Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 24 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 357
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Κατάλαβα τι θέλεις να πεις, αλλά δεν ισχύει. Απλά αποδείχθηκαν κακοί χαρακτήρες. Μετά αφότου έφυγα από την παρέα, έκαναν δικές τους κλίκες 3 άτομα στην μια και 4 άτομα στην άλλη και τσακώθηκαν και μεταξύ τους, άρα ήταν γενικότερο το πρόβλημα, απλά άρχισαν από εμένα πρώτα για κάποιο λόγο...
    Ρε συ εν οιδα...ολοι οι συμφοιτητες σου κακοι χαρακτηρες ειναι; Ολοι οι συνομιληκοι σου τους οποιους δεν τους εχεις και σε πολλη εκτιμηση απο τα γραφομενα σου κακοι χαρακτηρες ειναι; Οποια κοπελα εχεις προσεγγισει (που δεν ξερω ποσες ηταν), κακοι χαρακτηρες ειναι; Ολοι εκτος απο εσενα κακοι χαρακτηρες ειναι;
    Εχεις ανθρωπους στη ζωη σου περα απο την οικογενεια σου; Αν οχι τοτε αυτο που λεω ισχυει...το οτι δεν θελεις η δεν εισαι ετοιμος να το δεχτεις ειναι αλλη υποθεση. Σκεφτεσαι πολυ ασπρο-μαυρο. Δεν υπαρχουν καλοι και κακοι. Το οτι καπου κατι το βλεπεις λαθος και το οτι δεν ειναι ολοι οι άλλοι "κακοι" δεν σημαινει πως εσυ εισαι ο κακος της υποθεσης. Απλα σου λειπει κατι απο την οπτικη σου για τον κοσμο και η καταλληλη εμπειρια για να καταλαβεις πως ολοι ανθρωποι ειναι, δεν υπαρχει στη πραγματικη ζωη το διπολο "καλος/κακος"...πολλες φορες τα προβληματα ειναι θεμα αγνοιας η αδυναμιας. Αισθανεσαι πως αν παραδεχτεις καμια μαλακια σου σημαινει πως εισαι κακος, χαζος, αναξιος ξερω γω η κατι αλλο; Μαλακια σου ειναι και αυτο τοτε, γιατι εσυ μονος σου εμποδιζεις τον εαυτο σου απο το να εισαι καλα. Με το να κρινεις τοσο αυστηρα τους παντες δεν θα νιωσεις ποτε καλα, δεν θα νιωσεις ποτε πληρης...θα πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο με το σκεπτικο "εγω εναντια σε ολους" ετσι...αυτο κανεις τωρα και αντι να δεις τι αφορα ΕΣΕΝΑ και το τι μπορεις να κανεις σε καθε πραγμα ψαχνεις που φταινε οι αλλοι, οι "κακοι χαρακτηρες" . Τεσπα δεν επιμενω αλλο, βλεπω δεν εχεις διαθεση να εξερευνησεις οσα σου γραφω. Ελπιζω μονο να φας κανα δυο αληθινα μεγαλα χαστουκια και να αναγκαστεις να καταλαβεις σε ποια πραγματα εχεις ο ιδιος ευθυνη. Αλλα αυτη τη στιγμη δεν σε ενδυναμωνουν αυτα που σου γραφω, σε πληγωνουν, τα εκλαμβανεις ως κατηγορια. Οταν τα δεις ως πολυτιμες πληροφοριες για να γινεις πιο δυνατος τοτε θα εισαι σε καλο δρομο. Μην παγιδευεις ομως περισσοτερο τον εαυτο σου στο ενδιαμεσο μεσα στην αποξενωση.

