Results 31 to 45 of 144
Thread: Ερωτας η εμμονη?
-
16-06-2017, 14:36 #31Miliva21Guest
Οχι νμζ καταλαβα τι θες να πεις..οτι παρα πολλοι μπαινουν ακομα κ σ σχεση εχοντας στο νου τους να την αφησουν γ κτ καλυτερο....κανονικα αυτο καλο θα ηταν να μη συνεβαινε...γ πιο λογο ν μπεος στ κοπο να κηνυγησεις κ να επιμεινεις σ καποια π δν σ κανει εξαρχης....σγρ υπαρχουν λογοι αλλα οπως κ ν το κανουμε δν ειναι καλο
- 16-06-2017, 14:50 #32
To θέμα είναι, ότι και να ειπωθεί σε αυτό το forum, να βοηθηθούν άνθρωποι.
Είναι υποχρέωση του άνδρα να θέλει σεξ. Δεν σημαίνει ότι θα του το δώσεις στο πιάτο, ούτε είναι απορριπτέος επειδή θέλει σεξ.
Δυο συμβουλές για γυναίκες που άκουσα σε ένα σεμινάριο για ανθρώπινες σχέσεις:
α) Δεν του δίνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού, αλλά του δείχνεις ότι τον βλέπεις για κάτι περισσότερο από αυτό.
β) Αν θέλεις ο άλλος να δεθεί μαζί σου, τον βάζεις να κάνει πράγματα για σένα. Αν πιάνουν τα χέρια του, βάλτον να σου κρεμάσει ένα κάδρο, να σου φτιάξει τη βρύση , κλπ
Εννοείται πως και η επιβράβευση είναι επίσης σημαντική.
Οι άνθρωποι που δεν ζητούν πράγματα από τους άλλους, φοβούνται τη δέσμευση.
16-06-2017, 15:16 #33
Μα για να συζητηθει αυτο που ειχα πει μπας και βοηθηθω κι εγω και βοηθηθουν και αλλοι ανθρωποι εγραψα οτι εγραψα και αγνοηθηκε..που κολλαει τωρα αυτο που λες;
Εγω ισα ισα λεω οτι το σεξ δεν ειναι προβλημα. Το προβλημα ειναι χειροτερο, μπορει καποιος να ψαχνει να βολευτει επιπολαια ακομα και με σχεση. Νομιζεις μιλιβα οτι αμα περιμενει να κανετε σεξ και δειξει πιο "σοβαρος" σημαινει κατι; Μπορει ακομα και για σχεση να εχει για τον μπουτσο στανταρ ο αλλος, τυπου "δε βαριεσαι καλο κοριτσι φαινεται νταξ"...με ενοχλει το κριτηριο για να κανει σχεση καποιος μαζί σου να ειναι το οτι εισαι "τσεκ" σε καποιες βασικες μινιμουμ προυποθεσεις και διαθεσιμη για σχεση ως το στερεοτυπικα καλο κοριτσι...
Γενικα με ενοχλει απιστευτα που σκεφτονται ετσι πραγματικα πολλοι αντρες και με ενοχλε πολυ αμα διαισθανομαι οτι με προσεγγίζει ο αλλος με τη λογικη "οτι γινει/οτι κατσει"...κοιταει δηλαδη τι θα του βγαλεις και αναλογα με το τι εκπεμπεις αποφασιζει αν απλα θα πηδηξει η αν θα μπει στη διαδικασία να κάνει σχεση. Θα μου πεις στο χερι σας ειναι...αλλα ρε φιλε τι να τη κανει μια γυναικα που σεβεται τον εαυτο της τετοια σχεση ακομα και αν χειριστει τα πραγματα με τετοιο τροπο ωστε να καταληξουν σε σχεση; Να τη βρασει.
Το ζητουμενο ειναι να ξερει ο αλλος τι θέλει, οχι να είναι σε φαση "οτι προκυψει"...γιατι αμα ξερει τι θελει και θέλει εσενα τελεια. Αμα δεν ξερει τι θελει γενικα της λογικηε "ο, τι προκυψει" θα ειναι, δεν ειναι ερωτας αυτο...
Ε αμα δεν εγινα και τωρα κατανοητη δεν ξερω πως αλλιως να το πω, γαμα το.
Απο εκει και περα θεματοθετρια αμα θελεις χρησιμη απαντηση κάνε πιο συγκεκριμενη ερωτηση...απο οσα μας ειπες ως τωρα εγω το κοβω φουσκα το πραγμα. Θα ξέρεις αν ειναι αληθινο μονο αν το απομυθοποιησεις.
16-06-2017, 16:12 #34
Σε έχασα λίγο.Το διάβασα τρεις φορές το κείμενο.
Τι εννοείς; Εννοείς να σε θέλει ο άλλος πριν σε γνωρίσει;
Ναι στα πρώτα δευτερόλεπτα μπορεί κάποιος να δει αν μια του κάνει εμφανισιακά.
Μπορεί όμως σε χαρακτήρα να είναι εντελώς ασύμβατοι μεταξύ τους, και αυτό το βλέπεις μόνο με τον καιρό.
Επίσης και στο σεξ πρέπει δυο άνθρωποι να είναι συμβατοί.
Μπορεί αυτός να θέλει σεξ μια φορά το μήνα, και συ κάθε δύο μέρες. Ξέρεις υποφέρει και αυτός που κάνει σεξ ενώ δεν θέλει, και αυτός που θέλει αλλά δεν μπορεί. Και αυτή είναι μόνο μια από τις παραμέτρους στο σεξ, χώρια των άλλων πολύ σημαντικών ιδιοτήτων ενός συντρόφου.
Αν πάντως κάποια είναι υποστηρικτική, τρυφερή, γλυκιά, σταθερή, και σέβεται τα θέλω του συντρόφου της, το θεωρώ μοιραίο να την ερωτευτεί.
16-06-2017, 16:37 #35
Το εξηγησα πιο πανω στο κειμενο ακριβως τι εννοω (στο ακριβως προηγουμενο κομματι που δεν παρεθεσες).
Για τα υπολοιπα που γραφεις ουδεποτε ισχυριστηκα το αντιθετο.
Το "οτι προκυψει" παει ως προς το σκεπτικο του να αποφασισεις αν θες απλα σεξ η αν θες να κανεις μια σχεση ετσι για να κανεις αναλογα με το τι θα σου βγαλει η αλλη με βαση καποια στερεοτυπα που εχεις στο μυαλο σου ενω δεν τρελαινεσαι κι ολας γενικα. Αμα εισαι ανοιχτος σε ολα τα ενδεχομενα με αυτη την εννοια ετσι γενικα και αοριστα με την οποιαδηποτε οκ κοπελα που σκονταψεις πανω της οχι ρε φιλε ειναι μαλακια...
Αμα σου κανει κλικ καποια ομως και θελεις ΑΥΤΗΝ, χωρις να αναλυεις τα πως και γιατι και για τι πραγμα τοτε ναι ειναι το πιο επιθυμητο ενδεχομενο και σωστο κατ'εμε...
Δηλαδη εσενα σου αρεσει η λογικη του να πει η αλλη "νταξει μου κανεις επειδη θελω εναν γκομενο να βλεπεται και να ειναι καλουλης για να εχω να λεω οτι εχω γκομενο" η προτιμας το "θελω αυτον γιατι μου αρεσει αυτο και αυτο και αυτο"; Εκει παει το ξερω τι θελω.
Καταλαβες τωρα γιατι ειναι προβλημα για τις γυναικες που πολλοι αντρες ειστε σαβουρογαμηδες αβερτα κουβερτα;
16-06-2017, 16:42 #36
16-06-2017, 17:04 #37
Χαχαχα!
Άνδρες γουρούνια καθάρματα!
16-06-2017, 17:13 #38
Δεν ειπα αυτο...ωστοσο ο τροπος σκεψης πολλων ειναι προβλημα για εμενα σου εξηγησα γιατι. Δεν μπορεις να το διεψευσεις για αυτο γελας. Βασικα δεν καταλαβαινεις μαλλον καν πως το εννοω, δεν ειναι τυχαιο... Κλασσικα αντρες παιδι μου, χαζοι, δε καταλαβαινετε :P
Περα της πλακας παντως...σε οσα γραφω δεν βλέπεις καν που ειναι το προβλημα, σου φαινονται νορμαλ αυτα που εγω περιγραφω ως προβλημα, σας βολευουν....
Ειναι θεμα διαφορετικης οπτικης υποθετω (πλεονεκτικης και οπορτουνιστικης οπτικης θα προσθεσω αλλα αυτο ειναι δικη μου αποψη).
Αλλα τωρα θα τρελαθω. Κανεις εδω στο φορουμ δεν καταλαβαινει τι εννοω; Αντρας, γυναικα, τιποτα;
16-06-2017, 17:27 #39
Επισης γελας aggelosstr αλλα ημουν ολα αυτα και δεν αρκουσε. Τι θα πει "να υποστηρίζει τα θελω του;"
Αμα έρχονται σε συγκρουση τα θελω του με τα δικα σου; Αμα δεν κανει πισω ουτε βημα ο αλλος τι θα καταλαβει με το να υποστηριζεις τα θελω του;
Οτι σε ερωτευτηκε η οτι εχει το ελευθερο να σε χεζει πατοκορφα;
Για πες...τι απο τα δυο λες να ειναι;
16-06-2017, 17:47 #40
Ναταλάκι να σου εξηγήσω λίγο τους άντρες να καταλάβεις αν κ δε θα καταλάβεις ο άντρας πάει σε πόλεμο δηλαδή ακούει μπινελικια κ παίζει ξύλο με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του δεν μπορεί όταν ερωτευτεί μια γυναίκα ως κομπλεξικοσ που έχει γίνει να μην την χεσει όταν νευριάσει αυτά ο άντρας τα αγόρια δεν τα κάνουν αυτά ούτε οι γκέι να στο πω απλά έχω ακούσει ότι μπινελικι υπάρχει σε αγαπάω σε λατρεύω αλλά έχω γίνει κομπλεξικοσ δεν γίνεται να μη μου βγει η μαλακια παρόλαυτα η αγάπη μου για σένα είναι ίδια οπωσ κι εσύ αν με πληγώσεις θα κάτσω να το φάω έτσι είναι ο γάμος νομίζω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-06-2017, 18:26 #41
Κι όποιος πει ότι είναι αντρασ χωρίς να έχει παίξει ξύλο άσχετα αν τις έφαγε γτ κι εγώ τις έτρωγα απλά δεν είναι
16-06-2017, 18:27 #42
Ρε ελις ασχετα λες...δε κολλανε στη συζητηση...
16-06-2017, 18:46 #43
Άμα ηξερεσ από άντρες θα καταλαβαίνεσ προφανώς κ δεν ξέρεις
16-06-2017, 19:23 #44
Ρε φιλε εισαι εκτος θεματος τι ξερεις και δε ξερεις μου λες, να μιλουσαμε για το ιδιο πραγμα να πω οκ. Αλλα σε ρωτανε ποσο κανει δυο και δυο και απαντας μπλε.
Aggelosstr γιατι δε μιλας; Νομιζα το ζητουμενο εδω ειναι να βοηθηθουν ανθρωποι, πες μου, τι δε καταλαβα καλα στα οσα λεω;
Η ερμηνεια σου ποια ειναι;
16-06-2017, 20:05 #45
παει ο γιατροσ στον τρελλο να δει την προοδο του τον ρωταει ποσο κανει ενα κι ενα χιλια τ λεει ο τρελλοσ παει σε εναν αλλο ποσο κανει ενα κι ενα μπλε τ λεει παει σε εναν αλλο ποσο κανει ενα κι ενα δυο τ λεει μπραβο εσυ εισαι καλα πωσ το βρηκεσ;απλο διαιρεσα το χιλια με το μπλε