Results 31 to 45 of 50
Thread: Χωρισαμε οριστικά, αλλά...
-
13-06-2017, 11:17 #31
Συμφωνω,εγω αυτο πιστευω κ το χω περασει κ εγω!δεν το ελεγα αλλα με το παραμικρο σκεφτομουν τον χωρισμο,κ τελικα χωρισαμε!τι γινετε ομως,η ανασφαλεια δεν φευγει απο μονη της,πρεπει να δουλεψεις με τον εαυτο!γτ αν τα βρεις παλι με την κοπελα παλι τα ιδια θα κανεις,πιστεψε με!επισης θελω να σκεφτεις μονος σου γιατι πραγματικα την θελεις πισω!επειδη την αγαπας?ή επειδη εισαι ανασφαλης κ φοβασαι οτι δεν θα βρεις κατι αλλο?εμεις οι ανασφαλεις ανθρωποι συχνα μπερδευομαστε,λογω φοβου μοναξιας πιστευουμε οτι τους αγαπαμε!ειναι μια λεπτη γραμμη!εγω παω 1 χρονο κοντα σε ψυχολογο σε πληροφορω απο ανασφαλεια εχω κανει τραγικα λαθοι κ εχω δωσει αξια σε ανθρωπους που δεβ την αξιζαν!κ ακομα το κανω λιγο,εχω ακομα δουλεια!
No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!
- 13-06-2017, 11:43 #32
13-06-2017, 15:19 #33
Λές οτι ένοιωθες πιεσμένος. Αν ισχύει δες τι είναι αυτό ακριβώς και αφου το προσδιορίσεις δες αν μπορείς να ζήσεις με αυτό, καθώς θα είναι ένα βάρος στη σχέση αν σε ενοχλεί.
Αν έχει θυμωσει μαζί σου, κάποια στιγμη θα της περάσει κ θα γυρίσει.
Διαφορετικά ενδεχομένως να είχε ήδη μια άλλη λύση στο θέμα συντρόφου. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ τότε το παιχνίδι είναι χαμένο κ δεν αξίξει να σπαταλιέσαι αδικα...
Καλή Ψύχραιμη Απόφαση!...
Ammos
13-06-2017, 15:26 #34
13-06-2017, 15:30 #35
13-06-2017, 15:36 #36
13-06-2017, 15:39 #37
13-06-2017, 15:41 #38
13-06-2017, 17:52 #39
Τη θέλω πίσω γιατί την αγαπάω πολύ, παρα πολύ....
Το θέμα είναι πως να της δείξω και πως να τη πείσω για τα συναισθήματα μου και για τα λάθη μου που έχω καταλάβει και δε θέλω να επαναλάβω πότε ξανά, όταν εκείνη δεν θέλει καμιά επικοινωνία;;
Να στείλω ένα κατεβατό μήνυμα, ένα γραμμα;; τι να κανω;;
Με τιμωρεί με αυτή τη στάση της;;
Ευχαριστώ Ammos
13-06-2017, 18:09 #40
Ναι, Πολύ πιθανό να θεωρεί οτι σε τιμωρεί έτσι. Εγώ θα προσπαθούσα να επικοινωνίσω μαζί της(ΕΓΩ, αλλα δεν ξέρω τι θα ήταν σωστό) και μόλις το έκανα μέχρι εκεί. Δεν θα γινόμουν χαλί... Ας έκανε μετά οτι πίστευε... αν κ αυτή με αγαπούσε πραγματικά θεωρώ ότι θα κάνει πίσο.
Ακόμα πιστεύω οτι πρέπει το δείς πιο ψύχραιμα και όχι τόσο ερωτευμένα όπως τώρα, γιατί θεωρώ οτι αυτό δεν σε αφήνει να δείς καθαρά φίλε...
14-06-2017, 00:24 #41Miliva21GuestΤο τι προσπαθει να πετυχει με τη σταση της δεν το ξερεις...μπορει οντως να θελει να σε εκδικηθει ( αν σε σκεφτεται ακομα και νιωθει πληγωμενη ) μπορει και να μην θελει να πετυχει απολυτως τιποτα
Απλως μπορει να κουραστηκε με την ολη φαση ...να σε αγαπαει ακομα ομως να εχει ξενερωσει και να μη θελει να δει ξανα το ιδιο εργο...
Ή κανε κινηση με λουλουδια στη γιορτη της ή αν δν μπορεις να περιμενεις στειλε της ενα μνμ μου λειπεις σε σκεφτομαι.... εχω μετανιωσει και πιστευω οτι η σχεση μας αξιζει μια δευτερη ευκαιρια....
Δν μπορεις να κανεις κτ αλλο...οτι και αν αποφασισει σεβασου την επιθυμια της....θα ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις μετα απο τοσες φορες που τη χωριζες
14-06-2017, 12:08 #42
δεν πιστευω οτι σε τιμωρει.
πιστευω οτι ειναι απο τους ανθρωπους που δειχνουν ανεκτικοι (και γι αυτο προσελκυουν βασανιστικους ανθρωπους διπλα τους), νομιζεις οτι τους εχεις καβατζωσει, οτι τους χειριζεσαι, αλλα αν το παρουν αποφαση οτι δεν γουσταρουν, κανουν το μπαμ μια κι εξω και δεν ξερεις απο που σου ηρθε.
νομιζω δηλαδη, οτι Η αποφασισε κατοπιν οσων εχουν γινει, οτι δεν προκειται να δειτε προκοπη μαζι και καλυτερα να το τελειωνει οριστικα, Η εχει βρει ηδη αλλον μεσα στις τοσες απογοητευσεις της απο την σχεση σας και ειναι μαζι του.
αν ηταν μονο καψονι δεν θα σε εκοβε ετσι απο παντου. θα σε αφηνε να την παρακαλας για να διασκεδαζει.
αυτο ομως που δεν καταλαβα και το εχω δει και σε αλλες περιπτωσεις, ειναι το πως κρινετε μερικοι μια σχεση ως παρα πολυ καλη , τελεια, φανταστικη και μετα κοτσαρετε ειτε το (μαλωναμε βεβαια οπως ολα τα ζευγαρια) η οπως μας ειπες εσυ "ειχαμε βεβαια καθημερινους τσακωμους, φωνες κλπ, εστω και για χαζα θεματα".
ΟΧΙ, δεν μαλωνουν συχνα ολα τα ζευγαρια, αν μαλωνετε συχνα, κατι δεν παει καλα!!
εσυ επιπλεον μας λες και για τοσους χωρισμους που της μπουμπουνιζες στα καλα καθουμενα μεχρι να σου περασει η "πιεση" που ενοιωθες.
και μια ερωτηση και αν θες να απαντησεις, απαντησε ειλικρινα.
οταν ενοιωθες αυτη την πιεση οπου της ελεγες τερμα και εξαφανιζοσουν λιγες μερες και μετα τα ξαναβρισκατε, εβραζες στο ζουμι σου, ξεκουραζοσουν, η εκανες κι απο καμια ξεπετα για αποσυμπιεση?
γιατι ρε συ, οσο και να το σκεφτω, το να της πεις οτι θελεις να μεινεις μονος , να εξαφανιστεις 1-2 μερες το καταλαβαινω (κι αυτο δυσοιωνο ειναι, αλλα τεσπα), αλλα να χωριζεις????? τι ειναι η αλλη? γιο- γιο? να παιζεις μεχρι να ικανοποιηθει ο σαδισμος σου? γιατι για μενα , σαδισμος ειναι το φυγε- ελα- ξαναφυγε. ηξερες οτι θα ξαναγυρισεις, δεν το εκανες πραγματικα για να χωρισεις.
το παραμυθι με τον βοσκο που φωναζε "λυκος στα προβατα" για να διασκεδαζει με τον πανικο των χωριανων του, το εχεις ακουσει? τους λαχταρησε 3-4-5 φορες κι οταν ηρθε πραγματικα ο λυκος κανενας δεν τον πιστευε και τον εφαγε ο λυκος..
τι να κανεις?
τπτ να μην κανεις, εκτος αν δεν της εχεις πει οτι εχεις μετανοιωσει κι οτι αναγνωριζεις τα λαθη που εχεις κανει στην σχεση σας (αναλυτικα). αν δεν το εχεις κανει αυτο, καντο ειτε με γραμμα ειτε με μηνυμα ειτε με τηλεφωνημα. αν το εχεις κανει ομως, δεν υπαρχει τπτ να κανεις παρα μονο να περιμενεις μηπως θελησει εκεινη να επικοινωνησει.
λουλουδια η μηνυμα στην γιορτη μπορεις να στειλεις δεν ειναι κακο, κι αν δεν της εχεις ζητησει συγνωμη, μπορεις να το παρεις σαν αφορμη για να ζητησεις.
14-06-2017, 13:20 #43
16-06-2017, 03:21 #44
16-06-2017, 03:24 #45