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ρε συ εν οιδα...ολοι οι συμφοιτητες σου κακοι χαρακτηρες ειναι; Ολοι οι συνομιληκοι σου τους οποιους δεν τους εχεις και σε πολλη εκτιμηση απο τα γραφομενα σου κακοι χαρακτηρες ειναι; Οποια κοπελα εχεις προσεγγισει (που δεν ξερω ποσες ηταν), κακοι χαρακτηρες ειναι; Ολοι εκτος απο εσενα κακοι χαρακτηρες ειναι;
    Εχεις ανθρωπους στη ζωη σου περα απο την οικογενεια σου; Αν οχι τοτε αυτο που λεω ισχυει...το οτι δεν θελεις η δεν εισαι ετοιμος να το δεχτεις ειναι αλλη υποθεση. Σκεφτεσαι πολυ ασπρο-μαυρο. Δεν υπαρχουν καλοι και κακοι. Το οτι καπου κατι το βλεπεις λαθος και το οτι δεν ειναι ολοι οι άλλοι "κακοι" δεν σημαινει πως εσυ εισαι ο κακος της υποθεσης. Απλα σου λειπει κατι απο την οπτικη σου για τον κοσμο και η καταλληλη εμπειρια για να καταλαβεις πως ολοι ανθρωποι ειναι, δεν υπαρχει στη πραγματικη ζωη το διπολο "καλος/κακος"...πολλες φορες τα προβληματα ειναι θεμα αγνοιας η αδυναμιας. Αισθανεσαι πως αν παραδεχτεις καμια μαλακια σου σημαινει πως εισαι κακος, χαζος, αναξιος ξερω γω η κατι αλλο; Μαλακια σου ειναι και αυτο τοτε, γιατι εσυ μονος σου εμποδιζεις τον εαυτο σου απο το να εισαι καλα. Με το να κρινεις τοσο αυστηρα τους παντες δεν θα νιωσεις ποτε καλα, δεν θα νιωσεις ποτε πληρης...θα πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο με το σκεπτικο "εγω εναντια σε ολους" ετσι...αυτο κανεις τωρα και αντι να δεις τι αφορα ΕΣΕΝΑ και το τι μπορεις να κανεις σε καθε πραγμα ψαχνεις που φταινε οι αλλοι, οι "κακοι χαρακτηρες" . Τεσπα δεν επιμενω αλλο, βλεπω δεν εχεις διαθεση να εξερευνησεις οσα σου γραφω. Ελπιζω μονο να φας κανα δυο αληθινα μεγαλα χαστουκια και να αναγκαστεις να καταλαβεις σε ποια πραγματα εχεις ο ιδιος ευθυνη. Αλλα αυτη τη στιγμη δεν σε ενδυναμωνουν αυτα που σου γραφω, σε πληγωνουν, τα εκλαμβανεις ως κατηγορια. Οταν τα δεις ως πολυτιμες πληροφοριες για να γινεις πιο δυνατος τοτε θα εισαι σε καλο δρομο. Μην παγιδευεις ομως περισσοτερο τον εαυτο σου στο ενδιαμεσο μεσα στην αποξενωση.
    Και που ξέρεις τι χαστούκια έχω φάει εγώ στην ζωή μου, εκτός σχολείου; Το ξέρεις αυτό; Όχι. Παρ'όλες τις δυσκολίες μου, που άλλος στην θέση μου, ούτε τις πανελλήνιες δεν θα είχε περάσει, εγώ έχω την ηθική από κάνω λάθος να ζητάω συγνώμη από τον άλλον. Και έχω ζητήσει πολλά συγνώμη από τους άλλους για τα λάθη μου. Στα δικά τους λάθη όμως δεν έχω ακούσει ούτε ένα συγνώμη, το ξέρεις αυτό; Δεν λέω μόνο τώρα στην σχολή, αλλά και στο σχολείο επίσης. Ευτυχώς και δοξάζω τον Θεό γι'αυτό, που δεν έφαγα ποτέ σωματικό μπούλινγκ, αλλά βλέπεις θα είσαι μια φορά μαλάκας, άντε δύο φορές μαλάκας, την τρίτη θα τους βάλεις εσύ στην θέση τους και αυτό έκανα εγώ, αφού δεν καταλαβαίνουν από μόνοι τους. Δεν μου ήρθε τίποτα απ'ότι περίμμενα και δεν βλέπω αυτά που μου γράφεις ως κατηγόριες. Αν αυτό κατάλαβες από το τελευταίο μήνυμά μου σε εσένα, πραγματικά δεν έχει νόημα να συνεχίζεις. Μήπως εσύ ήθελες να τα βλέπεις ως κατηγόριες και τα βλέπεις όντως ως κατηγόριες; Τέλος, αν ζούσες έστω και λίγο την κατάστασή μου, θα άλλαζες γνώμη και δεν θα έλεγες τα ίδια. Γι'αυτό και δεν σε παρεξηγώ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Και που ξέρεις τι χαστούκια έχω φάει εγώ στην ζωή μου, εκτός σχολείου; Το ξέρεις αυτό; Όχι. Παρ'όλες τις δυσκολίες μου, που άλλος στην θέση μου, ούτε τις πανελλήνιες δεν θα είχε περάσει, εγώ έχω την ηθική από κάνω λάθος να ζητάω συγνώμη από τον άλλον. Και έχω ζητήσει πολλά συγνώμη από τους άλλους για τα λάθη μου. Στα δικά τους λάθη όμως δεν έχω ακούσει ούτε ένα συγνώμη, το ξέρεις αυτό; Δεν λέω μόνο τώρα στην σχολή, αλλά και στο σχολείο επίσης. Ευτυχώς και δοξάζω τον Θεό γι'αυτό, που δεν έφαγα ποτέ σωματικό μπούλινγκ, αλλά βλέπεις θα είσαι μια φορά μαλάκας, άντε δύο φορές μαλάκας, την τρίτη θα τους βάλεις εσύ στην θέση τους και αυτό έκανα εγώ, αφού δεν καταλαβαίνουν από μόνοι τους. Δεν μου ήρθε τίποτα απ'ότι περίμμενα και δεν βλέπω αυτά που μου γράφεις ως κατηγόριες. Αν αυτό κατάλαβες από το τελευταίο μήνυμά μου σε εσένα, πραγματικά δεν έχει νόημα να συνεχίζεις. Μήπως εσύ ήθελες να τα βλέπεις ως κατηγόριες και τα βλέπεις όντως ως κατηγόριες; Τέλος, αν ζούσες έστω και λίγο την κατάστασή μου, θα άλλαζες γνώμη και δεν θα έλεγες τα ίδια. Γι'αυτό και δεν σε παρεξηγώ...
    Και που ξερεις εσυ τι θεωρω χαστουκι; Μπορει αυτο που εσυ νομιζεις οτι ειναι χαστουκι να ειναι χαϊδεμα συγκριτικα.
    Και που ξερεις αν θεωρω σημαντικο πραγμα η εντελως ασημαντο τις πανελληνιες;
    Απο τη μια δεν σου κρυβω δεν θεωρω σοβαρα τα προβληματα σου αν το πιο σοβαρο πραγμα που εχεις να σκεφτεις ειναι αν περασες η οχι στις πανελληνιες και την απορριψη απο τις παρεες συνομιληκων σου... Απο την αλλη το συνειδητοποιω πως ειναι πολυ ασχημο ναι...καθε βιωμα που μας πληγωνει ειναι αληθινο και εχει σημασια αν παιρνει τεραστια διασταση στο μυαλο μας και αν μας εμποδιζει να ζησουμε τη ζωη μας οπως την θελουμε. Το σεβομαι δλδ που θεωρεις οτι εχεις υποφερει. Αλλα θα ερθεις στα συγκαλα σου μονο οταν υποφερεις στα αληθεια και ταρακουνηθεις παρα πολυ γερα, σε σημειο που να μη μπορεις να παρηγορηθεις πια με το "φταινε οι αλλοι" και να μη σου κανει πια το "φταιω εγω" για απαντηση αμα ειναι να μενεις στο να αποδωσεις το φταιξιμο μοναχα. Τοτε θα ψαχνεις απεγνωσμενα τι μπορεις να κανεις.
    Μεχρι τοτε οτι και να σου πω δεν έχει σημασια αμα δεν γινει βιωμα σου.
    Επισης ποιος σου ειπε οτι μιλαω για συγνωμες;
    Το θεμα δεν ειναι να καταλαβεις τα λαθη σου και να τους πεις συγνωμη, στα @@ σου οι αλλοι. Το θεμα ειναι να καταλαβεις τι κανεις λαθος για να το κανεις σωστα για ΕΣΕΝΑ.
    Επισης που ξερεις τι εχω ζησει εγω; Εγω φιλε μου ημουν μονη μου στην εφταημερη μου. Ετσι για να παρεις ενα δειγμα. Δεν στα βγαζω απο τη φαντασια μου ετσι για τη πλακα μου αυτα, αυριο δινω εξετασεις και καθομαι και ασχολουμαι επειδη εχω ζησει παρομοιες καταστασεις. Ισως οχι στον ιδιο βαθμο, δεν ξερω, αλλα σιγουρ; παρομοιες. Τις μαλακιες που σκεφτεσαι τις αφησα στο σχολειο ομως, δεν τις κουβαλησα στην ενηλικη ζωη μου. Πετα τες να χαρεις...
    Τελος οχι, δεν σου τα λεω ως κατηγορια. Τιποτα απο αυτα δεν το ειδα ως κατηγορια.
    Αλλα δεν σου κρυβω πως οσο σε εχω γνωρισει απο τη γραφη σου μου δημιουργεις ωρες ωρες και εμενα την παρορμηση να σε θυματοποιησω η να σε κραξω. Ουσιαστικα φωναζεις "να 'μαι, ειμαι θυμα, μπουχου" και αυτο ειναι τοσο σπαστικο που προκαλλεις στον αλλον την αναγκη να σε επιβεβαιωσει. Φυσικα δεν το κανω, γιατι καταλαβαινω τι περνας οσο και αν χτυπας τον κωλο σου κατω οτι δεν καταλαβαινω. Εχω αισθανθει και θυμα και εχω μπει και στον πειρασμο να γινω θυτης...
    Για την ωρα ομως επειδη στα αρχιδια σου με γραφεις οση καλη διαθεση και αν δειξω και θες απλα να αντιδρας θα σου πω αυτο που θέλεις να ακουσεις τωρα:

Πωωπωωω καημενουληηηη...τι σου κανανε καημενο παιδι...σα δε ντρεπονται οι κακοι ανθρωποι. Κακομοιρο πλασμα ποσο αδικα σου φερεται η ζωη...

Τεσπα, δεν σε ενοχλω αλλο εχω διαβασμα. Να εισαι καλα.

Senior Member
    Να στο πω απλά μας επρηξεσ τα συκωτια χεστηκαμε που μας τα πρηξεσ βρεσ τι κανεισ λαθοσ κ κάντο σωστά για το καλό σου εμένα προσωπικά χέσε με είναι για δικό σου καλό εκμεταλευσου ότι σου λέει η Ναταλία μην είσαι χαπατο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και που ξερεις εσυ τι θεωρω χαστουκι; Μπορει αυτο που εσυ νομιζεις οτι ειναι χαστουκι να ειναι χαϊδεμα συγκριτικα.
    Και που ξερεις αν θεωρω σημαντικο πραγμα η εντελως ασημαντο τις πανελληνιες;
    Απο τη μια δεν σου κρυβω δεν θεωρω σοβαρα τα προβληματα σου αν το πιο σοβαρο πραγμα που εχεις να σκεφτεις ειναι αν περασες η οχι στις πανελληνιες και την απορριψη απο τις παρεες συνομιληκων σου... Απο την αλλη το συνειδητοποιω πως ειναι πολυ ασχημο ναι...καθε βιωμα που μας πληγωνει ειναι αληθινο και εχει σημασια αν παιρνει τεραστια διασταση στο μυαλο μας και αν μας εμποδιζει να ζησουμε τη ζωη μας οπως την θελουμε. Το σεβομαι δλδ που θεωρεις οτι εχεις υποφερει. Αλλα θα ερθεις στα συγκαλα σου μονο οταν υποφερεις στα αληθεια και ταρακουνηθεις παρα πολυ γερα, σε σημειο που να μη μπορεις να παρηγορηθεις πια με το "φταινε οι αλλοι" και να μη σου κανει πια το "φταιω εγω" για απαντηση αμα ειναι να μενεις στο να αποδωσεις το φταιξιμο μοναχα. Τοτε θα ψαχνεις απεγνωσμενα τι μπορεις να κανεις.
    Μεχρι τοτε οτι και να σου πω δεν έχει σημασια αμα δεν γινει βιωμα σου.
    Επισης ποιος σου ειπε οτι μιλαω για συγνωμες;
    Το θεμα δεν ειναι να καταλαβεις τα λαθη σου και να τους πεις συγνωμη, στα @@ σου οι αλλοι. Το θεμα ειναι να καταλαβεις τι κανεις λαθος για να το κανεις σωστα για ΕΣΕΝΑ.
    Επισης που ξερεις τι εχω ζησει εγω; Εγω φιλε μου ημουν μονη μου στην εφταημερη μου. Ετσι για να παρεις ενα δειγμα. Δεν στα βγαζω απο τη φαντασια μου ετσι για τη πλακα μου αυτα, αυριο δινω εξετασεις και καθομαι και ασχολουμαι επειδη εχω ζησει παρομοιες καταστασεις. Ισως οχι στον ιδιο βαθμο, δεν ξερω, αλλα σιγουρ; παρομοιες. Τις μαλακιες που σκεφτεσαι τις αφησα στο σχολειο ομως, δεν τις κουβαλησα στην ενηλικη ζωη μου. Πετα τες να χαρεις...
    Τελος οχι, δεν σου τα λεω ως κατηγορια. Τιποτα απο αυτα δεν το ειδα ως κατηγορια.
    Αλλα δεν σου κρυβω πως οσο σε εχω γνωρισει απο τη γραφη σου μου δημιουργεις ωρες ωρες και εμενα την παρορμηση να σε θυματοποιησω η να σε κραξω. Ουσιαστικα φωναζεις "να 'μαι, ειμαι θυμα, μπουχου" και αυτο ειναι τοσο σπαστικο που προκαλλεις στον αλλον την αναγκη να σε επιβεβαιωσει. Φυσικα δεν το κανω, γιατι καταλαβαινω τι περνας οσο και αν χτυπας τον κωλο σου κατω οτι δεν καταλαβαινω. Εχω αισθανθει και θυμα και εχω μπει και στον πειρασμο να γινω θυτης...
    Για την ωρα ομως επειδη στα αρχιδια σου με γραφεις οση καλη διαθεση και αν δειξω και θες απλα να αντιδρας θα σου πω αυτο που θέλεις να ακουσεις τωρα:

Πωωπωωω καημενουληηηη...τι σου κανανε καημενο παιδι...σα δε ντρεπονται οι κακοι ανθρωποι. Κακομοιρο πλασμα ποσο αδικα σου φερεται η ζωη...

Τεσπα, δεν σε ενοχλω αλλο εχω διαβασμα. Να εισαι καλα.

Για το πρώτο σκέλος, αυτά έχω πει εδώ, είναι και άλλα που δεν θα τα αναφέρω ποτέ εδώ, γιατί δεν χρειάζεται να τα μάθετε...
    Για το δεύτερο σκέλος, εσύ πήγες εφταήμερη, εγώ δεν πήγα γι'αυτό το θέμα, μέχρι και μια καθηγήτρια προσπάθησε να με μεταπείσει, της είπα ακριβώς το τι γίνεται και έσκυψε το κεφάλι και έφυγε, μάλιστα μου είπε ότι κάποια ξέρουν και οι καθηγητές. Οπότε μην μου λες ότι ζορίστικες στο σχολείο, γιατί δεν είναι τίποτα να μην σε κάνουν απλά παρέα. Επίσης εγώ δεν πήγα καν στο πάρτι αποφοίτων που ήταν μαθητές και καθηγητές. Τέλος σου εύχομαι καλό διάβασμα και μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Να στο πω απλά μας επρηξεσ τα συκωτια χεστηκαμε που μας τα πρηξεσ βρεσ τι κανεισ λαθοσ κ κάντο σωστά για το καλό σου εμένα προσωπικά χέσε με είναι για δικό σου καλό εκμεταλευσου ότι σου λέει η Ναταλία μην είσαι χαπατο
    Εγώ όπου έκανα λάθος ζήτησα συγνώμη και την εννοούσα την συγνώμη μου, δεν την είπα απλά για να το παίξω καλός. Επίσης αν θεωρείς ότι σας έπρηξα τότε βρίσκομαι σε λάθος φόρουμ και δεν βρίσκομαι σε φόρουμ ψυχολογίας. Συγνώμη αν σου χαλάω την εικόνα του φόρουμ, δεν θα το ξανακάνω. Τέλος είναι περίεργο που μου μιλάς και δεν το λέω με ειρωνεία αυτό, από την στιγμή που η συμμαχία σου με την ρεμεντυ αποφανθήκατε δύο μυαλά, ότι είμαι 50 ετών. Well done mr elis and ms remedy και στα γερμανικά αν θέλετε sehr sehr gut Herr elis und Frau remedy...

Senior Member
    Ρε μεγάλε αποκλείεται να είσαι τόσο χαζός κάποτε έπινα καφέ με αυτιστικούς πιο πολύ μυαλό είχαν πιο πολύ μέσα στη ζωή ήταν τους λάτρεψα εσένα πάλι δεν μπορώ να σου συγχωρήσω τη χαζομάρα κάνεις πλάκα ποτέ ;πεσ ένα ανέκδοτο αν θεσ όλα από εκεί ξεκινάνε

Senior Member
    Κατάλαβα το πρόβλημα σου διάβασες βιβλία πολλά για το τι πρέπει να κανεισ σε κάθε περίσταση κι έτσι έχασες τον εαυτό σου δεν ξεφευγεισ με τίποτα από τις οδηγίες ξεκόλλα η ζωή δε γίνεται με οδηγίες κανένας δεν ακολουθεί οδηγίες κι όλοι ζούμε κάτσε άμα θες αλλά βρεσ τον εαυτό σου κ εξέλιξε τον με τα βιβλία δε γίνεται πάρτο απόφαση

Miliva21
    Guest
    Ρε συ ουδεν οιδα.....
    Ολα τα διαστρεβλωνεις........δινεις σημασια σε πραγματα που δεν θα επρεπε ....παιρνεις τις μαλακιες προσωπικα ..περισσοτερο απο οσο θα πρεπε....νταξει ειπαμε "μη μου απτου" αλλα ασε και κατι να πεσει κατω...θα σε βοηθησει και γ σενα να εισαι καλα κ στις σχεσεις σου λε τους αλλους.....

Ναι τωρα που το διαβαζεις ξερω οτι θα πιαστεις απο το "μη μου απτου" που σου ειπα ...και θα το μεγεθυνεις κ θα αφησεις την ουσια..

Αλλα ρε φιλε...εκατσες κ εδωσες σημασια στις μαλακιες του ελις και δεν εδωσες σημασια στο ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ....Κ ΠΟΥ Θ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΣΤΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΔΛΔ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΑΤΑΛΙΑ.......

Εσυ εδωσες σημασια σε αχρηστα πραγματα...που και παλι δν τα ερμηνευσες σωστα....γ να σ εξηγησω ...ο ελις σ ειπε....μας εχεις πρηξει τα συκωτια αλλα χεστηκαμε ( δλδ δν πρζ π μας τα πρηξες γτ βρισκεσαι σε φορουμ ψυχολογιας κ μπορεις να γραφεις αυτο π σε ενοχλει)....επισης σου ειπε χεσε με εμενα...δλδ να μη το παρεις προσωπικα αλλα ν ακουσεις τη σ εγραψε η ναταλια γ να βοηθηθεις......

Φορας παρωπιδες κ αυτο δν θα σε βοηθησει στη προσωπικη σ εξελιξη..γτ δν θα ακουσεις ποτε κανεναν....

Το να ριχνεις την ευθυνη μονο στους αλλους δν ειναι αντικειμενικο....

Εδω εμεις δεν ειμαστε εχθροι σου....ουτε εχουμε ερθει ν σε κραξουμε και να σ ειρωνευτουμε κ ας μη σ χαιδευουμε τα αυτια.......

Σ λεμε τί μαλλον κανεις εσυ λαθος γ να βελτιωθεις εσυ.....αλλα οπως ειπα σε προηγουμενο μνμ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..Ο ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΓΤ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ..
    ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ....
    δν θελει τωρα να δει τα λαθη του....θελει υποστηριξη....και ας ειναο σωστα ολα που λετε

Senior Member
    Για να καταλάβεις τα κορίτσια είναι αλάνια δεν το παίζουμε αυτό εγώ απλά ενθαρρύνω τον καθένα να είναι ο εαυτός του κ κάνω τον καραγκιόζη τίποτα άλλο δεν κάνω

Banned
    ξερεις τι ειναι το μη μου απτου ειναι ενα λουλουδι που μολις το αγγιξεις πεφτουν τα φυλλα του τυχαιο μπα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..Ο ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΓΤ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ..
    ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ....
    δν θελει τωρα να δει τα λαθη του....θελει υποστηριξη....και ας ειναο σωστα ολα που λετε
    την ενσυναισθηση την εχει απολυτα!

Εν οιδα, οταν θα φτασεις 30 και θα εχεις φαει τα πραγματικα χαστουκια της ζωης με δουλειες, σχεσεις, λεφτα, νοσηλειες ισως που δεν στο ευχομαι με την καμια, τοτε θα καταλαβεις οτι οοοοολα αυτα που λες με τα σχολεια ειναι μαλακιες! και οτι δεν αξιζαν ουτε μια σταλια φαια ουσια απο οση σπαταλας τοσο αφειδως...
    Θεολογια σπουδαζεις... τι λενε οι πατερες για την ταπεινωση? το ταπεινο φρονημα και η ανοιχτη καρδια δεν εβλαψαν ποτε κανεναν...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    και οι 2 και συ και η ναταλια δε ξερετε πως να τον κατευθυνετε του λετε πχ αλαξε για να πεξετε μπαλα στο δικο σας γηπεδο και αυτος δεν θελει

οι ανθρωποι δεν αλαζουν απλως με το καιρο μαθαινεις καλυτερα τι ειναι νομιζοντας οτι ανακαλυπτεις καινουρια πραγματα γι αυτους ενω ηταν ετσι απο παλια

η σωστη κατευθυνση ειναι να ακους παντοτε οτι σου ταιριαζει αλλα αυτο πολες φορες δεν συμβαινει γιατι οι ανθρωποι δε θελουν να δεχτουν αυτο που ειναι και τοτε αρχιζουν τα μπερδεματα τα κουιζ και τα αινιγματα οι μοναξιες κλπ

Senior Member
    Αλέξανδρε κ σε γιατρό να πάει δεν θα του τα πουν τόσο καλά πρέπει να πληρώσει πολλά χρήματα για να τα μάθει αυτά κι έτσι πως πάει δε φτάσει ποτέ ως εκεί έχε υπόψιν σου ότι οι έχοντες πραγματικά ανάγκη τα χουν για προσευχές αυτά όπως τα ακουσ προσευχές τόσο αλάνια είναι τα κορίτσια κ όλοι

Senior Member
    βρηκα ενα κειμενακι που νομιζω ταιριαζει 100% στη συζητηση....

http://www.awakengr.com/ta-pernete-o...anta-thigmeni/
    Τα παίρνετε όλα προσωπικά και είστε πάντα θιγμένοι
    Υπάρχουν απλώς κάποιοι άνθρωποι που ζουν τη ζωή τους θιγμένοι από τα πάντα. Αντί να επιτρέπουν στον εαυτό τους να ζει με αρμονία και με σεβασμό για τους άλλους, επιλέγουν να βρίσκονται «με την πλάτη στον τοίχο» σχεδόν πάντα.

Είναι ο κόσμος πάντα εναντίον τους; Όχι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι, μέσα στο λεπτό αλλά περίπλοκο κόσμο των συναισθημάτων και της προσωπικότητας, μερικοί άνθρωποι έχουν τη συνήθεια να είναι μονίμως θιγμένοι.

Αντί να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους αυτούς ως ένα πρόβλημα που πρέπει να αποφύγουμε, πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει μέσα τους.

Η υπερευαισθησία, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η έλλειψη ψυχολογικών πόρων δημιουργεί σχήματα σκέψης που είναι υπερβολικά άκαμπτα.

Κάθε λέξη, πράξη ή χειρονομία ερμηνεύεται ως προσβολή. Εκεί βρίσκεται η ουσία του προβλήματος. Αυτός ο μειωμένος εαυτός βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και προκαταλήψεις εκεί που δεν υφίστανται.

Μερικές προσωπικότητες βλέπουν καταιγίδες εκεί που λάμπει ο ήλιος. Ας ρίξουμε μια λίγο πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το θέμα.
    Θιγμένοι 24 ώρες τη μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα

«Δεν μπορώ καν να σου μιλήσω». «Θίγεσαι από τα πάντα». «Είσαι απίστευτος, πας από το κακό στο χειρότερο».

Αν έχετε ήδη ακούσει κάτι από τα παραπάνω στο παρελθόν, πιθανώς αισθανθήκατε απαίσια. Ωστόσο τα λόγια αυτά φέρουν κάποια αλήθεια.

Αν οι άνθρωποι γύρω μας έχουν πρόβλημα στην αλληλεπίδραση μαζί μας, αυτό συμβαίνει επειδή κάτι δεν πάει καλά. Αν αισθάνονται άβολα ή αν υπάρχουν συχνά προβλήματα λόγω παρεξηγήσεων, είναι σημαντικό να καταλάβουμε γιατί.

Αντί να σκέφτεστε «όλοι με μισούν», θυμηθείτε τη σημασία του να αφιερώσετε μια στιγμή για να σκεφτείτε βαθιά την κατάσταση.
    Πρέπει να ξεφλουδίσουμε το κρεμμύδι που μας περιβάλλει για να δούμε τι συμβαίνει μέσα μας.

Παρακάτω θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει σε όσους συνεχώς παίρνουν τα πάντα προσωπικά και αισθάνονται θιγμένοι.
    Σας θίγουν οι προσδοκίες σας, όχι οι άλλοι άνθρωποι

Ίσως έχετε υψηλές προσδοκίες που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Κατά κάποιον τρόπο όλοι έχουμε κάποια ιδέα για το πώς πιστεύουμε ότι θα πρέπει να ενεργούν οι άλλοι, πώς θα πρέπει να μας φέρονται και πώς θα πρέπει να αντιδρούν στα πράγματα.

Καταρχάς θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι παρακάτω προσεγγίσεις δεν καλύπτουν όλες τις καταστάσεις. Ας δούμε γιατί.

Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι το πώς θέλετε να σας φέρονται οι άλλοι άνθρωποι. Αξίζετε σεβασμό και πρέπει να τον απαιτείτε. Όλοι έχουν αυτή την ανάγκη.
    Αυτό που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι δική σας ευθύνη. Όλοι είναι ελεύθεροι να επιλέγουν τι θέλουν και να ενεργούν όπως τους ευχαριστεί, εφόσον υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός.
    Αν αποκτήσουμε εμμονή με τις ενέργειες του/της συντρόφου μας ή των φίλων μας, αυτό μπορεί να έχει μόνο κακό τέλος για μας.

Για να εξασφαλίσετε γαλήνη και μεγαλύτερη εσωτερική ισορροπία, έχετε υπόψη σας το εξής: να μην περιμένετε τίποτα από κανέναν, να έχετε προσδοκίες μονάχα από τον εαυτό σας.

Ο κόσμος δεν είναι εναντίον σας: εσείς πρέπει να εναρμονιστείτε με τον κόσμο.

Όσοι ζουν τη ζωή τους μονίμως θιγμένοι μπορούν να συγκριθούν με τον κορμό ενός δέντρου. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, φανταστείτε το εξής:

Φανταστείτε ότι είστε ένα δέντρο πλάι στον ωκεανό. Το νερό έρχεται και φεύγει. Μερικές φορές ο άνεμος είναι ευγενικός και άλλες φορές είναι έντονος. Μερικές φορές ο ωκεανός σας χαϊδεύει και μερικές φορές σας χτυπάει με μια καταιγίδα.
    Αν είστε ένα πραγματικά γερό και δυνατό δέντρο, ο ωκεανός, τα κύματα και τα στοιχεία της φύσης θα σας ρίξουν κάτω. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η δύναμη και η ακαμψία του δέντρου συμβολίζουν το πείσμα μας, που μπορεί να είναι τόσο καταστροφικό για μας.
    Ωστόσο, αν είστε όπως ο ευλύγιστος κορμός της καλαμιάς, θα λικνίζεστε με τον άνεμο και ακόμα και η πιο άγρια καταιγίδα δεν θα μπορέσει ποτέ να σας ξεριζώσει. Επειδή προσαρμόζεστε, και δεν στέκεστε σαν τοίχος, μπορείτε να αντέξετε το χτύπημα.

Το να ζείτε μονίμως θιγμένοι σας βλάπτει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Όσοι θίγονται εύκολα δημιουργούν έλλειψη εμπιστοσύνης.
    Αν ζείτε τη ζωή σας πάντα θιγμένοι, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σταματήσουν να αισθάνονται καλά μαζί σας και θα αρχίσουν να σας αποφεύγουν.
    Αν εσείς απλώς θίγεστε όταν εκείνοι σας λένε καλά λόγια, θα δημιουργήσετε απόσταση.

Αγαπήστε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο και σταματήστε το θόρυβο των έμμονων σκέψεων

Ο κόσμος δεν σας μισεί. Κανένας δεν είναι εναντίον σας. Μην ψάχνετε λόγους να είστε θιγμένοι όταν δεν υπάρχουν και μην αναζητάτε κακές προθέσεις όταν δεν υφίστανται.

Όσοι δεν αγαπούν τον εαυτό τους γίνονται απαιτητικοί με τους άλλους. Πάνω απ’όλα περιμένουν οι άλλοι να τους προσφέρουν ό,τι δεν προσφέρουν οι ίδιοι στον εαυτό τους: αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση.
    Αν δεν αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στον εαυτό μας εκ των έσω, τα πιο πυκνά σκοτάδια μας θα συνεχίσουν να αναδύονται, μέχρι ολόκληρη η πραγματικότητά μας να γίνει μια κόλαση.

Απλώς δεν αξίζει τον κόπο. Πείτε λοιπόν όχι στον ανώφελο πόνο και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Αρχίστε να θεραπεύετε τις πληγές σας και δώστε στον εαυτό σας την αγάπη που χρειάζεται.

Μόνο όταν κάποιος αγαπάει αρκετά τον εαυτό του ο κόσμος θα αρχίσει να βελτιώνεται γι’αυτόν.
    Πηγή: meygeia.gr
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Page 20 of 24 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast