Results 1 to 7 of 7
Thread: Τι να κάνω?
-
17-06-2017, 10:32 #1
Τι να κάνω?
Καλησπέρα,
Είμαι εδω και καιρό ερωτευμενος με μια κοπελα απλα λογω εξετασεων δεν το σκεφτομουν ιδιαιτερα.Με την κοπελα αυτη εχουμε καλη σχέση,ανταποκρινόμαστε πολυ ο ένας στο χιούμορ του άλλου,αλλά νομίζω πως εκείνη με βλέπει φιλικά.Το θέμα είναι οτι θέλω να της εξομολογηθώ αλλά φοβάμαι οτι θα χαλάσει η σχέση που έχουμε.Τι να κάνω???
- 17-06-2017, 11:18 #2
Αυτο με το εισαι ερωτευμενος αλλα δεν το σκεφτοσουν λογο τον εξετασεων δεν το πολυ καταλαβαινω.εγω οταν ειμουν ερωτευμενος θελω δεν θελω δεν μπορουσα να τη βγαλο απτο μυαλο μου.τελοσπαντων η γνωμη μου ειναι να της μιλησης.να μην κολοσης.επειδη και εγω σε παρομοια φαση που ειχα καποτε κολοσα και μετα το μετανιωσα πικρα
17-06-2017, 11:41 #3
17-06-2017, 12:01 #4Miliva21GuestΔν νμζ οτι το να της μιλησεις ευθεως ειναι η καλυτερη επιλογη....
Γτ δν ξεκινας με ωραιες χειρονομιες τυπου...να προσφερθεις να τη βοηθησεις σε κτ ...μικρο ή μεγαλο που το εχει αναγκη....
Να δειχνεις με απλες κινησεις οτι τη φροντιζεις και οτι θα εισαι διπλα της ..οτι μπορει να βασιζεται πανω σου και οτι σου ειναι πλ σημαντικη..με πραξεις ή λογια τυπου " αχ τι θα εκανα αμα δεν ειχα και σενα...." ή "μακαρι να υπηρχαν και αλλες κοπελες σαν εσενα" ή "εχεις απιστευτο χιουμορ" ..." περναω τελεια μαζι σου" τεσπα να αρχισεις σταδιακα το φλερτ ....το ζεστο κλιμα υπαρχει αναμεσα σας ...ζεστανε το κ αλλο
Εσυ τη ξερεις ....πχ χαρισε της το αγαπημενο της λουλουδι....αγορασε 2 εισιτηρια για τη συναυλια του αγαπημενου τραγουδιστη-τρια ή συγκροτηματος και πηγαινετε μαζι...ή χαρισε της εισιτηριο για να δειτε τη ταινια που θελει να δει....
Δλδ μπες στη λογικη ν αρχισεις να κανεις παραπανω πραγματα απο οτι ενας απλος φιλος...σαν καποιος που τη νοιαζεται πιο βαθια ....
Λογικα θ αρχισει ν αναρωτιεται: μα καλα γτ τα κανει ολα αυτα γ μενα....
Αν δν αρχισει να σε βλεπει με αλλα ματια ζεστανε το ακομα πιο πολυ....αρχισε να της μιλας γ το τι νιωθεις...υπομονη πιστευω θελει...και ωραια συμπεριφορα...
17-06-2017, 12:14 #5
Συμφωνώ εν μέρη με την Miliva...(δηλαδή με μερικά απο τα παραδείγματα της..ιδιαίτερα αυτό να πάτε σε μια συναυλία, σε κάποιο πάρτυ, στο σινεμά.. ότι σας αρέσει. Που σαν φίλοι ίσως τα έχετε ξανακάνει αλλά αυτή την φορά ότι κάνεις θα έχει ένα στόχο.. να την κάνεις εκείνη να σε ερωτευτεί!!
Δηλαδή προσωπικά δεν θα της εξέφραζα τα αισθήματα μου ακόμη μέχρι να καταφέρω να κάνω τον άλλον να αισθανθεί κάτι και για μένα.
Όταν λοιπόν καταφέρεις μέσα απο κάποιες πράξεις να την κάνεις να σε ερωτευτεί (ίσως να δοκιμάσεις να την κάνεις και να ζηλέψει) ..έπειτα να κάνεις και το βήμα να της δειξεις και εσύ τα αισθήματά σου. Όταν θα έρθει η ώρα που θα νιώσεις οτι θα θέλει να την φιλήσεις..τότε κάνε το.
Όμως αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία οτι και μετά απο κάποια πράγματα που κάνεις δεν μπορεί να σε νιώσει κάτι περισσότερο απο φίλο.. τότε δεν νομίζω οτι έχει νόημα να της πείς τι νιώθεις. Το πιο πιθανόν να την φέρεις σε πολύ δυσκολη θέση.
17-06-2017, 20:51 #6
Πρεπει να της προτείνεις να βγείτε οι 2 σας για καφέ, εκει θα συζητήσετε πιο άνετα και μπορεί να την κερδίσεις, μην ξεχνάς οτι πολλες σχέσεις έχουν ξεκινήσει απο φιλία και οτι έχετε κοινά στοιχεία πιστεύω θα βοηθήσει. Για δες ομως μήπως έχει κάποιο αλλο αγόρι να ξέρεις.
17-06-2017, 23:18 #7
Κοιταξε δεν το ειπα για να αμβισβιτισω τον ερωτα σου ασχετα αν ετσι ακουστηκε.οπως ειοα δεν καταλαβα καλα.ωστοσο αυτο που λειι η μιλιβα με βρισκη πιο συμφωνω απο αυτο που ειπα εγω στο πρωτο μου μηνυμα.καλητερα να το κανηςοπως τολεει η μιλιβα.αλλα βα το κανειςομως μην κολοσης.προχορα και καλη επιτυχια.να μας κρατας ενημςρους.