Results 106 to 120 of 144
Thread: Ερωτας η εμμονη?
-
17-06-2017, 16:34 #106
- 17-06-2017, 16:40 #107
17-06-2017, 16:42 #108
17-06-2017, 16:45 #109
Ουδεποτε σε προσεβαλα ουτε σε ειρωνευτηκα. Και ειναι κριμα που το εξελαβες ετσι γιατι σημαινει οτι εστιασες εκει και οχι στο περιεχομενο των τοσων και τοσων που εγραψα για να βοηθηθεις με τις απαντησεις που ψαχνεις...στο βροντο δηλαδη ολα. Κοιτα μονο τον ογκο οσων σου εγραψα. Δεν καταλαβαινω γιατι πιστευεις οτι καποιος θα ασχολουνταν τοσο μονο και μονο για να σου την πει η να προσβαλει. Ωστοσο συγνωμη αν προσβληθηκες.
Επισης θα ριξω αλλη μια τελευταια ερωτηση στο τραπεζι ετσι να βρισκεται: εσυ τελικα θελεις να πεισεις εμας οτι ο ερωτας δεν υπαρχει η θες να σε πεισουμε εμεις οτι υπαρχει;
Επισης αμα εισαι πεπεισμενος οτι δεν υπαρχει η δεν εχει αξια γιατι το συζητας τοσο; Τι απαντηση ψαχνεις να λαβεις; Μηπως δεν το πιστευεις στα αληθεια; Αν το πιστευες θα ησουν ηρεμος, δεν θα το σκαλιζες το θεμα.
17-06-2017, 16:47 #110
17-06-2017, 18:16 #111
Εγώ ένα δημοτικό έβγαλα αλλά είσαι ένας νέος άνδρας κ θεσ να επιβληθεισ για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι άνδρας είναι στη φύση του άντρα δε σε κατηγορώ ουτε σε κρίνω έτσι μεγαλώσαμε όλοι οι άντρες ο μόνος τρόπος να μην το κανεισ αυτό είναι να καταλάβεις τις γυναίκες δυστυχώς η ζωή της γυναίκας είναι σκληρή όπως κ τ άντρα και πρέπει να εκτιμασ τις κοπέλες σαν ανθρώπους επίσης θα διαπιστώσεις κ μόνος σου κάποια στιγμή ότι όταν η κοπέλα καταλάβει την αξία της δε μπορεί να τα βάλει κανεισ μαζί της γενική συμβουλή όλοι οι άντρες το ξέρουν με γυναικεσ άνω των τριάντα δεν τα βάζει κανεισ ρώτα ένα παντρεμένο γύρω στα τριάντα πέντε να σου πει
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-06-2017, 18:19 #112
Στο πρώτο : όχι, λες ο άλλος να κάνει οτι θέλει, αλλά τον άλλον τον κρίνεις που κανει οτι θέλει. Τον κρίνεις ως ρηχό. ΚΑι αυτομάτως βάζεις τον εαυτό σου πάνω από αυτόν, εσύ είσαι ο ψαγμένος, οι άλλοι που επιλέγουν διαφορετικά είναι οι ρηχοί. Αυτό είναι στην ουσία που βάζει τοίχο ανάμεσα σε σένα και στους άλλους. Οι άλλοι αντιλαμβάνονται οτι τους υποτιμάς και απομακρύνονται.
Κι ένα γενικό σχόλιο γιατί βλέπω οτι τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά λες και σε ξέρουμε. Πάρε το παράδειγμα με μένα. Ούτε εμένα με εκφράζει το σκέτο σεξ, το χω κάνει στο παρελθόν γιατί αυτό είχα ανάγκη τότε, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω τώρα. Επι της ουσίας δηλαδή συμφωνούμε, έχουμε την ίδια αντίληψη για το σεξ. Η διαφορά μας, κι αυτό που ξεκίνησε την κουβέντα δεν είναι να σε πείσει κάποιος να πας να κάνεις σεξ χωρίς να νιώθεις τίποτα, αυτό που προσπαθούμε να σου πούμε είναι πως δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι έτσι και πως δεν πρέπει να τους κρίνεις με βάση τα δικά σου/μου δεδομένα. Γιατί εσύ τους κρίνεις! Και δεν κάνεις κακό σε αυτούς γιατί χεσμένη έχουν την άποψη σου ή την δική μου, στον εαυτό σου κάνεις κακό. Αυτό είναι όλο κι όλο αυτό που σου λέμε.
Εσύ από την άλλη τι κάνεις: πιάνεσαι από κουβέντες για να επιβέβαιωσεις αυτό που ήδη έχεις στο μυαλό σου. Οτι οι άλλοι σε υποτιμούν, σε θεωρούν μίασμα, είναι προκατελειμένοι απέναντι σου κτλ κτλ Γιατι το λέω αυτό; Γιατί είπες ήδη όλες αυτές τις κατηγορίες σε μένα, που δεν σε ήξερα!!! Θεώρησες αμέσως, με την πρώτη κουβέντα οτι θεωρώ τους γονείς σου ηλίθιους θεούσους, οτι θεωρώ εσένα μίασμα και πιόνι ενός παπά, οτι επειδή σπουδάζεις θεολογία είμαι προκατελειμένη απέναντι σου....κ όλα αυτά την στιγγμή που εγω΄δεν είχα καμιά ιδέα ούτε πια είναι η σχέση σου με την εκκλησία και την θρησκεία γενικότερα, ούτε οτι σπουδάζεις θεολογία. Δεν διαβάζω όλα τα μνμ εδώ μέσα, κι ακόμα κι αν έχω διαβάσει κάτι σε βεβαιώνω πως έχω πολυ ασθενή μνήμη όσον αφορά στα ονόματα, συνήθως δεν θυμάμαι ποιος έχει πει τι. Όλα αυτά με κάνουν να σκεφτώ οτι αυτά είναι δικές σου γνώμες και τις προβάλλεις στους άλλους. Αν θες να το επεξεργαστείς αυτό που σου λέω για λίγο, καντο, στο λέω με κάθε καλή πρόθεση.
Επίσης επειδή είδα οτι αναφέρεσαι και στην ειρωνεία, ναι εγώ ειρωνεύτηκα, το κάνω συχνά όταν νιώθω οτι δεν υπάρχει περιθώριο συζήτησης και μέχρι εκείνη την στιγμή είχες κόψει ήδη κάθε περιθώριο. Βρήκα το επιχείρημα σου "αυτό είναι έτσι γιατί όλοι έτσι το έκριναν" παιδικό και άστοχο. ¨Ομως κάθομαι εδώ και σπαταλώ το χρόνο μου, όπως και άλλα μέλη να σου απαντάμε, αυτό κάτι θα σημαίνει.
Τέλος είμαι η πρώτη που ζήτησα συγγνώμη και από οτι είδα και η Ναταλία το έκανε, αλλά είσαι ο μόνος που δεν το έκανες παρόλο που πέταξες κι εσύ μπόλικες μπιχτές. Οχι πως την χρειάζομαι, δεν έχω θυμώσει με κάτι, αλλά κι αυτό δείχνει κάτι για τις προθέσεις νομίζω.
Αυτά.
17-06-2017, 21:50 #113
17-06-2017, 22:06 #114
Τα εννόησες όμως, τουλάχιστον έτσι κατάλαβα. Επί 3-4 μηνύματα ασχολιόσουν με τους γονείς μου, ότι μου μετέφεραν λάθος απόψεις κλπ, ενώ εγώ απάντησα σε αυτό και εσύ επέμενες. Επίσης ανέφερες ότι μου τα λέει αυτά κάποιος παπάς και έχω τέτοιες απόψεις. Βρες παραπάνω αυτό στο μήνυμά σου.
Το γνωρίζω αυτό, απλά είπα ότι είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, εσύ πάνω σε αυτό προσπάθησες χωρίς επιτυχία να μου βγάλεις να πω ότι είναι αμαρτωλοί, για να επιβεβαιωθείς. Όχι, δεν είναι αμαρτωλοί, απλά για εμένα το ιδανικό είναι σεξ με συναίσθημα.
Δηλαδή, τόσες ώρες που σας απαντάω στα μηνύματά σας και στις απόψεις σας, εκφράζοντας και τις δικές μου απόψεις, ώστε να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος, δεν έχει σημασία; Νομίζω ειρωνεύτηκες επειδή δεν σας επιβεβαίωνα, ίσως και να κάνω λάθος πάνω εδώ, ίσως όχι.
Δεν την κατάλαβα την πρόταση "Όλα αυτά με κάνουν να σκεφτώ οτι αυτά είναι δικές σου γνώμες και τις προβάλλεις στους άλλους", μπορείς να την εξηγήσεις λίγο καλύτερα;
Τέλος έχω την εντύπωση ότι πρώτα η Ναταλία πέταξε ειρωνίες και μετά εσύ και ναι εγώ μετά αμύνθηκα. Δεν τα παίρνω όλα προσωπικά, απλά με ειρωνευτήκατε και εγώ περίμενα άλλη αντιμετώπιση. Δεν περίμενα επιβεβαίωση σε αυτά που νομίζω, αλλά έναν εποικοδομητικό διάλογο. Παρ' όλα αυτά επειδή έκανα και εγώ λάθη στην συζήτηση, ζητώ συγνώμη και από εσένα ελισάβετ και από την ναταλία ξεχωριστά.
17-06-2017, 22:08 #115
17-06-2017, 22:10 #116
17-06-2017, 22:11 #117
Οι περισσότεροι να ξέρεις στη ζωή σου δεν μπορούν να κάνουν μια συζήτηση οπότε αν θεσ να μάθεις κάτι από εδώ ασ είναι αυτό
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
17-06-2017, 22:19 #118
17-06-2017, 22:24 #119Miliva21Guest
17-06-2017, 22:28 #120