Τι θα κανατε αν... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Αυτο εκανα ηδη Μακ, σ ευχαριστω, δεν ειμαι της υπομονης, θέλω άμεσες λύσεις...
    Αν η αντιδραση του ειναι αρνητικη, εννοειται θα απομακρυνθω εγώ.

Senior Member
    Βασικά, δεν νομίζω να είναι πολύ σωστό να επιβάλεις στον αλλο να κανει κάτι για το υπόλοιπο της ζωής του, επειδή κάποια στιγμή της ζωής του σχετιστηκε μαζί σου, ότι κι αν είναι αυτό. Επομένως, αν σου ειναι τοσο δυσκλο να συνυπάρχεις, απομακρινεσαι, αν αντεχειςνα τον βλέπειςσυνεχίζεις με οτι εκανες.

Senior Member
    Καλημερα.
    Ωραια τα λετε βρε παιδια οτι δεν ειναι σωστο να επιβαλουμε στον αλλο που να παει, αλλα ειχαν κανει ΚΟΙΝΗ συμφωνια. Για ποιον λογο να παει εκει αφου τα ειχαν ξεκαθαρισει;
    Εγω παντως σκεφτηκα οτι το κανει επιτηδες για να δει αν υπαρχει εδαφος να σε προσεγγισει. Αν δεν αλλαζει γνωμη, φυγε εσυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Βασικά, δεν νομίζω να είναι πολύ σωστό να επιβάλεις στον αλλο να κανει κάτι για το υπόλοιπο της ζωής του, επειδή κάποια στιγμή της ζωής του σχετιστηκε μαζί σου, ότι κι αν είναι αυτό. Επομένως, αν σου ειναι τοσο δυσκλο να συνυπάρχεις, απομακρινεσαι, αν αντεχειςνα τον βλέπειςσυνεχίζεις με οτι εκανες.
    Με προβλημάτισε αυτό που λες, όπως και το ρήμα που χρησιμοποίησες ("επιβάλεις"). Σου φαίνεται σαν επιβολή; Ή απαίτηση; Σαν προσπάθεια χειρισμού;
    Εμένα μου ζήτησε κάτι ανάλογο, άλλος πρώην μου πιο παλιά και καθόλου δεν το είχα πάρει έτσι, ούτε εγώ το έθεσα έτσι σε εκείνον τώρα. Σαν χάρη του το ζήτησα και μάλιστα του είπα οτι αν δεν μπορεί ή δεν θέλει να το κάνει δεν χρειάζεται να μου απαντήσει καν, θα καταλάβω κι απλά δεν θα ξαναπάω εγώ. Αυτό του είπα. Και του θύμισα δική του κουβέντα που ήταν "να μην ξύνουμε πληγές ο ένας στον άλλον και να βοηθήσουμε να ξεχαστεί το θέμα"
    Επειδή το σκέφτηκα πολύ (αφού το έκανα), κάνοντας την αυτοκριτική μου, ομολογώ πως βρήκα κι ένα μικρό κομμάτι εγωισμού, με θύμωσε κάπως... σα να μου λέει "όπου πας θα σε κυνηγάω, ότι κάνεις θα με βρίσκεις μπροστά σου". Δεν ξέρω, ίσως επειδή του "παραχώρησα" πολλά φεύγοντας, αναγκάστηκα κι άφησα πολλές από τις συνήθειες μου για να μην τον ενοχλώ πια κι εξαφανίστηκα από παντού που θα μπορούσα να τον συναντήσω.

Και φυσικά δεν εννοώ για πάντα. Αλλά όταν κι εσύ μου παραδέχεσαι σε μεταξύ μας συνομιλία οτι ακόμα κρατάς πράγματα και σε πονάνε και σου παραδέχομαι κι εγώ το ίδιο πως ισχύει για μένα...μετά γιατί σκας μύτη εκεί που ξέρεις πως θα με βρεις; Δεν το κάνεις για να με πονέσεις; Όταν λίγες μέρες μόλις πριν παραδεχόμαστε και οι δύο οτι ακόμα και το τηλέφωνο, θα ξύσει πληγές και κρατάμε μόνο μια γραπτή επικοινωνία μια στο τόσο για τα τυπικά, γιατί να επιδιώξεις να κάνεις κάτι τέτοιο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Καλημερα.
    Ωραια τα λετε βρε παιδια οτι δεν ειναι σωστο να επιβαλουμε στον αλλο που να παει, αλλα ειχαν κανει ΚΟΙΝΗ συμφωνια. Για ποιον λογο να παει εκει αφου τα ειχαν ξεκαθαρισει;
    Εγω παντως σκεφτηκα οτι το κανει επιτηδες για να δει αν υπαρχει εδαφος να σε προσεγγισει. Αν δεν αλλαζει γνωμη, φυγε εσυ.
    Εμένα μου φάνηκε όχι σαν προσπάθεια να με προσεγγίσει τόσο, αλλά σαν προσπάθεια να με πονέσει. Κάπως έτσι το εξέλαβα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εμένα μου φάνηκε όχι σαν προσπάθεια να με προσεγγίσει τόσο, αλλά σαν προσπάθεια να με πονέσει. Κάπως έτσι το εξέλαβα.
    Για να το σκεφτεις αυτο, πιθανοτατα ισχυει. Κατι ξερεις παραπανω για το πως ειδε τον χωρισμο σας και τι ανθρωπος ειναι. Αν εχει πικριες και εκδικητικες διαθεσεις, ισως ειναι αυτο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12