Ερωτας η εμμονη? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 144
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν έχω να σου πω επιχειρήματα...
    Όμως αυτή σου η άποψη μου δείχνει άνθρωπο που δεν έχει ερωτευτεί ποτέ γιατί πολύ απλά αν είχες δεν θα χρειαζόσουν επιχειρήματα.
    Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια ολόκληρη ανάλυση για το τι είναι ο έρωτας από φιλοσοφική πλευρά, τι πίστευαν για αυτόν οι αρχαίοι Έλληνες και πόσο σημαντικό τον θεωρούσαν αλλά δεν θα σου πω αυτό. Θα σου πω τι κάνει στην δική μου ζωή.
    Με κάνει να έχω όρεξη και ενέργεια 24 ώρες το 24ωρο.
    Με κάνει να αντέχω με λιγότερο ύπνο και φαί και να μη με νοιάζει
    Με κάνει να μπορώ να μετακινήσω βουνά
    Με κάνει να αγαπώ περισσότερο όλον τον κόσμο
    Με κάνει να έχω όρεξη για ζωή κι ας γκρεμίζεται ο κόσμος γύρω μου
    Με κάνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου....

Και θα μπορούσα ακόμα να σου γράφω για ώρες!
    Αν όλα αυτά τα θεωρείς ρηχά ή ασήμαντα, τότε τι να σου πω...
    Μπραβο ρε ελισαβετ πες τα.εγω παλι οταν καψουρευωμουνα ενοιωθα ολα αυτα που ενιωθεςαλλα ταυτοχρονα ξεχνουσα και ολα τα προβληματα μου λες και ξαναγενιομουνα.ενα απιστευτο πραγμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Oκ, μάλλον ξέρεις καλύτερα την ζωή μου, απ' ότι εγώ ο ίδιος. Ναι έχω ερωτευτεί όσο και αν δεν το πιστεύεις, που μου είναι αδιάφορο αν το πιστεύεις ή οχι. Επίσης δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος έρωτας, άλλοι αντιδρούν έτσι όπως αντιδράς εσύ και άλλοι έτσι όπως αντιδράω εγώ. Τέλος από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν σε έχει κοροϊδέψει ποτέ το άτομο που ερωτεύτηκες και φυσικά σου εύχομαι να μην το ζήσεις ποτέ αυτό. Αν όμως το ζήσεις, θα καταλάβεις τι εννοώ. Μέχρι τότε θα λες αυτά που λες τώρα, που δεν ισχύουν, στην πραγματικότητα είναι όλα πλασματικά, αλλά όταν είσαι ερωτευμένος/μενη, δεν το καταλαβαίνεις.
    Γαιτί αρπάζεσαι και μπαίνεις σε άμυνα; δεν σου κάνει κανείς επίθεση!
    Δεν είναι προσβλητικό το να μην έχεις ερωτευτεί,δεν ξέρω καν την ηλικία σου.
    Όμως θα επιμείνω κι ας μη σε ξέρω, άνθρωπος που μιλάει τόσο απαξιωτικά για τον έρωτα είναι γιατί δεν έχει ερωτευτεί.
    Ο έρωτας προυποθέτει ρίσκο, προυποθέτει να αφήσεις τον εαυτό σου να εκτεθεί, να γίνεις ευάλωτος και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου ...ακριβώς γιατί χάνεις μεγάλο κομμάτι της κριτικής σου σκέψης.

Ποιος ψάχνει για τέλειο;; Μόνο εσένα βλέπω να το λες αυτό και με κάποιο τρόπο να το μπλέκεις στην συζήτηση για τον έρωτα. Φυσικά και δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι! Διάβασε αυτά που σου λέει η Ναταλία, νομίζω έχει δίκιο. Την ίδια αίσθηση δίνεις και σε μένα. Μιλάς για το σώμα απαξιωτικά, σαν να είναι κάτι κακό... όχι δεν είναι. Είναι υπέροχο να κάνεις έρωτα, είναι υπέροχο να ποθείς τον άλλον ολόκληρο την ψυχή αλλά και το σώμα του κι αυτό δεν σημαίνει οιτ είναι τέλειος, δεν χρειάζεται και δεν μπορεί να είναι. Δεν ξέρω αν έχεις επηρεαστεί από τον πουριτανισμό της εκκλησίας ή είναι κάτι που σου περάσανε στην οικογένεια σου, αλλά μιλάς σα να θεωρείς το σωματικό κομμάτι αμαρτία ή κακό. Αν είναι αυτό, σταματώ εδώ γιατί δεν έχω καμιά διάθεση να προσβάλλω τα πιστεύω κανενός. ΌΜως εκεί είναι νομίζω που αυτοσαμποτάρεσαι και δημιουργεις πρόβλημα στον εαυτό σου.

Επίσης αν πιστεύεις οτι δεν μπορώ να μετακινήσω βουνά (μεταφορικά βεβαίως) είναι γιατί δεν με έχεις δει όταν είμαι ερωτευμένη!!!

Banned
    Γαιτί αρπάζεσαι και μπαίνεις σε άμυνα; δεν σου κάνει κανείς επίθεση!
    Δεν είναι προσβλητικό το να μην έχεις ερωτευτεί,δεν ξέρω καν την ηλικία σου.
    Όμως θα επιμείνω κι ας μη σε ξέρω, άνθρωπος που μιλάει τόσο απαξιωτικά για τον έρωτα είναι γιατί δεν έχει ερωτευτεί.
    Ο έρωτας προυποθέτει ρίσκο, προυποθέτει να αφήσεις τον εαυτό σου να εκτεθεί, να γίνεις ευάλωτος και να εμπιστευτείς το ένστικτο σου ...ακριβώς γιατί χάνεις μεγάλο κομμάτι της κριτικής σου σκέψης.

Ποιος ψάχνει για τέλειο;; Μόνο εσένα βλέπω να το λες αυτό και με κάποιο τρόπο να το μπλέκεις στην συζήτηση για τον έρωτα. Φυσικά και δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι! Διάβασε αυτά που σου λέει η Ναταλία, νομίζω έχει δίκιο. Την ίδια αίσθηση δίνεις και σε μένα. Μιλάς για το σώμα απαξιωτικά, σαν να είναι κάτι κακό... όχι δεν είναι. Είναι υπέροχο να κάνεις έρωτα, είναι υπέροχο να ποθείς τον άλλον ολόκληρο την ψυχή αλλά και το σώμα του κι αυτό δεν σημαίνει οιτ είναι τέλειος, δεν χρειάζεται και δεν μπορεί να είναι. Δεν ξέρω αν έχεις επηρεαστεί από τον πουριτανισμό της εκκλησίας ή είναι κάτι που σου περάσανε στην οικογένεια σου, αλλά μιλάς σα να θεωρείς το σωματικό κομμάτι αμαρτία ή κακό. Αν είναι αυτό, σταματώ εδώ γιατί δεν έχω καμιά διάθεση να προσβάλλω τα πιστεύω κανενός. ΌΜως εκεί είναι νομίζω που αυτοσαμποτάρεσαι και δημιουργεις πρόβλημα στον εαυτό σου.

Επίσης αν πιστεύεις οτι δεν μπορώ να μετακινήσω βουνά (μεταφορικά βεβαίως) είναι γιατί δεν με έχεις δει όταν είμαι ερωτευμένη!!!
    Δεν μπαίνω σε καμία άμυνα, απλά ούτε με ενδιαφέρει τι πιστεύεις ή τι δεν πιστεύεις για εμένα, δεν είναι άμυνα είναι λογική. Κάνεις λάθος και εσύ και η ναταλία, ποτέ δεν είπα ότι το σώμα είναι αρνητικό ή είναι αμαρτία, αυτά τα λέτε εσείς και διαστρεβλώνεται τα λεγόμενά μου, που ίσως να μην καταλάβατε επ' ακριβώς τι εννοούσα. Όσον αφορά για τον πουριτανισμό της Εκκλησίας, η Εκκλησία και ο Χριστιανισμός δεν έχει καμία σχέση με τον πρωτεσταντισμό δηλαδή τον πουριτανισμό. Περίεργο ε; Ίσως λανθασμένα να γνωρίζετε μερικά πράγματα. Ο πλατωνισμός λέει ότι το σώμα είναι η φυλακή της ψυχής, ο Χριστιανισμός λέει ότι σώμα και ψυχή είναι ένα, δεν είναι αμαρτία το σώμα, ούτε η ψυχή. Άρα δεν έχει καμία σχέση με τον πρωτεσταντισμό που ανέφερες, γιατί οι "πουριτανοί", είναι αίρεση του πρωτεσταντισμού. Κανείς δεν μου πέρασε τίποτα, ούτε η οικογένειά μου, είναι αυτό που φαντάζεσαι ότι είναι κολημένοι με την εκκλησία κλπ, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά δεν έχει σημασία η οικογένειά μου και κακώς την ανακατεύεις στην συζήτησή μας. Όλοι ψάχνουν το τέλειο, δες και εσύ όπως και η ναταλία αναμολόγητα πανεπιστημίων τι λένε αγόρια ή κορίτσια. Όλοι δυστυχώς ψάχνουν το τέλειο, απορρίπτουν αμφότεροι καλές περιπτώσεις ανθρώπων, επειδή πιστεύουν ότι αξίζουν περισσότερα από αυτό που τους έτυχε. Ο έρωτας δεν είναι κάτι παραπάνω από ένστικτο (ναι όπως στα ζώα) και θαυμασμός. Ακόμα και στα ζώα, δεν μπορεί να ζευγαρώσει ένα θηλυκό με ένα αρσενικό αν δεν είναι αρχηγός του κοπαδιού ή αν δεν ελκύει το ένα το άλλο. Έχεις δει ερωτευμένα σκυλιά; Εγώ έχω δει και όλοι λέγανε "αααα, τι γλυκούλια είναι ερωτευμένα!". ΌΧΙ, δεν είναι ερωτευμένα είναι ΕΝΣΤΙΚΤΟ, τίποτα άλλο. Τέλος φυσικά και δεν σε έχω δει όταν είσαι ερωτευμένη, αυτό είναι βέβαιο, επειδή όμως έχω δει ερωτευμένους και από άλλο κόσμο και από τον εαυτό μου, όλοι κατάλαβαν και κατέληξαν ότι είναι μια εθιστική αρρώστια. Έπεσαν οι βαθμοί τους στο πανεπιστήμιο, είχαν δυσκολία στην προσοχή και γενικότερα ήταν σαν "ζόμπι", όπως δυστυχώς ήμουν και εγώ κάποτε.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Καταρχην εγω προσωπικα πουθενα δεν εγραψα οτι οι αντρες θελουν τις γυναικες μονο για σεξ. Εγραψα οτι πολλοι εχουν λαθος κριτηρια και για τα δυο. Για το σεξ τα κριτηρια ειναι χαμηλα και για σχεση συχνα λανθασμενα. Αλλο το ενα αλλο το αλλο, μη μου βαζεις λογια, πρωτον. Επισης μιας και το εφερε η κουβεντα και να θελουν μονο σεξ καποιοι αντρες ειτε γενικα ειτε σε καποια φαση της ζωης τους δεν ειναι κακο για εμενα, το κακο ειναι να πουλανε φουμαρα για μεταξωτες κορδελες σε γυναικες. Αμα εισαι ειλικρινης και ευθυς με το τι θες δεν βλεπω το προβλημα. Ουτε σημαινει οτι δεν μπορουν δυο ανθρωποι που θα συγκαταθεσουν σε κατι τετοιο δεν μπορουν να βρουν τον ερωτα σε αλλα προσωπα σε αλλες φασεις στη ζωη τους.
    Και για να απαντησω την ερωτηση σου, εχω δει ερωτευμενους, ναι. Δεν ξερω το βαθος των συναισθηματων τους ουτε τι σημαινει αυτο για το μελλον και τη κοινη τους ζωη, αυτα δεν μπορω να τα ξερω εγω απο την απ'εξω. Αλλα μπορω με σιγουρια να πω ναι, εχω δει ερωτευμενους ανθρωπους.
    Επισης εχω την αισθηση πως εισαι τοσο απογοητευμενος επειδη εχεις εξιδανικευμενη την πλατωνικη υπερβατικη πλευρα του ερωτα και απαξιεις την ανθρωπινη γηινη σωματικη πλευρα του. Θεωρεις το σεξ κακο; Βρωμικο; Κατωτερο; Ειναι εξισου σημαντικο κομματι του ερωτα, χωρις αυτο ο ερωτας ειναι μισος, δεν ειναι καν ερωτας...
    Σεξ χωρις ερωτα μπορει να υπαρχει...ερωτας ομως, αληθινος, βιωσιμος και υγιης μεταξυ αντρα και γυναικας χωρις σεξ...χλωμο.
    Το κακο με τις πιπες που λες ειναι; Γιατι σε ενοχλει; Οκ εξερευνει τη σεξουαλικοτητα του ο κοσμος, και για πιπες και για βυζια και για κωλους και για π*τσες θα μιλαει, ειδικα σε ηλικιες που τα ανακαλυπτει και τα εξερευνει πρωτη φορα...θεωρεις προτιμοτερο τι;
    Να καταπιεζονται και να ζουμε σε μια πουριτανικη κοινωνια οπου ο κοσμος θα δινει ορκους αγαπης για να δει χαρα στα σκελια του μια ωρα αρχυτερα;
    Ισα ισα οταν εισαι ελευθερος σεξουαλικα εισαι ελευθερος και συναισθηματικα να κανεις πιο σωστες επιλογες.

Εκει νομιζω ειναι το θεματακι σου...ψαχνεις το βαθος στη ζωη σου, την ουσια, εισαι ιδεαλιστης και ρομαντικος με την ευρεια εννοια (οχι λουλουδακια και καρδουλες, με την εννοια των ανθρωπιστικων ιδεων το λεω)...ΑΛΛΑ μου φαινεται εχεις πεσει σε παγιδα... Αυτο σε εχει κανει να απαξιωσεις σημαντικα κομματια της ζωης και του ερωτα, τα πιο "χωματινα"....
    Να στο πω με παραδειγμα:
    Μιλας με τροπο που παραπεμπει στο διπολο ψυχη-σωμα. Και λεω "στο διπολο" και οχι "στην ενοτητα" επειδη νιωθω απο τον τροπο που μιλας οτι τεινεις προς το "το σωμα ειναι η φυλακη της ψυχης"....κατι αχρηστο, η μετα βιας χρησιμο, κατι αμελητεο η ασημαντο τελοσπαντων, κατι δευτερευον....ωστοσο δεν ειναι ετσι.
    Για παραδειγμα αμα δεν ειχαμε σωμα δεν θα νιωθαμε τον πονο της κουρασης και δεν θα μαθαινε η ψυχη μας να εκτιμα αυτα για τα οποια κοπιαζουμε, ουτε θα εκτιμουσαμε τον κοπο των κοντινων μας ανθρωπων... πχ δεν ξερεις ποσο εκτιμησα τους γονεις μου οταν αρχισαν να με σκοτωνουν στον πονο τα ποδια μου στη δουλεια, ενα σωματικο μου βιωμα γιατρεψε μια ψυχικη μου ελλειψη δηλαδη, την αχαριστια μου...

Το ιδιο ισχυει με ολα τα αλλα. Το σωμα και η ψυχη (αν υπαρχει καν διαχωρισμος, εγω δεν πιστευω καν σε αυτο) ειναι ενα. Δεν ειναι το σωμα σου ενα δοχειο του ποιος εισαι. Το σωμα σου ειναι εσυ! Στον ιδιο ακριβως βαθμο με τις σκεψεις και τα συναισθηματα σου...

Για αυτο ξεκολλα λιγο απο τα "πωπω τι ρηχος που ειναι ο κοσμος και τι βαθυς που ειμαι εγω", αγαπα λιγο,νιωσε , δειξε κατανοηση στις αδυναμίες τις δικες σου και των αλλων, χαλαρωσε, μην εισαι τοσο απολυτος και επικριτικος...εισαι πολυ σκληρος με τους αλλους επειδη εισαι καταβαθος σκληρος με τον αυτο σου και απλα ανακουφιζεσαι αποδιδοντας στον ευατο σου την ηθικη υπεροχη...οτι αααα ποσο μαλακες και ανωριμοι και επιπολαιοι ειναι ολοι, εγω λογω της σοφιας μου καθομαι μονος και κλαιω τη μοιρα μου...
    Αμ δε. Δεν ειναι αυτο. Ειναι πρωτον το οτι εισαι ενας απογοητευμενος ιδεαλιστης (εγνοια σου θα περασει) και δευτερον οτι αποβαλλεις καθε προσωπικη ευθυνη για πραγματα που ισως απλα δεν ετυχε να μαθεις ακομη και τα προβαλλεις στους κακους, ανωριμους, χαζους, ανικανους να αγαπησουν "αλλους", απαξιωνοτας τον περιγυρο σου και ολα οσα ενα μικρο κομματακι σου ψιλοφθονει...
    Βλέπω μια μικροειρωνία, αλλά την προσπερνώ. Όχι δεν έχω πει ποτέ μου, ότι απαξιώ το σεξ ή το σώμα γενικότερα, τώρα εσύ διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου ή ίσως να μην το κατάλαβες, οπότε και θα το εξηγήσω καλύτερα. Ίσως να με επηρέασε λιγουλάκι ο Πλάτωνας, αλλά όχι δεν πιστεύω ότι το σεξ είναι κακό και το σώμα αμαρτία, όπως απάντησα και στην ελισάβετ που έβαλε μπροστά λανθασμένα την Εκκλησία, γιατί ο Χριστιανισμός δεν έχει καμία σχέση με τον πουριτανισμό που είναι μια αίρεση του πρωτεσταντισμού στις ΗΠΑ. Ο Χριστιανισμός λέει ότι το σώμα και η ψυχή είναι εξίσου σωτήρια και δεν είναι αμαρτία ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Γι'αυτό και ο Χριστός Αναστήθηκε και με το σώμα, όχι μόνο με την ψυχή, αλλά ας μην μπλέκουμε θεολογικά και πάει αλλού η συζήτηση. Το θέμα είναι στις περιπτώσεις που προανέφερα παραπάνω, όχι δεν υπάρχει έρωτας με την ρομαντική διάσταση του έρωτα. Δεν είναι έρωτας όταν θέλει το "σαμιαμίδιο" του γυμνασίου, να είναι η πρώτη πίπα στο σχολείο για να το παίζει μεγάλη και έμπειρη στα αγόρια, αλλά ξεπεσμός. Δεν είναι έρωτας, όταν κάνει σεξ με την κοπέλα του ο άλλος και ο φίλος του είναι στην βεράντα να ακούει. Δεν είμαι αχάριστος, δεν το παίζω έξυπνος και ηθικιστής απέναντι στους άλλους. Απλά πιστεύω ότι για να κάνει κάποιος σεξ και για να λέμε ότι είναι ερωτευμένος, πρέπει να υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο, όχι μόνο σωματικό, αλλιώς βλέπει την κοπέλα ως δοχείο ηδονής και άρα δεν μιλάμε για έρωτα εκεί. Δεν είπα ότι είναι αμαρτία ο έρωτας ή το σώμα ή οτιδήποτε άλλο σκέφτεσαι, είπα απλώς σε πολλά μηνύματά μου, ότι θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο. Δεν υπάρχει έρωτας στο one night stand, ακόμα και αυτοί που το κάνουν το one night stand, λένε ότι δεν είναι ερωτευμένοι, αλλά θέλουν μόνο να ξεκαυλώσουν, τίποτα παραπάνω. Όλοι το λένε αυτό όσοι κάνουν σεξ με αυτόν τον τρόπο. Απλά περίμενα στη αρχή τουλάχιστον διαφορετικό τον έρωτα, όταν τον αντίκρισα κατάματα τον έρωτα κατάλαβα ότι δεν είναι αυτό που λένε όλοι. Τέλος, έχεις αναφέρει ότι οι περισσότεροι άντρες θέλουν να ξεκαυλώνουν και μετά φεύγουν, αυτό έχεις αναφέρει στα μηνύματά σου. Και το πιστεύω αυτό, δεν πιστεύω ότι την γυναίκα πρέπει να την βλέπει κάποιος ως ένα δοχείο ηδονής, αν θέλεις να σε βλέπουν εσένα έτσι μπράβο σου, εγώ δεν θέλω να βλέπω τις γυναίκες έτσι, παρόλο που δεν πιστεύω στην έννοια του έρωτα με την ρομαντική διάσταση που δήθεν έχει. Δεν κλαίω καμία "μοίρα", όλα τα μηνύματά μου είναι γεμάτα προβληματισμούς γι'αυτά που βλέπω έξω, το θεωρείς κακό; Θεωρείς ότι στο φόρουμ ήρθα εδώ, για να "κλαίω" ή για να εκφέρω μια άποψη και τους προβληματισμούς μου; Εσύ γιατί συμμετέχεις στο φόρουμ; Μήπως επειδή δεν έχει αναγνωρίσει ο πραγματικός κόσμος την αξία σου, ως μία γυναίκα με μόρφωση και γνώσεις ή επειδή σε απαξιούν, οπότε συμμετέχεις εδώ που έχεις κερδίσει το σεβασμό κάποιων και μία αναγνώριση; Όλοι μας ήρθαμε στο φόρουμ, εξαιτίας κάποιων συμβάντων στην πραγματική ζωή. Εγώ για παράδειγμα ήρθα εδώ για την ανάγκη μου για επικοινωνία, επειδή δεν μιλάω με κανέναν σχεδόν. Εσύ έχεις κοινωνική ζωή φαντάζομαι, αλλά δεν σου έχουν δώσει την σημασία που σου αρμόζει, κάτι τέτοιο διαισθάνομαι.

Senior Member
    Παιδάκια έχουμε πρόβλημα αν είναι έτσι όπως τα λες οι νέοι δεν μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα τώρα γτ δεν ξέρω εμείς οι παλιοί πάντως είμαστε όπως σου λένε τα παιδιά ανοίξτε θέμα να το συζητήσουμε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν μπαίνω σε καμία άμυνα, απλά ούτε με ενδιαφέρει τι πιστεύεις ή τι δεν πιστεύεις για εμένα, δεν είναι άμυνα είναι λογική. Κάνεις λάθος και εσύ και η ναταλία, ποτέ δεν είπα ότι το σώμα είναι αρνητικό ή είναι αμαρτία, αυτά τα λέτε εσείς και διαστρεβλώνεται τα λεγόμενά μου, που ίσως να μην καταλάβατε επ' ακριβώς τι εννοούσα. Όσον αφορά για τον πουριτανισμό της Εκκλησίας, η Εκκλησία και ο Χριστιανισμός δεν έχει καμία σχέση με τον πρωτεσταντισμό δηλαδή τον πουριτανισμό. Περίεργο ε; Ίσως λανθασμένα να γνωρίζετε μερικά πράγματα. Ο πλατωνισμός λέει ότι το σώμα είναι η φυλακή της ψυχής, ο Χριστιανισμός λέει ότι σώμα και ψυχή είναι ένα, δεν είναι αμαρτία το σώμα, ούτε η ψυχή. Άρα δεν έχει καμία σχέση με τον πρωτεσταντισμό που ανέφερες, γιατί οι "πουριτανοί", είναι αίρεση του πρωτεσταντισμού. Κανείς δεν μου πέρασε τίποτα, ούτε η οικογένειά μου, είναι αυτό που φαντάζεσαι ότι είναι κολημένοι με την εκκλησία κλπ, το αντίθετο θα έλεγα, αλλά δεν έχει σημασία η οικογένειά μου και κακώς την ανακατεύεις στην συζήτησή μας. Όλοι ψάχνουν το τέλειο, δες και εσύ όπως και η ναταλία αναμολόγητα πανεπιστημίων τι λένε αγόρια ή κορίτσια. Όλοι δυστυχώς ψάχνουν το τέλειο, απορρίπτουν αμφότεροι καλές περιπτώσεις ανθρώπων, επειδή πιστεύουν ότι αξίζουν περισσότερα από αυτό που τους έτυχε. Ο έρωτας δεν είναι κάτι παραπάνω από ένστικτο (ναι όπως στα ζώα) και θαυμασμός. Ακόμα και στα ζώα, δεν μπορεί να ζευγαρώσει ένα θηλυκό με ένα αρσενικό αν δεν είναι αρχηγός του κοπαδιού ή αν δεν ελκύει το ένα το άλλο. Έχεις δει ερωτευμένα σκυλιά; Εγώ έχω δει και όλοι λέγανε "αααα, τι γλυκούλια είναι ερωτευμένα!". ΌΧΙ, δεν είναι ερωτευμένα είναι ΕΝΣΤΙΚΤΟ, τίποτα άλλο. Τέλος φυσικά και δεν σε έχω δει όταν είσαι ερωτευμένη, αυτό είναι βέβαιο, επειδή όμως έχω δει ερωτευμένους και από άλλο κόσμο και από τον εαυτό μου, όλοι κατάλαβαν και κατέληξαν ότι είναι μια εθιστική αρρώστια. Έπεσαν οι βαθμοί τους στο πανεπιστήμιο, είχαν δυσκολία στην προσοχή και γενικότερα ήταν σαν "ζόμπι", όπως δυστυχώς ήμουν και εγώ κάποτε.
    Ε αμα το κατάλαβαν όλοι κι αμα πεσαν κι οι βαθμοι τους έτσι θα ναι, δίκιο έχεις.
    Γίνομαι λίγο ειρωνική, αλλά δεν σε νοιάζει η γνώμη μου έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Banned
    Ε αμα το κατάλαβαν όλοι κι αμα πεσαν κι οι βαθμοι τους έτσι θα ναι, δίκιο έχεις.
    Γίνομαι λίγο ειρωνική, αλλά δεν σε νοιάζει η γνώμη μου έτσι κι αλλιώς οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
    Άντε πάλι, δεν ανέφερα ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου, η κάθε γνώμη του καθενός με ενδιαφέρει. Ανέφερα χαρακτηριστικά, ότι δεν με ενδιαφέρει αν πιστεύεις ή όχι, αν ήμουν ερωτευμένος, επειδή δεν με γνωρίζεις, οπότε μπορείς να σχηματίσεις οποιαδήποτε άποψη για εμένα, αλλά δεν θα με ενδιαφέρει, επειδή δεν με γνωρίζεις πραγματικά. Επίσης, όταν έφαγαν την χυλόπιτα, την ξεπέρασαν, οι βαθμοί παραμένουν όμως, μέχρι το τέλος...

Senior Member
    Άντε πάλι, δεν ανέφερα ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου, η κάθε γνώμη του καθενός με ενδιαφέρει. Ανέφερα χαρακτηριστικά, ότι δεν με ενδιαφέρει αν πιστεύεις ή όχι, αν ήμουν ερωτευμένος, επειδή δεν με γνωρίζεις, οπότε μπορείς να σχηματίσεις οποιαδήποτε άποψη για εμένα, αλλά δεν θα με ενδιαφέρει, επειδή δεν με γνωρίζεις πραγματικά. Επίσης, όταν έφαγαν την χυλόπιτα, την ξεπέρασαν, οι βαθμοί παραμένουν όμως, μέχρι το τέλος...
    Βρε καλό μου είμαστε εδώ τόσα άτομα που δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας και φυσικά δεν έχουμε και λόγο να χαιδέψουμε τα αυτιά ο ένας του άλλου. Τυχαίνει δύο απο αυτά τα άτομα να σου λένε κάτι (σαν αίσθηση προφανώς του τι βγάζεις προς τα έξω) και έχεις δύο επιλογές. Μπορείς να το πετάξεις στα σκουπίδια και να μην δώσεις σημασία, ή μπορείς να το σκεφτείς 5 δευτερόλεπτα πριν προλάβεις να περάσεις στην άμυνα που αρνείσαι και να κερδίσεις κάτι από αυτό. Φυσικά και δεν ξέρω ούτε εγώ ούτε η Ναταλία φαντάζομαι, τι άνθρωπος είσαι όπως δεν ξέρεις και συ για μας. Μας έδωσες όμως την ίδια αίσθηση. Μπορεί να κάνουμε λάθος, μπορεί και όχι, εσύ θα το κρίνεις αυτό.

Αλλά εσύ επιλέγεις να μην δώσεις ούτε αυτά τα 5 δευτερόλεπτα, πετάς την σκούφια σου να παρεξηγηθείς. Οκ, δικαίωμα σου, απλά δνε μπορεί να γίνει κουβέντα έτσι.

Banned
    Βρε καλό μου είμαστε εδώ τόσα άτομα που δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας και φυσικά δεν έχουμε και λόγο να χαιδέψουμε τα αυτιά ο ένας του άλλου. Τυχαίνει δύο απο αυτά τα άτομα να σου λένε κάτι (σαν αίσθηση προφανώς του τι βγάζεις προς τα έξω) και έχεις δύο επιλογές. Μπορείς να το πετάξεις στα σκουπίδια και να μην δώσεις σημασία, ή μπορείς να το σκεφτείς 5 δευτερόλεπτα πριν προλάβεις να περάσεις στην άμυνα που αρνείσαι και να κερδίσεις κάτι από αυτό. Φυσικά και δεν ξέρω ούτε εγώ ούτε η Ναταλία φαντάζομαι, τι άνθρωπος είσαι όπως δεν ξέρεις και συ για μας. Μας έδωσες όμως την ίδια αίσθηση. Μπορεί να κάνουμε λάθος, μπορεί και όχι, εσύ θα το κρίνεις αυτό.

Αλλά εσύ επιλέγεις να μην δώσεις ούτε αυτά τα 5 δευτερόλεπτα, πετάς την σκούφια σου να παρεξηγηθείς. Οκ, δικαίωμα σου, απλά δνε μπορεί να γίνει κουβέντα έτσι.
    Δεν παρεξηγήθηκα σε κανένα μήνυμά μου, τουλάχιστον αν έδειξα τέτοια εντύπωση είναι σαφώς λανθασμένη. Απλά μπλέκεις πράγματα που θεωρώ πως δεν έχει σημασία, όπως την οικογένειά μου, που άλλο είναι το περιέχόμενο της συζήτησης και άλλο λέμε. Όχι, όμως δεν έχω παρεξηγηθεί με κάτι, γι'αυτό συνεχίζω και γράφω εδώ σε εσάς και απαντάω, αλλιώς πίστεψέ με, δεν θα ασχολιόμουν καν. Επίσης άνοιξα ένα νέο θέμα για συζήτηση, αν θέλεις μπορείς να γράψεις και εκεί την άποψή σου.

Miliva21
    Guest
    Εγω παντως "εν οιδα" συμφωνω με ναταλια κ ελισσαβετ....

Και θα ηθελα να προσθεσω....οτι θ μπορουσες σιγα σιγα να αρχισεις να καταλαβαινεις τους αλλους ....μαθε λιγο να ακους και καποιον που σ λεει και κατι αλλο...που εκφραζει μια αλλη αποψη (για καλο σου μπορει να το λεει...κανενας δν ειναι τελειος ουτε κ εσυ...μην εισαι με παρωπιδες συνεχως ....μπορει να διευκολυνθεις μεσω μιας αλλης οπτικης) καταλαβαινω τι εννοεις και πως το βλεπεις το ολο πραγμα....σχετικα με τον ερωτα.....απλα δυστυχως ή ευτυχως (δν ξερω) ο ερωτας με τη ρομαντικη του πλευρα δεν ειναι ο κανονας στις σχεσεις των δυο φυλων..που σημαινει δλδ οτι θ υπαρξουν και φορες αναμεσα σε αντρες και γυναικες που θα κανουν σεξ ειτε επδ θελουν να ικανοποιηθουν ειτε επδ τους αρεσει ο αλλος σεξουαλικα...ειτε γ να πειραματιστουν σε κατι....και ειναι λογικο δν γντ καθε αντρας η γυναικα στη ζωη σου να ειναι το ρομαντικο και αγνο..κ δν ξερω αν υπαρχει αυτο εξ ολοκληρου απο αυτη την οπτικη

Απλα φαντανταζομαι οτι σε εχει ξενερωσει το γεγονος οτι η ικανοποιηση των ορμων εχει γινει ο κανονας για την ενωση των δυο φυλων ενώ θα προτιμουσες μαλλον να ηταν η ρομαντικη αγνη αγαπη ο κανονας....

Βρε κοπελες μην το πιανετε μονοτερμα το παιδι...(μαλλον ειναι ενας ακομα INFP xD )...θα μεγαλωσει....θα ερθει με το καλο η ωρα που θα εχει κοπελιτσα και θα τα κανουν μαζι ολα ...και τοτε θα το δει και απο αλλη πλευρα το θεμα....θα ερθει η ωρα του που θα κανει και αυτος λαθη και θα σταματησει να ειναι επικριτικος κ απολυτος με τους γυρω του.....

Καποτε ειχα ακουσει το εξης:
    "Ο ερωτας υπαρχει...αλλα ειναι αναλογα πώς τον βλεπει ο καθενας.....αλλοι βρισκουν τον ερωτα με το να ταυτιστονται με πορνοσταρ και αλλοι με τον ρωμαιο κ την ιουλιετα....."
    Στεκει..αν το σκεφτουμε πιστευω
    Last edited by Miliva21; 17-06-2017 at 13:04.

Miliva21
    Guest
    Και μη τις πιστευεις απολυτα εν οιδα.....

Και αυτες ιδεαλιστριες μου φαινονται...ρομαντικες και ροζ συννεφακια...σου τα χωσαν λιγο τωρα...αλλα ειχαν νμζ και τα δικια τους αλλα κ εκεινες για ευαισθητες τις κοβω ......ψαχνουν κ εκεινες οπως κ γω κ εσυ την ιδια ουσια στις σχεσεις τους.....

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εγω παντως "εν οιδα" συμφωνω με ναταλια κ ελισσαβετ....

Και θα ηθελα να προσθεσω....οτι θ μπορουσες σιγα σιγα να αρχισεις να καταλαβαινεις τους αλλους ....μαθε λιγο να ακους και καποιον που σ λεει και κατι αλλο...που εκφραζει μια αλλη αποψη (για καλο σου μπορει να το λεει...κανενας δν ειναι τελειος ουτε κ εσυ...μην εισαι με παρωπιδες συνεχως ....μπορει να διευκολυνθεις μεσω μιας αλλης οπτικης) καταλαβαινω τι εννοεις και πως το βλεπεις το ολο πραγμα....σχετικα με τον ερωτα.....απλα δυστυχως ή ευτυχως (δν ξερω) ο ερωτας με τη ρομαντικη του πλευρα δεν ειναι ο κανονας στις σχεσεις των δυο φυλων..που σημαινει δλδ οτι θ υπαρξουν και φορες αναμεσα σε αντρες και γυναικες που θα κανουν σεξ ειτε επδ θελουν να ικανοποιηθουν ειτε επδ τους αρεσει ο αλλος σεξουαλικα...ειτε γ να πειραματιστουν σε κατι....και ειναι λογικο δν γντ καθε αντρας η γυναικα στη ζωη σου να ειναι το ρομαντικο και αγνο..κ δν ξερω αν υπαρχει αυτο εξ ολοκληρου απο αυτη την οπτικη

Απλα φαντανταζομαι οτι σε εχει ξενερωσει το γεγονος οτι η ικανοποιηση των ορμων εχει γινει ο κανονας για την ενωση των δυο φυλων ενώ θα προτιμουσες μαλλον να ηταν η ρομαντικη αγνη αγαπη ο κανονας....

Βρε κοπελες μην το πιανετε μονοτερμα το παιδι...(μαλλον ειναι ενας ακομα INFP xD )...θα μεγαλωσει....θα ερθει με το καλο η ωρα που θα εχει κοπελιτσα και θα τα κανουν μαζι ολα ...και τοτε θα το δει και απο αλλη πλευρα το θεμα....θα ερθει η ωρα του που θα κανει και αυτος λαθη και θα σταματησει να ειναι επικριτικος κ απολυτος με τους γυρω του.....

Καποτε ειχα ακουσει το εξης:
    "Ο ερωτας υπαρχει...αλλα ειναι αναλογα πώς τον βλεπει ο καθενας.....αλλοι βρισκουν τον ερωτα με το να ταυτιστονται με πορνοσταρ και αλλοι με τον ρωμαιο κ την ιουλιετα....."
    Στεκει..αν το σκεφτουμε πιστευω
    Νομίζω κατάλαβες απόλυτα τι εννοώ. Εντάξει άλλο το μικρός και άλλο το ανώριμος χωρίς άποψη. Και πάλι θεωρώ πως την γυναίκα δεν πρέπει να την βλέπει κάποιος ως ένα δοχείο ηδονής και τίποτα άλλο. Και σχέση να κάνω που δεν το κόβω σύντομα και πάλι αυτή την άποψη δεν την αλλάζω.

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και μη τις πιστευεις απολυτα εν οιδα.....

Και αυτες ιδεαλιστριες μου φαινονται...ρομαντικες και ροζ συννεφακια...σου τα χωσαν λιγο τωρα...αλλα ειχαν νμζ και τα δικια τους αλλα κ εκεινες για ευαισθητες τις κοβω ......ψαχνουν κ εκεινες οπως κ γω κ εσυ την ιδια ουσια στις σχεσεις τους.....
    Δεν κατάλαβα εγώ τουλάχιστον στα μηνύματά τους να μου τα "έχωσαν" κάποιες ειρωνίες υπήρχαν αλλά δεν με ενδιαφέρουν, εδώ ήμαστε για να κάνουμε μια συζήτηση. Την ίδια άποψη έχουμε, αλλά δεν το παραδέχονται, μάλλον...

Miliva21
    Guest
    Δεν κατάλαβα εγώ τουλάχιστον στα μηνύματά τους να μου τα "έχωσαν" κάποιες ειρωνίες υπήρχαν αλλά δεν με ενδιαφέρουν, εδώ ήμαστε για να κάνουμε μια συζήτηση. Την ίδια άποψη έχουμε, αλλά δεν το παραδέχονται, μάλλον...
    Εννοουσα και καλα " σου τα χωσαν" οτι μπορει να φανηκαν λιγο επικριτικες αλλα δν διαφωνω σε οσα ειπαν....

Και γ αυτο που λες οτι ΠΟΤΕ δεν θα δεις ΚΑΜΙΑ μονο σεξουαλικα μη παιρνεις κ ορκο....μπορει ν γινει κ ν σ αρεσει....εξαλλου ειναι στη φυση μας και μια σχεση που στηριζεται μονο στο μπλα μπλα....δν ειναι σχεση ..θελει κ το σεξουαλικο κομματι...και στη τελικη που ξερεις οτι αυτες οι "πεταλουδες" στο στομαχι που εχεις νιωσει προερχονται απο αγνη αγαπη ....

μαλλον απο ερωτικη ελξη το κοβω....μιλαμε ολοι γ το ιδιο πραγμα αλλα το βλεπουμε απο αλλη οπτικη...

Ερωτας μπορει να κρυβεται και πισω απο το "ποσο μ αρεσουνε τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σου" αλλα και στο "παρτο φεγγαρι και καντο βερα μου..." αναλογα με το πως θελει να εκφραστει κανεις ....

Υπαρχει συναισθημα...αλλα δν υπαρχει παντα κ δν ειναι ο κανονας ...αλλα μη σε ανησυχει αυτο...εσυ ζησε οπως θες...αν θες να κανεις σεξ μονο με συναισθημα επιλογη σ ειναι και ειναι κ δικαιωμα σου αν αυτο σε εκφραζει...ασε τους αλλους ν κανουν δικες τους επιλογες χωρις να τις κρινεις ως ρηχες...

ΥΓ: Κ γω παλια ημουν πολυ επικριτικη κ απολυτη σαν εσενα αλλα εκανα τα λαθη μ και αλλαξα...
    Δν εισαι ανωριμος ...απλως σου λειπουν ακομα οι εμπειριες που θα σε κανουν να τα δεις απο μια ελαφρως διαφοροποιημενη οπτικη....γ αυτο να επιδιωκεις να ζεις γτ μαθαινεις....η ζωη ειναι μεγαλο σχολειο

Senior Member
    Βλέπω μια μικροειρωνία, αλλά την προσπερνώ. Όχι δεν έχω πει ποτέ μου, ότι απαξιώ το σεξ ή το σώμα γενικότερα, τώρα εσύ διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου ή ίσως να μην το κατάλαβες, οπότε και θα το εξηγήσω καλύτερα. Ίσως να με επηρέασε λιγουλάκι ο Πλάτωνας, αλλά όχι δεν πιστεύω ότι το σεξ είναι κακό και το σώμα αμαρτία, όπως απάντησα και στην ελισάβετ που έβαλε μπροστά λανθασμένα την Εκκλησία, γιατί ο Χριστιανισμός δεν έχει καμία σχέση με τον πουριτανισμό που είναι μια αίρεση του πρωτεσταντισμού στις ΗΠΑ. Ο Χριστιανισμός λέει ότι το σώμα και η ψυχή είναι εξίσου σωτήρια και δεν είναι αμαρτία ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Γι'αυτό και ο Χριστός Αναστήθηκε και με το σώμα, όχι μόνο με την ψυχή, αλλά ας μην μπλέκουμε θεολογικά και πάει αλλού η συζήτηση. Το θέμα είναι στις περιπτώσεις που προανέφερα παραπάνω, όχι δεν υπάρχει έρωτας με την ρομαντική διάσταση του έρωτα. Δεν είναι έρωτας όταν θέλει το "σαμιαμίδιο" του γυμνασίου, να είναι η πρώτη πίπα στο σχολείο για να το παίζει μεγάλη και έμπειρη στα αγόρια, αλλά ξεπεσμός. Δεν είναι έρωτας, όταν κάνει σεξ με την κοπέλα του ο άλλος και ο φίλος του είναι στην βεράντα να ακούει. Δεν είμαι αχάριστος, δεν το παίζω έξυπνος και ηθικιστής απέναντι στους άλλους. Απλά πιστεύω ότι για να κάνει κάποιος σεξ και για να λέμε ότι είναι ερωτευμένος, πρέπει να υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο, όχι μόνο σωματικό, αλλιώς βλέπει την κοπέλα ως δοχείο ηδονής και άρα δεν μιλάμε για έρωτα εκεί. Δεν είπα ότι είναι αμαρτία ο έρωτας ή το σώμα ή οτιδήποτε άλλο σκέφτεσαι, είπα απλώς σε πολλά μηνύματά μου, ότι θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει και συναισθηματικό δέσιμο. Δεν υπάρχει έρωτας στο one night stand, ακόμα και αυτοί που το κάνουν το one night stand, λένε ότι δεν είναι ερωτευμένοι, αλλά θέλουν μόνο να ξεκαυλώσουν, τίποτα παραπάνω. Όλοι το λένε αυτό όσοι κάνουν σεξ με αυτόν τον τρόπο. Απλά περίμενα στη αρχή τουλάχιστον διαφορετικό τον έρωτα, όταν τον αντίκρισα κατάματα τον έρωτα κατάλαβα ότι δεν είναι αυτό που λένε όλοι. Τέλος, έχεις αναφέρει ότι οι περισσότεροι άντρες θέλουν να ξεκαυλώνουν και μετά φεύγουν, αυτό έχεις αναφέρει στα μηνύματά σου. Και το πιστεύω αυτό, δεν πιστεύω ότι την γυναίκα πρέπει να την βλέπει κάποιος ως ένα δοχείο ηδονής, αν θέλεις να σε βλέπουν εσένα έτσι μπράβο σου, εγώ δεν θέλω να βλέπω τις γυναίκες έτσι, παρόλο που δεν πιστεύω στην έννοια του έρωτα με την ρομαντική διάσταση που δήθεν έχει. Δεν κλαίω καμία "μοίρα", όλα τα μηνύματά μου είναι γεμάτα προβληματισμούς γι'αυτά που βλέπω έξω, το θεωρείς κακό; Θεωρείς ότι στο φόρουμ ήρθα εδώ, για να "κλαίω" ή για να εκφέρω μια άποψη και τους προβληματισμούς μου; Εσύ γιατί συμμετέχεις στο φόρουμ; Μήπως επειδή δεν έχει αναγνωρίσει ο πραγματικός κόσμος την αξία σου, ως μία γυναίκα με μόρφωση και γνώσεις ή επειδή σε απαξιούν, οπότε συμμετέχεις εδώ που έχεις κερδίσει το σεβασμό κάποιων και μία αναγνώριση; Όλοι μας ήρθαμε στο φόρουμ, εξαιτίας κάποιων συμβάντων στην πραγματική ζωή. Εγώ για παράδειγμα ήρθα εδώ για την ανάγκη μου για επικοινωνία, επειδή δεν μιλάω με κανέναν σχεδόν. Εσύ έχεις κοινωνική ζωή φαντάζομαι, αλλά δεν σου έχουν δώσει την σημασία που σου αρμόζει, κάτι τέτοιο διαισθάνομαι.
    Μην θιγεσαι...δεν ειχα καμια διαθεση να σε θιξω.
    Ισως ηταν λαθος μου που σου ειπα τι βλεπω τοσο χυμα, πολυ απλα γιατι δεν εισαι ετοιμος να το δεις και φαινεται σαν κακια απο μερους μου. Πιστεψε με δεν ειναι.
    Παλι τα οσα γραφεις δειχνουν οτι εχεις κολλημα. Ακομα μιλας για το σεξ σαν κατι το ανουσιο και το κακο. Ετσι νιωθεις, ετσι εχεις μαθει να σκεφτεσαι. Ποιος σου είπε οτι το σεξ πρεπει να ειναι παντα στα πλαισια του ερωτα; Και ποιος ειπε οτι μονο του ειναι κακο; Κενο η κουφιο θα πεις, και συμφωνω...αλλα καθε τι ευχαριστο που κανεις στη ζωη σου ειναι γεματο νοημα; Την παστα την τρως επειδη ειναι απολαυστικη η επειδη σου προσφερει ουσιαστικες θρεπτικες ουσιες; Και; Κακο ειναι να φας παστα; Και αμα φας παστα σημαινει οτι δεν μπορεις να εχεις ενα υγιεινο τροπο ζωης γενικα; Η οτι ολοι ειναι υποχρεωμενοι να ειναο βετζετεριαν; Δεν φτασανε ολοι σε αυτο το σημειο στη ζωη τους, δεν ειναι ετοιμοι. Κακο ειναι; Ππιος ειπε οτι οποιος κανει one night stand δεν εχει την ικανοτητα να ερωτευτει; Γιατι το παρουσιαζεις ως κατι κακο; Αν θελω να ερωτευτω αλλα βολευτω με ενα στα γρηγορα ναι ειναι κακό,, δεν θα περασω καλα. Αλλα αν δε θελω σωνει και καλα ερωτα αλλα μονο σεξ και δεν κοροιδευω κανεναν που ειναι το κακο; Αλλο το ενα αλλο το αλλο, εσυ για καποιο λογο θεωρείς πως πρεπει να πηγαινουν παντα μαζί αλλιως δεν εχουν αξια. Εχει το καθε κονσπετ τη δικη του αξια, αναλογα τι θέλει ο καθενας(αμα ξερει τι θέλει).
    Επισης μη το πας επι προσωπικου, οχι δεν θελω να με βλεπουν ως δοχειο ηδονης, ουτε ομως και μονο για τη καλη μου την καρδια, το δοχειο ειμαι εγω, ειναι κομμάτι μου και αξιζει και αυτο να εκτιμηθει, να εκφραστει και να το χαρω.
    Οσο για την τελευταία μπηχτη σου, που δεν σε παρεξηγω, καταλαβαινω γιατι θιχτηκες αλλα δεν ειναι ενταξει...πεφτεις σε μικροτητες και ειναι κριμα. Οχι δεν ειναι αυτος ο λογος που ειμαι εδω. Εχω και εγω πρόβληματισμους, εχω και εγω θεματα, και νιωθω και εγω μοναξια γιατι ειμαι μονη, σε ξενη χωρα κι ολας. Και το λαθος μου θα παραδεχτω και τα μουτρα μου θα ριξω αν αποδειχτει οτι λεω μαλακιες. Να βλέπεις καθομαι και σου δινω λογαριασμο για εμενα επειδη καταλαβα γιατι σε πειραξε οτι ειπα...ασχετα που δεν πιστευω οτι ειπα κατι λαθος. Κανεις δεν ειναι τελειος, αν κατι σε χαλασε συγνωμη.

Αλλα ρε συ...ειλικρινα αυτα που γραφεις ειναι γελοια...δεν εχεις καν αρκετα δεδομενα για να βγάλεις τα συμπερασματα που βγαζεις, ποσα χρονια ζεις; Ποσα εχεις βιωσει (οχι δει και διαβασει, βιωσει).... ουτε εγω εχω αρκετα δεδομενα για να καταληξω σε ακλονητα συμπερασματα τυπου "ο ερωτας υπαρχει/δεν υπαρχει, αξιζει δεν αξιζει. Ιδωμεν. Καποιος οταν ελεγα τετοιες μαλακιες μου ειπε " ζησε μεχρι τα 70 σου και μετα ναι...πες κοιταξα παντου και πουθενα δεν ειδα την αγαπη". Τωρα αυτα που λες ειναι επιπολαιοτητες. Εξυπνο παιδι φαινεσαι, νικησε την ματαιοδοξια σου ως προς την γνωση που υππτιθεται οτι εχεις...εν οιδα οτι ουδε οιδα σε λενε αλλα στα γραφομενα σου καθε άλλο απο αυτο δειχνεις :)

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast