Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast
Results 241 to 255 of 357
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Παραδέχτηκε ότι την έβλεπε ως δοχείο ηδονής, επί 2 μήνες. Και αναρωτιόταν πως άφησε τον εαυτό του να της συμπεριφέρεται έτσι.
    Όσον αφορά για τα επιχειρήματα, επειδή δεν συμφωνείτε εσείς αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι. Ο θεματοθέτης επιλέγει τι απόψεις θα ακούσει. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τα επιχειρήματά μου απέναντι στην ρεμεντυ. Τα δικά της επιχειρήματα δεν ευσταθούν, ούτε το ότι με είπε γραμματικά αγράμματο, όταν δεν ξέρει η ίδια να βάζει τα σημεία στίξης. Αυτό εσύ μπορείς να το λες επιχείρημα, εγώ το λέω μια μπούρδα και μισή.
    Αυτό που είπες δεν είναι "πολλά" όπως είπες στο προηγούμενο μνμ σου, είναι ένα. Και μάλιστα και για αυτό το ένα το παιδί αναθεώρησε μετά από λίγο. Σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα, ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ μαζί σου!

Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω τα επιχειρήματα σου γιατί είμαι χαζή οπότε εξηγείται. Ξέρεις ποιο είναι το παράξενο; Πως κανείς δεν τα κατάλαβε, και όλοι τα βρήκαν άκυρα. Αυτό θα πρεπε να σε βάζει σε σκέψεις.

Senior Member
    μεγαλε κ με μενα παρεξηγηθηκεσ αλλα εγω δε θα κατσω να σε βαλω μυαλο ευχομαι να τα κανεισ και στη δουλεια σου αυριο μεθαυριο αυτα τα παιχνιδια εμενα με κουρασεσ τα παραταω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Έχεις παρεξηγηθεί μέχρι τώρα με μένα με την Ρεμεντυ, την Μιλιβα, την jock, την Ναταλία...μπορεί να ξεχνάω κι άλλους.
    Συνέχισε έτσι,
    Αντε καλε...... :) εγω δν παρεξηγηθηκα ουτε για αστειο.... ο ουδεν οιδα μας εξεφρασε ενα προβλημα του σχετικα με την επικοινωνια του με τους αλλους ανθρωπους ....εμεις το μονο που μπορουμε ν κανουμε γ να βοηθησουμε ειναι να πουμε την αποψη μας γ την συναναστροφη μας μαζι του για να δει τί πιθανον βγαζει μπροστα εξω.....

Ομως διαπιστωσα πως ο,τι και να του πεις που δεν του αρεσει ...(ειτε με τον καλυτερο τροπο ειτε οχι) ( γτ ολοι προσπαθησαμε) το εκλαμβανει σαν ειρωνεια .....

Μαλλον ο τροπος μας ειναι λαθος ή δεν ειμαστε οι καταλληλοι γ να πουμε την αποψη μας που θα τον βαλει σε σκεψη....δεν πρζ.....
    Μαλλον δν ειναι ετοιμος ακομα να κοιταξει πιο βαθια τον εαυτο του και να δει και ο ιδιος τί μπορει να κανει λαθος....γ αυτο σταματαω εδω....

Κ ελπιζω καποια στιγμη να καταλαβει και εκεινος πως δεν ειμαστε εδω ...γ να κανουμε πολεμο και να τα βαλουμε με ολους προκειμενου να επικρατησουν οι αποψεις μας.....αλλα προκειμενου να ανταλλαξουμε γνωμες...να διαφωνησουμε...να σκεφτουμε....να προβληματιστουμε.....

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μεγαλε κ με μενα παρεξηγηθηκεσ αλλα εγω δε θα κατσω να σε βαλω μυαλο ευχομαι να τα κανεισ και στη δουλεια σου αυριο μεθαυριο αυτα τα παιχνιδια εμενα με κουρασεσ τα παραταω
    Εγώ δεν είδα πουθενά παρεξήγηση, τώρα που την είδες εσύ δεν ξέρω. Επίσης τα παρατάω γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ηλίθιος για να σας φτάσω διανοητικά.

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αντε καλε...... :) εγω δν παρεξηγηθηκα ουτε για αστειο.... ο ουδεν οιδα μας εξεφρασε ενα προβλημα του σχετικα με την επικοινωνια του με τους αλλους ανθρωπους ....εμεις το μονο που μπορουμε ν κανουμε γ να βοηθησουμε ειναι να πουμε την αποψη μας γ την συναναστροφη μας μαζι του για να δει τί πιθανον βγαζει μπροστα εξω.....

Ομως διαπιστωσα πως ο,τι και να του πεις που δεν του αρεσει ...(ειτε με τον καλυτερο τροπο ειτε οχι) ( γτ ολοι προσπαθησαμε) το εκλαμβανει σαν ειρωνεια .....

Μαλλον ο τροπος μας ειναι λαθος ή δεν ειμαστε οι καταλληλοι γ να πουμε την αποψη μας που θα τον βαλει σε σκεψη....δεν πρζ.....
    Μαλλον δν ειναι ετοιμος ακομα να κοιταξει πιο βαθια τον εαυτο του και να δει και ο ιδιος τί μπορει να κανει λαθος....γ αυτο σταματαω εδω....

Κ ελπιζω καποια στιγμη να καταλαβει και εκεινος πως δεν ειμαστε εδω ...γ να κανουμε πολεμο και να τα βαλουμε με ολους προκειμενου να επικρατησουν οι αποψεις μας.....αλλα προκειμενου να ανταλλαξουμε γνωμες...να διαφωνησουμε...να σκεφτουμε....να προβληματιστουμε.....
    Τώρα γελάει πραγματικά ο κόσμος. Η ειρωνία πάει σύννεφο εδώ και δεν ξέρω αν τα κάνατε αυτά και σε άλλους ή βρήκατε με εμένα τώρα. Επίσης τα παρατάω γιατί λέω Α και καταλαβαίνετε Β.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αυτό που είπες δεν είναι "πολλά" όπως είπες στο προηγούμενο μνμ σου, είναι ένα. Και μάλιστα και για αυτό το ένα το παιδί αναθεώρησε μετά από λίγο. Σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα, ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ μαζί σου!

Καλά εγώ δεν καταλαβαίνω τα επιχειρήματα σου γιατί είμαι χαζή οπότε εξηγείται. Ξέρεις ποιο είναι το παράξενο; Πως κανείς δεν τα κατάλαβε, και όλοι τα βρήκαν άκυρα. Αυτό θα πρεπε να σε βάζει σε σκέψεις.
    Είναι το ένα που βγήκατε μετά από λίγο και δήθεν παρεξηγηθήκατε με το "δοχείο" ηδονής, που είχα δίκιο τελικά. Συμφώνησε με το δοχείο ηδονής και θεώρησε ότι και ευγενικά είπα αυτό που γινόταν 2 μήνες με την κοπέλα. Είχα και προσωπική παράθεση στο μήνυμά μου με την απάντησή του, οπότε μπορείς να πας να την δεις. Αυτό πες, ότι δεν καταλάβατε τα επιχειρήματα, γι'αυτό βγήκα και τα εξήγησα και έπειτα βγήκες εσύ και η ρεμεντυ και η jock και αρχίσατε να ειρωνεύεστε. Όλα τα έχω επεξηγήσει, αν δεν τα καταλαβαίνετε δεν φταίω εγώ. Πείτε μου να τα ξανα εξηγήσω, απλά μην ειρωνεύεστε. Και είναι ντροπή και δικιά σου, επειδή ασχολείσαι με την εκπαίδευση κιόλας, να βλέπεις ένα άτομο να ειρωνεύεται για γραμματικά λάθη και να κάνει "μαθήματα" γραμματικής, όταν αυτό το άτομο δεν ξέρει τα σημεία στίξης, αν τα ήξερε, θα γνώριζε ότι έκανε λάθος και θα έλεγε άλλα μετά, αλλά από ένα άτομο που ασχολείται με την εκπαίδευση, δεν γίνεται να υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Τέλος, σταματάω εδώ, γιατί ενώ παρακάλεσα να μείνετε στο θέμα μου εδώ, ούτε αυτό σεβαστήκατε.

Senior Member
    Εντάξει εγώ σε κατάλαβα έτσι είσαι δεν κανεισ παιχνίδια άκου λίγο τώρα να καταλάβεις στη ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο δηλαδή εγώ δεν μπορώ να μιλήσω αλλά εδώ κ τα καλά μου όλοι έχουμε πλεονεκτήματα κ μειονεκτήματα εσύ μπηκεσ εδώ χτυπασ το τυμπανακι σου και θεσ όλοι να συμφωνήσουμε δε γίνεται αυτό που να χτυπιέσαι κάτω εγώ γνώρισα τον παππού μου που είχε πάει στον πόλεμο στην Αλβανία από εκείνον έμαθα τα πάντα δε θα μου πεις εσύ ακόμα δε βγήκες από το αυγό πως είναι τα πράγματα επίσης όταν τα βλέπεις έτσι με ζηλεύει με ανταγωνίζεται κλπ δεν μπορείς να ζήσεις κάνε ότι θέλεις εδώ μέσα αλλά εσύ δε θα μπορείς να ζήσεις όχι εγώ κούτσα στραβά εγώ την βρίσκω την άκρη

Banned
    Εντάξει εγώ σε κατάλαβα έτσι είσαι δεν κανεισ παιχνίδια άκου λίγο τώρα να καταλάβεις στη ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο δηλαδή εγώ δεν μπορώ να μιλήσω αλλά εδώ κ τα καλά μου όλοι έχουμε πλεονεκτήματα κ μειονεκτήματα εσύ μπηκεσ εδώ χτυπασ το τυμπανακι σου και θεσ όλοι να συμφωνήσουμε δε γίνεται αυτό που να χτυπιέσαι κάτω εγώ γνώρισα τον παππού μου που είχε πάει στον πόλεμο στην Αλβανία από εκείνον έμαθα τα πάντα δε θα μου πεις εσύ ακόμα δε βγήκες από το αυγό πως είναι τα πράγματα επίσης όταν τα βλέπεις έτσι με ζηλεύει με ανταγωνίζεται κλπ δεν μπορείς να ζήσεις κάνε ότι θέλεις εδώ μέσα αλλά εσύ δε θα μπορείς να ζήσεις όχι εγώ κούτσα στραβά εγώ την βρίσκω την άκρη
    Μα, δεν κατάλαβες ποιο είναι το πρόβλημά μου. Εγώ παραθέτω κάποιες απόψεις μου, σωστές ή λάθος δεν έχει σημασία, αυτό θα το κρίνει ο εκάστοτε θεματοθέτης που έχει ένα πρόβλημα, αν τον βοηθάει η άποψή μου ή όχι. Τα βασικά μου προβλήματα είναι τα εξής δύο. Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι ήρθα εδώ για να μου ανέβει κάπως η αυτοπεποίθηση με την επικοινωνία, γιατί επικοινωνία δεν έχω με κανέναν και το δεύτερο είναι ότι παραθέτω κάποιες απόψεις, είτε σωστές, είτε λάθος και βγαίνουν κάποιοι τυχαίοι, ξένοι προς εμένα, να με ειρωνευτούν. Δεν μπορείς να λες στον άλλον ότι είσαι γραμματικά αγράμματος, όταν δεν ξέρεις να βάζεις σημεία στίξης για να δείξεις την μεταφορά της λέξης. Δεν λέω ότι αυτά που παραθέτω ως απόψεις, είναι οι σωστές και οι δικές σας οι λάθος, αυτό που λέω είναι να μην μου ρίχνετε την ψυχολογία μου, γιατί πίστεψέ με, πριν ήμουν καλύτερα, όταν ερχόμουν εδώ έβλεπα 10 μηνύματα γεμάτα ειρωνία και κακία προς εμένα. Κάποιες κοπέλες εδώ είχαν φιλότιμο και μου ζήτησαν σε άλλο θέμα συγνώμη και ζήτησα και εγώ. Και ο εγωισμός της ελισάβετ, δεν την αφήνει να δει τα πράγματα ούτε στο 1 μέτρο. Μου λέει παραπάνω, ναι εγώ ζήτησα συγνώμη πρώτη και εσύ δεύτερος και απαντάω πάνω σε αυτή την πρόταση της ελισάβετ ναι γιατί εσύ πρώτη με ειρωνεύτηκες, άρα είναι απόλυτα λογικό να ζητήσεις πρώτη συγνώμη και εγώ δεύτερος επειδή ειρωνεύτηκα και εγώ, αλλά δεν ειρωνεύτηκα πρώτος. Όσον αφορά για τις παλαιότερες γενιές, μας διδάσκουν και θα μας διδάσκουν και μέσα από την ιστορία, ότι ο άνθρωπος όσους αιώνες και αν περάσουν τα ίδια λάθη θα κάνει. Τέλος δεν γίνεται πριν να ήμουν απλά στεναχωρημένος και μετά από τα μηνύματά σας εδώ, να βγαίνω έξω να κάνω μια βόλτα να ηρεμίσω από τις πολλές ειρωνίες και κακίες. Είναι ωραίο και βολικό να βγάζουμε τον άλλον φταίχτη για τα πάντα, το δύσκολο είναι να παραδεχτούμε εμείς τα δικάς μας λάθη και να κατεβάσουμε τον εγωισμό μας...

Senior Member
    μεγαλε η ζωη ειναι πολεμοσ ετσι ειναι κ στη δουλεια τα πραγματα συνιθησε το κ πολεμα

Banned
    μεγαλε η ζωη ειναι πολεμοσ ετσι ειναι κ στη δουλεια τα πραγματα συνιθησε το κ πολεμα
    Ναι, αλλά πολεμάω από την έκτη δημοτικού μέχρι σήμερα. Είτε εγώ με τους άλλους, είτε οι άλλοι με εμένα και από την στεναχώρια μου, άφησα το άθλημα, έπεσε η ψυχολογία μου και πήρα πολλά κιλά, επειδή έτρωγα. Ένα μόνο θα σου πω και δεν θα το ξεχάσω ποτέ μου αυτό, όσα χρόνια και αν περάσουν. Είχαμε τελειώσει το σχολείο και τις πανελλήνιες και βγήκε όλη η τάξη και πήγε για χορό και ποτά και στον μοναδικό που δεν είπαν ήταν σε εμένα. Σου λέω τώρα βγήκαν 20 άτομα και χωρίς εμένα. Επίσης ήμουν ο μοναδικός που δεν έδωσαν το λεύκωμα της τάξης να γράψω μια ευχή. Τα Χριστούγεννα του 2014, είχαν βγει πάλι όλοι και τα αγόρια συνόδευαν τις κοπέλες και σε εμένα δεν είχαν πει τίποτα. Έτσι την ημέρα των Χριστουγέννων, εκείνοι διασκέδαζαν και εγώ είχα κλείσει τα παράθυρα για να έχω σκοτάδι στο δωμάτιο και να κλαίω όλη την ημέρα, έτσι πέρασα την ημέρα των Χριστουγέννων. Οπότε μην μου λες, ότι η ζωή είναι πόλεμος, γιατί τον ζω κάθε μέρα...

Senior Member
    Στο στρατό που θα πας όλα αυτά θα τα ξεχάσεις και θα βγεις στη ζωή ακόμα στην αρχή είσαι τίποτα δεν έχεις δει ακόμα πρέπει να πας για δουλειά επιμένω όσο διάβασες διάβασες φτάνει δε χρειάζεσαι άλλη θεωρία πήγαινε κ να θυμάσαι τρέχεις μαραθώνιο

Banned
    Εγώ δεν είδα πουθενά παρεξήγηση, τώρα που την είδες εσύ δεν ξέρω. Επίσης τα παρατάω γιατί φαίνεται ότι είμαι πολύ ηλίθιος για να σας φτάσω διανοητικά.
    δεν ειναι το θεμα αν φτασεις καπιον αλλα ποσο πολυ θες κατι δεν ειναι τοσο ευκολο να θες κατι πολυ για να το θες πολυ αυτο σημαινει να το σκεφτεσαι και να παιρνεις αναποδες να σου γινεται παθος τροπος ζωης νομιζεις οτι αυτο ειναι τοσο ευκολο? στη πραξη ειναι πολυ δυσκολο μια ολοκληρη φιλοσοφια απο το πατο στη κορυφη.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν ειναι το θεμα αν φτασεις καπιον αλλα ποσο πολυ θες κατι δεν ειναι τοσο ευκολο να θες κατι πολυ για να το θες πολυ αυτο σημαινει να το σκεφτεσαι και να παιρνεις αναποδες να σου γινεται παθος τροπος ζωης νομιζεις οτι αυτο ειναι τοσο ευκολο? στη πραξη ειναι πολυ δυσκολο μια ολοκληρη φιλοσοφια απο το πατο στη κορυφη.
    To θέμα είναι ότι όσο θέλεις κάτι πολύ, αυτό ποτέ δεν γίνεται. Βλέπεις έχω ένα άνθρωπο, συμφοιτητή που μιλάμε και ας πούμε ήμαστε φίλοι. Αυτός είναι σχεδόν στην ίδια κατάσταση με εμένα και οι ζωές μας, μοιάζουν κάπως πχ περάσαμε σχεδόν τα ίδια στο σχολείο. Αυτός όμως ξέρει ότι δεν είναι όμορφος στην όψη, αλλά έχει καλή ψυχή. Έτσι λοιπόν βρήκε κοπέλα, αλλά δεν έχουν σχέση ακόμα, γιατί αυτή έχει αγόρι, αλλά όμως έχουν βγει οι δύο τους δύο φορές, χωρίς να έχει το αγόρι της μαζί και του είπε σήμερα ότι αν δεν είχε σχέση με αυτόν, τότε θα είχαν σίγουρα σχέση οι δύο τους και αυτό του το είπε η ίδια η κοπέλα, που σημειωτέον μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα όμορφος ο φίλος μου στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά η κοπέλα είναι κουκλάρα, θεά. Και πιστεύω ότι ταιριάζουν. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι πάντα υπάρχει ένας κύκλος, εγώ δεν έχω βγει ακόμα από αυτόν και τυρανιέμαι ακόμα, ο φίλος μου όμως βγήκε από αυτόν και θα ξαναβγεί και τρίτη φορά με την κοπέλα, χωρίς το αγόρι της. Είναι τυχερός και χαίρομαι γι'αυτόν, αλλά εγώ έχω κολήσει στο ίδιο εμπόδιο και δεν βλέπω να φεύγω σύντομα από αυτό. Και ξέρεις τι με αγχώνει περισσότερο; Ότι οι ηλικίες των 17-18-19, έχουν φύγει και δεν θα ξαναγυρίσουν ΠΟΤΕ. Ό,τι έκανε κάποιος, έκανε. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Γι'αυτό και η ζωή μας είναι μικρή...

Banned
    Αυτο που με πειραξε με την ηλικια των 18 ηταν οτι δεν ειχα την εμπειρια και δεν ηξερα πως να κρατησω ανθρωπους διπλα μου ετσι τοτε πεταξα πολα πραγματα που τα ηθελα αρα το μονο πραγμα που με προβληματισε ειμουν εγω ο ιδιος οταν σκεφτομουν το παρελθον οι αλλοι ουτε καν

Senior Member
    To θέμα είναι ότι όσο θέλεις κάτι πολύ, αυτό ποτέ δεν γίνεται. Βλέπεις έχω ένα άνθρωπο, συμφοιτητή που μιλάμε και ας πούμε ήμαστε φίλοι. Αυτός είναι σχεδόν στην ίδια κατάσταση με εμένα και οι ζωές μας, μοιάζουν κάπως πχ περάσαμε σχεδόν τα ίδια στο σχολείο. Αυτός όμως ξέρει ότι δεν είναι όμορφος στην όψη, αλλά έχει καλή ψυχή. Έτσι λοιπόν βρήκε κοπέλα, αλλά δεν έχουν σχέση ακόμα, γιατί αυτή έχει αγόρι, αλλά όμως έχουν βγει οι δύο τους δύο φορές, χωρίς να έχει το αγόρι της μαζί και του είπε σήμερα ότι αν δεν είχε σχέση με αυτόν, τότε θα είχαν σίγουρα σχέση οι δύο τους και αυτό του το είπε η ίδια η κοπέλα, που σημειωτέον μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα όμορφος ο φίλος μου στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά η κοπέλα είναι κουκλάρα, θεά. Και πιστεύω ότι ταιριάζουν. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι πάντα υπάρχει ένας κύκλος, εγώ δεν έχω βγει ακόμα από αυτόν και τυρανιέμαι ακόμα, ο φίλος μου όμως βγήκε από αυτόν και θα ξαναβγεί και τρίτη φορά με την κοπέλα, χωρίς το αγόρι της. Είναι τυχερός και χαίρομαι γι'αυτόν, αλλά εγώ έχω κολήσει στο ίδιο εμπόδιο και δεν βλέπω να φεύγω σύντομα από αυτό. Και ξέρεις τι με αγχώνει περισσότερο; Ότι οι ηλικίες των 17-18-19, έχουν φύγει και δεν θα ξαναγυρίσουν ΠΟΤΕ. Ό,τι έκανε κάποιος, έκανε. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Γι'αυτό και η ζωή μας είναι μικρή...
    εν οιδα, επιτρεψε μου ενα σχολιο...
    αν και δεν εχω διαβασει ολο το θεμα...

εισαι παρα πολυ μικρος για να μιλας ετσι... στην ηλικια των 19 το μελημα σου ειναι να αποκτησεις εμπειριες, να ζησεις πραγματα, ταξιδια, διαβασματα, μουσικη, συναυλιες, παρεες, διακοπες, φιλιες, παρτυ κλπ...
    Το γνωστικο υποβαθρο και τον κωδικα αξιων τα εχεις. Αυτο που σου χρειαζεται τωρα και ειναι της ηλικιας σου, δεν ειναι το να επαναλαμβανεις τον κωδικα που εχεις ηδη μαθει προφορικα, αλλα να τον βαλεις σε πραξη-να ζησεις, και να δεις στην πραξη πως σου βγαινει η θεωρια....Και πιστεψε με, θα δεις μεγαλες διαφορες....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Page 17 of 24 FirstFirst ... 71516171819 ... LastLast