τι πιστευω πραγματικα για την ψυχωση ασχετα απο λογοκρισια του φορουμ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

τι πιστευω πραγματικα για την ψυχωση ασχετα απο λογοκρισια του φορουμ

1)τα φαρμακα ειναι αναγκαιο κακο
    2)οταν μας ταιριαξει καποιο χαπι το παιρνουμε παντα ωστε στραβα κουτσα να καταλαγιαζει για παντα η ψυχωση
    3)η ψυχωση φαινεται εκτος οταν γερασει ο ανθρωπος που αλληλοεξουδετερωνεται με τα γηρατια η μορφη της
    4)η ψυχωση ειναι σκατα κ σε κανει σε ολους τους τομεις σκατα
    5)δεν πρεπει να ζοριζουμε πολυ πολυ τους δικους μας να τους λεμε καλυτερα ολα πανε καλα μην παθουν κ αυτοι το ιδιο
    6) τα λεφτα βοηθανε κξαι δικαιουμαστε συνταξη
    7)αν ειμαστε θυματα μπουλινγκ οπως εγω να λεμε την σκαφη σκαφη κ τα συκα συκα δλδ να αναγν ωριζουμε οτι οντως ειναι εχθροι μας αυτοι που μας εκαναν μπουλινγκ κ να τους αποφευγουμε
    8)δεν ειμαστε ακριβως αποτυχημενοι
    9)συνηθως ειμαστε εξυπνοι
    10)η γιατροι υπερβαλουν στην δοσολογια αλλα εμεις τουλαχιστον τις αναλογιες πρεπει να τις τηρουμε
    11)μηδεν πριν του τελους μακαριζε
    καληνυχτα

12)μακρυα απο τα ψυχιατρεια ειδικα τα κανονικα οι κλινικες καλυτερες ειναι

Senior Member
    ωραιες οι συμβουλες σου Δημητρη, συμφωνω.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Ωραιο post Δημητρη!Συμφωνω κι εγω εκτος απο την κρατικη βοηθεια σε εμας ειτε λεγετε επιδομα προνοιας ειτε συνταξη ειναι ψιχουλα.

Senior Member
    διαφωνω με το οτι η ψυχωση φαινεται...σε ορισμενα ατομα π δεν το εχω πει δεν το εχουν καταλαβει οτι κατι δε παει καλα με μενα...ειμαι φυσιολογικη

ΟΚ darkprincess σε μερικους φαινεται απειροελαχιστα.κ εγω διατηρω την χροια της φωνης μου κ ολοι με λενε οτι δεν φαινεται αλλα μια ψυχολογος το ειχε καταλαβει χωρις να ξερει τπτ.μιχαλη παντως δικαιουμαστε με τον αλφαβητα τροπο ρεσυ φιλε

DARKPRINCES αν θεωρησουμε ομως οτι το κανονικο ειναι να παιρνουμε τα χαπια κανονικα ή σχεδον κανονικα εγω δεν πιστευω οτι ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις εχει συμπεριφορα π φαινεται 'φυσιολογικη' παιρνοντας χαπια.εκτος αν θες να πιστεψω οτι τα παιρνεις κ δεν φαινεται...με τπτ εγω αυτο δεν το πιστευω.κ γιατρος να ξεγελαστει κ να το πιστεψει εγω οχι.σορρυ κιολας δεν θυμαμαι μηπως εσυ δεν εχεις κατι σοβαρο οπως η ψυχωση γιαυτο παιρνεις ελαχιστα ή τα ππαιρνεις κανονικα κ απλα ειναι ψευδεσθηση σου οτι κατα εξαιρεση δεν φαινεται. υγ μην το παρεις εχθρικο το μηνυμα απλα γραφω τι καταλαβαινω με την πειρα των 11 και χρονων στα χαπια

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    DARKPRINCES αν θεωρησουμε ομως οτι το κανονικο ειναι να παιρνουμε τα χαπια κανονικα ή σχεδον κανονικα εγω δεν πιστευω οτι ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις εχει συμπεριφορα π φαινεται 'φυσιολογικη' παιρνοντας χαπια.εκτος αν θες να πιστεψω οτι τα παιρνεις κ δεν φαινεται...με τπτ εγω αυτο δεν το πιστευω.κ γιατρος να ξεγελαστει κ να το πιστεψει εγω οχι.σορρυ κιολας δεν θυμαμαι μηπως εσυ δεν εχεις κατι σοβαρο οπως η ψυχωση γιαυτο παιρνεις ελαχιστα ή τα ππαιρνεις κανονικα κ απλα ειναι ψευδεσθηση σου οτι κατα εξαιρεση δεν φαινεται. υγ μην το παρεις εχθρικο το μηνυμα απλα γραφω τι καταλαβαινω με την πειρα των 11 και χρονων στα χαπια
    Δημητρη το θεμα ως προς το τι θα φανει πανω σου κ τι οχι ειναι το ποσο σε επηρεασε γνωστικα αυτη η αρρωστια στα επισοδεια που ειχες και δεν καταφερες να επανελθεις....εγω επανηλθα σε ενα χρονο σχεδον στα φυσιολογικα μ κοινωνικα...δε μιλαγα πολυ οπως κ ναχει,,κ εχω βρεθει κ με αγορια ραντεβου κ δεν κτλβαν τιποτα, και ειδικα με εναν π ειναι καλο παιδι εξυπνος και δουλευει λονδινο κ θα ρθει το καλοκαιρι πισω και θα βρεθουμε , δεν καταλαβε τπτ σ λεωω...αμα εχεις παθει ζημεια απτο επισοδειο εχεις παθει ζημια,,εμενα δε φαινεται αποσο καταλαβαινω΄...το μονο κουσουρι π εχω ειναι τ tardive dyskinisea

Senior Member
    α κ το οτι δεν ειμαι κ η καλυτερη στην οπτικη επαφη,,,αλλα ποτε δεν ημουν,,κ η ψυχωση μ ηταν τοξικη μην πεις πως ειχα προβλημα κ απο πριν

DARKPRINCES πως ξερεις οτι εγω επανηλθα ή δεν επανηλθα, αν τελοσπαντων οι ψυχατρικη κανει λαθος κ υπαρχει επαναφορα.κ πως γινεται να επανελθει καποιος κ τα παντα να εξαρτουνται απο τα ψυχοφαρμακα?

Senior Member
    εγω παντωσ επανηλθα εκατο τα εκατο σημερα κ τρομαξα μετα δεκα χρονια δουλευω κ τρομαξα μη μου ριξανε τιποτα στον καφε παντωσ η επαναφορα εγινε με φαρμακα διατροφη τοπικα προιοντα κ δουλεια που ειναι γυμναστικη μιλαμε για επαναφορα εκατο τα εκατο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    εγω εχω συμφιλιωθει με την ψυχωση την εχω αποδεχτει και προχωραω στη ζωη μου με αυτο, ευτυχως εχω ελαφριας μορφης και ουτε φαινεται ουτε πολλα φαρμακα παιρνω ουτε τιποτα
    επισης μεσα στην ατυχια μου σταθηκα τυχερος ως προς το επιδομα αναπηριας μπορεσα αντι για τα 300 της προνοιας και παιρνω μερος της συνταξης του πατερα μου 700 ευρω και κανω ζωη πενα

εμενα η δικη μου συμβουλη ειναι γραψτε ολα ξερετε που αν δε μπορειτε να προσπαθητε μεχρι να το πετυχετε
    και το πιο βασικο βγαλτε απο τη ζωης σας ανθυγιεινους ανθρωπους που σας χαλάνε την ψυχολογια ακομα και εαν προκειται για συγγενεις αυτοι ειναι οι χειροτεροι

Senior Member
    δημητρη δεν ειπα πως δεν επανηλθες ενα παραδειγμα ειπα...τεσπα κανενας που δεν ξερει για την αρρωστια μ δεν καταλαβε διαφορα πανω μου...και τωρα π παιρνω αμπιλιφαι ειμαι πολυ καλα! σε φαση σεξουαλικα ημουν απαθης και τωρα φουλ παθος ;)

Senior Member
    Το θεμα που εχεις με τι ματι το βλεπεις?Προσπαθεις να το αποβαλεις καθε μερα?Το εχεις ''αγκαλιασει'' ποτε?Νιωθεις ενοχες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Το θεμα που εχεις με τι ματι το βλεπεις?Προσπαθεις να το αποβαλεις καθε μερα?Το εχεις ''αγκαλιασει'' ποτε?Νιωθεις ενοχες?
    σε μενα μιλας?ποιο ματι?αυτο π ειδα?

Page 1 of 2 12 LastLast