Τραυματικές εμπειρίες από ταινίες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Κάποτε το Star έβαζε σωρηδόν τέτοιες ταινίες, την Παρασκευή μετά τις 11. Τώρα δε βάζει πια, δε ξέρω....
    Δεκαετία του '00 πιο πολύ. Είχα πετύχει και το "Cabin by the lake", με ένα τρελό σκηνοθέτη που ήθελε να φτιάξει το δικό του "υποθαλάσσιο κήπο" και για το λόγο αυτό αιχμαλώτιζε κοπέλες, τις έβαζε βαρίδια στα πόδια και τις πετούσε μέσα στη λίμνη..........
    Cabin by the lake, cabin in the woods, γενικα κατι παιζει με τα cabin, υπαρχουν πολλεεες τετοιες ταινιες λολ.
    Πωπω μια τετοια που εκλασα μεντες ηταν και το dreamcatcher...δικιο εχεις παντως, ολες αυτες απο τη δεκαετια του 2000 ειναι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Το Robocop με επηρέασε διότι ο πρωταγωνιστής πραγματικά ένιωθα ότι υπέφερε τρώγοντας τόσες σφαίρες. Και παράλληλα έβλεπα και την αναισθησία του αλλουνού που άναβε το τσιγάρο, την ώρα που ο άλλος πάλευε από τους πόνους, πράγμα ιδιαίτερα ανατριχιαστικό!
    Μου κανε εντύπωση επίσης το physique του gang leader! Πάντοτε είχα συνηθίσει ότι οι "κακοί" ήταν κάτι μυώδεις τύποι, ενώ αυτός έμοιαζε με καθημερινό ανθρωπάκι, με υπάλληλο τράπεζας, γιατρό, ακόμα και σπασικλάκι............
    Καταλαβαινω γιατι λες οτι σε τραυματισε και ας μη μας φαινεται ως τιποτα το ιδιαιτερο...ειναι ρεαλιστικα τρομακτικο, με την εννοια οτι δειχνει την ελλειψη συμπονιας η και τον σαδισμο που ξερουμε οτι πραγματικα υπαρχουν γυρω μας...εννοειται οτι θα σε τραυματισει πιο πολυ αυτο σε σχεση με το οποιο φανταστικο τερας η φαντασμα σε μια ταινια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Συμφωνώ για την παρέα. Η χειρότερη ταινία που είναι τρόμου και έχω δει είναι το "Κάλεσμα 2". Όσοι την έχετε δει μην την ξαναδείτε, όσοι δεν την έχετε δει, μην την δείτε. Μακρία πολύ μακριά από κάτι τέτοιες ταινίες. Προτιμώ την κωμωδία για να γελάω.
    Α, εμένα μου άρεσαν πολύ τα καλέσματα, μου αρέσουν τα μεταφυσικά θρίλερ...
    Τραυματική ταινία για μένα ήταν ο "εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες", πολύ αίμα ρε παιδί μου!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ταινιες με ανατροπη στο τελος η αγαπημενες μου.
    Αν ειναι και μυστηριου η τρομου ακομα καλητερα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Α, εμένα μου άρεσαν πολύ τα καλέσματα, μου αρέσουν τα μεταφυσικά θρίλερ...
    Τραυματική ταινία για μένα ήταν ο "εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες", πολύ αίμα ρε παιδί μου!
    Το καλεσμα εννοεις....
    Ελα βρε ο φρεντη κρουκερ??ο πιο ηλιθιος.τουλα χιστον να ελεγες τζεησον βορχις παει και ερχετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Αυτό σήμερα θεωρείται παιδικό, σε σχέση με κάτι άλλα άρρωστα που έχουν βγει σήμερα.

Τα σημερινα θριλλερ , εχουν κατ το νοσηρο , τα splatters , και οχι μονον , θριλλερ σαν την ' λαμψη ' με τον Νικολσον , δεν ξαναβγαινουν , η τον ' εξορκιστη ' Νο 1 του 73 , που βγαιναμε απο το σινεμα και κοιταγαμε πισω μας !!! η το ' η Προφητεια ' Γκρεγκορυ Πεκ' 1976 ............... μια εξαιρεση θριλλερ εχω ξεχωρισει , συγχρονο , ' το αγγιγμα του κακου ' με τον D.Washington .........

Senior Member
    1408.
    Η καταρα. Οι αλλοι.εκτη αισθηση.

Senior Member
    1)Σημα κινδυνου(the ring)
    2)Σε βλεπω(saw)
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    .εκτη αισθηση.
    Aυτο μου διεφυγε , πολυ καλο .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Το καλεσμα εννοεις....
    Ελα βρε ο φρεντη κρουκερ??ο πιο ηλιθιος.τουλα χιστον να ελεγες τζεησον βορχις παει και ερχετε
    Ναι, εννοούσα το κάλεσμα 1 και 2 γι' αυτό χρησιμοποίησα πληθυντικό
    Με είχε τρομάξει πολύ ο Φρέντη Κρούγκερ ειδικά στη σκηνή που το κρεβάτι ρουφάει τον Τζόντυ Ντεπ και γεμίζει μέχρι και το ταβάνι αίμα ανακατεύτηκε το στομάχι μου...αλλά παίζει ρόλο κι η ηλικία, ήμουν κάτω των 15 κι είχαμε νοικιάσει κρυφά θρίλερ και το είδαμε σε μια φίλη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Αυτα τα θριλλερ , με πολυ αιμα,, τα αποκαλουν στην Αμερικη , κοροιδευτικα βεβαια , splatters ........

Senior Member
    αλλά παίζει ρόλο κι η ηλικία, ήμουν κάτω των 15 κι είχαμε νοικιάσει κρυφά θρίλερ και το είδαμε σε μια φίλη...
    ας νοικιαζες τσοντες οπως κανουν πολλα αγορακια.να βλεπεις τοσα αιματα στην αθωα ηλικια των 15 ειναι ανωμαλια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ας νοικιαζες τσοντες οπως κανουν πολλα αγορακια.να βλεπεις τοσα αιματα στην αθωα ηλικια των 15 ειναι ανωμαλια
    Μόνο που εγώ είμαι κοριτσάκι Όσο για τα αίματα, θα συμφωνήσω...δεν ανέφερα όμως ότι τους παράτησα κι έφυγα μετά από εκείνη τη σκηνή γιατί ήθελα να κάνω εμετό...

Senior Member
    Τα splatters ναι μεν τρομαζουν με την εννοια οτι ανεβαζουν την αδρεναλινη λογω του ενστικτου επιβιωσης που εχουμε αλλα κατα τα αλλα τα πολλα αιματα δεν αρκουν για να με κανουν να μη κοιμαμαι τη νυχτα...απλα αποστρεφω το βλεμμα μου αμα δω κατι το πολυ αμεσο και παρατραβηγμενο...η ενσυναισθηση με το θυμα και η ψυχολογικη αναστατωση που νιωθουμε με τον σαδισμος και την αγριοτητα του θυτη δεν ειναι τρομος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Τα splatters ναι μεν τρομαζουν με την εννοια οτι ανεβαζουν την αδρεναλινη λογω του ενστικτου επιβιωσης που εχουμε αλλα κατα τα αλλα τα πολλα αιματα δεν αρκουν για να με κανουν να μη κοιμαμαι τη νυχτα...απλα αποστρεφω το βλεμμα μου αμα δω κατι το πολυ αμεσο και παρατραβηγμενο...η ενσυναισθηση με το θυμα και η ψυχολογικη αναστατωση που νιωθουμε με τον σαδισμος και την αγριοτητα του θυτη δεν ειναι τρομος...
    Το Human centipede το' χεις δει;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast