Ερωτας η εμμονη? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 144 of 144
    Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Να, απομόνωσες πάλι μια πρόταση και διαστρεβλώθηκε. Το ανέφερα αυτό γιατί σε ένα άλλο μήνυμά σου, είχες πει, ότι δεν έχω ερωτευτεί και εκεί σου είπα, ότι δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις ή τι όχι, πάνω στο θέμα του έρωτα, για το αν τον έζησα ή 'οχι και όχι πάνω στις απόψεις σου. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεσαι έτσι. Εξήγησα σε αρκετά μηνύματα, ότι δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος, ούτε είναι αμαρτωλός που πήγατε να φορτώσετε σε εμένα αυτή την λέξη, ενώ δεν την είπα ποτέ.
    Πάντως εαν ξανακοιτάξουμε όλες τις απαντήσεις στις προηγούμενες σελίδες θα βρούμε πολλά πράγματα που έχουν διαστρεβλωθεί οπότε και μεχρι το πρωί να το πάμε έτσι δεν πρόκειται να βγει άκρη. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει λάθος και σωστό στο συγκεκριμένο θέμα. Και η δική σου άποψη ειναι σωστή και αυτή που έχουν διατυπώσει οι κοπέλες. Οφείλουν να γίνουν σεβαστές και οι δύο.

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ενταξει ελισσαβετ νομιζω αρκετα....

εδω εμεις δν ειμαστε για να κρινουμε κανεναν ...μονο γ να λεμε την αποψη μας ....και οταν οι αποψεις εκφραζονται με ειλικρινεια ειναι λογικο να υπαρχουν παρεξηγησεις...

στη τελικη κανεις δν βελτιωθηκε με τα μπραβο και την επιβεβαιωση....ολοι εχουμε ερθει εδω γτ εχουμε τα δικα μας θεματα κ ψαχνουμε λυση .....και αυτη ειναι η βοηθεια π μπορουμε ν προσφερουμε στους αλλους.....γ αυτο κ οταν δινουμε τη λυση επικεντρωνομαστε σ αυτα που καποιος κανει λαθος....γτ αν τα εκανε ολα σωστα δεν θα υπηρχε προβλημα

Απλα νομιζω οτι ο φιλος μας εχει αναγκη αυτη τη στιγμη απο αποδοχη κ επιβεβαιωση....γ αυτο ειναι καπως απολυτος κ αντιδρα εντονα..

Το οτι σ λεμε αυτα π σκεφτομαστε δεν σημαινει οτι σε απορριπτουμε εν οιδα..αυτο κρατησε το
    Απλά υπάρχουν κάποιες διαστρεβλώσεις, όπως νόμιζε η ελισάβετ ότι ανέφερα ότι δεν με ενδιαφέρει η άποψή της, ενώ το εξήγησα παραπάνω ότι αναφερόμουν σε ένα άλλο θέμα, στο θέμα αν έχω ζήσει τον έρωτα ή όχι, γιατί είχε πει ότι δεν το έζησα και απάντησα ότι δεν με ενδιαφέρει, τι πιστεύει ή τι δεν πιστεύει για εμένα, αν έζησα δηλαδή τον έρωτα ή όχι. Τέλος πάντων είναι ανώφελο να προσπαθώ και να λέω Α και εσείς Β ή και Γ. Νομίζω κατάλαβες Miliva αυτό που ήθελα να πω, όπως και για την προτελευταία πρόταση σου, που έχεις δίκιο πάνω σε αυτό.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Συμφωνώ, μόνο που έχω περάσει πολλά από πολλούς. Αρκετά πολλά που ίσως να έγραφα μέχρι αύριο γι'αυτά. Ναι ανέπτυξα αμυντικούς μηχανισμούς όπως αναφέρεις, γιατί σε κάποια εποχή ήμουν μόνο με άμυνα. Σύμφωνα με αυτά που γράφω εδώ, έχεις δίκιο πάνω σε αυτά. Όμως αν κοίταζες καλύτερα την ζωή μου, την μέχρι τώρα ζωή μου, θα άλλαζες γνώμη. Δεν είμαι άμοιρος των ευθυνών, έχω κάνει πολλά λάθη και κάνω λάθη. Ένα περιστατικό θα σου πω, τώρα έγινε αυτό, πριν μια μέρα. Όπου το πρωί στο πανεπιστήμιο, πολύ πρωί, άρχισαν να με βρίζουν εμένα και ένα άλλο παιδί, επειδή μπαίνουμε πρώτοι στην εξέταση. Λες και έπρεπε να τους ρωτάω τι θα κάνω. Και όλα αυτά χωρίς επιχειρήματα και λογική. Μόνο αυτό αναφέρω, τα άλλα δεν χρειάζονται να ειπωθούν εδώ...
    Μα εννοειται οτι εχω υποψη μου οτι εχεις περασει δυσκολα....το καταλαβαινω αυτο....ειναι αυτονοητο

Ετσι οπως το ειπες ειναι.....και αυτο το "διαφερω" ειναι αλλος ενας ακομα μηχανισμος ....οι εξυπνοι ανθρωποι βρισκουν μηχανισμους αυτοαμυνας και ειναι φυσιολογικο σε προστατευει γτ εισαι ευαισθητος

Οσο γ αυτους π λες οτι σε βριζανε μη δινεις σημασια....

Banned
    Quote Originally Posted by Celtic1984 View Post
    Πάντως εαν ξανακοιτάξουμε όλες τις απαντήσεις στις προηγούμενες σελίδες θα βρούμε πολλά πράγματα που έχουν διαστρεβλωθεί οπότε και μεχρι το πρωί να το πάμε έτσι δεν πρόκειται να βγει άκρη. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει λάθος και σωστό στο συγκεκριμένο θέμα. Και η δική σου άποψη ειναι σωστή και αυτή που έχουν διατυπώσει οι κοπέλες. Οφείλουν να γίνουν σεβαστές και οι δύο.
    Δεν είπα ότι έχω σωστή άποψη και εκέινες λανθασμένες, απλά κοιτάμε το ίδιο θέμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μα εννοειται οτι εχω υποψη μου οτι εχεις περασει δυσκολα....το καταλαβαινω αυτο....ειναι αυτονοητο

Ετσι οπως το ειπες ειναι.....και αυτο το "διαφερω" ειναι αλλος ενας ακομα μηχανισμος ....οι εξυπνοι ανθρωποι βρισκουν μηχανισμους αυτοαμυνας και ειναι φυσιολογικο σε προστατευει γτ εισαι ευαισθητος

Οσο γ αυτους π λες οτι σε βριζανε μη δινεις σημασια....
    Ναι, να μην δίνω σημασία, άντε να δώσεις προφορική εξέταση μετά, ευτυχώς πήρα άριστα, οπότε τώρα δεν με νιάζει.

Banned
    εγω δε πιστευω οτι εισαι αποκκομενος πραγματικα απο τους αλλους στο ιντερνετ ειναι ευκολο να το παιξεις σοφιστικε αλλα στη ζωη θα χεις ανθρωπους διπλα σου δε μπορει...

Αν εισουν πραγματι αποκκομενος σιγουρα θα ειχες φτασει στα ακρα μεχρι να βρεις λυση θα εφτανες μεχρι και στα γραφεια συνικεσιων για να γνωρισεις κοσμο

μαλον εισαι σε πιο μια μετρια κατασταση απο αυτη που αναφερεις και αυτο καπως φρεναρει τη θεληση σου

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω δε πιστευω οτι εισαι αποκκομενος πραγματικα απο τους αλλους στο ιντερνετ ειναι ευκολο να το παιξεις σοφιστικε αλλα στη ζωη θα χεις ανθρωπους διπλα σου δε μπορει...

Αν εισουν πραγματι αποκκομενος σιγουρα θα ειχες φτασει στα ακρα μεχρι να βρεις λυση θα εφτανες μεχρι και στα γραφεια συνικεσιων για να γνωρισεις κοσμο

μαλον εισαι σε πιο μια μετρια κατασταση απο αυτη που αναφερεις και αυτο καπως φρεναρει τη θεληση σου
    Στα γραφεία συνικεσίων, νομίζω ότι πάνε αυτοί που θέλουν να παντρευτούν. Γενικότερα δεν συμφωνώ με αυτά τα γραφεία. Περισσότερο εκεί κοιτάνε το περιουσιακό και όχι τον ίδιο τον άνθρωπο και έτσι δεν συμφωνώ.

Banned
    δεν εφτασα ως εκει για να ξερω πως ενεργουν αλλα για καπιον που δεν εχει αλλη επιλογη η δε τον νιαζει τιποτα παρα μονο να βρει κατι θα το εκανε εγω ψιλοβαριεμαι και να ψαχνω να τρεχω απο τον ενα γνωστο στον αλλο να μιλω συνεχεια και μου φανηκε πιο ευκολο να ψαχνω απο μια οθονη

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν εφτασα ως εκει για να ξερω πως ενεργουν αλλα για καπιον που δεν εχει αλλη επιλογη η δε τον νιαζει τιποτα παρα μονο να βρει κατι θα το εκανε εγω ψιλοβαριεμαι και να ψαχνω να τρεχω απο τον ενα γνωστο στον αλλο να μιλω συνεχεια και μου φανηκε πιο ευκολο να ψαχνω απο μια οθονη
    Δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι, δεν μου ταιριάζει σαν άνθρωπος αυτό.

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910