Results 211 to 225 of 357
Thread: Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα;
-
23-06-2017, 15:21 #211
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 23-06-2017, 15:26 #212
23-06-2017, 15:34 #213Miliva21GuestΑυτο νμζ π εγραψες ειναι δικο σου προνομιο......τεσπα οτι και ν πω ειναι ανωφελο..
Εσυ κανεις το δικο σ μονολογο....αφου δν θες γνωμη απο κανενα τοτε τι τους θες τους φιλους κ τις παρεες....??
Στανταρ τη προσωπικοτητα αυτη και την αντιδραστικοτητα την εχεις δημιουργησει γ να εκνευριζεις τους γυρω σ και να τραβας τη προσοχη ..μιας κ δν μπορεις να τ κανεις αυτο με αλλο τροπο
......
"Χαχαχχαχχα".... "χιχιχιχι" ...τι ωραιο που ειναι να εισαι ο στριμμενος της υποθεσης π δν ακουει κανενα κ τπτ...ολοι ασχολουνται μαζι σου ...........τελειο δν ειναι????
ΟΧΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ.....γτ μπορει προσωρινα να κερδιζεις μεσω του εκνευρισμου που προκαλεις....την προσοχη π θες...ομως δν κερδιζεις εκτιμηση ουτε συμπαθεια.....κ θα σ ριξει ξανα στο περιθωριο
23-06-2017, 15:38 #214Miliva21GuestΑυτο π εχουμε κ μουσικη υποκρουση με ξεπερναει... xD ενα θεμα γ τον ερωτα ανοιξαμε ..που κατεληξε ν γινει η εκμυστηρευση των παθων "των καημενων αγνων αγγελων" στο σχολειο απο πεντε εξι μουλικα που το παιζαν μαγκες γ να καταληξουμε ν αναλυουμε τα ψυχολογικα του ουδεν οιδα .......xD οχι αλλο καρβουνοοοο...ας χορεψουμε.με τα τραγουδια του ελις
23-06-2017, 16:02 #215
Σε καταλαβαίνω Μαρα μου... ζούσες σαν σε παράλληλο σύμπαν και προσπαθούσες κάπου να πιαστείς για να σιγουρευτείς πως δεν είσαι η τρελή της παρέας.
Όμως και εδώ φαίνεται αυτό που λεω, οτι το πρόβλημα δεν ήταν από τον βλάκα δάσκαλο/καθηγητή/προιστάμενο/φίλο...ξεκινούσε πολύ πιο πριν και αυτοί ήταν απλά η αφορμή για να γίνει το μπαμ όπως λες. Γιατί τέτοιοι πάντα θα υπάρχουν στον δρόμο όλων, δεν τελειώνουν οι βλάκες ποτέ, ούτε μπορούμε να έχουμε την αποδοχή όλων όση προσπάθεια κι αν καταβάλλουμε. Άρα η λύση σε αυτό δεν είναι το να ανοίξω πόλεμο με όλους, η λύση είναι να μπορέσω να δω το πρόβλημα κατάματα και να βρω την αποδοχή μέσα μου πρώτα ώστε να σπάσω κάποια στιγμή τον φαύλο κύκλο. Ευκολο στα λόγια βεβαίως...
23-06-2017, 16:04 #216
23-06-2017, 16:07 #217
Αυτή είναι η δική σου άποψη, εγώ την προσωπική μου άποψη ανέφερα στο άλλο θέμα και είναι αυτή, εάν δεν συμφωνείτε να επιχειρηματολογήσετε, εάν σας ενοχλεί η άποψή μου ή πιστεύεις ότι το έκανα όλο αυτό για προσοχή και πάλι δεν με ενδιαφέρει. Και σκέψου το λογικά αυτό που ανέφερες, να προκαλέσω προσοχή από κάποιους ξένους ανθρώπους που ούτε σας ξέρω, ούτε με ξέρετε και το μόνο που βλέπω είναι τα γραπτά κείμενα και μια οθόνη. Αυτή την στιγμή όπως και στα προηγούμενα μηνύματά μου εδώ στο θέμα μου, δεν μου απάντησες, δεν μπήκες καν στον κόπο να μου απαντήσεις και όταν εγώ σου έλεγα επιχειρήματα, το γύρισες το "παιχνίδι" πάλι κατά μου, αλλά σε άλλη εκδοχή, αυτή της προσοχής. Μην νομίζεις, δεν ξεχνάω εύκολα, ούτε τα μηνύματα εδώ φεύγουν. Δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σας, εγώ την προσωπική μου άποψη πάντα λέω και δεν με ενδιαφέρει αν την ενστερνίζεστε ή όχι...
23-06-2017, 16:13 #218
Δεν "ανοίξαμε", άνοιξα και δεν βλέπω πουθενά την προσωπική σου άποψη, αλλά να ασχολείσαι με την ρεμεντυ μόνο, που στην ουσία εγώ αναφέρθηκα γι'αυτήν την κυρία σε άλλο μέλος, από την στιγμή που είναι ένα θέμα που αδικήθηκα. Και το αστείο είναι ότι μου λες να μην κάνω σαν παιδί δημοτικού, από την στιγμή που κάθεσε μαζί με την άλλη την κυρία και σχολιάζετε εμένα, ενώ ξέρετε ότι δεν μπορώ να απαντήσω, από την στιγμή που τηρώ μια υπόσχεση που έδωσα. Αν θέλετε να συνεχίσετε να με σχολιάζετε με ειρωνίες, σας προτείνω μια λύση, να πάτε και στο άλλο θέμα, να σχολιάζετε και να λέτε ό,τι θέλετε για εμένα και την προσωπικότητά μου, βγάζοντας μπόλικες ειρωνίες από το μυαλό σας. Εγώ δεν θα μπορώ να σας απαντήσω τότε, από την στιγμή που τηρώ μια υπόσχεση γι'αυτό το συγκεκριμένο νήμα...
23-06-2017, 16:17 #219
23-06-2017, 23:45 #220Miliva21Guest
24-06-2017, 00:18 #221
"..πρωτη φορα ειδα μελος να επιτιθεται ετσι και μαλιστα χωρις επιχειρηματα...αυτο με εκνευρισε η επιθεση του εν οιδα που δν βασιζοταν πουθενα...σε κανενα επιχειρημα....αλλο να πεις κτ εσυ κ γω να διαφωνησω και να σ πω εχεις αδικο κ να "μαλωσουμε" αλλα να βασιζω την αποψη μου σε επιχειρηματα και αλλο η επιθεση με ειρωνιες ......"
Και αυτό το σχολιάκι, έγινε, όταν δεν μπορούσα να απαντήσω και από την στιγμή που επιχειρηματολόγησα για τα πάντα, για τα 1-2 ραντεβού που η ρεμεντυ τα έκανε 10, για ειρωνία, προσθέτοντας ότι έχω μουσουλμανικές απόψεις, επειδή είπα να γίνει σεξ μετά από μία πρώτη προσέγγιση 1 ή 2 ραντεβού! Πραγματικά γελάει ο κόσμος με αυτά τα σχόλιά σας εδώ. Και για το "δοχείο" ηδονής, που ανέφερε ο ίδιος ο νηματοθέτης ότι έτσι την έβλεπε επί 2 μήνες και απορούσε πως άφησε έτσι τον εαυτό του, να κάνει κάτι τέτοιο στην κοπέλα, ενώ ψάχνει το έρωτα της ζωής του μετά από δύο μήνες "ωμού" σεξ. Επιπρόσθετα επιχειρηματολόγησα για την επιπόλαιη πράξη της, φέρνοντας ως παράδειγμα παρόμοιες περιπτώσεις στις ΗΠΑ, που μετά από 10 χρόνια ψάχνει ακόμα η οικογένεια το παιδί της! Αλλά αυτά είπαμε, τα έχω δει σε ταινίες σύμφωνα με το επιχείρημα (εδώ πραγματικά γελάει ο κόσμος), της ρεμεντυ. Τέλος αναφέρεσαι συνέχεια για ένα άλλο θέμα, παραπάνω ανέφερα να επιχειρηματολογήσεις για το θέμα εδώ, αλλά συνεχίζεις να κάνεις την "δικηγόρο" της ρεμεντυ, που μου είναι αδιάφορο κιόλας. Εγώ τα επιχειρηματά μου τα είπα, το αν συμφωνείτε με αυτά ή όχι, αυτό είναι άλλο θέμα, δικό σας θέμα. Όλα αυτά σύμφωνα με την δική σου άποψη ή της ρεμεντυ (γιατί δεν είμαι σίγουρος αν είναι αποκλειστικές δικές σου αυτές οι απόψεις ή της ρεμεντυ, αλλά εγώ και πάλι θα απαντήσω), ότι αυτές οι απόψεις σύμφωνα με εσάς είναι για προσοχή, πραγματικά μετά από αυτό δεν έχω να πω κάτι άλλο και ότι λες και ήμαστε σε πόλεμο και κάνουμε μάχες και ότι εγώ νίκησα!!! (εγώ το λέω κόμπλεξ αυτό, αλλά δεν μου πέφτει λόγος στην ψυχοσύνθεση του άλλου), ψάξτε εσωτερικά μέσα σας, να δείτε μήπως καταβάθος εσείς επιθυμείτε την προσοχή από τους άλλους, ρίχνοντας την επιθυμία σας σε άλλον. Δεν παρεξηγούμαι από κάτι τέτοιες απόψεις, μην ανησυχείς...
Τέλος σε παρακαλώ εγώ προσωπικά αν θέλεις να ασχοληθείς με το θέμα του νήματός μου και όχι με ξένα ή άσχετα θέματα....
24-06-2017, 00:42 #222Miliva21Guest
24-06-2017, 00:46 #223
24-06-2017, 01:10 #224
Ρε μεγάλε είσαι αγόρι προσπάθησε να γίνεις αντρασ οι άντρες δεν τα βάζουν με γυναικεσ και δεύτερον για να σου λένε τα κορίτσια ότι είσαι λαθοσ είσαι λαθοσ τέλος αυτό κρατά μόνο τα υπόλοιπα ξέχνα τα τόσο απλά είναι τα πράγματα τα κορίτσια σου λένε ότι κάτι κανεισ λαθοσ τέλος
24-06-2017, 01:14 #225
Δεν νομίζω ότι τα έβαλα με κάποια γυναίκα εδώ. Ίσα ίσα εγώ "τρώω" ειρωνίες από εκείνες και χωρίς ιδιαίτερα επιχειρήματα. Το ότι θεωρείς επιχείρημα, ότι έχω δει διάφορα από ταινίες και ότι είμαι γραμματικά αγράμματος και θεωρείς πως είναι σοβαρά επιχειρήματα για συζήτηση και ότι έχουν δίκιο κιόλας, επειδή είναι γυναίκες, αυτό με ξεπερνά. Είναι σαφώς δικές τους απόψεις σεβαστές κατ' εμέ, αλλά για να περνάει η ώρα, όχι πως γίνεται σοβαρή συζήτηση με αυτά τα επιχειρήματα που έχουν.