Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 357
    Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αρκετοι μου εχουν πει οτι ειμαι τυχερος αλλα μαλον επειδη δε πιστευω αυτη τη λεξη για αυτο και αυτη με κυνηγα συνεχως

και γω συμφωνω σε αυτο επιλογη ειναι οχι τυχη ειναι θεμα ποσο αναισθητος θα καταφερεις να εισαι και παρα οτι τρως ισως χυλοπιτες εσυ συνεχιζεις το βιολι σου σα να μη τρεχει τιποτα
    Έτσι είναι, ακριβώς. Επιλογές δικές μας είναι, όχι τύχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Το πρόβλημα σε αυτό που εύστοχα περιγράφεις, είναι πως πάντα είχα τους άλλους ως τέλειους και έτσι τους κρίνω, με βάση την τελειότητα. Αυτό μου πέρασαν στο σχολείο και ο μοναδικός μη τέλειος, ήμουν εγώ. Εγώ θεωρούσα πως είμαι το πρόβλημα και αυτή ήταν μια πρόχειρη εξήγηση ενός παιδιού γυμνασίου, όταν περνούσαν οι άλλοι καλά και εγώ όχι. Άρα λέω τότε, αυτοί είναι οι καλοί και εγώ δεν είμαι, γι'αυτό και δεν με προτιμούν είτε για παρέα, είτε για σχέση. Ηλίθιο το ξέρω, αλλά έτσι το σκεφτόμουν τότε. Η κριτική που βγάζω, σε άλλους ή η κακή συμπεριφορά που βγάζω άθελά μου ή τα άσχημα λόγια που βγάζω, όπως έκανα εδώ σε ένα άλλο θέμα, με την κοπέλα Β που ξεγυμνώθηκε, είναι οι συμπεριφορές άλλων απέναντί μου. Έτσι όπως κάνω τώρα, έτσι με αντιμετώπιζαν κάποτε τα παιδιά. Με έκριναν και με κατηγορούσαν και άθελά μου, ασυναίσθητα μου βγαίνει το ίδιο, έτσι κατέντησα απόλυτος, που μέσα από όλα αυτά αυτό βγαίνει, η απολυτότητα, που πολλοί μου το έχουν πει αυτό που με ξέρουν από κοντά, αλλά μου το λέτε και εσείς που δεν με γνωρίζετε παρά μόνο μέσα από τον γραπτό λόγο και το ξέρω και εγώ πως είναι μεγάλο μειονέκτημα αυτό, αλλά μου βγαίνει. Όσον αφορά για την φράση του Σωκράτη, έπρεπε να διαβάσεις την σωκρατική ειρωνία και αυτή η φράση συγκαταλέγεται στην σωκρατική ειρωνία, εννοώντας το αντίθετο. Αυτό φαίνεται και μέσα από την διαλεκτική ή την μαιευτική μέθοδο που χρησιμοποιεί ο Σωκράτης, που θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι γνωρίζουμε την αλήθεια, αλλά θα προσθέσω εγώ, την αλήθεια του Σωκράτη όχι την δική μας, γιατί είχε την ικανότητα ο Σωκράτης να ακούει από εσένα τις αλήθειες που ήθελε εκείνος να ακούσει από εσένα. Ωραίος τύπος, σίγουρα θα έκανα παρέα με έναν τέτοιο τύπο, αλλά έχει πεθάνει κάτι αιώνες τώρα. Σίγουρα το έχω σκεφτεί και αυτό, τι σκέφτονται οι άλλοι για εμένα, εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι με θεωρούν κομπλεξικό (μερικοί μου το έχουν πει και αυτό), απόλυτο, συναισθηματικά ασταθής και καμιά φορά κακό. Αλλά δεν θεωρώ πως βγάζω κακία σε καμία περίπτωση, ίσα ίσα που είμαι άνθρωπος που θα βοηθήσω ακόμη και τον εχθρό μου. Τα άλλα ισχύουν πράγματι.
    Αυτό που λες είναι πασιφανές. Κανείς δεν σε περνάει για κακό εδώ, όλοι βλέπουμε αυτό που περιγράφεις. Οτι επειδή υποτίμησες πολύ τον εαυτό σου, τώρα σου βγαίνει απτην αντίθετη και γίνεσαι και επικριτικός και συντηρητικός και βγάζεις και κακία και φθόνο κάποιες φορές. Δεν στα λέω για να παρεξηγηθείς, σου λέω τι βλέπω από έναν νέο άνθρωπο που δεν τον ξέρω. Και επειδή δεν είμαι ούτε μάντης, ούτε καμιά ιδιοφυΐα, για να το βλέπω εγώ αυτό μέσα από μια οθόνη και μόνο, σίγουρα αυτό το βλέπουν και οι γύρω σου. Η προσπάθεια σου να απαξιώσεις καθετι διαφορετικό από σένα, να το παρουσιάσεις ως χαμηλού επιπέδου, υποδεεστερο κτλ δειχνει απλά έναν άνθρωπο που έχει πληγωθεί και έχει βρει αυτή την άμυνα για να προστατεύει τον εαυτό του. Το οτι το αντιλαμβάνεσαι αυτό,αν και όχι απόλυτα ακόμα νομίζω, είναι υπερ σου και είναι το πρώτο βήμα για να το πετάξεις από πάνω σου.

Αυτό είναι που σε κρατάει μακριά από τους άλλους γύρω σου και είσαι μόνος σου.

Δεν είσαι ούτε κατώτερος ούτε ανώτερος από κανεναν, είσαι απλά διαφορετικός όπως είμαστε όλοι. Έτυχαν κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σου που σε υποτίμησαν και σε χλέυασαν για αυτή σου την διαφορετικότητα...σε όλους τυχαίνει!!! Η διαφορά είναι στο πως το αντιμετωπίζει ο καθένας μας. Και όλοι φτιάχνουμε τέτοιες άμυνες σαν τις δικές σου κάποια στιγμή και ίσως ακόμα να έχουμε κάποιες, είναι αυτό που λένε όσα δεν φτάνει η αλεπού... αλλά εφόσον βλέπεις πως αυτό σου δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα στην ζωή σου, αλλαξε το!!!

Ειναι κρίμα να είσαι 19 χρονών και να χάνεις τόσο σημαντικά και όμορφα κομματιά από την ζωή σου επειδή μόνος σου έχεις υψώσει ένα τεράστιο τοίχο γύρω σου κι έχεις μπει μέσα.

Είμαι σίγουρη οτι παρόλο που μόνος σου τα παραδέχτηκες λίγο πριν, τώρα που θα διαβάζεις αυτές τις γραμμές πάλι θα περνάς σε άμυνα και θα σκέφτεσαι να μου απαντήσεις "ναι μεν αλλα...". Σκέψου οτι αυτό είναι κόλπο του εαυτού σου για να παραμείνεις στην άμυνα, δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, μόνο να επεξεργαστείς για λίγο αυτά που σου λέω.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτό που λες είναι πασιφανές. Κανείς δεν σε περνάει για κακό εδώ, όλοι βλέπουμε αυτό που περιγράφεις. Οτι επειδή υποτίμησες πολύ τον εαυτό σου, τώρα σου βγαίνει απτην αντίθετη και γίνεσαι και επικριτικός και συντηρητικός και βγάζεις και κακία και φθόνο κάποιες φορές. Δεν στα λέω για να παρεξηγηθείς, σου λέω τι βλέπω από έναν νέο άνθρωπο που δεν τον ξέρω. Και επειδή δεν είμαι ούτε μάντης, ούτε καμιά ιδιοφυΐα, για να το βλέπω εγώ αυτό μέσα από μια οθόνη και μόνο, σίγουρα αυτό το βλέπουν και οι γύρω σου. Η προσπάθεια σου να απαξιώσεις καθετι διαφορετικό από σένα, να το παρουσιάσεις ως χαμηλού επιπέδου, υποδεεστερο κτλ δειχνει απλά έναν άνθρωπο που έχει πληγωθεί και έχει βρει αυτή την άμυνα για να προστατεύει τον εαυτό του. Το οτι το αντιλαμβάνεσαι αυτό,αν και όχι απόλυτα ακόμα νομίζω, είναι υπερ σου και είναι το πρώτο βήμα για να το πετάξεις από πάνω σου.

Αυτό είναι που σε κρατάει μακριά από τους άλλους γύρω σου και είσαι μόνος σου.

Δεν είσαι ούτε κατώτερος ούτε ανώτερος από κανεναν, είσαι απλά διαφορετικός όπως είμαστε όλοι. Έτυχαν κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σου που σε υποτίμησαν και σε χλέυασαν για αυτή σου την διαφορετικότητα...σε όλους τυχαίνει!!! Η διαφορά είναι στο πως το αντιμετωπίζει ο καθένας μας. Και όλοι φτιάχνουμε τέτοιες άμυνες σαν τις δικές σου κάποια στιγμή και ίσως ακόμα να έχουμε κάποιες, είναι αυτό που λένε όσα δεν φτάνει η αλεπού... αλλά εφόσον βλέπεις πως αυτό σου δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα στην ζωή σου, αλλαξε το!!!

Ειναι κρίμα να είσαι 19 χρονών και να χάνεις τόσο σημαντικά και όμορφα κομματιά από την ζωή σου επειδή μόνος σου έχεις υψώσει ένα τεράστιο τοίχο γύρω σου κι έχεις μπει μέσα.

Είμαι σίγουρη οτι παρόλο που μόνος σου τα παραδέχτηκες λίγο πριν, τώρα που θα διαβάζεις αυτές τις γραμμές πάλι θα περνάς σε άμυνα και θα σκέφτεσαι να μου απαντήσεις "ναι μεν αλλα...". Σκέψου οτι αυτό είναι κόλπο του εαυτού σου για να παραμείνεις στην άμυνα, δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, μόνο να επεξεργαστείς για λίγο αυτά που σου λέω.
    Ναι μεν αλλά.... (πλάκα κάνω), έχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, έτσι είναι, όμως αν σου έλεγα τι έχω περάσει, θα μου έλεγες ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος διαφυγής. Άλλο το απλό πείραγμα και άλλο αυτά που έχω περάσει εγώ και δεν τα μεγαλοποιώ τα πράγματα αλλά έτσι είναι, μέχρι και από καθηγητές έχω φάει "κυνήγι" και με έριξαν στον βαθμό, από ανθρώπους 50-60 ετών, όχι μόνο από τα παιδιά, να γράφω 20 στο διαγώνισμα, να συμμετέχω πιο πολύ από όλους στην τάξη και στον έλεγχο να μου βάζει 16, αυτά στο γυμνάσιο! Να λένε στους γονείς μου, να μην με αφήσουν να πάω στην θεολογία! Να λένε στους γονείς μου, ότι δεν μου έδωσαν καλή ανατροφή επειδή λέω το πρωί την προσευχή και αυτά τα είπαν οι ΊΔΙΟΙ στους γονείς μου και σε πολλά ήμουν μπροστά, να μην με αφήνουν να απαντήσω σε ερωτήσεις και να ρωτάνε παιδιά που δεν σήκωσαν εκείνη την ώρα το χέρι για να πάρουν τον λόγο, να με έχουν για χαζό παιδί και γενικότερα οι περισσότεροι βαθμοί που έπερνα στον έλεγχο, δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που έγραφα, χώρια που είχα πρόβλημα και με τα παιδιά, πολύ άσχημο πρόβλημα, αυτά στο λύκειο. Γενικότερα έχω πολύ κακές αναμνήσεις και ούτε θέλω να το σκέφτομαι, σαν τρίτη που βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικότερα επειδή δεν με γνωρίζεις, έχεις δίκιο, αλλά βρήκα αυτόν τον τρόπο, για να μην ήμουν χάλια όπως ήμουν πριν. Στην πρώτη δημοτικού μου έκλεβαν τα πράγματά μου και μου έβαζαν ξύσματα μολυβιών μέσα στην τσάντα μου. Η δακάλα μια ηλίθια στην ψυχή και στο μυαλό, άργησε για 10 λεπτά και το ήξερα ότι είχε πρόβλημα αυτή με εμένα, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο, μέχρι και οι γονείς μου το κατάλαβαν αυτό, φαντάσου πόσο το έδειχνε. Έτσι λοιπόν άργησε για 10 λεπτά και τα παιδιά σηκώθηκαν και έκαναν σαν ζώα (μιλάμε για πρώτη δημοτικού τώρα), πέταγαν καρέκλες, κασετίνες, χρώματα, ξύσματα, μια τάξη χάλια, εγώ ήμουν καθισμένο στην θέση μου, γιατί ποτέ δεν έκανα τέτοια πράγματα, πάντα ήμουν ο ήσυχος της τάξης, επειδή δεν ήταν στον χαρακτήρα μου να συμπεριφέρομαι ως ζώο. Έτσι λοιπόν έρχεται η δασκάλα και πιάνει τα παιδιά όλα όρθια εκτός από εμένα που περίμενα και όλα τα άλλα τα παιδιά κορίτσια, αγόρια, όρθια να πετάνε γόμες και μολύβια και μαρκαδόρους παντού. Ξέρεις ποιόν κατηγόρησε για όλα αυτά; Εμένα. Με πήγε στον διευθυντή με την κατηγορία, ότι εγώ ξεσήκωσα τους άλλους να το κάνουν και οι ίδιοι δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό, αλλά εγώ τους είπα να το κάνουν και με κατηγόρησε επίσης ότι συμμετείχα και εγώ σε αυτό, ενώ με είδε ότι ήμουν ο μόνος καθισμένος. Αυτά είναι κάποιες στιγμές από το δημοτικό, το γυμνάσιο και στο λύκειο. Έτσι ο διευθυντής πήρε τηλέφωνο τους γονείς μου, ότι έκανα φασαρία και έριχνα αντικείμενα στην τάξη και μου έκανε παρατήρηση ο διευθυντής και η δασκάλα, μόνο εμένα. Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο την κουβέντα κατάλαβες πάνω κάτω τι παίζει. Όλα αυτά μου έχουν αφήσει το στίγμα τους σε εμένα, αλλά και στην σχολή παρόμοια περνάω σε λιγότερο βαθμό όμως με τα παιδιά, γι'αυτό και έφυγα από την δήθεν παρέα, για να είμαι καλά εγώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι μόνος. Γενικότερα τα θυμήθηκα πάλι και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο.

Senior Member
    περα απο το με ποιους δεντ αιριαξες και ποσο εχεις ταλαιπωρηθει, υπαρχουν καποιοι λιγοι εστω φιλοι που σ καταλαβαινουν και τους καταλαβαινεις και κανεις καλη παρεα?

Senior Member

Cool

. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι μόνος. Γενικότερα τα θυμήθηκα πάλι και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο.

Kαι εγω εχω ζησει παρομοια περιστατικα με αυτα που περιγραφεις, με μακακες δασκαλους, αδικιες, λασπη, πισωπλατα μαχαιρωματα...
    σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω οτι διεκδικεις αυτο που νομιζεις οτι σου αρμοζει και αν ο αλλος δεν χαμπαριαζει, παιρνεις τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια!
    εχω αλλαξει σχολειο για αυτο το λογο.
    Και σκεψου οτι δεν ειχα ηρεμο σπιτικο περιβαλλον, ειχα μια ψυχωσικη μαμα, μονιμα αγχωμενη στο φουλ οποτε επρεπε να την ηρεμω και να την πειθω επιπλεον. Να εχω τη μανα να μου λεει γιατι ανοιξε ο γειτονας το παραθυρο, κατι θελει να πει....και απο την αλλη να ακουω τον καθε βλακα που ετυχε να γινει καθηγητης οτι παπαγαλιζω, και οτι πανω απο 15 δεν προκειται να γραψω....
    so you are not alone,, you are not the only one! υπαρχουν και χειροτερα.

τωρα αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι εισαι παρα πολυ μικρος για να σκεφτεσαι μοιρολατρικα. Φοιτητης εισαι, εχεις απειρα πραγματα να κανεις, με Low budget. λιγο να ψαξεις, να διχτυωθεις, να κινηθεις, θα βρεις απιστευτα πραγματα. Απο erasmus, μεχρι εθελοντικη εργασια, γλωσσες, internship σε ευρωπαικα οργανα, μουσικη, αθληματα κλπ... Τσεκαρε μεταπτυχιακα!!
    και φυσικα εχεις το ιντερνετ για αναζητηση ολων αυτων...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Kαι εγω εχω ζησει παρομοια περιστατικα με αυτα που περιγραφεις, με μακακες δασκαλους, αδικιες, λασπη, πισωπλατα μαχαιρωματα...
    σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω οτι διεκδικεις αυτο που νομιζεις οτι σου αρμοζει και αν ο αλλος δεν χαμπαριαζει, παιρνεις τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια!
    εχω αλλαξει σχολειο για αυτο το λογο.
    Και σκεψου οτι δεν ειχα ηρεμο σπιτικο περιβαλλον, ειχα μια ψυχωσικη μαμα, μονιμα αγχωμενη στο φουλ οποτε επρεπε να την ηρεμω και να την πειθω επιπλεον. Να εχω τη μανα να μου λεει γιατι ανοιξε ο γειτονας το παραθυρο, κατι θελει να πει....και απο την αλλη να ακουω τον καθε βλακα που ετυχε να γινει καθηγητης οτι παπαγαλιζω, και οτι πανω απο 15 δεν προκειται να γραψω....
    so you are not alone,, you are not the only one! υπαρχουν και χειροτερα.

τωρα αυτο που ηθελα να σου πω ειναι οτι εισαι παρα πολυ μικρος για να σκεφτεσαι μοιρολατρικα. Φοιτητης εισαι, εχεις απειρα πραγματα να κανεις, με Low budget. λιγο να ψαξεις, να διχτυωθεις, να κινηθεις, θα βρεις απιστευτα πραγματα. Απο erasmus, μεχρι εθελοντικη εργασια, γλωσσες, internship σε ευρωπαικα οργανα, μουσικη, αθληματα κλπ... Τσεκαρε μεταπτυχιακα!!
    και φυσικα εχεις το ιντερνετ για αναζητηση ολων αυτων...
    Κοίτα ο στόχος μου είναι φυσικά το μεταπτυχιακό και ένα διδακτορικό, αλλά όχι εδώ Ελλάδα, αλλά αν γίνουν στην Ελλάδα, τουλάχιστον να φύγω στο εξωτερικό. Όλα αυτά αποτελούν μια σκέψη, αύριο κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται. Από το δημοτικό έφυγα και πήγα σε άλλο σχολείο και στο λύκειο είχα την ευκαιρία να πάω σε ένα άλλο σχολείο ακόμα και οι γονείς μου, μου το έλεγαν αυτό. Εγώ πήρα την λανθασμένη απόφαση να κάτσω, γιατί ήταν μόνο ένας χρόνος. Για εθελοντική εργασία, δεν έχω πολύ χρόνο, αναλαμβάνω αρκετές εργασίες με αποτέλεσμα να μου τρώνε αρκετό χρόνο. Μαθαίνω 2 γλώσσες μαζί για πτυχίο και θέλω να ξεκινήσω και μια τρίτη, γενικότερα μου αρέσουν οι γλώσσες και δεν έχω κάποιο θέμα στο να μαθαίνω 2 γλώσσες μαζι. Erasmus, το έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου πράγματι, γιατί μου αρέσει το εξωτερικό. Μουσική είμαι καλός στο να την ακούω μόνο, δεν έχω έφεση στην μουσική. Αθλήματα και πάλι λόγο χρόνου δεν μπόρεσα, αλλά επειδή θα ξεκινήσω διατροφή από διατροφολόγο, θα μπορέσω να πάω και γυμναστήριο.

Senior Member
    Ναι μεν αλλά.... (πλάκα κάνω), έχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, έτσι είναι, όμως αν σου έλεγα τι έχω περάσει, θα μου έλεγες ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος διαφυγής. Άλλο το απλό πείραγμα και άλλο αυτά που έχω περάσει εγώ και δεν τα μεγαλοποιώ τα πράγματα αλλά έτσι είναι, μέχρι και από καθηγητές έχω φάει "κυνήγι" και με έριξαν στον βαθμό, από ανθρώπους 50-60 ετών, όχι μόνο από τα παιδιά, να γράφω 20 στο διαγώνισμα, να συμμετέχω πιο πολύ από όλους στην τάξη και στον έλεγχο να μου βάζει 16, αυτά στο γυμνάσιο! Να λένε στους γονείς μου, να μην με αφήσουν να πάω στην θεολογία! Να λένε στους γονείς μου, ότι δεν μου έδωσαν καλή ανατροφή επειδή λέω το πρωί την προσευχή και αυτά τα είπαν οι ΊΔΙΟΙ στους γονείς μου και σε πολλά ήμουν μπροστά, να μην με αφήνουν να απαντήσω σε ερωτήσεις και να ρωτάνε παιδιά που δεν σήκωσαν εκείνη την ώρα το χέρι για να πάρουν τον λόγο, να με έχουν για χαζό παιδί και γενικότερα οι περισσότεροι βαθμοί που έπερνα στον έλεγχο, δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που έγραφα, χώρια που είχα πρόβλημα και με τα παιδιά, πολύ άσχημο πρόβλημα, αυτά στο λύκειο. Γενικότερα έχω πολύ κακές αναμνήσεις και ούτε θέλω να το σκέφτομαι, σαν τρίτη που βλέπεις τα πράγματα αντικειμενικότερα επειδή δεν με γνωρίζεις, έχεις δίκιο, αλλά βρήκα αυτόν τον τρόπο, για να μην ήμουν χάλια όπως ήμουν πριν. Στην πρώτη δημοτικού μου έκλεβαν τα πράγματά μου και μου έβαζαν ξύσματα μολυβιών μέσα στην τσάντα μου. Η δακάλα μια ηλίθια στην ψυχή και στο μυαλό, άργησε για 10 λεπτά και το ήξερα ότι είχε πρόβλημα αυτή με εμένα, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο, μέχρι και οι γονείς μου το κατάλαβαν αυτό, φαντάσου πόσο το έδειχνε. Έτσι λοιπόν άργησε για 10 λεπτά και τα παιδιά σηκώθηκαν και έκαναν σαν ζώα (μιλάμε για πρώτη δημοτικού τώρα), πέταγαν καρέκλες, κασετίνες, χρώματα, ξύσματα, μια τάξη χάλια, εγώ ήμουν καθισμένο στην θέση μου, γιατί ποτέ δεν έκανα τέτοια πράγματα, πάντα ήμουν ο ήσυχος της τάξης, επειδή δεν ήταν στον χαρακτήρα μου να συμπεριφέρομαι ως ζώο. Έτσι λοιπόν έρχεται η δασκάλα και πιάνει τα παιδιά όλα όρθια εκτός από εμένα που περίμενα και όλα τα άλλα τα παιδιά κορίτσια, αγόρια, όρθια να πετάνε γόμες και μολύβια και μαρκαδόρους παντού. Ξέρεις ποιόν κατηγόρησε για όλα αυτά; Εμένα. Με πήγε στον διευθυντή με την κατηγορία, ότι εγώ ξεσήκωσα τους άλλους να το κάνουν και οι ίδιοι δεν θα το έκαναν ποτέ αυτό, αλλά εγώ τους είπα να το κάνουν και με κατηγόρησε επίσης ότι συμμετείχα και εγώ σε αυτό, ενώ με είδε ότι ήμουν ο μόνος καθισμένος. Αυτά είναι κάποιες στιγμές από το δημοτικό, το γυμνάσιο και στο λύκειο. Έτσι ο διευθυντής πήρε τηλέφωνο τους γονείς μου, ότι έκανα φασαρία και έριχνα αντικείμενα στην τάξη και μου έκανε παρατήρηση ο διευθυντής και η δασκάλα, μόνο εμένα. Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο την κουβέντα κατάλαβες πάνω κάτω τι παίζει. Όλα αυτά μου έχουν αφήσει το στίγμα τους σε εμένα, αλλά και στην σχολή παρόμοια περνάω σε λιγότερο βαθμό όμως με τα παιδιά, γι'αυτό και έφυγα από την δήθεν παρέα, για να είμαι καλά εγώ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είμαι μόνος. Γενικότερα τα θυμήθηκα πάλι και δεν θέλω να συνεχίσω άλλο.
    Που τα αποδίδεις εσύ αυτα; εννοώ τους καθηγητές που σε αδικούσαν, την δασκάλα που είχε πρόβλημα με σένα ...πού τα αποδίδεις;
    Συγγνώμη αλλά μου φαίνεται πολύ κουφό μια δασκάλα να έχει πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο παιδί, έτσι στο άσχετο. Να είναι προβληματική η ίδια και να έχει πρόβλημα με όλα τα παιδιά το καταλαβαίνω, έτυχα και γω σε τέτοιους όπως και όλοι λίγο πολύ φαντάζομαι, αλλά εσύ περιγράφεις μια κατάσταση που ήταν γενικευμένη. Γιατί πιστεύεις πως γινόταν αυτό;
    Τι κατά την γνώμη σου έπαιξε ρόλο και καθόρισε την κοινωνικοποιήση ενός παιδιού και με τα άλλα παιδιά και με τους δασκάλους;
    Επίσης δεν είχες ποτέ φίλους; Σε όλο αυτό το διαστημα της ζωης σου, δεν έτυχε ποτέ να κανεις παρεες που να νιώθεις καλά με αυτές; και με αυτή την παρέα που λες τι έγινε και μαλώσατε;

Senior Member
    Δεν είπα ότι ο λόγος που δεν με ήθελαν εκείνες ήταν επειδή ενδιαφέρομαι για άλλα πράγματα από αυτά της ηλικίας μου. Αυτό το είπα για τις παρέες, όχι για τις σχέσεις. Κοίτα αν δεν είσαι μέσα στα στάνταρ της κοινωνίας, μετά σε απωθούν. Έτσι είναι δυστυχώς. Ξέρεις πως κρίνει η δική μου ηλικία; Σύμφωνα με τα ζώδια (μπορεί να σου φαίνεται ηλίθιο και είναι ηλίθιο, αλλά είναι κριτήριο αυτό), με το εάν έχεις όμορφο σώμα, όχι απαραίτητα γυμνασμένο αλλά όμορφο, να έχει όμορφο πρόσωπο με καλές αναλογίες, το ύψος παίζει μεγάλο ρόλο, ευτυχώς αυτό το έχω επειδή είμαι ψιλός, αλλά πρέπει να δεις τι λένε οι αντρές που δεν έχουν μεγάλο ύψος, να δεις τι λένε, που τους απορρίπτουν λόγο ύψους και τους λένε οι κοπέλες ότι τους απορρίπτουν λόγο ύψους, αυτό για εμένα λέγεται ρατσισμός. Να μην είσαι χοντρός φυσικά, ποιός θα ήθελε έναν χοντρό δίπλα του; Κανείς, όλοι είμαστε υπέρ των χοντρών, αλλά σε μια δεδομένη στιγμή, το γυμνασμένο σώμα υπερτερεί. Και γενικότερα και άλλα πολλά. Όσον αφορά για το θέμα του χαρακτήρα και της προσωπικότητας, θα δει η κοπέλα πως κινείται ο άντρας, τι φίλους έχει. Είναι βασικά για μία κοπέλα να γνωρίσει τους φίλους του αγοριού της. Το ξέρω αυτό, επειδή ήθελε να με παρουσιάσει ένας γνωστός μου στην κοπέλα του, επειδή ήθελε να γνωρίσει τους φίλους του. Έτσι πήγαμε σε ένα εστιατόριο (κυριλέ) όπως θα το έλεγε άλλος, αλλά ήμουν σε κάποια στιγμή f*ck my life, επειδή πολύ απλά, όταν βγαίνεις έξω και είναι ένα ζευγάρι, πρέπει και ο φίλος να έχει μια συνοδό, όχι απαραίτητα να είναι κοπέλα του, αλλά μια συνοδό και αυτοί πιανόντουσαν χεράκι χεράκι ή αγκαζέ και εγώ δίπλα στο τύπο. Καλά πέρασα φυσικά, αν και το κλίμα στην αρχή ήταν "βαρύ", αλλά έχω την τάση να ανοίγω κουβέντα και να κάνω το κλίμα πιο "ήπιο" από πριν, οπότε περάσαμε πολύ ωραία. Ο καθένας ζει την νεανική του ζωή, ανάλογα με τον χαρακτήρα του. Πολλά παιδιά είναι σαν εμένα κλειστά, που έχουν βαθύτερες αναζητήσεις. Άλλα έχουν παρέα όμως, επειδή αλλιωθήκαν στο διάβα των φιλιών και έτσι οι αρχικές τους αναζητήσεις πήγανε περίπατο, θα ξαναπιάσουν φυσικά τις φιλοσοφικές τους αναζητήσεις, στα 50-60 τους. Άλλοι είναι σαν εμένα κλειστοί με πνευματικές αναζητήσεις ή οχι, αλλά δεν έχουν παρέα, ούτε κοπέλα φυσικά. Αυτοί είναι η χειρότερη φάρα ανθρώπων. Σε δεδομένη στιγμή θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα επειδή στερήθηκαν αυτά που έχουν οι άλλοι, βγάζουν και κακία, με πολλούς από αυτούς έχω τσακωθεί, γιατί αν και εγώ είμαι έτσι, οι δικές μου φιλοσοφικές αναζητήσεις, δεν είναι εις βάρος των άλλων, ούτε πως θα τους καταστρέψω, αν και μου την έχουν κάνει αρκετοί άνθρωποι εδώ και 8 χρόνια. Κοίτα ναι, μου αρέσουν αυτά, όχι πως σε μια παρέα ανθρώπων δεν θα συζητήσω και άλλα πράγματα, απλά εμένα αυτά δεν με εκφράζουν. Εδώ ήθελα να πάμε σε ένα μπαράκι, επειδή μου άρεσε και δεν είχα ξαναπάει, τους παρακαλούσα επί 1-2 μήνες γι'αυτό κοίτα να δει φάση τώρα, όταν χωρίστικαν ευτυχώς οι δρόμοι μας, πήγαν εκείνοι σε αυτό το μπαράκι και φυσικά χωρίς εμένα γιατί τότε είχαμε τσακωθεί, όλα αυτά πριν 5 μήνες. Άρα κατάλαβες για τι κατάσταση μιλάμε.
    Για άλλη μια φορά το παιδί δικαιώνει τα λεγόμενά μου!
    Ευτυχώς που έχω κάνει γυμναστική. Ήταν απαραίτητη τελικά...
    Όταν περάσουν τα χρόνια συνηθίζεις τη μοναξιά σου και εξοικειώνεσαι μ' αυτή!
    Το μόνο που σου μένει να κάνεις τώρα είναι, μόλις ακούσεις ένα ηλίθιο αστειάκι από κλαρινογαμπρούς και χάχες είς βάρος σου, να τους πλακώνεις στο ξύλο και εδώ τελειώνει........... Έπρεπε όταν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το είχα κάνει!
    Πολύ θα ήθελα να έσπαγα στο ξύλο κάτι τέτοιους τύπους και μάλιστα μπροστά στα μάτια της γκόμενάς τους!
    Να τους σπάω στο ξύλο και μετά πάω και χαράζω το κωλοαυτοκίνητό τους! Ααααχ και το φχαριστιέμαι!!!
    Εκεί να δεις ταπείνωση και ξεφτίλα.....
    Να τις τρως από ένα κοντό!
    Και την ώρα εκείνη που θα φτύνουν αίμα από τα δόντια τους και με ρωτάνε -αγκομαχώντας- γιατί το κάνω αυτό, τους απαντώ: "διότι μου κλέψατε τη ζωή μου ρε καθάρματα................
    Μου αρνηθήκατε το δικαίωμα στον έρωτα , εγώ λοιπόν σας αρνιέμαι το δικαίωμα στη ζωή! Θέλω να πονέσετε όσο πονέσετε και άλλους στην κωλοζωή που κάνατε! Θα έρθει κάποια στιγμή κι η δική μου ώρα και τότε, ουαί κι αλίμονό σας! Σας μισώ όλους! Και εσάς και την κωλοκοινωνία που σας ανέδειξε".....
    Σκέφτομαι να αρχίσω πολεμικές τέχνες, κάποια στιγμή..........
    Θα έπρεπε να ξέρουν ότι δε θα έπρεπε να θυμώνουν τόσο τους κοντούς, διότι υπάρχει κίνδυνος να συμβούν τα παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=RahwBiA9Spk
    Last edited by GiannisNik3; 22-06-2017 at 16:43.

Banned
    Που τα αποδίδεις εσύ αυτα; εννοώ τους καθηγητές που σε αδικούσαν, την δασκάλα που είχε πρόβλημα με σένα ...πού τα αποδίδεις;
    Συγγνώμη αλλά μου φαίνεται πολύ κουφό μια δασκάλα να έχει πρόβλημα με ένα συγκεκριμένο παιδί, έτσι στο άσχετο. Να είναι προβληματική η ίδια και να έχει πρόβλημα με όλα τα παιδιά το καταλαβαίνω, έτυχα και γω σε τέτοιους όπως και όλοι λίγο πολύ φαντάζομαι, αλλά εσύ περιγράφεις μια κατάσταση που ήταν γενικευμένη. Γιατί πιστεύεις πως γινόταν αυτό;
    Τι κατά την γνώμη σου έπαιξε ρόλο και καθόρισε την κοινωνικοποιήση ενός παιδιού και με τα άλλα παιδιά και με τους δασκάλους;
    Επίσης δεν είχες ποτέ φίλους; Σε όλο αυτό το διαστημα της ζωης σου, δεν έτυχε ποτέ να κανεις παρεες που να νιώθεις καλά με αυτές; και με αυτή την παρέα που λες τι έγινε και μαλώσατε;
    Δεν μπορώ να γνωρίζω την ψυχοσύνθεση του καθενός, ούτε το πως μεγάλωσε και πως ζει. Αυτό που είδα εγώ, είναι την χειρότερη συμπεριφορά της προσωπικότητάς τους, άσχετα αν το πιστεύεις ή όχι. Όχι δεν είχα ποτέ φίλους, από τότε που με θυμάμαι. Με αυτή την παρέα γίνονταν πολλά, ουσιαστικά ξεκίνησε ένας να κάνει την δική του κλίκα, κατηγορόντας εμένα στους άλλους της παρέας. Μετά ξεκίνησαν και οι άλλοι να με κατηγορούν, επειδή τους έβαζε αυτός και το αποκορύφωμα είναι να είμαι ουσιαστικά μέσα στην παρέα και να βγαίνουν μόνοι τους, χωρίς εμένα δηλαδή και παράλληλα να περνάνε καλά. Και τους βοηθούσα για τις εργασίες και τα μαθήματα για το πανεπιστήμιο μέσα στην εξεταστική, για να περάσουν το μάθημα με κανένα 5, μία η ώρα το βράδυ. Το πιστεύεις ότι ξενύχταγα γι'αυτούς και στο τέλος, είχαν κανονίσει να βγούνε και αποφασίσανε, να πάνε οπουδήποτε αρκεί να μην είμαι εγώ. Αυτό μου το μετέφεραν αλλά το άκουσα και εγώ ο ίδιος μπροστά μου, πριν μου το μεταφέρουν. Όπως κατάλαβες έφυγα από αυτή την παρέα και δεν τους μιλάω (ούτε καλημέρα) εδώ και 5 μήνες. Αυτοί βέβαια και αυτή την ώρα που μιλάμε συνεχίζουν να περνάνε καλά...

Senior Member
    Δεν μπορώ να γνωρίζω την ψυχοσύνθεση του καθενός, ούτε το πως μεγάλωσε και πως ζει. Αυτό που είδα εγώ, είναι την χειρότερη συμπεριφορά της προσωπικότητάς τους, άσχετα αν το πιστεύεις ή όχι. Όχι δεν είχα ποτέ φίλους, από τότε που με θυμάμαι. Με αυτή την παρέα γίνονταν πολλά, ουσιαστικά ξεκίνησε ένας να κάνει την δική του κλίκα, κατηγορόντας εμένα στους άλλους της παρέας. Μετά ξεκίνησαν και οι άλλοι να με κατηγορούν, επειδή τους έβαζε αυτός και το αποκορύφωμα είναι να είμαι ουσιαστικά μέσα στην παρέα και να βγαίνουν μόνοι τους, χωρίς εμένα δηλαδή και παράλληλα να περνάνε καλά. Και τους βοηθούσα για τις εργασίες και τα μαθήματα για το πανεπιστήμιο μέσα στην εξεταστική, για να περάσουν το μάθημα με κανένα 5, μία η ώρα το βράδυ. Το πιστεύεις ότι ξενύχταγα γι'αυτούς και στο τέλος, είχαν κανονίσει να βγούνε και αποφασίσανε, να πάνε οπουδήποτε αρκεί να μην είμαι εγώ. Αυτό μου το μετέφεραν αλλά το άκουσα και εγώ ο ίδιος μπροστά μου, πριν μου το μεταφέρουν. Όπως κατάλαβες έφυγα από αυτή την παρέα και δεν τους μιλάω (ούτε καλημέρα) εδώ και 5 μήνες. Αυτοί βέβαια και αυτή την ώρα που μιλάμε συνεχίζουν να περνάνε καλά...
    Δεν λεω πως λες ψεματα, αγνωστοι ειμαστε εξαλλου ολοι εδω δεν εχουμε λογο να λέμε ψέματα, να καταλάβω προσπαθώ επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες για την δασκάλα οτι είχε συγκεκριμένα με σένα μόνο πρόβλημα.

Με τις παρεές αυτά που λες συμβαίνουν, δεν είναι παράξενα, ούτε σπάνια. Κι εγώ όταν πήγαινα σχολείο με την παρέα μου τότε ξεκόψαμε γιατί είπα σε μια φίλη μου κάτι που είχα μάθει για έναν που την δούλευε και εκείνη αμφισβήτησε τις προθέσεις μου. Το θεώρησα προσβλητικό, θύμωσα και δεν της ξαναμίλησα κι έκανα άλλες παρεες. Μετά από κάποια χρόνια, το φερε έτσι που χρειάστηκε την βοήθεια μου, την έδωσα, μου ζήτησε και συγγνώμη για το φέρσιμο της τότε, αλλά κράτησα απόσταση γιατί ήξερα πως δεν ταιριάζουμε πια. Αυτά συμβαίνουν στις παρέες, οι άνθρωποι κάνουν λάθη, όχι απαραίτητα γιατί έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου ή μαζί μου, αλλά απλά γιατί είναι άνθρωποι. Το προσπερνάμε και πάμε παρακάτω.

Εσύ γιατί αφήνεις αυτούς τους ανθρώπους που από οτι λες δεν ήταν και τόσο σημαντικοί για σένα, δεν ήταν φίλοι σου λες, απλά παρέα κάνατε , να καθορίζουν την στάση σου απέναντι σε όλα; Έτυχαν κάποιοι που σε αδίκησαν, οκ! σιγά το θέμα, κάθε μέρα θα βρισκονται τέτοιο, αυτό τι σημαίνει; Επίσης είσαι σίγουρος οτι δεν περνούσε και σε αυτούς αυτό που περνάει εδώ και σε μας, ότι είσαι λιγάκι υπεροπτικός δηλαδή και τους υποτιμάς; Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που σε κατηγορούσαν;

Banned
    Δεν λεω πως λες ψεματα, αγνωστοι ειμαστε εξαλλου ολοι εδω δεν εχουμε λογο να λέμε ψέματα, να καταλάβω προσπαθώ επειδή μου έκανε εντύπωση αυτό που είπες για την δασκάλα οτι είχε συγκεκριμένα με σένα μόνο πρόβλημα.

Με τις παρεές αυτά που λες συμβαίνουν, δεν είναι παράξενα, ούτε σπάνια. Κι εγώ όταν πήγαινα σχολείο με την παρέα μου τότε ξεκόψαμε γιατί είπα σε μια φίλη μου κάτι που είχα μάθει για έναν που την δούλευε και εκείνη αμφισβήτησε τις προθέσεις μου. Το θεώρησα προσβλητικό, θύμωσα και δεν της ξαναμίλησα κι έκανα άλλες παρεες. Μετά από κάποια χρόνια, το φερε έτσι που χρειάστηκε την βοήθεια μου, την έδωσα, μου ζήτησε και συγγνώμη για το φέρσιμο της τότε, αλλά κράτησα απόσταση γιατί ήξερα πως δεν ταιριάζουμε πια. Αυτά συμβαίνουν στις παρέες, οι άνθρωποι κάνουν λάθη, όχι απαραίτητα γιατί έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου ή μαζί μου, αλλά απλά γιατί είναι άνθρωποι. Το προσπερνάμε και πάμε παρακάτω.

Εσύ γιατί αφήνεις αυτούς τους ανθρώπους που από οτι λες δεν ήταν και τόσο σημαντικοί για σένα, δεν ήταν φίλοι σου λες, απλά παρέα κάνατε , να καθορίζουν την στάση σου απέναντι σε όλα; Έτυχαν κάποιοι που σε αδίκησαν, οκ! σιγά το θέμα, κάθε μέρα θα βρισκονται τέτοιο, αυτό τι σημαίνει; Επίσης είσαι σίγουρος οτι δεν περνούσε και σε αυτούς αυτό που περνάει εδώ και σε μας, ότι είσαι λιγάκι υπεροπτικός δηλαδή και τους υποτιμάς; Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που σε κατηγορούσαν;
    Το θέμα είναι, ότι η "παρέα" εξελίχθηκε σε δύο κλίκες οι μεν και οι δε, δεν με ήθελαν. Όταν προσφέρεις βοήθεια στον άλλον είτε λέγεται οικονομική, είτε βοήθεια για την σχολή κλπ, δεν συμπεριφέρεσαι έτσι. Με λένε κακό και αυτό κρατάνε ως βασική κατηγορία και εγώ τους απάντησα μέσω τρίτων, όταν μου τα μεταφέραν αυτά τα λόγια, ότι ένας κακός δεν θα ξενύχταγε 1 η ωρα το βράδυ για να περάσει ο άλλος την επόμενη το πρωί, ένα μάθημα και ρώτησα τότε ποιός από όλους εσάς θα το έκανε αυτό, για τον άλλον; Και είπανε κανένας. Άρα ένας κακός δεν θα το έκανε αυτό, ίσα ίσα χεσμένο θα τον είχε. Και σημειώσεις τους έδεινα που δεν ήμουν υποχρεωμένος και πολλά άλλα. Όλα αυτά δηλώνουν ένα κακό άτομο; ή επειδή δεν ήμουν με "σκυμένο" το κεφάλι και επειδή ήθελε να κάνει κουμάντο στην παρέα ένας 35αρις;

Senior Member
    Το θέμα είναι, ότι η "παρέα" εξελίχθηκε σε δύο κλίκες οι μεν και οι δε, δεν με ήθελαν. Όταν προσφέρεις βοήθεια στον άλλον είτε λέγεται οικονομική, είτε βοήθεια για την σχολή κλπ, δεν συμπεριφέρεσαι έτσι. Με λένε κακό και αυτό κρατάνε ως βασική κατηγορία και εγώ τους απάντησα μέσω τρίτων, όταν μου τα μεταφέραν αυτά τα λόγια, ότι ένας κακός δεν θα ξενύχταγε 1 η ωρα το βράδυ για να περάσει ο άλλος την επόμενη το πρωί, ένα μάθημα και ρώτησα τότε ποιός από όλους εσάς θα το έκανε αυτό, για τον άλλον; Και είπανε κανένας. Άρα ένας κακός δεν θα το έκανε αυτό, ίσα ίσα χεσμένο θα τον είχε. Και σημειώσεις τους έδεινα που δεν ήμουν υποχρεωμένος και πολλά άλλα. Όλα αυτά δηλώνουν ένα κακό άτομο; ή επειδή δεν ήμουν με "σκυμένο" το κεφάλι και επειδή ήθελε να κάνει κουμάντο στην παρέα ένας 35αρις;
    Είσαι γεμάτος με κουτάκια βρε εν οιδα! Τι σημαίνει καλός και κακός και αν είσαι καλός ή δεν είσαι;
    ΌΛοι είμαστε και καλοί και κακοί. Εσύ δεν δέχεσαι δηλαδή οτι μερικές φορές σου βγαίνει κακία; Αφού το δέχτηκες πριν...
    Και τι έγινε αν τους έδινες σημειώσεις; αυτό σημαίνει οτι είσαι καλός; Είσαι σίγουρος οτι τους έδινες σημειώσεις γιατί τους εκτιμούσες ως ανθρώπους και φίλους και τους αγαπούσες ή μήπως κι εσύ το έκανες προσπαθώντας να "εξαγοράσεις" την φιλία τους; Επειδή και συ τους είχες ανάγκη δηλαδη; Έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις!!! Κι επειδή τους έδινες σημειώσεις ήταν υποχρεωμένοι να σε θέλουν για φίλο; Και το επιχείρημα που λες οτι ένας κακός δεν θα τους έδινε και θα τους είχε χεσμένους, όχι δεν ισχύει. Κάποιος που δεν θα τους είχε ανάγκη θα το έκανε αυτό αλλά εσύ τους είχες γιατί όπως λες ήταν η μόνη παρέα σου. Οπότε είναι λογικό να προσπαθούσες να "προσφέρεις" κάτι σε αυτή τη σχέση για να μη την χάσεις κι εσύ αυτό που μπορούσες να προσφέρεις ήταν οι σημειώσεις, η βοήθεια στο διάβασμα κτλ και καλά έκανες. Οι άλλοι όμως δεν είναι υποχρεωμένοι να αρκούνται με αυτό που προσφέρεις.

Στην τελευταία σου πρόταση δίνεις από μόνος σου πάντως την απάντηση για το πως το ερμηνεύεις όλο αυτό. Άρα αμέσως θεωρείς οτι δεν σε θέλανε γιατι "δεν είχες σκυμμένο κεφάλι", γιατί ήθελε κάποιος άλλος να "κανει κουμάντο στην παρέα". Νατο πάλι πως βάζεις μπροστά την άμυνα και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά. Βάζεις αυτομάτως τον εαυτό σου πιο ψηλά, οτι εσύ "δεν έχεις σκυμμένο κεφάλι".

Βλέπεις και μόνος σου εν οιδα οτι η συμπεριφορά σου ακόμα και ανώνυμα μέσα σε ένα φόρουμ όπως εδώ προκαλεί εκνευρισμό.Δες τι έγινε στο άλλο θέμα του παιδιού.
    Αν θες να συνεχίζεις να λες για το πόσο άσχημα σου φέρθηκαν στο παρελθόν όλοι ενώ εσύ ήσουν καλός και να θεωρείς οτι είσαι πάνω από όλα και απλά οι άλλοι είναι κακοί/χαζοί/χαμηλού επιπέδου κτλ, συνέχισε να το κάνεις αλλά την δική σου ζωή χαλάς! Την ξοδεύεις άσκοπα ενώ θα μπορούσες να χαίρεσαι.

Senior Member
    Συγγνώμη Γιάννη αλλά επειδή κάποιος έχει σύντροφο κι εσύ όχι δεν σημαίνει ότι σου έκλεψε τη ζωή και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον βλάψεις...για να μην πω ότι είναι τρομαχτική η τόση βιαιότητα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Συγγνώμη Γιάννη αλλά επειδή κάποιος έχει σύντροφο κι εσύ όχι δεν σημαίνει ότι σου έκλεψε τη ζωή και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον βλάψεις...για να μην πω ότι είναι τρομαχτική η τόση βιαιότητα...
    ελα ντε!
    μη χειροτερα εδω μεσα πλεον.
    καλα που ειμαστε αγνωστοι.
    ελεος με ποιους καθομαστε και συνομιλουμε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ελα ντε!
    μη χειροτερα εδω μεσα πλεον.
    καλα που ειμαστε αγνωστοι.
    ελεος με ποιους καθομαστε και συνομιλουμε..
    Χαίρομαι που συμφωνείς μαζί μου Remedy...

Όντως, έχουν υπάρξει κάποιες περιπτώσεις κατά καιρούς που με έχουν τρομάξει ενώ το σωστό θα ήταν να μπορούμε να νιώθουμε καλά κι ασφαλείς σ' αυτό το χώρο, εσύ τι λες σαν πιο θαρραλέο και ψύχραιμο μέλος;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 11 of 24 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast