Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 357
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Οτι είναι εν μέρει ένα μανιακό και παρανοικό επεισόδιο δεν θα διαφωνήσω καθόλου! χαχαχα
    Πάντως δεν έχω σκεφτεί καν αυτά που λες "είμαστε η εξαίρεση κτλ", και όντας ερωτευμένη και τρελαμένη εντελώς. Ϊσως να το ελπίζω ενδόμυχα βέβαια, αλλά συνειδητά όχι. Ακόμα και τότε μπορώ να αναγνωρίσω οτι δεν αποτελώ ούτε εγώ ούτε ο άλλος καμιά εξαίρεση και περιμένω μάλιστα και τον χρόνο που θα αρχίσει να "ξεθυμαίνει" όλο αυτό το μανιακό επεισόδιο και να μπαίνει σε πιο πραγματικές διαστάσεις.
    Η διαφορά ίσως είναι στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτη την πιθανή "κουτσουκέλα". Όπως λέγαμε και τις προάλλες, εγώ μπορώ να το κατανοήσω ως ένα λάθος ανθρώπινο κι αυτό μέσα στα τόσα άλλα που μπορει να κάνω κι εγώ, ενώ εσύ αυτό δεν το δέχεσαι ως λάθος, το θεωρείς την απόδειξη ίσως οτι αυτό που ζεις δεν είναι αληθινό. Εγώ συνειδητά επιλέγω να μπω σε αυτό μανιακό επεισόδιο όπως λες, όχι νομίζοντας πως θα ναι τέλειο, αλλά θεωρώντας πως τα όποια λάθη του δεν θα με νοιάξουν, δεν θα μου αλλάξουν αυτό που νιώθω, δεν θα αμαυρώσουν την ευτυχία που ένιωσα εγώ, ότι κι αν κάνει ο άλλος.
    Στην τελευταία μου σχέση πχ το τέλος ήταν πολύ τραυματική εμπειρία για μένα κι ας μη δεν είχε το στοιχείο της απάτης. Σου δίνω τον λόγο μου πως δεν το μετάνιωσα στιγμή! Ότι κι αν κάνει ο άλλος, κι ο μεγαλύτερος μαλακας να αποδειχθεί, εγώ αυτό που ένιωσα δεν αλλάζει, δεν θα έπαιρνα πίσω ούτε μια στιγμή.

Αν δεν επιλέξεις να αφεθείς πραγματικά πάντως - πράγμα καθόλου εύκολο- ρισκάροντας να πιαστείς και κοροιδο και να πονέσεις, δεν πρόκειται να το ζήσεις ποτέ, κι ούτε θα το καταλάβεις όσο κι αν στο λένε. "οικειοθελής παράδοση όπλων στα χέρια αγαπημένου εχθρού" διάβασα κάπου για τον έρωτα και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Βέβαια ξαναλέω, οτι μιλώ εκ του ασφαλούς με την έννοια οτι δεν ξέρω αν θα ήμουν τόσο "μάγκας" αν με είχε προδώσει κάποιος τόσο πολύ και το μάθαινα. Εκεί είναι το πιο δύσκολο νομίζω να μπορέσεις να βρεις ξανά την ισορροπία σου και να μην χάσεις την πίστη σου.
    Τη πιστη σου σε τι ακριβως;

Senior Member
    Στον έρωτα ρε Ναταλάκι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Άρα που καταλήγουμε, υπάρχει ο έρωτας αλλά με προϋποθέσεις; Υπάρχει αλλά δεν είναι με την έννοια που του προσδίδουν; Δεν υπάρχει καθόλου ο έρωτας και απλά είναι μια έλξη; Είναι πλάνη, είναι πραγματικότητα, τι από όλα αυτά είναι;

Senior Member
    Ο έρωτας είναι μαστουρα η μπαλλα είναι μαστουρα ο καφές είναι μαστουρα άμα δεν τα έχεις ζήσει αυτά τότε δεν έχεις ζήσει τίποτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Άρα που καταλήγουμε, υπάρχει ο έρωτας αλλά με προϋποθέσεις; Υπάρχει αλλά δεν είναι με την έννοια που του προσδίδουν; Δεν υπάρχει καθόλου ο έρωτας και απλά είναι μια έλξη; Είναι πλάνη, είναι πραγματικότητα, τι από όλα αυτά είναι;
    Υπαρχει αλλα καθενας του προσδιδει διαφορετικη εννοια αναλογα με τη φαση της ζωης του και το ποσο τον παιρνει να το ζησει.
    Επισης οτι αξιζει ποναει και ειναι δυσκολο.
    Επισης τσιγκολελετα πρασινα κουφετα. (ετσι ελεγε; το ξεχασα λολ τι χρωμα ηταν τα κουφετα ρε παιδια;)

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ο έρωτας είναι μαστουρα η μπαλλα είναι μαστουρα ο καφές είναι μαστουρα άμα δεν τα έχεις ζήσει αυτά τότε δεν έχεις ζήσει τίποτα
    Ανάλογα τον άνθρωπο, δεν είναι απόλυτο αυτό. Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, ούτε βλέπω ποδόσφαιρο καμιά φορά βλέπω μπάσκετ, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Βλέπω ταξιδιωτικές εκπομπές γιατί μου αρέσει να ενημερώνομαι, αμερικάνικες σειρές και καμιά φορά ιππασία. Όσον αφορά για τον καφέ, μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά δεν πίνω καφέ. Τέλος όσον αφορά για τον έρωτα, αυτό και πάλι είναι σχετικό, αν οι περισσότεροι λένε ότι υπάρχει και εγώ έζησα μια προβληματική κατάσταση με μια, τότε όταν και άμα βρεθεί η κατάλληλη, θα τον μάθω.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Υπαρχει αλλα καθενας του προσδιδει διαφορετικη εννοια αναλογα με τη φαση της ζωης του και το ποσο τον παιρνει να το ζησει.
    Επισης οτι αξιζει ποναει και ειναι δυσκολο.
    Επισης τσιγκολελετα πρασινα κουφετα. (ετσι ελεγε; το ξεχασα λολ τι χρωμα ηταν τα κουφετα ρε παιδια;)
    Αυτό πιστεύω και εγώ, είναι ανάλογα την έννοια που του προσδίδουν. Ό,τι αξίζει πονάει; ή θέλουμε εμείς να αξίζουμε επειδή πονάμε. Ναι νομίζω, έτσι είναι, είναι "πράσινα κουφέτα"...

Senior Member
    Είναι μπουζί είναι τρέλλα το ινβερτερ του βαγγελα Ναταλάκι μου
    Κωτσόβολος

Senior Member

Senior Member
    Υπάρχει έρωτας κάθε μορφής . Ο αγνός έρωτας , η καψούρα και πάει λέγοντας.
    Είναι το σκίρτημα στην καρδιά , η μόνιμη χαρά και το καρφιτσωμένο χαμόγελο της κρεστ, η ανάγκη να ακούς μουσική συνέχεια και η αφηρημάδα . Όλα αυτα είναι πολύ όμορφα και δεν πιστεύω ότι συμβαίνουν πολλές φορές στην ζωή . Όταν ομως συμβαίνουν (κυριως σε μικρες ηλικιες) καλό είναι να τα ζούμε . Όλο αυτό ξεφουσκώνει κάποια στιγμή βέβαια και εκεί που έβλεπες ένα διαμάντι να λάμπει , τώρα βλέπεις άνθρακα . Όποτε βρίσκω πιο ώριμο και συνειδητοποιημένο να γνωρίζει κανεις έναν άνθρωπο με τον οποίο υπάρχει καλή επικοινωνία , κοινά ενδιαφέροντα , θαυμασμος, καλή διάθεση και πρόθεση να δουλέψουν την σχεση τους και να έρθει σαν φυσικό επακόλουθο μια ισχυρή αγάπη που θα τους δένει και θα τους καθιστά ευτυχισμένους μαζί .

Member
    Έχω φτάσει 31 .. δν έχω ερωτευτεί ποτέ .. παρόλα αυτά πιστεύω στον έρωτα με όλη μου την ψυχή .. πολλοί φίλοι μου , μου λένε πως πετάω σε ροζ σύννεφα.. αλλά δν δίνω σημάδι.. χωρίς έρωτα δν θα υπήρχε ανάγκη για ζωή για όνειρα κ επιθυμίες .. βέβαια πολλές φορές ο έρωτας μπορεί να γίνει κ άρρωστος να σε φτάσει σε σημεία που ποτέ δν θα φανταζοσουν ότι θα φτάσεις .. αλλά ο αληθινός έρωτας που μετά γίνεται αμοιβαία αγάπη πιστεύω ότι υπάρχει .. απλά δυστυχώς στην σημερινή κοινωνία είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί .. για πολλλους κ διάφορους λόγους ..
    δν ξέρω πως είναι να ερωτεύεσαι έχω διαβάσει όμως κ ναι ίσως να ζω στο συννεφάκι μου .. αλλά κ πάλι είναι πιο ωραίο να πιστεύεις κ να ελπίζεις στον αληθινό έρωτα .. αλλιώς χάνεις την όρεξη για ζωή .. για επιμονή κ κουράγιο να συνεχίσεις !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κ αφου λες οτι μπορεις ν εισαι με μια
    Και να πας με μια αλλη... αφου ειναι για ξεκαυλωμα γτ δεν της το λες...και το κρυβεις.....???

Οχι μονο εσυ.....οι περισσοτεροι
    δεν ειπα αυτο.ειπα μπορει σε μια περιπτωσει να ειμαι ερωτευμενος με μια κοπελα και γιακαποιο λογοναμην κανουμε ερωτα μου εχειτυχη αυτο. αλλα μου εχει τυχη περιπτωση να κανω και ερωτα με μια κοπελα και να μην ειμαι ερωτευμενος να μην αισθανομε τιποτα για αυτην απλα να μου αρεσει σαν κοπελα και για ξεκαυλομα.

Senior Member
    Ε μπορει απλα να μη την γουσταρε. Επισης μπορει να τον ξενερωνε η επιμονη προσεγγιση της, σου λεει τι απελπισμενη λυσσαρα ειναι αυτη και για αυτο να μη τη γουσταρε. Επισης η επιμονη της δειχνει οτι μπορει και να σκιαχτηκε ο ανθρωπος οτι αυτη ειναι κουκουρουκου.
    Νταξει δεν θελω να σου ακυρωνω τα δικα σου βιωματα, αλλα εγω με βαση δικα μου παραδειγματα και βιωματα δυσπιστω πολυ για το αν υπαρχει αυτο στο οποιο αναφερεσαι.
    Εντωμεταξυ προσεξε ε...; Οι αντρες εξαφανιστηκαν απο τη συζητηση λολ.
    Πειτε μας τη γνωμη σας καλεεε...εδω ειμαστε μια παρεα :P
    Ανωνυμη κι ολας...
    δεν εξαφανιστηκα ρε συ.απλος ξεχαστηκα με μια αλλη συζητηση περι βιασμου ανδρον εριξα εκει ολη την προσοχη μου.και δυστηχος ξεχαστηκα απο αυτο το θεμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν εθελοτυφλώ συνειδητά μη παρεξηγηθώ. Δεν ψαχνω, αλλά δεν θα δω κάτι "υποπτο" και θα κλείσω τα μάτια ας πούμε. Απλά δεν ψάχνω συνεχώς για τέτοια "ύποπτα". Έχω αποδεχθεί οτι και γω , όπως όλοι, κάποια στιγμή μπορεί να πιαστώ κορόιδο ναι, δεν θα σημαίνει πως είμαι χαζή αυτό, απλά θα σημαίνει πως ο άλλος είναι ψεύτης. Μου έχω εμπιστοσύνη όμως οτι δεν θα είμαι τοοοσο χαζή ώστε να συνεχίσει για πολύ να με πιάνει κορόιδο. Κάποια στιγμή θα τον τσακώσω. Ε σε αυτο το μεσοδιάστημα εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Είναι επιλογή αυτό, επιλέγεις να είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Θέλει να με ακολουθήσει ο άλλος και να ναι κι αυτός χαρούμενος μαζί μου; Καλως! Δεν θέλει; Θα πέσω στα πατώματα για λίγο, αλλά θα επιβιώσω και χωρίς αυτόν.

Πάντως εγώ σου εύχομαι να βρεθεί το τσακάλι Ναταλία με το οποίο να θελήσεις να αφεθείς και να το ζήσεις και να μη σε νοιάζει καθόλου για το πόσο θα κρατήσει κι αν είναι αλήθεια ή ψέματα ή βλακεία. Στο εύχομαι από καρδιάς... :)
    το οτι θα βρεθει το τσακαλι θα βρεθειη ζωη παντα μας δινει αυτες της προκλησεις.το θεμα ειναι αν θα δωσει εστω μια ευκαιρια η ναταλι σε αυτο το τσακαλι.η μετο καλησπερα θα τον πει αντε γεια.
    κατι μου λεει οτι θα γινει το δευτερο

Senior Member
    Για να εχει και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο φυσικα.
    Αμα μπορει να κανει οτι θελει πιστευοντας οτι θα αποφυγει τις συνεπειες γιατι να μην το κανει;
    Οποιος αγαπαει ομως δεν σκεφτεται αν θα πιαστει η οχι...απλα δεν το κανει καν, δεν μπορει να το διανοηθει.
    Τα αλλα ειναι ηλιθιες εκλογικευσεις κατα τη γνωμη μου.
    κοιταξε εφερα απλος δυο παραδειγματα οπου ειναι δυο ξεχωριστες πεεριπτωσεις και εννοειτε οτι ελεγα για το παρελθον και οχι για το παρον.παντως οι πιο πολλοι οντως μπορει να απατανε της γυναικες τους η να εχουν απατηση.
    οχι ομως ολοι.γνωρισα και γνωριζω ανδρες οι οπιοι δεν διανοουνται να κανουν κατι τετοιο και οχι γιατι δεν τους δωθηκε η ευκαρια
    η ευκαρια τους δωθηκε και ειπαν οχι για τον απλουστατο λογο το οτι καναν αγωνα ζωης μεχρι να βρουν την καταλληλη και να κανουν μια ομορφη σχεση και δεν διακινδυνευουνμε τιποτα να τη χαλασουν.απο επιλογη δεν απατησαν

Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast