Περνάει η συμβαίνει κάτι άλλο...;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Senior Member

Περνάει η συμβαίνει κάτι άλλο...;

Έχω γράψει πολλές φορές. Κρίσεις πανικού, αρρωστοφοβια, πολλά ψυχοσωματικα κτλπ. Πριν από δύο εβδομάδες πήγα σε παθολόγο ο οποίος με έψαξε σπιθαμή προς σπιθαμή και αφού είδε και όλες μου τις εξετάσεις με διαβεβαίωσε ότι σωματικά δεν τρέχει απόλυτος τίποτα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πάσχω από αγχώδης νεύρωση. Το θέμα είναι ότι από εκείνη την ημέρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Όχι πως είμαι όπως πριν. Εννοείται ότι έχω ακόμα ξαφνικές και έντονες ανησυχίες η οποίες έχουν να κάνουν κυρίως με το γαστρεντερικο μου. Παρόλα αυτά η διάθεση μου εκτοξεύτηκε στα ύψη, έχω αρχίσει και παίρνω κιλά, κοιμάμαι καλύτερα, έχω διάθεση για δραστηριότητες και με εξαίρεση καμιά ώρα μέσα στην ημέρα νιώθω πολυ καλά. Το ερώτημα είναι το εξής. Μπορεί να περάσει αυτή η κατάσταση έτσι απλά η είναι και αυτό μέσα στα πλαίσια της πάθησης; έχω σκεφτεί μήπως έχω και μανιοκαταθλιψη. Μπορεί να μου πεί κάποιος ;

Senior Member
    Γεια σου κ εγω αυτο φοβαμαι γιατι για καποιες μερες ενοιωθα πολυ χαρα και ειχα ενεργεια κ φοβαμαι μν ειμαι διπολικος

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Γεια σου κ εγω αυτο φοβαμαι γιατι για καποιες μερες ενοιωθα πολυ χαρα και ειχα ενεργεια κ φοβαμαι μν ειμαι διπολικος
    Το θέμα είναι να μας πει κάποιος που γνωρίζει συμπτώματα κτλπ να ξέρουμε και εμείς. Μπορεί από την άλλη αυτό που έχουμε να είναι πολύ ήπιο η όντως να περνάει. Πριν από 17 περίπου χρόνια που πέρναγα τα ίδια πάνω κάτω αυτό έγινε. Ήμουν επί τρία χρόνια χάλια μαύρα και ξαφνικά άρχισαν να υποχωρούν τα συμπτώματα μέχρι που ένα πρωί έγινα πάλι "κανονικος". Πότε δεν ξέρεις όμως...

Senior Member
    Εσυ τ διαγνωση εχεις? Εχω αγχωδη διαταραχη και καταθλιψη εσυ?εχω ρωτησει κ εγω αλλα δεν απανταει κανενας..

Senior Member
    Ένας νευρολόγος μου είπε ότι έχω διαταραχή πανικού και μια ήπια προς μέτρια κατάθλιψη. Σε ψυχίατρο δεν έχω πάει. Έφτασα μέχρι την πόρτα του αλλά δεν μπήκα ποτέ...

Senior Member
    Ε πανε να παρεις μια γνωμη..αρα δεν εχεις παρει ποτε χαπια σωστα?

Member
    Ρε φιλε τι συμτωματα εχεις ακριβως;και ποσο καιρο;εγω εχω εδω και 6 μηνες και κυριος με το πεπτικο..με το εντερο πιο πολυ και ταση για εμετο..συν οτι εχω σπασμους μυων ειχα ταχυκαρδιες για καποια φαση και δυσνοια φουλ αλλα αυτα περασαν και τωρα εχω μονο ταση για εμετο και εκει που παει να με παρει
    Ο υπνος νιωθω κατι σαν μουδιασμα..εκανα γαστροσκοπηση κολονοσκοπηση υπερυχο κοιλιας check up και ολα καλα..τωρα πηγα σε εναν νευρολογο ψυχιατρο και με
    Εδωσε κατι χαπια αλλα δεν τα πηρα ακομα..θα κανω λιγο υπομονη

Member
    Οκ διαβασα σε ενα ποστ σου οτι εχεις και εσυ τα ιδια..ευχομαι να ειναι περαστικα ρε φιλε και σε εσενα μαι σε ολους μας..πολυ κακο πραγμα μας βρηκε..τα χαπια που με
    Εδωσε
    Εμενα με
    Ειπε οτι ελαφρια..sympanta καπως ετσι και ενα αλλι ακομα και
    Με
    Εδωσε και zanax αλλα με ειπε μα το παρω μονο αν με
    Ποιασει καμια δυνατη κριση..και μονο πανω σε αυτην

Senior Member
    Και γω cybalta pernw εδω και καιρο μαζι με wellbutrin αλλα σκατα δεν βλεπω τπτ σπουδαιο με θολονουν το μυαλο πιστευω..

Member
    Νομιζω ειναι στο χερι μας και με τα χαπια..αλλοι λενε οτι ειναι καλα και αλλοι οχι..εμενα μου ειπε η θεια μου να παω σε αυτον τον γιατρο γιατι η θεια μου τα ειχε1 χρονο οταν ειχε χασει τον θειο μου και με αυτα σε 3 μηνες τα ξεπερεσε
    Και εχει δυο χρονια και παραπανω τωρα που ειναι οκ..εσυ ποσο καιρο τα παιρνεις;

Senior Member
    Ε μεγαλη ιστορια ειμαι εγω αμα μπεις και δεις τα ποστ θα καταλαβεις τα παιρνω τα συγκεκριμενα εδω και 3 μηνες κοντα αλλα εχω αλλαξει παρα πολλες αγωγες διαφορα χαπια.κ σε μενα ολα ξεκινησαν με κρισεις πανικου εχει 2 χρονια που πεδευομαι..αλλα μιλησα και με τν γιατρο μου τον ειπα ενα μηνα ακομα μεχρι τελος του μηνα θα τα παρω και μετα τα κοβω ολα και θα το παλεψω μονος μου..

Member
    Ποπο περαστικα ρε φιλε..δεν ξερω τι να πω;;;χανεις τα λογικα σου με αυτα τα πραγματα

Senior Member
    Αστα να πανε...ευχαριστω φιλε επισης..

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Ε πανε να παρεις μια γνωμη..αρα δεν εχεις παρει ποτε χαπια σωστα?
    Όχι χάπια δεν έχω πάρει, δεν τα θέλω με τίποτα. Είναι λάθος που το λέω αλλά οπότε με πιάνει αυτή η μαλακία, κυρίως το σούρουπο (που ακόμα δεν έχω καταλάβει το γιατί) πίνω μια δυο μπύρες και έρχομαι στα ίσια μου. Σκέψου ότι με είχε πιάσει το στομάχι μου. Νόμιζα ότι θα έσπαγε, και με το που ήπια μια μου πέρασε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Spirosss View Post
    Οκ διαβασα σε ενα ποστ σου οτι εχεις και εσυ τα ιδια..ευχομαι να ειναι περαστικα ρε φιλε και σε εσενα μαι σε ολους μας..πολυ κακο πραγμα μας βρηκε..τα χαπια που με
    Εδωσε
    Εμενα με
    Ειπε οτι ελαφρια..sympanta καπως ετσι και ενα αλλι ακομα και
    Με
    Εδωσε και zanax αλλα με ειπε μα το παρω μονο αν με
    Ποιασει καμια δυνατη κριση..και μονο πανω σε αυτην
    Καλά αυτό το μουδιασμα που λες μεταξύ ξυπνιου και ύπνου το ξέρω χρόνια. Σαν να διαπερνά ρεύμα όλο σου το σώμα και σαν να θέλει η ψυχή σου να βγει αλλά κάτι δεν την αφήνει! Αυτό δεν λες; αν δεν με πιάσει δεν κοιμάμαι πλέον, χεχε. Το άγχος της ημέρας πιστεύω ότι είναι που ξεσπάει την ώρα που ήμαστε απόλυτα χαλαροί

Page 1 of 2 12 LastLast