Καταθλιψη που μενω μακρια απο δικα μου ατομα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Junior Member

Καταθλιψη που μενω μακρια απο δικα μου ατομα

Καλησπερα,ειμαι 21 χρονων,βρισκομαι στον 3 ετος των σπουδων μου στην πολη της Θεσσαλονικης.Αντιμετωπιζω ενα πολυ μεγαλο προβλημα.Δεν μπορω να μεινω μονη μου εδω και ενα χρονο.Στις προηγουμενες εξεταστικες ανεβαινε η μητερα μου για να μην ειμαι μονη μου.Αυτο το ετος δεν μπορουσα να μεινω εδω ερχομουν για 2 μερες για τα υποχρεωτικα και εφευγα.Μενω πολυ μακρια ταξεδευε 7 ωρες καθε βδομαδα να ερθω θεσσαλονικη και 7 να φυγω διχως να με νοιαζει.Σκεφτομαι οτι μου εχουν μεινει 8 μερες μεχρι να φυγω για καλοκαιρι (καθως δινωδυο μαθηματα,ενα την παρασκευη και την τριτη) δεν μπορω να φυγω και καθομαι και κλαιω,αγχωνομαι,φοβαμαι δεν ξερω πως να κανω το χρονο να περασει.Την φοβαμαι πολυ την μοναξια.Δεν μου αρεσει να καθομαι και να κλαιω και να μετραω τις μερες,α΄΄α δεν μπορω να βρω τροπο να το αντιμετωπισω.Γενικα εχω και προβλημα το αγχος το οποιο με επηρεαζει στο στομαχι και παντα καταληγω αρρωστη.Τι να κανω να αντιμετωπισω αυτη την κατασταση και να σταματησω να κλαιω; Τιποτα δεν εχει νοημα για να περασει ευχαριστα η μερα.Απλα νιωθω οτι αυτες οι 8 μερες ειναι αιωνας.Θελω μονο να τελειωσουν,ξυπναω και σκεφτομαι ποσες μερες εμειναν και δεν μπορω να ξαναξοδεψω 50 ευρω για να ταξιδευω αφου επεστρεψα πριν 3 μερες .Θα εκτιμουσα πολυ αν με βοηθουσατε.

Senior Member
    Καταρχάς η Θεσσαλονίκη είναι πολύ ωραία για φοιτητές αυτό που σου λείπει είναι δραστηριότητα δηλαδή να σηκωθείς το πρωί να απολαύσεις τον καφέ σου μετά να βγεις να κανεισ τα ψώνια σου ψωμί γάλα μετά να διαβάσεις λίγο φτιάξε κι άλλο καφέ μετά να μαγειρέψεις μετά ξάπλωσε λίγο μετά βγες για κανένα καφέ λίγο περπάτημα ορίστε πέρασε η μέρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    δωσε μου ενα στοιχειο επικοινωνιας μαζι σου, θα σε συντροφευω εγω τις δυσκολες ωρες.......
    χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!1

Senior Member
    Εγώ μόνο για καφέ αν θέλεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ρε αγαπη μου δεν εχεις παρεα?κ εγω οταν εφυγα για σπουδες φοβομουν,ειχα βαλει τα κλαμματα θυμαμαι κ ελεγα στους γονεις μου δεν θελω να φυγω!αυτοι με πιεσαν να παω!η πρωτη εβδομαδα μου ηταν δυσκολη αλλα μετα γνωρισα παρεες,συνηθισα κ δεν ηθελα ναα φυγω!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Βρες κατι προχειρο να κανεις , πηγαινε βολτα , βρες καποιον ανθρωπο και μιλα , το καλυτερο , μην φρικαρεις για 8 μερες , ειιναι στο μυαλο σου , αμα το εκλογικευσεις , θα δεις οτι δεν ειναι τιποτα 8 μερουλες .....σεχει πιασει η πιλαλα να φυγεις , διωχτο απ το μυαλο , για ποτε περνανε 8 μερες ουτε που θα το καταλαβεις , αμα κοιτας συνεχεια το ρολοι ,θα σου φανουν αιωνας , στο χερι σου ειναι ....μεινε εκτος σπιτιου τις περισσοτερες ωρες παντως .......

Senior Member
    Αυτο που σου συμβαινει , ειναι γνωστο ως ' το φαινομενο του απολυομενου φανταρου ' , ο φανταρος , ακριβως πριν απολυθει του φαινονται βουνο οι μερες , τις μετραει , ενω εκανε μια θητεια μηνων , αιφνης στο τελος του φαινονται αιωνας οι μερες μεχρι ναπολυθει , οποτε δεν σου συμβαινει κατι πρωτοφανες ........