Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 357
    Banned
    Οταν φοβομαστε οτι ειμαστε χοντροι, στραβοι, κουτσοι, ασχημοι, περιεργοι, ανεπιθυμητοι και το περιμενουμε απο τους αλλους να μας αντιμετωπισουν ετσι η ως μονο αυτο, αυτο ακριβως θα προκαλεσουμε, να μας βλεπουν ετσι.
    επειδη αυτο μπορει να το λες και για μενα αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι εγω κανω και κανω υπομονη και οταν δε βλεπω να γινεται κατι τα παραταω και λεω παμε στον επομενο ΝΕΧΤ --> αν νομιζεις πχ οτι η υπομονη μου ειναι απεριοριστη δε με ξερεις τοσο καλα οσο νομιζεις εγω εχω μαθει να ασχολουμε με οτι εχει προοπτικη να γινει καλυτερο αν αυτο δε συμβαινει δε με απασχολει το τι προκαλω και τι οχι απλως το προσπερνω.

Banned
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Ισχύει πολύ αυτό που ανέφερες. Δεν κοιτάνε την δική τους καμπούρα, κοιτάνε την όποια επιτυχία του άλλου και τονίζουν το ένα αρνητικό που μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος γιατί δεν ήμαστε τέλειοι, όλοι έχουμε τα μειονεκτήματά μας. Αν έχεις όμως 10 καλά και 1 κακό, όλοι μα όλοι όμως θα κοιτάξουν το 1 κακό...
    εγω ομως επειδη ειμαι πραγματι φιλοδοξος αν οι αλλοι δεν ακουνε εγω θα προχωρισω και δε θα με ενδιαφερει αν θα μεινω μονος δε μπορω να κατσω ετσι στην ιδια κατασταση για να μου μιλανε οπως υπονοουν

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω ομως επειδη ειμαι πραγματι φιλοδοξος αν οι αλλοι δεν ακουνε εγω θα προχωρισω και δε θα με ενδιαφερει αν θα μεινω μονος δε μπορω να κατσω ετσι στην ιδια κατασταση για να μου μιλανε οπως υπονοουν
    Φυσικά έτσι είμαι και εγώ τώρα. Γι'αυτό πλέον δεν δίνω σημασία σε κανέναν πια. Δεν με ήθελαν 8 χρόνια μια, εγώ δεν τους θέλω χίλιες...

Senior Member
    Όχι δεν βλέπω game of thrones, προτιμώ το House of Cards που είναι πιο κοντά στο πως βλέπω τον κόσμο. Μπορεί να ακούγεται εγωϊστικό, αλλά όπως απέδειξε και ο Frank Underwood ο πιο κυνικός χαρακτήρας που έχει υπάρξει, ο κόσμος δεν είναι τίποτα παραπάνω, πέρα από μια μεγάλη μάζα. Αυτό έχει αποδειχθεί και ιστορικά ειδικά με τον διχασμό και τον εμφύλιο. Πάμε όμως στο θέμα μας, όχι δεν είναι έτσι. Εγώ ήρθα με τις καλύτερες διαθέσεις για να έχω μια παρέα και εγώ έκανα την προσέγγιση φιλίας πρώτος. Στην αρχή, ήταν όλα καλά, μετά δεν ξέρω τι άλλαξε σε αυτούς, για παράδειγμα με κατηγόρησαν όσο ήμασταν ακόμα παρέα, με κατηγόρησε ένας από την παρέα, επειδή μίλαγε αυτός με μια 16χρονη και αυτός είναι 20 και είχαν ραντεβού στην ίδια καφετέρια που είχαμε πάει η υπόλοιπη παρέα για να πιούμε τον καφέ μας. Αυτός πέρασε μια χαρά με την 16χρονη στο ραντεβού του, τον βλέπαμε γέλαγε περνούσε καλά. Όμως κόλησε και δεν πήρε το fb της, ούτε ένα τηλέφωνο, αφού την γνώρισε στο καφέ που είχαμε πάει για να πιούμε. Τέλος πάντων φύγαμε και πήρε ο καθένας τον δρόμο του, ανέβηκα προς το σπίτι μου μαζί με δύο παιδιά από την παρέα και μετά θα έφευγαν από άλλο δρόμο και την πετυχαίνουμε την κοπέλα σε μια στάση λεωφορείου, την χαιρετάμε μας χαιρετάει και φεύγουμε. Εδώ να προσθέσω ότι ο 20χρονος που βγήκε μαζί της, δεν ήταν μαζί μας, είχε φύγει από άλλο δρόμο. Και με κατηγόρησε ο 20χρονος ότι έπρεπε να πάρω το fb της και το τηλέφωνο της και δεν το πήρα επειδή τον ζηλεύω επειδή βγήκε με μια κουκλάρα 16χρονη, έτσι μου έλεγε. Και εγώ του έλεγα, ότι για αυτήν είμαι ένας άγνωστος, πως μπορώ να πάω εγώ να πάρω το τηλεφωνό της, ένα άγνωστος; Τέλος πάντων με κατηγόρησε και μου το κράτησε μανιάτικο αυτό, ενώ εγώ δεν έφταιγα πουθενά, εκείνος που την γνώρισε έπρεπε να κάνει την κίνησή του, αλλά πάλι εγώ φταίω για αυτούς. Και τώρα σου λέω ένα περιστατικό μόνο. Δεν χρησιμοποιώ το πάχος μου, ως ασπίδα για να το δείξω αυτό, αλλά ίσα ίσα μου το τόνισαν τόσο πολύ αυτό με το πάχος, που από την στεναχώρια μου πήρα και άλλα κιλά. Διαφορετικός ήμουν το 2015 όταν ήμουν πρωτοετής και διαφορετικός είμαι τώρα. Μπήκα με χαρά και με διάθεση και τώρα είμαι ένας λυπημένος γερομίζερος. Και για να μην μπερδευτείς με την έννοια ραντεβού, που είπα παραπάνω. Είχαμε βγει για καφέ όλη η παρέα και ο 20χρονος γνώρισε εκεί την 16χρονη που πραγματικά ήταν πολύ όμορφη για την ηλικία της, αυτή ήταν με μια φίλη της και αμέσως πήγε στο τραπέζι που καθόταν και έφυγε μετά από λίγο η φίλη της και κάθισαν να πιούν καφέ ο 20χρονος με την κοπέλα, ενώ εμείς ήμασταν σε άλλο τραπέζι και πίναμε τον καφέ μας, αλλά στο ίδιο μαγαζί. Και επειδή αυτός κόμπλαρε, φταίω εγώ. Ε, όχι δεν θα κάτσω να είμαι ο μαλάκας της υπόθεσης, γι'αυτό πλέον δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου...
    Εγω σου εξηγησα γιατι βρηκε πατημα να σε κανει τον μαλακα της υποθεσης...αμα θελεις επεξεργασου το λιγο αυτο που σου λεω, αμα δεν θελεις, οκ...

Senior Member
    Ισχύει πολύ αυτό που ανέφερες. Δεν κοιτάνε την δική τους καμπούρα, κοιτάνε την όποια επιτυχία του άλλου και τονίζουν το ένα αρνητικό που μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος γιατί δεν ήμαστε τέλειοι, όλοι έχουμε τα μειονεκτήματά μας. Αν έχεις όμως 10 καλά και 1 κακό, όλοι μα όλοι όμως θα κοιτάξουν το 1 κακό...
    Η εσυ θα κοιταξεις οτι κοιτανε ΚΑΙ το ενα κακο αναμεσα σε ολα τα αλλα και θα εφιστας την προσοχη ολων ετσι σε αυτο το ενα κακο και θα το διογκωνεις περισσοτερο, θα το προβαλλεις και θα δινεις πατημα στους αλλους να σου επισυναπτουν αυτο το ενα κακο ακομα πιο επιμονα και να αρχισουν να σε βλεπουν ως μονο αυτο.
    Εν ολιγοις οταν αμυνεσαι χωρις να σου επιτιθενται, η οταν αμυνεσαι με μεγαλυτερο ζηλο απο οτι θα αξιζε καποια μικρη ανοητη επιθεση, προκαλεις ισχυροτερη επιθεση.
    Να στο πω μπακαλικα...αμα αρχισω να σε ρωταω επιμονα γιατι με θεωρεις τρελη, δεν ειμαι τρελη, τι κακος που εισαι που με λες τρελη, ειναι αδικο που με θεωρεις τρελη ε καποια στιγμη ακομα και αν δεν το ειχες πολυσκεφτει δει ετσι ξερεις τι θα βλεπεις σε εμενα; Μια τρελη. Εγω θα σου εχω δωσει το πατημα. Καταλαβες;
    Μπορει να υπαρχει μια μικρη αφορμη και οι αμυνες που θα χτισεις λογω ευαισθησιας μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερες απο οτι χρειαζεται και θα λενε στον αλλον, θα τον παρακαλανε σχεδον "ελα, γαμα μου και αλλο τη ψυχολογια"....και δεν λεω οτι το εκανες συνειδητα η οτι μπορει να ηταν συγκεκριμενα το βαρος η οτι εισαι καλος μαθητης και σε ζηλευουν η καποιο συγκεκριμενο χαρακτηριστικο για το οποιο περιμενες ενδομυχα να σε απορριψουν...μπορει να ηταν γενικα η αισθηση πως η απορριψη ειναι αναμενομενη η η χαμηλη αυτοπεποιθηση, η ελλειψη εμπιστοσυνης στον εαυτο σου η κατι αλλο που δεν μπορουμε να σκεφτουμε.
    Αλλα καπου αρχισες να φαιρεσαι με τροπο που αρχισε να προκαλει το να σου φαιρονται οι αλλοι οπως σου φαιρονται...ασχετα απο το αν ξεκινησε απο εξωτερικο παραγοντα η πολλους μικρους εξωτερικους παραγοντες μαζεμενους, η απο το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωσες η δε ξερω τι....απο ενα σημειο και μετα περιμενεις να σε απορριψουν και αυτο ακριβως προκαλλεις να σου κανουν.
    Ειναι λιγο διαφορετικες οι περιπτωσεις μας αλλα το κανω κι εγω. Μη το περνας στο ντουκου αυτο που σου λεω...
    Αλλα εχω την αισθηση πως οτι και να σου πει καποιος, αμα δεν ειναι αυτο που θες να ακουσεις τωρα για να ανακουφιστεις προσωρινα και επιφανειακα συναισθηματικα, στο ντουκου θα περασει...τεσπα :)

Banned
    αν καπιος ειναι πραγματι τρελαμενος δεν εχει νοημα να του πεις συμβαινει γιατι πιστευεις οτι εισαι τρελαμενος αφου συμβαινει γιατι ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ τους ομοιους του επειδη ντρεπεται για τον εαυτο του

εμενα δε μου αρεσει το παραμυθιασμα ουτε οι ψευτικες ελπιδες δεν ειναι και τοσο ευκολο να αποδεχτεις ενα ομοιο σου οταν σε ενοχλει ο εαυτος σου οι ανθρωποι τα πανε καλα με αυτο που θα ηθελαν να ειναι συχνα ξεχνουν το τι ειναι

Banned
    τωρα δηλαδη θα παιξουμε τη κολοκυθια αλαζοντας λεξεις για να βρουμε τι προκαλεσε την επιθεση? δε μπα να τη προκαλεσε ο βρεγμενος τη βροχη δε τη φοβαται μπορει οστοσο να φοβαται τους κεραυνους :-)

Senior Member
    Βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς ζηλεύουν, αλλά αυτό που προσπαθούν είναι να δείξουν ότι επειδή είμαι χοντρός άρα είμαι και κομπλεξικός και κακός. Μια φορά ήρθε να μου μιλήσει ένας και τον έπιασαν να του μιλήσουν όταν τελειώσαμε μια κουβέντα, η δήθεν παρέα που είχα και τον είπαν "φίδι", επειδή πήγε ο άνθρωπος και μου μίλησε. Ναι, αυτή είναι η νεολαία, όταν εγώ έγραφα για τον ξεπεσμό και την ρηχότητά της κάποιοι σαν την ελισάβετ το κορόϊδευαν.
    Οι γενικεύσεις είναι συνήθως ηλίθιες οπότε ναι δεν συμφωνώ για την ρηχότητα και τον ξεπεσμό της νεολαίας!
    Αν είχες καταλάβει αυτο που σου έλεγε η Ναταλία θα συμφωνούσες και συ.

Senior Member
    Αλεξανδρε ισχυουν τα οσα λες αλλα δεν εχουν σχεση με αυτο που λεω εγω, η τρελα που ειπα ηταν παραδειγμα για ενα διαφορετικο επιχειρημα μου και μου τα μπερδευεις. Και η μαλακια ειναι οτι το παιδι ταυτιζεται με τις απαντησεις σου και μπερδευεις το νοημα οσων λεω. Δεν αλλαζω λεξεις για να βρουμε τι προκαλεσε την επιθεση, εξηγω απλα οτι καθε δραση εχει μια αντιδραση. Ε η αντιδραση ειναι και αυτη δραση που προκαλει αντιδραση απο τον αρχικο δραστη και ουτω καθεξης. Καπου αυτος ο φαυλος κυκλος πρεπει να σπασει. Και επειδη δεν μπορουμε να ελεγξουμε τους αλλους και μπορουμε να ελεγξουμε μονο τον εαυτο μας και το τι κανουμε εμεις, απο εκει πρεπει να ξεκιναμε. Δεν εχει ξαμια αξια το να αναλωνομαστε στο σε τι φταινε οι αλλοι, μπορουμε να διοχετευσουμε αυτη την ενεργεια στο να βρουμε σε τι φταιμε εμεις οι ιδιοι και τι μπορουμε να κανουμε.
    Αλλιως ψαχνουμε απλα λογια παρηγοριας και θα τρωμε παντα τα ιδια σκατα στα μουτρα απο τους "κακους αλλους". Ναι, ανακουφιζει προσωρινα η σκεψη πως δεν εχεις καμια ευθυνη ο ιδιος και πως οι αλλοι ειναι κακοι, αλλα δεν σε βοηθαει να εχεις μια ζωη οπως την θελεις ουτε προσφερει κατι για το δικο σου το καλο.

Banned
    αν γουσταρει να ταυτιστει θα ταυτιζεται οι αλλοι δε περιμενουν εμενα να τους πω τι να κανουν απλως επειδη φοβουνται το κραξιμο και εγω οχι αυτο εχει ως αποτελεσμα εγω να τα λεω και αυτοι να λενε με το στανιο ναι η να ακουνε απλως απο οτι φαινεται ομως εγω ξερω πολυ καλα που θα μου περασει και που θα επιμεινω και εδω απο οτι φαινεται μου περασε αφου η εκτιμηση που εκανα απο την αρχη ηταν σωστη οτι πρεπει να ξερεις που θα παιξεις μπαλα στο γηπεδο σου εισαι πρωταθλητης και παρα το συνεχομενο διπλο κραξιμο εκανε μια τρυπα στο νερο αφου το σκινηκο εμεινε ιδιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν ξέρεις τις γυναίκες για αυτό τα λεσ αυτά εκτός κι αν τρολαρεισ
    μαγος εισαι?
    ακομα να καταλαβετε ποιος ειναι?
    19 ηταν πριν 20 χρονια

Senior Member
    δεν ξερω ποιοσ ειναι αλλα τισ γυναικεσ μυρωδια δεν πηρε γι αυτο πιστεψα οτι ειναι μικροσ κατα τα αλλα αν ειναι στην ηλικια μου κανει παιχνιδια ασ αναλαβουν τα κοριτσια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εγω σου εξηγησα γιατι βρηκε πατημα να σε κανει τον μαλακα της υποθεσης...αμα θελεις επεξεργασου το λιγο αυτο που σου λεω, αμα δεν θελεις, οκ...
    Κατάλαβα τι θέλεις να πεις, αλλά δεν ισχύει. Απλά αποδείχθηκαν κακοί χαρακτήρες. Μετά αφότου έφυγα από την παρέα, έκαναν δικές τους κλίκες 3 άτομα στην μια και 4 άτομα στην άλλη και τσακώθηκαν και μεταξύ τους, άρα ήταν γενικότερο το πρόβλημα, απλά άρχισαν από εμένα πρώτα για κάποιο λόγο...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαγος εισαι?
    ακομα να καταλαβετε ποιος ειναι?
    19 ηταν πριν 20 χρονια
    Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Αν νομίζεις ότι είμαι κανένας 40αρης πραγματικά τσάμπα τα λεφτά που δίνεις σε βιβλία ψυχολογίας και ψυχολόγους. Επίσης αν δεν έχεις να πεις κάτι σχετικό με το θέμα μου, σε παρακαλώ να απομακρυνθείς από αυτό...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    δεν ξερω ποιοσ ειναι αλλα τισ γυναικεσ μυρωδια δεν πηρε γι αυτο πιστεψα οτι ειναι μικροσ κατα τα αλλα αν ειναι στην ηλικια μου κανει παιχνιδια ασ αναλαβουν τα κοριτσια
    Δεν είμαι στην ηλικία σου. Αν πιστεύεις πως είμαι 40 ετών, πραγματικά δεν έχω να πω κάτι άλλο...

Page 19 of 24 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast