leonstone0088 View Post
    Τη θέλω πίσω γιατί την αγαπάω πολύ, παρα πολύ....

Το θέμα είναι πως να της δείξω και πως να τη πείσω για τα συναισθήματα μου και για τα λάθη μου που έχω καταλάβει και δε θέλω να επαναλάβω πότε ξανά, όταν εκείνη δεν θέλει καμιά επικοινωνία;;

Να στείλω ένα κατεβατό μήνυμα, ένα γραμμα;; τι να κανω;;

Με τιμωρεί με αυτή τη στάση της;;

Ευχαριστώ Ammos
    δεν πιστευω οτι σε τιμωρει.
    πιστευω οτι ειναι απο τους ανθρωπους που δειχνουν ανεκτικοι (και γι αυτο προσελκυουν βασανιστικους ανθρωπους διπλα τους), νομιζεις οτι τους εχεις καβατζωσει, οτι τους χειριζεσαι, αλλα αν το παρουν αποφαση οτι δεν γουσταρουν, κανουν το μπαμ μια κι εξω και δεν ξερεις απο που σου ηρθε.

νομιζω δηλαδη, οτι Η αποφασισε κατοπιν οσων εχουν γινει, οτι δεν προκειται να δειτε προκοπη μαζι και καλυτερα να το τελειωνει οριστικα, Η εχει βρει ηδη αλλον μεσα στις τοσες απογοητευσεις της απο την σχεση σας και ειναι μαζι του.

αν ηταν μονο καψονι δεν θα σε εκοβε ετσι απο παντου. θα σε αφηνε να την παρακαλας για να διασκεδαζει.

αυτο ομως που δεν καταλαβα και το εχω δει και σε αλλες περιπτωσεις, ειναι το πως κρινετε μερικοι μια σχεση ως παρα πολυ καλη , τελεια, φανταστικη και μετα κοτσαρετε ειτε το (μαλωναμε βεβαια οπως ολα τα ζευγαρια) η οπως μας ειπες εσυ "ειχαμε βεβαια καθημερινους τσακωμους, φωνες κλπ, εστω και για χαζα θεματα".
    ΟΧΙ, δεν μαλωνουν συχνα ολα τα ζευγαρια, αν μαλωνετε συχνα, κατι δεν παει καλα!!

εσυ επιπλεον μας λες και για τοσους χωρισμους που της μπουμπουνιζες στα καλα καθουμενα μεχρι να σου περασει η "πιεση" που ενοιωθες.
    και μια ερωτηση και αν θες να απαντησεις, απαντησε ειλικρινα.
    οταν ενοιωθες αυτη την πιεση οπου της ελεγες τερμα και εξαφανιζοσουν λιγες μερες και μετα τα ξαναβρισκατε, εβραζες στο ζουμι σου, ξεκουραζοσουν, η εκανες κι απο καμια ξεπετα για αποσυμπιεση?

γιατι ρε συ, οσο και να το σκεφτω, το να της πεις οτι θελεις να μεινεις μονος , να εξαφανιστεις 1-2 μερες το καταλαβαινω (κι αυτο δυσοιωνο ειναι, αλλα τεσπα), αλλα να χωριζεις????? τι ειναι η αλλη? γιο- γιο? να παιζεις μεχρι να ικανοποιηθει ο σαδισμος σου? γιατι για μενα , σαδισμος ειναι το φυγε- ελα- ξαναφυγε. ηξερες οτι θα ξαναγυρισεις, δεν το εκανες πραγματικα για να χωρισεις.

το παραμυθι με τον βοσκο που φωναζε "λυκος στα προβατα" για να διασκεδαζει με τον πανικο των χωριανων του, το εχεις ακουσει? τους λαχταρησε 3-4-5 φορες κι οταν ηρθε πραγματικα ο λυκος κανενας δεν τον πιστευε και τον εφαγε ο λυκος..

τι να κανεις?
    τπτ να μην κανεις, εκτος αν δεν της εχεις πει οτι εχεις μετανοιωσει κι οτι αναγνωριζεις τα λαθη που εχεις κανει στην σχεση σας (αναλυτικα). αν δεν το εχεις κανει αυτο, καντο ειτε με γραμμα ειτε με μηνυμα ειτε με τηλεφωνημα. αν το εχεις κανει ομως, δεν υπαρχει τπτ να κανεις παρα μονο να περιμενεις μηπως θελησει εκεινη να επικοινωνησει.
    λουλουδια η μηνυμα στην γιορτη μπορεις να στειλεις δεν ειναι κακο, κι αν δεν της εχεις ζητησει συγνωμη, μπορεις να το παρεις σαν αφορμη για να ζητησεις.

Banned
    Νομίζω οτι σκέφτεσαι αρκετά ορθά!

Ammos
    Ευχαριστώ πολύ!

Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα

Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Εγώ γιατί νομίζω ότι την έχεις σκασει? έκανε πολύ υπομονή. .. σκέφτηκε ότι αν σου είναι τόσο εύκολο να την αφήνεις και να ξανά γυρίζεις τωρα... αν παντρευοσασταν μετά τι θα γινοταν? τα χρόνια περνάνε. .. δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλά εγώ στη θέση της δεν θα γυρνούσα. .. ειναι ψυχολογικος πόλεμος αυτό που της εκανες... :/
    Εννοεις πως τα 28 ειναι μεγαλη ηλικια ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by f*Society View Post
    Εννοεις πως τα 28 ειναι μεγαλη ηλικια ?
    Όχι δεν είναι μεγάλη ηλικία. .. όμως είναι η ηλικία που σιγά σιγά ειδικά οι γυναίκες αρχίζουν να σκέφτονται ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια. .. και αν δεν έχουν βρει ήδη το άτομο που ψάχνουν τότε θα ξεκινήσουν να το ψάχνουν χωρίς να χάνουν χρονο...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast